Ben doğum yapalı 3 ay oldu. Bir de 3,5 yaşında oğlum var. Haftaya işe başlıyorum doğum iznim bitiyor ama hiç bir kıyafetim olmuyo hamile pantolonu giyiyorum halahoşgeldin canım verirsin inşallah cok güzel başarı hikayeleri var maşallah o kadar sağlıklı bir sekilde kilo vermişler ki bizlere örnek olsun seninde mi doğum kilon kaldı
hayırlı olsun canım bebeğin benimkide 6 bitti cok şükür o kıyafetlerin zaman geçtikçe gelecek daha yeniymiş . bende çalışıyorum normal doğummu oldu. sezaryende biraz zor gidiyor diyrlar kiloBen doğum yapalı 3 ay oldu. Bir de 3,5 yaşında oğlum var. Haftaya işe başlıyorum doğum iznim bitiyor ama hiç bir kıyafetim olmuyo hamile pantolonu giyiyorum hala
Kilolar gidiyor da göbeği ne yapmalı. .. Bu kadar mekikle normal zamanda Karnım sirtima yapismis, kıvrımlar bile çıkmıştı ama hala alt gobegim cikintili. Sezeryan olanları 7 aydan önce spor salonları kabul etmiyor burda. Öyle birşey. Sarkiklar uzun vadede yok oluyor. Mesela o kadar spor yapıyorum sabah bir baktım sirtimin göğüs hizasına, sarkmaya başlamış gene. Uc-bes aydan önce de toparlamaz. Normal doğumdan çıkanlar da öyle mi bilmemhayırlı olsun canım bebeğin benimkide 6 bitti cok şükür o kıyafetlerin zaman geçtikçe gelecek daha yeniymiş . bende çalışıyorum normal doğummu oldu. sezaryende biraz zor gidiyor diyrlar kilo
Teşekkürler. Allah yavrularımıza sağlık versin. Sezeryan doğum benim. Göbeğimin gitmesini beklemiyorum çünkü o hep vardı bendeama en azından evdeki kıyafetleri giyebilir hale gelmek istiyorum.hayırlı olsun canım bebeğin benimkide 6 bitti cok şükür o kıyafetlerin zaman geçtikçe gelecek daha yeniymiş . bende çalışıyorum normal doğummu oldu. sezaryende biraz zor gidiyor diyrlar kilo
yok canım ben normal yaptım da o kadar sarkıklık olmadı biraz gevşeklik karın ve basen bölgesinde oda spor yapsam gitcek sanki doğumdan sonra 20 kiloyu hızla verdim şimdi duraksadı işteKilolar gidiyor da göbeği ne yapmalı. .. Bu kadar mekikle normal zamanda Karnım sirtima yapismis, kıvrımlar bile çıkmıştı ama hala alt gobegim cikintili. Sezeryan olanları 7 aydan önce spor salonları kabul etmiyor burda. Öyle birşey. Sarkiklar uzun vadede yok oluyor. Mesela o kadar spor yapıyorum sabah bir baktım sirtimin göğüs hizasına, sarkmaya başlamış gene. Uc-bes aydan önce de toparlamaz. Normal doğumdan çıkanlar da öyle mi bilmem
aminn. gelirsin zamanla inşallah ben bazen irademe sahip olamıyorum maalesfTeşekkürler. Allah yavrularımıza sağlık versin. Sezeryan doğum benim. Göbeğimin gitmesini beklemiyorum çünkü o hep vardı bendeama en azından evdeki kıyafetleri giyebilir hale gelmek istiyorum.
