- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
bende alayıö o zaman canım ya cok makbule geceecek bu bilgi sağol :) evet 3-4 kaşık az gibi geldi ama zamanla alışılır tesekkürler. sana da gecmiş olsun grip salgını var galibaHiiii duydu. Onu arastrcm
Hosgeldin arkadasim
Kesinlikle bizi de motive edersn
Beni de daha once gittigim diyetsyen alistrdi.ben bazen yemk hazirlayamiyorum acil durum olabiliyo napayim dedim o da k fleks i tavsiye etti. Sade olani .3 kasik bazen 4 te koyuyorum kflex 2 ceviz bazen yesil elma ceviz yerine .tarcin 1 brdk ligt sut ya da yarim yagli .ilk once doymam sandim bu mu ogun defim.malum mide tika basa yemeye alismis.gercktn doyuyosun zaten tarcin da sekr istegini yok ediyo
Çokkk geçmiş olsun kuzum, hepinizeKizlar bi kac gundur menulerimi yazamiyorum cok afedersinz.menulerim kotu degil ondan degil yani.esim kizlarim gripler ben de hala atlatamadim surekli onlarin pesinde kosturup duruyorum bazen ayakta kucugu sallrken dalip uyuyorum o derece yani
Vallahi hanımlar ilk defa kışın yapacağım mecburiyetten. Bir kilo kese yoğurdu ayirdım. Altı tane yazdan kozleyip dondurucuya attığım kırmızı biberden çıkardım. Dört domates, biraz maydanoz Taze nane, dört soğan ve tarhana otuyla yogurcam (tabii bütün o sebzeleri çok az suyla haşlayıp blenderdan geçirip suzecegim . Sonra iki kilo unla yogurcam. Sulanması pek umurumda değil. Evire cevire 60 derece fırında kurulup robottan geçirip bir daha firinlayacagim iyice korusun diye. Tabii nerde olacak yazın gunesinde pişen tarhana gibi. Mecbur. Az unla yapılmış ev tarhanasi gibisi yok. Hazır tarhanalarda 1 kilo yogurda 5 kg un katiyorlar
O kadar iş güç koşturmaca arasında yapamaman normal canım bugünlük böyle olsun. Ellerine sağlık afiyet olsun18 de yemeği kesecegim. Yalnız bugün spor yapamadim
Bugün de böyle olsun
Canım emziriyosan maydonoz çok tüketme sutu azaltrMerhaba kızlar. Bugün Nasıl akşam oldu anlamadım.
Sabah 10 kahvaltı
1,5 yumurta( birinin sarısını saçıma sürmek için ayırmıştım hala süremedim)
Zeytin, peynir,maydonoz, dere otu
Saat15:00
Salata
Küçük bir kase yoğurt ve yaklaşık 150 gr kadar kırmızı et, 1 portakal
Saat 17:30
2 porsiyon nohut( bol kimyonlu)
Küçük bi kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeğinide sabah yemiştim.
Bugünlük yeme işi bu kadar
Bol su. Spor yok.
Güzel canım menün yalnız 10 ve 15 arasına bir ara öğün koysan iyi olurdu. Kurt gibi acıkmaların önlenir. Spor mutlaka hergün yapMerhaba kızlar. Bugün Nasıl akşam oldu anlamadım.
Sabah 10 kahvaltı
1,5 yumurta( birinin sarısını saçıma sürmek için ayırmıştım hala süremedim)
Zeytin, peynir,maydonoz, dere otu
Saat15:00
Salata
Küçük bir kase yoğurt ve yaklaşık 150 gr kadar kırmızı et, 1 portakal
Saat 17:30
2 porsiyon nohut( bol kimyonlu)
Küçük bi kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeğinide sabah yemiştim.
Bugünlük yeme işi bu kadar
Bol su. Spor yok.
