Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tebrikler canım, darısı başımıza

Amor-a al canım

Dunki menüm
10 kahvaltı.1 haşlanmış yumurta.peynir zeytin. 2 yk yogrt.2 dilim ekmk
13 bi bardk bitki çayı
14 bi elma
15 bi su b süt
17 bi kase çorba 6 yk barbunya yemeği .2yk makarna.bi kase yogrt
21 3 bardak cay yarım su b mısır
3 litre su.30 dk yuyrs

Canim akşam atistirmalarinin nedeni büyük ihtimalle gündüz geçiştirmen. Öğlen hiç olmamış kuzum

Senin adına çok sevindim canım. O da birsey mi, benim ideal kilom 57 ve fazladan tam 42 kilo yuklendim. Çok şükür yarısı gitti. Darısı diğer yarının başına

Bende menumu yazayım sonra unutyrmm
Sabh 10 da peynir zeytin.iki dilim ekmk.göz hakkı 10 parça patts kızartma si
13 de bi elma yarım portakal
15 bi kupa sütlü kahve
17.6 yk barbunya yemeği 2 yk makarna bi kase yogrt
21 de 4 bardk çay ve bi patts yerim dizim var bugün
20 dk yurudum 25 dk daha yuruyecm İnsallah. 3 litre su

Göz hakkı, ne güldüm yaa Süpersin. Ama öğlen gene gecistirmissin gülüm yaa

Senin adına çok sevindim canım. O da birsey mi, benim ideal kilom 57 ve fazladan tam 42 kilo yuklendim. Çok şükür yarısı gitti. Darısı diğer yarının başına

O kalanda gider olsun yavaş gitsin ama gitsin. Azmedince oluyor. Ben 10 kilo bişey normalde çok degil gibi ama yavaş yavaş vücudum sindire sindire verdim. Bu 62,5 oldugum dönemde 2 ayda 8 kilo vermiştim sonra da 2 kilo daha 52 ye düştüm ne oldu bi sene sonra hop tekrar 58 lere filan. Çabuk giden çabuk geliyor ne zaman yavaş yavaş verirsem o zaman kalıcı oluyor. Umarım bu verdigimde kalıcı olur.

Ben İzmir'deyim canım. Yeni yıl tatili için kankamın yanına Eskişehir'e gittik. Kar ile oynadık. Çocuklarda çok mutlu oldu.

Ben de İzmir'deyim. Şimdi nerde oturuyorsun?

Hocam seni kutlarım. İnşallah senden sonra mezun ben olurum. Sağlığın nasıl iyi misin?

Ya aaaa bende artık ideal kilomda olmak istiyorum.
Ay inşallah canım. Allah hepimize ideal kiloyu görebilmek için bol azim versin
Aminnnn.

Yemeği 17:40 ta kestim
Bu saatten sonra acıkmıyor musun? Bende yemeyi saat yedi de bırakayım.

Tirede oturuyorum canım ben. Eşim burali. Yolun düşerse beklerim.
Yemeği de kesiyorum o saatte nadir kriz gelir. Kurt uzumu kurusu yiyorum on beş tane falan. Ya da canım ille yemek isterse fırına mantar falan atıyorum kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…