Bilmiyorum ki ya çok ağrım var hala ne yememek lazım acababende cok ugrayamadım bu aralar. sen bir oku üfle kendine bişiler yap bir türlü hastaneden cıkamadın kac aydır. bol posalı seyler ye. ev yapımı yogurt suyu iç, pırasa ispank yap zeytinyaglı. iyi gelir belki.
yok İspanyol ilaç almıyorum bağırsakları boşaltma için ilaç verdiler dün acilde biraz iyiydim ama şimdi yine aynı gittikçe artıyor ya başka bişeyi var korkmaya başladım dün film falan çekti Dr çok fazla gaz var dedi sadece ne yaptı bilmiyorum ki yacanımmm geçmiş olsun .. çok kötü olyor o gaz sıkışması.. ilaç alıyor musun peki.. yediklerine çok dikkat etmelisin , probiyotikli gıda yoğurt vs ye briazcık
Geçmiş olsun canım Öncelikle moralini bozma sonra da Uzman doktora git acile çözülecek şey değil Sen merak etme çok çok ilerledi önemli bir şey yoktur benceBilmiyorum ki ya çok ağrım var hala ne yememek lazım acaba
yok İspanyol ilaç almıyorum bağırsakları boşaltma için ilaç verdiler dün acilde biraz iyiydim ama şimdi yine aynı gittikçe artıyor ya başka bişeyi var korkmaya başladım dün film falan çekti Dr çok fazla gaz var dedi sadece ne yaptı bilmiyorum ki ya
bende beyaz unlu gıdalar yapıyor canım sende takip et son bir kaç gündür yediklerini dşün bir liste cıkar ne olmus olabilir diye bak. ama ev yapımı yogurt ve o içinde olusan suyu ayran yapıp içeblirsin ve pirincsiz pırasa oldukca rahatlatıyor.Bilmiyorum ki ya çok ağrım var hala ne yememek lazım acaba
yok İspanyol ilaç almıyorum bağırsakları boşaltma için ilaç verdiler dün acilde biraz iyiydim ama şimdi yine aynı gittikçe artıyor ya başka bişeyi var korkmaya başladım dün film falan çekti Dr çok fazla gaz var dedi sadece ne yaptı bilmiyorum ki ya
Günaydın. 1.60 boy, 74,5 kg ve yaş 32. Hedef kilom ilk etapta 65 olmak. Daha fazla zayıflamayı isterim ama şimdiden gözümde büyütüpte en ufak bi şeyde vazgeçmek istemiyorum. Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle bunu başarmak istiyorum.
şeker oruç da neeeee..günaydın kızlar bugun seker orucuna basladım ve karatay yapmaya karrar verdım bakalım sonuç ne olacak
offf harikasın tatlım yaaGünaydın hanımlar
Dünkü menüm
Tam 10 da uyandım. Bu yüzden sabah Leslie baci ile yürüyüş yalan oldu. Geç uyandigim ve Kahvaltı 10:30 sonrasına düşmesini istemediğim için bir porsiyon tarçın ve bir avuç ceviz kattigim nesfit tahıl gevregimi tukettim.
12.30 da yarım levrek, bir kase mercimek çorbası ve bol yesillikli salata yedim. 14.30 da bir muz yiyip Leslie ile 4 mil yaptım. En son 17.20 de birer kase mercimek çorbası (çok severim),100 gr yoğurt ve bol lahana salatası yedim 17.40 da yemek faslini bitirdim. Suyu 3 lt içtim. Iki fincan yeşil çay da tukettim. Bir fincan Türk Kahvesi ictim.Mekik ve dambillar da yatana kadar tamam. Bir de squat yapmadım bugün. Sol dizimdeki menisküs ü azdirdi hafiften. Sakatlanmamaya dikkat
Ben doğum yapalı 3 ay oldu. Bir de 3,5 yaşında oğlum var. Haftaya işe başlıyorum doğum iznim bitiyor ama hiç bir kıyafetim olmuyo hamile pantolonu giyiyorum hala
merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz.. bebekleriniz hayırlı osun sağlıcakla büyüsünler .. benim kzıım da 16 aylık oldu anlamadan büyüyüveriyorlar vallahayırlı olsun canım bebeğin benimkide 6 bitti cok şükür o kıyafetlerin zaman geçtikçe gelecek daha yeniymiş . bende çalışıyorum normal doğummu oldu. sezaryende biraz zor gidiyor diyrlar kilo
canımmm kıyamam sanaaaaa.. dahiliye uzmanına görünsene.. eğer vaktin yoksa ve başka bişey önerilmesidyse öelden ilaç ismi atayım sanaBilmiyorum ki ya çok ağrım var hala ne yememek lazım acaba
sorma kuşummm motivasyon yerlerde .. 3 gün iyi gidiyorum 3 gün uçuyorum nasıl yapsam bilemedim..hoşgeldiiin.
ispanyol bir ara harika gidiyordun nazar mı ettik ne yaptık. cabucak toparlarsın inşallah.
