- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Bende bilmiyorum tarifi ama bizim komsumuzda yapar kisin heralde oluyorkiYazık o kadar uğraş boşa gitmiş. Kışın tarhana nasıl olacak? Tarifini verir misin?
işte olmuyo yaHoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Ok bekliyoruz. Hedef kilonuda yazarsın cnm.
Sen kararlı olursan hiç bir neden senin diyetini bozamazki tatlım.
Hoş bulduk. Bugün pek fırsatım olmadı yemek yemeye. Su içmede bir sıkıntım yok. Bebeğimi emzirdiğim için de fazlasıyla içiyorum ama onu da saymadım. Spora gelince sadece evi süpürebildim benim en büyük sorunum akşamları çocuklar uyuyunca tatlı yemekti. Bu akşam tatlısız geçti. İnşallah böyle gider.Hos geldim canım listeme Günlük yaptığım sporla suyu eklersen daha iyi olur burde ara ogun yapmiyormusun
çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin. gazsa sadece serum takıyolar pek bişey yapmıyolar diye biliyorum bendeBilmiyorum ki ya çok ağrım var hala ne yememek lazım acaba
yok İspanyol ilaç almıyorum bağırsakları boşaltma için ilaç verdiler dün acilde biraz iyiydim ama şimdi yine aynı gittikçe artıyor ya başka bişeyi var korkmaya başladım dün film falan çekti Dr çok fazla gaz var dedi sadece ne yaptı bilmiyorum ki ya
Yazık o kadar uğraş boşa gitmiş. Kışın tarhana nasıl olacak? Tarifini verir misin?
Bende bilmiyorum tarifi ama bizim komsumuzda yapar kisin heralde oluyorki
karatayda seker orucu varmıs meyve ve sekerlı hıc bısey yemıyorsunşeker oruç da neeeee..
offf harikasın tatlım yaa
merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz.. bebekleriniz hayırlı osun sağlıcakla büyüsünler .. benim kzıım da 16 aylık oldu anlamadan büyüyüveriyorlar valla
canımmm kıyamam sanaaaaa.. dahiliye uzmanına görünsene.. eğer vaktin yoksa ve başka bişey önerilmesidyse öelden ilaç ismi atayım sana
sorma kuşummm motivasyon yerlerde .. 3 gün iyi gidiyorum 3 gün uçuyorum nasıl yapsam bilemedim..
tarıfını yazarmısın ben de yapmak ısterımYemeği 17.15 te kestim..
Yarın pek ugrayamayabilirim. Çünkü pazara gidilecek, temizlik vs vs.
O değil de tarhana yapacağım yarın yekten. Kayinvalidem aradı bu yaz yaptigimiz tarhana kurtlanmis diye; daha geçen senekini bitirmeye çalıştığımız için ona hiç bakmamisim dolaplarin en kuytu köşesinde. Canim tarhana mundar olmuşcam kavanozda nasıl kurt yuvası oldu, bilmem. Bir kilo süzme yoğurt ve iki kilo unla, sebzeyle yarın tarhana işi var. Gece dönerim artik
Ara öğün mutlaka yapmalısın canım. Su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın menünü birdahakineSabah 10 da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir, maydonoz, dere otu, 2 dilim tam buğday ekmeği
Saat 16:00
1 kase ezogelin çorba ve salat
Saat 18:00
Bi kaç lokma kırmızı et
Şimdi de kahve zamanı
Teşekkürler babyişte olmuyo yabu arada senide tebrik ediyorum 100 kusurlerden 69lara inmişsin maşallah gerçekten cok takdir ettim. yılmadan pes etmeden nasıl başardın kaç ayda verdin yanlış bilmiyorsam 32 falan vermişsin bu şevk ve hırs bana nezaman ugrayacak bilmiyorum
Zaten senin pek ara öğünle aran yok kuzum. İyi menün ama sen yinede ara öğün yap .Dunki menüm.
10 kahvaltı.1 adet haşlanmış yumurta .peynir zeytin.2-3 yk yogrt.iki dilim ekmk
Dün pek ara öğün yapsmadim.
