Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynen canım yaa öğlen iş yerinde cıktı aksama da annem yapmış bulgur yiye yiye sütüm gelecek vallahi ne zorluklarla bitirdim sütümü:)

aynen canım yaa öğlen iş yerinde cıktı aksama da annem yapmış bulgur yiye yiye sütüm gelecek vallahi ne zorluklarla bitirdim sütümü:)
ne kdarlıkken kestin sütten canım... ben de bu aralar kesmeyi düşünüyorum.. gece uyutmuyor beni minnakım.. uçları yara oldu valla

günaydın kızlar.

Yagmur kar camur, hava hiç işe gidilecek bir hava değil sanki. bu sabah yataktan cok zor kalktım. ayrıca moralim bozuldu. 1 kilo almısım. hani normalden fazla yedim desem içim yanmayacak insan 2 günde nasıl böyle kilo alır anlamadım. daha yarısı duruyor. inşallah maksimum 9-10 kilo ile bitirebilirim.

ne kdarlıkken kestin sütten canım... ben de bu aralar kesmeyi düşünüyorum.. gece uyutmuyor beni minnakım.. uçları yara oldu valla
canım benimki 2 aylıkken bırakmaya başladı zaten zor zekat uyrken falan zoraki beş aylığa kadar gelebildim 5 aylıkta tamamen bıraktı istemedi hiç oğlum o yüzden sonrada sağıp verim dedim yok içiremiyorum

oyyy kuzummm.. üzülme yaa o kilo değildir ödemdir .. yarın tartılsan daha az çıkarsın..hiç bozma moralini ...
anladım canımm.. benim oğlan 2 yaşına kadar emdi ve çok zor bıraktı.. kızı o kadar bekletmeyeceğim.. 16 aylık oldu sütüm de azaldı zaten..

Ohhh afiyet olsun bayağı iyi yemişsin ama dün hiç diyetlik olmamış üzgünümdaha dikkat!
Sağol April ben hep hastayım son zamanlarda daha iyiyim şükür inşallah gececek
Nazlısın sen nazlı:)) (((
Ayy aynen ya çok bunaltıcı hava kapkaranlık, ama mecburrr geldik işe. Canım du bakalım belki ödemdir takma üç dört gün sonra yine bak

güya diyet işte canım diyette olmasak neler neler yicez düşün

Insallah odemdir ya 2 gundur oyle cikiyor odemde toplamis gibi degilim. Bugun is yerinde asansorde kendimi gordum. Duba olmusum sanki.

Insallah gecer haftasonuna. Cok moralimi bozdu. Boyle yanlarim cikti aprilim ya. Hic yanim cikmazdi benim. Simitlendim resmen. Hepi topu 3.5 kilo aldim bu son 1 kiloyla ama her goren kilo almissin kilo almissin deyip duruyor. Bir kisi de ay ne guzel az almissin iyisin iyi dese yaaaa.

Gunaydin kizlar nasilsiniz berbat grip olmusum bugun spor yapamam yataktan hala cikmdim bile

Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine. Vucut direncsizken sporla iyice yorulmasin. Cabucak toparlan listeye gir

bu arada yeni gelen arkadaslardan ya da eskilerden yazmadiklarim oluyor. Alinmayin olur mu. Cogu zaman bakip pcye gecince yazayim diyorum sonra firsat bulamiyorum.

Gunaydin kizlar nasilsiniz berbat grip olmusum bugun spor yapamam yataktan hala cikmdim bile
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.. YAT DİNLEN BOL SIVI VE C VİTAMİNİ DESTEĞİ AL..
CANIM BENİMMM BENCE ÇOK AZ KİLO ALDIN SEN 10 KİLOYU BİLE TAMAMLAMAYACAKSIN MERAK ETME.. ONLARI DA BOŞVER SEN KENDİNİ DİNLE İYİ GİDİYORSUNNNN

Ay ispanyol sana sarilip aglayasim geldi :) duygusal hamile mode on ;p insallah gormem. 7 li rakamlari gorursem moralim bozulur hem bebek hem esim etkilenir. Tabi en basta ben etkilenirim. Takma diyorlsr verirsin diyorlsr ama goruntu onemli kendimi monta oyle yarim dunya gorunce bile tadim kacti

Kuzum lütfen takma kafana bencede sen az bile aldın millete bakma sen boş insan Çokkk! Sen kendi düzenine devam et bakalım bir ay sonra ne olacak? Bu kadar stres yaparak sağlığınıza da zarar verme bebem
Sen mutlu mutlu mutlu geçir lütfen şu güzel zamanlarını:))))

oyyy kuzum benimmm kollarımı açtım gel sarıl banaaaa...

Merhaba dağateşi. Hamileliğin hayırlı olsun. Sağlık problemin yoksa kilo konusunu neden bu kadar düşünüp kendini üzüyorsun. Gerek yok. Benim bebeğimde çok şükür 3 aylık oldu. 14 kilo aldım. Ama kilo verilir. Önemli olan sen iyi ol, bebeğin iyi olsun

Bana da gelmiyorlar değil ama aktardan 100 gr kurt üzümü alıyorum ayda, on-on bes tane yiyorum hem c vitamini deposu sifa niyetine,hem de istahimi kapatıyor bütün gece. Yeni jenerasyon goji Berry diyor
Hiiii duydu. Onu arastrcm

Merhaba arkadaşlar, ben yeniyim tesekkur ederim kabul ettiğiniz için :)
36 yasında yım 90 kusur kilolardayım 2.oglumu sutten kestim yeni, artık diyet zamanı :)
Hosgeldin arkadasim
Kesinlikle bizi de motive edersn
canım tahıl gevrek dediğin marketlerde satılan süte katılan ürün deilmi işe yarıyor mu tok mu tutuyor bende mi alsam akşamları cok acıkınca yesem olur mu
Beni de daha once gittigim diyetsyen alistrdi.ben bazen yemk hazirlayamiyorum acil durum olabiliyo napayim dedim o da k fleks i tavsiye etti. Sade olani .3 kasik bazen 4 te koyuyorum kflex 2 ceviz bazen yesil elma ceviz yerine .tarcin 1 brdk ligt sut ya da yarim yagli .ilk once doymam sandim bu mu ogun defim.malum mide tika basa yemeye alismis.gercktn doyuyosun zaten tarcin da sekr istegini yok ediyo

Kizlar bi kac gundur menulerimi yazamiyorum cok afedersinz.menulerim kotu degil ondan degil yani.esim kizlarim gripler ben de hala atlatamadim surekli onlarin pesinde kosturup duruyorum bazen ayakta kucugu sallrken dalip uyuyorum o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…