Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

anladım ben hıc yapmadım ama denemek ıstıyorum herseyı becerip yapmak hoşuma gıdıyor
Ben de ilk defa yapıyorum inan. Sağolsun kayinvalidem benle gorumcemi cocukluyuz diye ugrastirmayip kendi ediyordu. Olduğu ilk gün ufalamaya gidiyorduk ama oldu işte kurtlandi. Mecbur kış günü ugrastim. Oldu bayagi da kurutma var şimdi. Güneşe sermek en rahat iş. Şimdi fırında evine çevire kurutmasi var.

Kolay gelsn İnsallah

Bende bi kaç gün yuruys yapamiycam bu gidişle dizim çok kötü olmuş evde bile zor yuruyrm

Kolay gelsn İnsallah
Sağol canim
Dizine ilk zaman çok mu yuklendin canım? Koşu bandinin dışarda yürümeye göre öyle bir aksiligi olabiliyor. O yüzden Leslie ile yürümek daha cazip.
74 un altına dusersen kondisyon bisikleti alcam demişti eşim. Genç kizligimda koşu bandinda uzun süre yüksek hızda yuruyunce on gün sonunda iki dizimin üstüne basıp da kalkamamistim bir sure

ben adanadayım sımdı yağmur ama guneste cıktımı yazı aratmaz güneslı bı gunu beklıyorum denemek ıcın

Adana öyle olur canım. Ben de izmirdeyim, güneş bir görünüp geri kaçıyor. Rüzgar var. Bir de evim yüksek girişte ve güneşe arkası dönük binanın. Bir sabah güneşi görüyoruz

Yok canım bnm bacaklar hep böyle 20 dk dan fazla yuruynce böyle oluyo

Ay fittiracaktim.Komşum var yasli.çat kapı gelir .kızım durmuyo bi yandan kadın gitmedi bi yandan .başkasının yanında da emzirmm.gitti sonunda.ay.bi de uyukluyo yanımda..

45 dk lık olan leslie 3 milmi.indrdimde videosunun
evet canım. Iki ay bile gider o sana. Koşu bandindan iyidir. Sonra sonra basit gelirse 4 ve 5 mile baslarsin. Bir de birer kiloluk ağırlık al kendine kollarin için. Internette kol sıkılastirma için videolar var, uygularsin canım. Benim kollar epey toparladı.

Kızlar bnm üst kolların çok civik zayifkende öyleydi toparlanma için ne yapabilirm

Yemeği 17.00 de kestim. Bir de dayanamadım tartildim bugün. 77.9 geldi kilom (perşembe günü 79.1 ya da 79.2 idi)
Menüyü yazayım
Sabah 7.30 da bir muz
8 de Leslie ile 5 mil
10..30 da bir porsiyon yulaf ezmesinin içine bir avuç ceviz kâtip yedim
13.00 2 yumurta ve bir kase sebze çorbası
15.00 bir muz
16.45 3 köfte ve bir tabak salata
Gece bir kase de yoğurt yiyeceğim.
400 er mekik ve dambıl
Su uyuyasiya üç litre olur.
Bir fincan da şekersiz Türk Kahvesi icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…