17. .6 yk barbunya.3 yk buldr pilavı bi kase yogrt
20 .uç bardk çay .bi sb mısır
3 litre su.30 dk yuruys
bir ara öğünsüz daha güzel canım menün:))))günaydın
sabah 08,30 2 yumuta 1 avuc cıg fıstık
ara 1 kahve turk -tarcınlı karanfıllı cay
öğlen tavuk corbası 1 kase
akşam 18,00 15 tane kadar hamsı 2 içli kofte haslama minnaktı 1 turp
1 avuc daha fıstık cıg
3 lt su spor yok
Sağol April ben hep hastayım son zamanlardadeadline kuşummmm hastamı oldun sen? Çok geçmiş olsun fıstığım umarım geçer...
ayyy yazık olmuş.. kolay gelsin sana canım kışın da nasıl kurutacaksın fırında mı ..Yemeği 17.15 te kestim..
Yarın pek ugrayamayabilirim. Çünkü pazara gidilecek, temizlik vs vs.
O değil de tarhana yapacağım yarın yekten. Kayinvalidem aradı bu yaz yaptigimiz tarhana kurtlanmis diye; daha geçen senekini bitirmeye çalıştığımız için ona hiç bakmamisim dolaplarin en kuytu köşesinde. Canim tarhana mundar olmuşcam kavanozda nasıl kurt yuvası oldu, bilmem. Bir kilo süzme yoğurt ve iki kilo unla, sebzeyle yarın tarhana işi var. Gece dönerim artik
geçmiş olsun kuzum .. çok kötü bir salgın var .. aman dikkat et ilerlemesinGeçmişi okudum ama telefondan alıntı zor oluyor. Bugün yazıldım 58 kg olmuşum. Bu hafta listeye giremem. Ama olsun bu sefer son inşallah. Yine grip oldum.
Sabahtan hastahanedeydim. Kahvaltı yapamadım.
Öğle 12.00
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe ekşili köfte
Çeyrek dilim ekmek
Küçük tabak salata
Ara 16.00
1 bardak ayran
Bir sigara böreği
Ara 17.30
Küçük mandalina
Akşam 19.30
1,5 kepçe susuz bezelye
2 kaşık yoğurt
Ara 21.00
Küçük bardak portakal suyu
2,5 litre su
Spor yok. Ama hastayım.
tatlıyı kestiysen gerisi kolay gelir canım süepersinHoş bulduk. Bugün pek fırsatım olmadı yemek yemeye. Su içmede bir sıkıntım yok. Bebeğimi emzirdiğim için de fazlasıyla içiyorum ama onu da saymadım. Spora gelince sadece evi süpürebildim benim en büyük sorunum akşamları çocuklar uyuyunca tatlı yemekti. Bu akşam tatlısız geçti. İnşallah böyle gider.
çok güzel menün ma arada bir iki bişey yesen daha iyi olacakDunki menüm.
10 kahvaltı.1 adet haşlanmış yumurta .peynir zeytin.2-3 yk yogrt.iki dilim ekmk
Dün pek ara öğün yapsmadim.
17. .6 yk barbunya.3 yk buldr pilavı bi kase yogrt
20 .uç bardk çay .bi sb mısır
3 litre su.30 dk yuruys
günaydın kuzum çok güzel olmuş menüngünaydın
sabah 08,30 2 yumuta 1 avuc cıg fıstık
ara 1 kahve turk -tarcınlı karanfıllı cay
öğlen tavuk corbası 1 kase
akşam 18,00 15 tane kadar hamsı 2 içli kofte haslama minnaktı 1 turp
1 avuc daha fıstık cıg
3 lt su spor yok
merhabaaaaa balımmmGünaydın bebeklerkapalı bir salı gününden merhaba
bulgur pilavı çok olmuş sanki .. şişkinlik yapar dikkat et kuşummmenüm
8 siyah sekersiz çay yeşil zeytin bir sucuklu yumurta bir dilim ekmek
10 siyah çay şekersiz
11 yeşil çay
13 salçalı patates bulgur pilavı birer porsiyon
15 iki mandalin
19 türlü bulgur pilavı birer porsiyon yeşillik
21 bir kase kestane
iki lt su yarım saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?