Ben de ilk defa yapıyorum inan. Sağolsun kayinvalidem benle gorumcemi cocukluyuz diye ugrastirmayip kendi ediyordu. Olduğu ilk gün ufalamaya gidiyorduk ama oldu işte kurtlandi. Mecbur kış günü ugrastim. Oldu bayagi da kurutma var şimdi. Güneşe sermek en rahat iş. Şimdi fırında evine çevire kurutmasi var.anladım ben hıc yapmadım ama denemek ıstıyorum herseyı becerip yapmak hoşuma gıdıyor
Kolay gelsn İnsallahBen de ilk defa yapıyorum inan. Sağolsun kayinvalidem benle gorumcemi cocukluyuz diye ugrastirmayip kendi ediyordu. Olduğu ilk gün ufalamaya gidiyorduk ama oldu işte kurtlandi. Mecbur kış günü ugrastim. Oldu bayagi da kurutma var şimdi. Güneşe sermek en rahat iş. Şimdi fırında evine çevire kurutmasi var.
Sağol canimKolay gelsn İnsallah
ben adanadayım sımdı yağmur ama guneste cıktımı yazı aratmaz güneslı bı gunu beklıyorum denemek ıcınBen de ilk defa yapıyorum inan. Sağolsun kayinvalidem benle gorumcemi cocukluyuz diye ugrastirmayip kendi ediyordu. Olduğu ilk gün ufalamaya gidiyorduk ama oldu işte kurtlandi. Mecbur kış günü ugrastim. Oldu bayagi da kurutma var şimdi. Güneşe sermek en rahat iş. Şimdi fırında evine çevire kurutmasi var.
Yok canım bnm bacaklar hep böyle 20 dk dan fazla yuruynce böyle oluyoSağol canim
Dizine ilk zaman çok mu yuklendin canım? Koşu bandinin dışarda yürümeye göre öyle bir aksiligi olabiliyor. O yüzden Leslie ile yürümek daha cazip.
74 un altına dusersen kondisyon bisikleti alcam demişti eşim. Genç kizligimda koşu bandinda uzun süre yüksek hızda yuruyunce on gün sonunda iki dizimin üstüne basıp da kalkamamistim bir sure
evet canım. Iki ay bile gider o sana. Koşu bandindan iyidir. Sonra sonra basit gelirse 4 ve 5 mile baslarsin. Bir de birer kiloluk ağırlık al kendine kollarin için. Internette kol sıkılastirma için videolar var, uygularsin canım. Benim kollar epey toparladı.45 dk lık olan leslie 3 milmi.indrdimde videosunun
Kızlar bnm üst kolların çok civik zayifkende öyleydi toparlanma için ne yapabilirm
hahhaaaaa çok komik yaa bi de uyukluyorAy fittiracaktim.Komşum var yasli.çat kapı gelir .kızım durmuyo bi yandan kadın gitmedi bi yandan .başkasının yanında da emzirmm.gitti sonunda.ay.bi de uyukluyo yanımda..
Kızlar bnm üst kolların çok civik zayifkende öyleydi toparlanma için ne yapabilirm
Hoş geldin canimMerhaba arkadaşlar ben elif Berra eğer grubunuzda yer varsa bende aranıza alabilirmisiniz listeye de girmek istiyorum kuralları okudum daha önceden 9 takım daydim ve listede yer olmadığı için ayrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?