Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba öncelikle. İsmim Ayşe. 160 boyundayım. Kiloma sabah bakıcam çünkü diyete başlıycam diye bir kaç gündür abarttım yemeyi

benimde buhafta misafirim var annem babam bendeler yemek saatim düzenim falan biraz değişti ama çok abartmadım yemegi cuma bi süpriz yaşamam inşallah :)

Merhaba öncelikle. İsmim Ayşe. 160 boyundayım. Kiloma sabah bakıcam çünkü diyete başlıycam diye bir kaç gündür abarttım yemeyi
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Ok bekliyoruz. Hedef kilonuda yazarsın cnm.
benimde buhafta misafirim var annem babam bendeler yemek saatim düzenim falan biraz değişti ama çok abartmadım yemegi cuma bi süpriz yaşamam inşallah :)
Sen kararlı olursan hiç bir neden senin diyetini bozamazki tatlım.

gunaydın fit bayanlar:) karlı bir şehirden selamlar size:) çok soğuk ya dondum sabah o neydi oyle botları cıkarmam gerek :)
yıl sonu malum internete falan giremedim hiç işler coktu yazamadım daha yeni başımı kaşıyacak vakit bulabildim gecmişide okuyamadım umarım herkesin keyifler yerindedir

gelelim menüye
sabah 8 limonlu su
10 yarım simit şekersiz çay yeşil zeytin
11,30 muz
13 ıspanak yemeği
16 elmalı kurabiye şekersiz çay
19 etli bulgur pilavı ve bol salata ayran
21 bir küçük kase kestane
suyu yazmamışım hep içmeye çalıştım
bir saat yürüyüş

reglim bitti inşallah bu hafta kilo veririm ya listede olmak istiyorum bende . su içmeyi hiç ama hiç canım istemiyo yaaa sizdede böylemi zoraki mecbur gibi istemeyerek içiyorum nasıl bir çözüm bulabilirim ?

Saolasın canım benim kesinlikle zordu ama başardım sayılır hedef 60 azimli olduktan sonra herkes herşeyi yapar
oo maşallah 108 den kaça düştün canım şimdi ne kadar zamanda verdin vücudun sıkılaştı mı benim doğumdan sonra gevsedi sanki sporu artırmam lazım galiba

canım tahıl gevrek dediğin marketlerde satılan süte katılan ürün deilmi işe yarıyor mu tok mu tutuyor bende mi alsam akşamları cok acıkınca yesem olur mu

hoşgeldin canım verirsin inşallah cok güzel başarı hikayeleri var maşallah o kadar sağlıklı bir sekilde kilo vermişler ki bizlere örnek olsun seninde mi doğum kilon kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…