Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende cok ugrayamadım bu aralar. sen bir oku üfle kendine bişiler yap bir türlü hastaneden cıkamadın kac aydır. bol posalı seyler ye. ev yapımı yogurt suyu iç, pırasa ispank yap zeytinyaglı. iyi gelir belki.
Bilmiyorum ki ya çok ağrım var hala ne yememek lazım acaba

canımmm geçmiş olsun .. çok kötü olyor o gaz sıkışması.. ilaç alıyor musun peki.. yediklerine çok dikkat etmelisin , probiyotikli gıda yoğurt vs ye briazcık
yok İspanyol ilaç almıyorum bağırsakları boşaltma için ilaç verdiler dün acilde biraz iyiydim ama şimdi yine aynı gittikçe artıyor ya başka bişeyi var korkmaya başladım dün film falan çekti Dr çok fazla gaz var dedi sadece ne yaptı bilmiyorum ki ya

Geçmiş olsun canım Öncelikle moralini bozma sonra da Uzman doktora git acile çözülecek şey değil Sen merak etme çok çok ilerledi önemli bir şey yoktur bence

bende beyaz unlu gıdalar yapıyor canım sende takip et son bir kaç gündür yediklerini dşün bir liste cıkar ne olmus olabilir diye bak. ama ev yapımı yogurt ve o içinde olusan suyu ayran yapıp içeblirsin ve pirincsiz pırasa oldukca rahatlatıyor.

hoşgeldiiin.

ispanyol bir ara harika gidiyordun nazar mı ettik ne yaptık. cabucak toparlarsın inşallah.

günaydın kızlar bugun seker orucuna basladım ve karatay yapmaya karrar verdım bakalım sonuç ne olacak
şeker oruç da neeeee..
offf harikasın tatlım yaa
Ben doğum yapalı 3 ay oldu. Bir de 3,5 yaşında oğlum var. Haftaya işe başlıyorum doğum iznim bitiyor ama hiç bir kıyafetim olmuyo hamile pantolonu giyiyorum hala

hayırlı olsun canım bebeğin benimkide 6 bitti cok şükür o kıyafetlerin zaman geçtikçe gelecek daha yeniymiş . bende çalışıyorum normal doğummu oldu. sezaryende biraz zor gidiyor diyrlar kilo
merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz.. bebekleriniz hayırlı osun sağlıcakla büyüsünler .. benim kzıım da 16 aylık oldu anlamadan büyüyüveriyorlar valla
canımmm kıyamam sanaaaaa.. dahiliye uzmanına görünsene.. eğer vaktin yoksa ve başka bişey önerilmesidyse öelden ilaç ismi atayım sana
hoşgeldiiin.

ispanyol bir ara harika gidiyordun nazar mı ettik ne yaptık. cabucak toparlarsın inşallah.
sorma kuşummm motivasyon yerlerde .. 3 gün iyi gidiyorum 3 gün uçuyorum nasıl yapsam bilemedim..

seker orucu belli bir süre sekerli hiç bir gıda yememe oluyor ispanyol genelde 30 gün yaapıyorlar sanırım. rafine sekerden uzak günler tatlıya dayanamayanlar için iyi fikir gibi

Sağol İspanyol cok tesekkur ederim bir ara sorarım olmadı şimdilik iyiyim ya çorba tarzı şeyler tüketiyorum bugün ağrim azaldı biraz zaten bir süredir mide problemi yaşıyorum ya onunda etkisi var sanırım en kisa zamanda bir Gastroenterologa görüneyi düşünüyorum gerçi iznim yok ama inşallah fırsat bulurum bak bırakma burayı insan kilo alıyor ya