Güzel canım menün. Allah kabul etsin.Bende menumu yazayım
Oructum sahurda
2 haşlanmış yumurta.peynir zeytin yoğurt.iki dilim ekmk.sekersz çay
İftarda
Bi tabak yeşil mercimek yemeği.3yk bulgur pilavı. Bi elim kadar yufka ekmeği.iki uç parça kabk tatlısı
20 de 3 bardk çay içermektedir
3 litre suyu gecerim
30 dk da yuruys yapacam İnsallah
sen nerde oturuyorsun öyle bahçeli bahçeli evlerde?Benimde bahçede var maydonz nane ama süt azaltiyo diye yemiyorum ne yazıkki boşa gidiyo
Süper, hani sen bugün spor yapmayacaktın? Dayanamadın dimi?Ben de bugünkü menüyü bildireyim. Sabah 9.30 bir porsiyon yulaf ezmesi.
11.30 bir yeşil elma
13.30 fırında yağsız pisirdigim bir levregi oglumla paylaştık. Bir tabak yeşillik salata
15.30 bir kırmızı elma
17.45 bir kase yoğurt ve bir tabak dolusu fırında kozledigim mantar
2 litre kadar ancak su icebilmisimdir.
2 fincan yeşil çay
Birazdan Türk Kahvesi
400 er dambil mekik
Dokuza kadar oğlumu uyutabilirsem Leslie ile 3 mil yapcam. Gece 10 dan sonra spor yapmak uykum u kaçırıyor. Yapamazsam yarın beş mil yuruyecegim. Bu kadar
Sadece mekik ve agirlik yapabildim. Fırsat bulursam Leslie baci yapıcam, vicdan azabı oluyor VAllahi. Sanki verdigim 11 kilonun hepsini geri almış gibi şişkinlik hissediyorumSüper, hani sen bugün spor yapmayacaktın? Dayanamadın dimi?
Bir ara aynı bende öyleydim gerçi hala öyleSadece mekik ve agirlik yapabildim. Fırsat bulursam Leslie baci yapıcam, vicdan azabı oluyor VAllahi. Sanki verdigim 11 kilonun hepsini geri almış gibi şişkinlik hissediyorumbir acayip duygular icerisindeyim kaptancim
Aynen. Ama diyette istikrarı bu vicdan azabı getiriyor. Sanki mayına basacakmisiz da son anda çekmisiz ayagimizi etkisi veriyorBir ara aynı bende öyleydim gerçi hala öylecısslı bişey yesem mahvoldum gözüyle bakıyorum. Hele ki yürümediğim gün , sanki o günkü yediklerim kaldı içimde eyvah eyvah diyerek yatıyorum.
KesinlikleAynen. Ama diyette istikrarı bu vicdan azabı getiriyor. Sanki mayına basacakmisiz da son anda çekmisiz ayagimizi etkisi veriyoryaza çıtır olcaz arkadaş
Evet emziriyorum hatta süt artırır zannediyordumCanım emziriyosan maydonoz çok tüketme sutu azaltr
Çokkk geçmiş olsun kuzum, hepinizeacil şifalar diliyorum Rabbim'den...[/QUOTE
Sagol kaptanim bana dua edermsnz cnm skkin esimle tartistim az once.kendisi de grip cocuklar da bende de var ama ben kendimi salmiyorum.iyiyim deyip geciyorum oysa dinlenmem lazim.sabhtan beri onlarin pesinde kosturuyorum.bikac gundur e ben de rahatszm ev islerini yetistiremiyorum zaten yarin temizlikci bayan da gelck.beyimize ise yaranamadim.1yarim saatligine disariya ciktim kardan dolayi yavas gidince 1 saati buldu.e cocuklar hasta kendisi hastaymis ev daginikms yemegi gecistrmisim yaptigim teksey kucuge bakmk ve bi ara ogle yemegini hazirlamkms.yemk de gecistirilecek yemk degildi.tarhana corbasi icli kofte salata dunden kalan kuru fasulye nesi var bunun.kafanizi sisirdim ozur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?