Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugunku mnm
Kahvlti 1 yumurta omlet.biraz peynir 4 zeytin.1 dilim cvdr.domates.1 cy ks bal
Ara form cy
Ogle 1 kuck kase tarhana corbasi 2.5 icli kofte
Aksm 3.5 ksk kflex 2 ceviz tarcin 1 brdk sut
Spor yok su 2 lt

Bugunku mnm
Kahvlti 1 yumurta omlet.biraz peynir 4 zeytin.1 dilim cvdr.domates.1 cy ks bal
Ara form cy
Ogle 1 kuck kase tarhana corbasi 2.5 icli kofte
Aksm 3.5 ksk kflex 2 ceviz tarcin 1 brdk sut
Spor yok su 2 lt
Tatlım olur öyle şeyler arada, oda hastalığından dolayı gergin olmuş biraz canını sıkma baby

sevilay80 kuzum daha iyisin dimi biraz?
Naptigigimi soyleyeyim iyiyim tabi iyi olcmk zorundayim.aksam sinirden haksizliga ugramaktan agladim biraz.sonra yatagi yorgani topladim cocuklari da aldim cocuk odasinda uyudum.noluyo dedi esim burda yatcm dedim gectim.yapi itibariyle huzursuzluk cikmasin diye kendini geri ceken sessiz kalan biriyim.biliyorum aksama dogru herzamanki gibi seni seviyorum mesaji gelck ben yine tav olcm .ama bu kez com sinirlendim kirici sozler sarfetti.biraz soguk davrancm

İyi yapmışsın kuzum birazcık trip iyidir iyi paşa paşa dönecek o msj sana gelecek

günaydın
08,30
2 yumurta
bı tabak dolusu marol ve maydanoz
1 kahve fıncanı fıstık 2 cevız
yarım domates
1 turp
yarım kırmızı bıber
tarcın karanfıl cayı
09,00-18,00 kadar turk kahvesi bıtkı cayı su
18,00
2 kase yogurt corba
2 kasık haslanmıs nohut
10,00 1 portakal yedım aslında yemem gerektı seker orucunda
3 lt su
spor yok ama aksam cadde boyu yaptım ogluşla amcasına kı sıtemeye gıdecez onun ıcın gondol gıbı bısey aradım

Öğle yemeği niye yemedin canım?

Günaydın kizlar

Uğrayamadim kac gundur. Dayım vefat etti dün Ankara'ya gittim gunubirlik defnedip donduk. Malum iyice şaştı dengem. Annem burada 2-3 gun daha. Gelen giden olacak tabi. Bu haftadan umutlu değilim ne yazı ki

dısarıda mı bekletıyorun hamuru dolaptamı 3 gün
Tencerenin içinde kapağı kapalı bir şekilde mutfakta masanın üstünde duruyor canım. Arada karistiriyorum. Yarın sabah az pisircem. Ekşisi iyi gelirse kurutcam yoksa birgün daha beklicek. Hatta soğuk eksimeye mani olur mu bilmem. Eksime olmazsa fırını kırk dereceye ayarlayıp tencereyi içinde bekletecegim yarın gün boyu. Bakalım yaa

Başınız sağolsun canim

allah rahmet eylesın canım sabır diliiyorum

anladım ben hıc yapmadım ama denemek ıstıyorum herseyı becerip yapmak hoşuma gıdıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…