dagatesi mesajın silinmiş ya neyse böyle yazayim ünlü gıdalar yapıyor sanırım banada bayagi ekmek turu şeyler yemedigimden iki üç gündür biraz eskiye göre fazla tüketimisim ondan olmuş olabilir zaten beyaz ekmek hatta tam tahlili ekmek yediğimde bile midem rahatsız oluyor geçen börek yedim öğle yemeği niyetine bayadir yemiyorum canim cekti diye karın ağrısı ve ishal olmuştum şimdide tam tersi yani bencede bana dokunuyor unlu mamuller zeytinyağlı yemek ve çorba tuketiyorum ev yapımı yoğurt suyu da içtim çok az daha iyiyim şimdilik inşallah aksama daha da iyi olurum çok teşekkürler

seker orucu belli bir süre sekerli hiç bir gıda yememe oluyor ispanyol genelde 30 gün yaapıyorlar sanırım. rafine sekerden uzak günler tatlıya dayanamayanlar için iyi fikir gibi
hımmm.. peki komplex karbonhidratlar da mı yenmiyor.. yani demek istediğim sadece tadı şekerli olan yiyecekler mi yenmiyor. yoksa ekmek bulgur meyve vs de yasak mı

Geçmiş olsun canım Öncelikle moralini bozma sonra da Uzman doktora git acile çözülecek şey değil Sen merak etme çok çok ilerledi önemli bir şey yoktur bence
Bende düşünüyorum canım zaten bana farz oldu mide problemimde bu aralar arttı ya inşallah fırsat bulur bulmaz gideceğim uzmana çok teşekkür ederim daha iyiyim zaten yediklerime dikkat edince toparladım inşallah bir daha gelmez ağrı

kızlar kardanmıdır nedir sabahtan beri menumu giricem net acılmıoyo cok şukur girebildim
sabah8 2 dilim çavdar ekmegi
7 zeytin yeşillik bolbol
1 kk peynir 13 kupa çay
ara 1 mandalina
öğle 13 4 köfte salata
ara 10 bitkili çay
akşam 18
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık pilav
1 kase cacık
2 lt su yatana kadar 3 ü bulur
250 ip atladım
yürüyüş 1 saat

Yemeği 17.15 te kestim..
Yarın pek ugrayamayabilirim. Çünkü pazara gidilecek, temizlik vs vs.
O değil de tarhana yapacağım yarın yekten. Kayinvalidem aradı bu yaz yaptigimiz tarhana kurtlanmis diye; daha geçen senekini bitirmeye çalıştığımız için ona hiç bakmamisim dolaplarin en kuytu köşesinde. Canim tarhana mundar olmuş cam kavanozda nasıl kurt yuvası oldu, bilmem. Bir kilo süzme yoğurt ve iki kilo unla, sebzeyle yarın tarhana işi var. Gece dönerim artik

İnsan üzülüyor onca emek gidince neyse sağlık olsun canım, hamarat seniii yarın kolaylıklar dilerim.

Süpersin kuzum hadi listeye gel

Bugünkü menüyü de yazayım
Bu sabah 8 de Leslie ile 4 mil yaptım. 9.00 da iki ceviz, iki yumurta, yeşillik ve köy peyniri tukettim
11de bir muz ve bir su bardağı patlamış mısır
12.30 bir kase tarhana çorbası ve 100 gr yağsız haşlanmış tavuk eti
14.30 bir bardak tarçınlı süt ve iki ceviz
17.00 250 gr yoğurt ve salata
2 litre su (uyuyasiya 3 olur)
2 fincan yeşil çay 2 fincan Türk Kahvesi
100 ip atlama
Mekik&dambıl

Kolay gelsn canim

Sabah 10 da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir, maydonoz, dere otu, 2 dilim tam buğday ekmeği
Saat 16:00
1 kase ezogelin çorba ve salat
Saat 18:00
Bi kaç lokma kırmızı et
Şimdi de kahve zamanı

Yazık o kadar uğraş boşa gitmiş. Kışın tarhana nasıl olacak? Tarifini verir misin?

Sabah 10 da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Bi kaç lokma kırmızı et
Şimdi de kahve zamanı
Sabah 10 da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Bi kaç lokma kırmızı et
Şimdi de kahve zamanı
Hos geldim canım listeme Günlük yaptığım sporla suyu eklersen daha iyi olur burde ara ogun yapmiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…