Evet bizzat denenmstr nane maydanoz azaltiyoEvet emziriyorum hatta süt artırır zannediyordum
Tatlım olur öyle şeyler arada, oda hastalığından dolayı gergin olmuş biraz canını sıkma babyBugunku mnm
Kahvlti 1 yumurta omlet.biraz peynir 4 zeytin.1 dilim cvdr.domates.1 cy ks bal
Ara form cy
Ogle 1 kuck kase tarhana corbasi 2.5 icli kofte
Aksm 3.5 ksk kflex 2 ceviz tarcin 1 brdk sut
Spor yok su 2 lt
Naptigigimi soyleyeyim iyiyim tabi iyi olcmk zorundayim.aksam sinirden haksizliga ugramaktan agladim biraz.sonra yatagi yorgani topladim cocuklari da aldim cocuk odasinda uyudum.noluyo dedi esim burda yatcm dedim gectim.yapi itibariyle huzursuzluk cikmasin diye kendini geri ceken sessiz kalan biriyim.biliyorum aksama dogru herzamanki gibi seni seviyorum mesaji gelck ben yine tav olcm .ama bu kez com sinirlendim kirici sozler sarfetti.biraz soguk davrancm
İyi yapmışsın kuzum birazcık trip iyidir iyiNaptigigimi soyleyeyim iyiyim tabi iyi olcmk zorundayim.aksam sinirden haksizliga ugramaktan agladim biraz.sonra yatagi yorgani topladim cocuklari da aldim cocuk odasinda uyudum.noluyo dedi esim burda yatcm dedim gectim.yapi itibariyle huzursuzluk cikmasin diye kendini geri ceken sessiz kalan biriyim.biliyorum aksama dogru herzamanki gibi seni seviyorum mesaji gelck ben yine tav olcm .ama bu kez com sinirlendim kirici sozler sarfetti.biraz soguk davrancm
dısarıda mı bekletıyorun hamuru dolaptamı 3 günsevim_mrt canım tarif burda. Tabi hamuru hazır edip firinlamadan iki üç gün önce kapağını kapatıp ara ara karıştırıp az eksimeye bırakacağım. Biraz ekşi olmasi daha iyi. Öyle işte hamurumu yaptım kapağını kapattım iki üç gün beklicek
Öğle yemeği niye yemedin canım?günaydın
08,30
2 yumurta
bı tabak dolusu marol ve maydanoz
1 kahve fıncanı fıstık 2 cevız
yarım domates
1 turp
yarım kırmızı bıber
tarcın karanfıl cayı
09,00-18,00 kadar turk kahvesi bıtkı cayı su
18,00
2 kase yogurt corba
2 kasık haslanmıs nohut
10,00 1 portakal yedım aslında yemem gerektı seker orucunda
3 lt su
spor yok ama aksam cadde boyu yaptım ogluşla amcasına kı sıtemeye gıdecez onun ıcın gondol gıbı bısey aradım
bende azaltıyor diye biliyorum dere otu sütü arttırır canımEvet emziriyorum hatta süt artırır zannediyordum
Tencerenin içinde kapağı kapalı bir şekilde mutfakta masanın üstünde duruyor canım. Arada karistiriyorum. Yarın sabah az pisircem. Ekşisi iyi gelirse kurutcam yoksa birgün daha beklicek. Hatta soğuk eksimeye mani olur mu bilmem. Eksime olmazsa fırını kırk dereceye ayarlayıp tencereyi içinde bekletecegim yarın gün boyu. Bakalım yaadısarıda mı bekletıyorun hamuru dolaptamı 3 gün
Başınız sağolsun canimGünaydın kizlar
Uğrayamadim kac gundur. Dayım vefat etti dün Ankara'ya gittim gunubirlik defnedip donduk. Malum iyice şaştı dengem. Annem burada 2-3 gun daha. Gelen giden olacak tabi. Bu haftadan umutlu değilim ne yazı ki
karatayda öğle yemegi yok acıkmıyorum daÖğle yemeği niye yemedin canım?
allah rahmet eylesın canım sabır diliiyorumGünaydın kizlar
Uğrayamadim kac gundur. Dayım vefat etti dün Ankara'ya gittim gunubirlik defnedip donduk. Malum iyice şaştı dengem. Annem burada 2-3 gun daha. Gelen giden olacak tabi. Bu haftadan umutlu değilim ne yazı ki
anladım ben hıc yapmadım ama denemek ıstıyorum herseyı becerip yapmak hoşuma gıdıyorTencerenin içinde kapağı kapalı bir şekilde mutfakta masanın üstünde duruyor canım. Arada karistiriyorum. Yarın sabah az pisircem. Ekşisi iyi gelirse kurutcam yoksa birgün daha beklicek. Hatta soğuk eksimeye mani olur mu bilmem. Eksime olmazsa fırını kırk dereceye ayarlayıp tencereyi içinde bekletecegim yarın gün boyu. Bakalım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?