şeker oruç da neeeee..
offf harikasın tatlım yaa
merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz.. bebekleriniz hayırlı osun sağlıcakla büyüsünler .. benim kzıım da 16 aylık oldu anlamadan büyüyüveriyorlar valla
canımmm kıyamam sanaaaaa.. dahiliye uzmanına görünsene.. eğer vaktin yoksa ve başka bişey önerilmesidyse öelden ilaç ismi atayım sana
sorma kuşummm motivasyon yerlerde .. 3 gün iyi gidiyorum 3 gün uçuyorum nasıl yapsam bilemedim..
Sağol İspanyol cok tesekkur ederim bir ara sorarım olmadı şimdilik iyiyim ya çorba tarzı şeyler tüketiyorum bugün ağrim azaldı biraz zaten bir süredir mide problemi yaşıyorum ya onunda etkisi var sanırım en kisa zamanda bir Gastroenterologa görüneyi düşünüyorum gerçi iznim yok ama inşallah fırsat bulurumşeker oruç da neeeee..
offf harikasın tatlım yaa
merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz.. bebekleriniz hayırlı osun sağlıcakla büyüsünler .. benim kzıım da 16 aylık oldu anlamadan büyüyüveriyorlar valla
canımmm kıyamam sanaaaaa.. dahiliye uzmanına görünsene.. eğer vaktin yoksa ve başka bişey önerilmesidyse öelden ilaç ismi atayım sana
sorma kuşummm motivasyon yerlerde .. 3 gün iyi gidiyorum 3 gün uçuyorum nasıl yapsam bilemedim..
hımmm.. peki komplex karbonhidratlar da mı yenmiyor.. yani demek istediğim sadece tadı şekerli olan yiyecekler mi yenmiyor. yoksa ekmek bulgur meyve vs de yasak mıseker orucu belli bir süre sekerli hiç bir gıda yememe oluyor ispanyol genelde 30 gün yaapıyorlar sanırım. rafine sekerden uzak günlertatlıya dayanamayanlar için iyi fikir gibi
Bende düşünüyorum canım zaten bana farz oldu mide problemimde bu aralar arttı ya inşallah fırsat bulur bulmaz gideceğim uzmana çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım Öncelikle moralini bozma sonra da Uzman doktora git acile çözülecek şey değil Sen merak etme çok çok ilerledi önemli bir şey yoktur bence
İnsan üzülüyor onca emek gidince neyse sağlık olsun canım, hamarat seniii yarın kolaylıklar dilerim.Yemeği 17.15 te kestim..
Yarın pek ugrayamayabilirim. Çünkü pazara gidilecek, temizlik vs vs.
O değil de tarhana yapacağım yarın yekten. Kayinvalidem aradı bu yaz yaptigimiz tarhana kurtlanmis diye; daha geçen senekini bitirmeye çalıştığımız için ona hiç bakmamisim dolaplarin en kuytu köşesinde. Canim tarhana mundar olmuşcam kavanozda nasıl kurt yuvası oldu, bilmem. Bir kilo süzme yoğurt ve iki kilo unla, sebzeyle yarın tarhana işi var. Gece dönerim artik
Süpersin kuzum hadi listeye gelkızlar kardanmıdır nedir sabahtan beri menumu giricem net acılmıoyo cok şukur girebildim
sabah8 2 dilim çavdar ekmegi
7 zeytin yeşillik bolbol
1 kk peynir 13 kupa çay
ara 1 mandalina
öğle 13 4 köfte salata
ara 10 bitkili çay
akşam 18
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık pilav
1 kase cacık
2 lt su yatana kadar 3 ü bulur
250 ip atladım
yürüyüş 1 saat
Çok teşekkür ederim kaptancimİnsan üzülüyor onca emek gidince neyse sağlık olsun canım, hamarat seniii yarın kolaylıklar dilerim.
Kolay gelsn canimYemeği 17.15 te kestim..
O değil de tarhana yapacağım yarın yekten. Kayinvalidem aradı bu yaz yaptigimiz tarhana kurtlanmis diye; daha geçen senekini bitirmeye çalıştığımız için ona hiç bakmamisim dolaplarin en kuytu köşesinde. Canim tarhana mundar olmuşcam kavanozda nasıl kurt yuvası oldu, bilmem. Bir kilo süzme yoğurt ve iki kilo unla, sebzeyle yarın tarhana işi var. Gece dönerim artik
Sağol kuzumKolay gelsn canim
Yazık o kadar uğraş boşa gitmiş. Kışın tarhana nasıl olacak? Tarifini verir misin?Yemeği 17.15 te kestim..
Sabah 10 da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir, maydonoz, dere otu, 2 dilim tam buğday ekmeği
Saat 16:00
1 kase ezogelin çorba ve salat
Saat 18:00
Bi kaç lokma kırmızı et
Şimdi de kahve zamanı
Hos geldim canım listeme Günlük yaptığım sporla suyu eklersen daha iyi olur burde ara ogun yapmiyormusunSabah 10 da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir, maydonoz, dere otu, 2 dilim tam buğday ekmeği
Saat 16:00
1 kase ezogelin çorba ve salat
Saat 18:00
Bi kaç lokma kırmızı et
Şimdi de kahve zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?