Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Geçmişi okudum ama telefondan alıntı zor oluyor. Bugün yazıldım 58 kg olmuşum. Bu hafta listeye giremem. Ama olsun bu sefer son inşallah. Yine grip oldum.
Sabahtan hastahanedeydim. Kahvaltı yapamadım.
Öğle 12.00
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe ekşili köfte
Çeyrek dilim ekmek
Küçük tabak salata

Ara 16.00
1 bardak ayran
Bir sigara böreği

Ara 17.30
Küçük mandalina

Akşam 19.30
1,5 kepçe susuz bezelye
2 kaşık yoğurt

Ara 21.00
Küçük bardak portakal suyu

2,5 litre su
Spor yok. Ama hastayım.

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Ok bekliyoruz. Hedef kilonuda yazarsın cnm.
Sen kararlı olursan hiç bir neden senin diyetini bozamazki tatlım.
işte olmuyo ya bu arada senide tebrik ediyorum 100 kusurlerden 69lara inmişsin maşallah gerçekten cok takdir ettim. yılmadan pes etmeden nasıl başardın kaç ayda verdin yanlış bilmiyorsam 32 falan vermişsin bu şevk ve hırs bana nezaman ugrayacak bilmiyorum

Hos geldim canım listeme Günlük yaptığım sporla suyu eklersen daha iyi olur burde ara ogun yapmiyormusun
Hoş bulduk. Bugün pek fırsatım olmadı yemek yemeye. Su içmede bir sıkıntım yok. Bebeğimi emzirdiğim için de fazlasıyla içiyorum ama onu da saymadım. Spora gelince sadece evi süpürebildim benim en büyük sorunum akşamları çocuklar uyuyunca tatlı yemekti. Bu akşam tatlısız geçti. İnşallah böyle gider.

çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin. gazsa sadece serum takıyolar pek bişey yapmıyolar diye biliyorum bende

Vallahi hanımlar ilk defa kışın yapacağım mecburiyetten. Bir kilo kese yoğurdu ayirdım. Altı tane yazdan kozleyip dondurucuya attığım kırmızı biberden çıkardım. Dört domates, biraz maydanoz Taze nane, dört soğan ve tarhana otuyla yogurcam (tabii bütün o sebzeleri çok az suyla haşlayıp blenderdan geçirip suzecegim . Sonra iki kilo unla yogurcam. Sulanması pek umurumda değil. Evire cevire 60 derece fırında kurulup robottan geçirip bir daha firinlayacagim iyice korusun diye. Tabii nerde olacak yazın gunesinde pişen tarhana gibi. Mecbur. Az unla yapılmış ev tarhanasi gibisi yok. Hazır tarhanalarda 1 kilo yogurda 5 kg un katiyorlar
Yazık o kadar uğraş boşa gitmiş. Kışın tarhana nasıl olacak? Tarifini verir misin?

Bende bilmiyorum tarifi ama bizim komsumuzda yapar kisin heralde oluyorki

Son düzenleme:
Dünya kadar işim var yarın ama oğlum hala direniyor. Açlık krizi de geldi. Bir avuç çiğ ay çekirdeği ve üç kestane löp mideye

Dunki menüm.
10 kahvaltı.1 adet haşlanmış yumurta .peynir zeytin.2-3 yk yogrt.iki dilim ekmk

Dün pek ara öğün yapsmadim.
17. .6 yk barbunya.3 yk buldr pilavı bi kase yogrt
20 .uç bardk çay .bi sb mısır
3 litre su.30 dk yuruys

karatayda seker orucu varmıs meyve ve sekerlı hıc bısey yemıyorsun

tarıfını yazarmısın ben de yapmak ısterım

Sabah 10 da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir, maydonoz, dere otu, 2 dilim tam buğday ekmeği
Saat 16:00
1 kase ezogelin çorba ve salat
Saat 18:00
Bi kaç lokma kırmızı et
Şimdi de kahve zamanı
Ara öğün mutlaka yapmalısın canım. Su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın menünü birdahakine
Teşekkürler baby işin açıkçası kaç ay sürdü tam bilmiyorum buraya geldikten şu zamana kadar işte. Ama bir senede gitmiştir. Yılmadım çünkü çok istedim sende iste yap...

Zaten senin pek ara öğünle aran yok kuzum. İyi menün ama sen yinede ara öğün yap .
bir ara öğünsüz daha güzel canım menün:))))

menüm
8 siyah sekersiz çay yeşil zeytin bir sucuklu yumurta bir dilim ekmek
10 siyah çay şekersiz
11 yeşil çay
13 salçalı patates bulgur pilavı birer porsiyon
15 iki mandalin
19 türlü bulgur pilavı birer porsiyon yeşillik
21 bir kase kestane
iki lt su yarım saat yürüyüş

ayyy yazık olmuş.. kolay gelsin sana canım kışın da nasıl kurutacaksın fırında mı ..
geçmiş olsun kuzum .. çok kötü bir salgın var .. aman dikkat et ilerlemesin
tatlıyı kestiysen gerisi kolay gelir canım süepersin
çok güzel menün ma arada bir iki bişey yesen daha iyi olacak
günaydın kuzum çok güzel olmuş menün
Günaydın bebekler kapalı bir salı gününden merhaba
merhabaaaaa balımmm
bulgur pilavı çok olmuş sanki .. şişkinlik yapar dikkat et kuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…