- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Canım ben uç öğün yemiyrm.ya yoksa bbmnm vücut kilo yapiyoGöz hakkı, ne güldüm yaaSüpersin. Ama öğlen gene gecistirmissin gülüm yaa
Olacak olacakİyi geceler kizlar
Hic uğrayamadim bugün. Benim diyet yalan oldu. Her güne toparliycam umuduyla başlıyorum ama beceremiyorum. Ama olacak, inanıyorum
sende kendimi görüyorum canım ya :) napsakkiİyi geceler kizlar
Hic uğrayamadim bugün. Benim diyet yalan oldu. Her güne toparliycam umuduyla başlıyorum ama beceremiyorum. Ama olacak, inanıyorum
İyi geceler kizlar
Bırakmak yoksende kendimi görüyorum canım ya :) napsakki
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Ok bekliyoruz. Hedef kilonuda yazarsın cnm.Merhaba öncelikle. İsmim Ayşe. 160 boyundayım. Kiloma sabah bakıcam çünkü diyete başlıycam diye bir kaç gündür abarttım yemeyi
Sen kararlı olursan hiç bir neden senin diyetini bozamazki tatlım.benimde buhafta misafirim var annem babam bendeler yemek saatim düzenim falan biraz değişti ama çok abartmadım yemegi cuma bi süpriz yaşamam inşallah :)
Haftaniz aydin bol eksili olsun :))Günaydın yine başladıksevgiler bebekler
Ayy İnşaAllah canımHaftaniz aydin bol eksili olsun :))
imreniyorum ya yemeği erken kesiyorsunuz ya harikasın canımYemeği 17:40 ta kestim
oo maşallah 108 den kaça düştün canım şimdi ne kadar zamanda verdin vücudun sıkılaştı mı benim doğumdan sonra gevsedi sanki sporu artırmam lazım galibaSaolasın canım benim kesinlikle zordu ama başardım sayılır hedef 60azimli olduktan sonra herkes herşeyi yapar
canım tahıl gevrek dediğin marketlerde satılan süte katılan ürün deilmi işe yarıyor mu tok mu tutuyor bende mi alsam akşamları cok acıkınca yesem olur muBugunku mnm
Kahvlati 2 ceviz 1 brdk yarim yagli sut tarcin3 ksk tahil gevrek
Ara 1 kivi
Ara yarim portakal. Yarim brdk sut
Aksm 1 tabak sarimsk yogurtlu haslanms brokoli karnibahar 1 dilim ekmk 4 yesil zeytin
Spor yok bugun aksama kadar sinav gozetmenligim vardi 2 oturum.
Su yatana kadar ancak 1.5 lt olur gun icinde icemedim baska bi okulda wc ye girmemk icin
hoşgeldin canım verirsin inşallah cok güzel başarı hikayeleri var maşallah o kadar sağlıklı bir sekilde kilo vermişler ki bizlere örnek olsun seninde mi doğum kilon kaldıGünaydın. 1.60 boy, 74,5 kg ve yaş 32. Hedef kilom ilk etapta 65 olmak. Daha fazla zayıflamayı isterim ama şimdiden gözümde büyütüpte en ufak bi şeyde vazgeçmek istemiyorum. Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle bunu başarmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?