Sabah kahvaltım iyiydibakslım akşamda irademe sahip çıkarsam inşallah olacak
Ya mesela ben 99 u gördüm. Sarkması normal ama sporla sarkmamasi lazım. Ilya sarkiyor ve üç beş aydan önce sıkılasmiyor. Baharın da öyle sarkiklar toplamayinca moralim bozuldu, dördüncü ayin sonunda haziranda spor salonunu biraktm. Ekim Kasım ayı oldu, kendi kendine toparladı bedenim. Yapı meselesi değil, çünkü çabuk toparlardimyok canım ben normal yaptım da o kadar sarkıklık olmadı biraz gevşeklik karın ve basen bölgesinde oda spor yapsam gitcek sanki doğumdan sonra 20 kiloyu hızla verdim şimdi duraksadı işte
bir yılı buluyormuş vücudun kendine gelmesi o yüzden hemen gebelik düşünmeyin diyorlar ya canım olsun bebişlerimiz için değer cok şükürYa mesela ben 99 u gördüm. Sarkması normal ama sporla sarkmamasi lazım. Ilya sarkiyor ve üç beş aydan önce sıkılasmiyor. Baharın da öyle sarkiklar toplamayinca moralim bozuldu, dördüncü ayin sonunda haziranda spor salonunu biraktm. Ekim Kasım ayı oldu, kendi kendine toparladı bedenim. Yapı meselesi değil, çünkü çabuk toparlardim
Öyle, elhamdulillah. Kilo da gider sarkıklar da.bir yılı buluyormuş vücudun kendine gelmesi o yüzden hemen gebelik düşünmeyin diyorlar ya canım olsun bebişlerimiz için değer cok şükür
Ya tartildimdagatesi ApriL_2007 ama kendi tartım değil bu tartışma göre 62.8 kiloyum çok değişmez sanırım benim tartimla cu ku nerdeyse aynı tartiyorlardi bu tarzıyla daha önce tartilmjstim neyse işte ama çok fena karnim ağrıyor geçen gece acile gitmek zorunda kaldım gaz sikismasi olmuş böyle bir karın ağrısı yaşamadım ben ya hala da ağrı devam ediyor daha az şiddette olsada neyse işte bir süredir ugrayamadim kusura bakmayın listeye girmem için tekrar 61.3 olmam lazım ama 61.3 olsada bir süre listeye girmeden devam etmek istiyorum hedef koydum 60 i görmek istiyorum listeye girmeden
Evet ya ne kadar cok girersek o kadar motive oluruz bende surekli burdayimcanlarım ciğerlerim bundan sonra iki elim kanda olsa sizinleyim....
çünküüü burada olmadığım zamanlarda maalesef dikkat etmiyorum ve kilo alıyorum.. 70i gördüm ya yeniden sinir oluyorum kendime
canımmm geçmiş olsun .. çok kötü olyor o gaz sıkışması.. ilaç alıyor musun peki.. yediklerine çok dikkat etmelisin , probiyotikli gıda yoğurt vs ye briazcıkYa tartildimdagatesi ApriL_2007 ama kendi tartım değil bu tartışma göre 62.8 kiloyum çok değişmez sanırım benim tartimla cu ku nerdeyse aynı tartiyorlardi bu tarzıyla daha önce tartilmjstim neyse işte ama çok fena karnim ağrıyor geçen gece acile gitmek zorunda kaldım gaz sikismasi olmuş böyle bir karın ağrısı yaşamadım ben ya hala da ağrı devam ediyor daha az şiddette olsada neyse işte bir süredir ugrayamadim kusura bakmayın listeye girmem için tekrar 61.3 olmam lazım ama 61.3 olsada bir süre listeye girmeden devam etmek istiyorum hedef koydum 60 i görmek istiyorum listeye girmeden
haklısın canım.. ben en çok uğrayanlardansım normalde.. ama işler yoğunlaşınca giremez oldum... böyle olunca da kilo aldım ..ama şimdi iki arada bir derede girreceğim , hem kendimi hem sisi motive edeceğimEvet ya ne kadar cok girersek o kadar motive oluruz bende surekli burdayim
Evet ya birbirimize gaz veririz sirf buraya yaziyorum mahcup olmayim diye su iciyorum mesela yoksa bu sogukta bi bardak zor icerim valla bide yazmasam diyet miyet hak getirehaklısın canım.. ben en çok uğrayanlardansım normalde.. ama işler yoğunlaşınca giremez oldum... böyle olunca da kilo aldım ..ama şimdi iki arada bir derede girreceğim , hem kendimi hem sisi motive edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?