Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ay canım süper gidiyorsun.maşallah darısı bana

İyi akşamlar kızlar. Evde dura dura hem bebeğimi hem kendimi hasta ettim. Hastanedeydik bugün
O nedenle kahvaltı hariç pek bi şey yemeye fırsatım olmadı.
Sabah kahvaltı 09:30
2 hurma, 1 portakal
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Zeytin, peynir,dereotu,domates,biber
Saat 14:00
Küçük bir kaşarlı tost
1 tane sigara böreği
Saat 17:00
4 köfte

Gecmis olsun canim

Kizlar hepinize tesekkur eferim gecmis olsun dilekleriniz icin alinti yapamadim bi turlu menumu gireyim spor yok gribim yapicak halim yok cunku
sabah 1 tane portakal
Oglen13
bi kase mecimek corbasi
Ara nane limon
aksam bol limonlu pirasa
menu sacmasapandda yinede yazdim

Bende menumu yazayım
10.30 2 yumurtadan omlet.peynir zeytin.iki dilim ekmk
17.6 yk mercemk yemeği.3 yk bulgr pilavı yogrt
21 .3 bardk çay.
Ara öğün yapmadım.
3litre suyu bulur.sporda yapamiycam.dizim kötü

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin niye vefat etti gençmiydi? Bende zaten meraklardayım nerdesin diye kolaylıklar dilerim bu zor zamanda...
karatayda öğle yemegi yok acıkmıyorum da
Vayyy bilmiyordum Canan hatun onuda mı yasaklamış

anladım ben hıc yapmadım ama denemek ıstıyorum herseyı becerip yapmak hoşuma gıdıyor
Sana özeniyorum Valla hem iş hem çocuk hem mutfak Maşallah

Ay fittiracaktim.Komşum var yasli.çat kapı gelir .kızım durmuyo bi yandan kadın gitmedi bi yandan .başkasının yanında da emzirmm.gitti sonunda.ay.bi de uyukluyo yanımda..
Hiç sevmem habersiz geleni haklısın

Merhaba arkadaşlar ben elif Berra eğer grubunuzda yer varsa bende aranıza alabilirmisiniz listeye de girmek istiyorum kuralları okudum daha önceden 9 takım daydim ve listede yer olmadığı için ayrıldım
Hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin?
Süper gitmiş ben diyorum sen bir harikasın azimli seniii

Geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize menün iyi hastaneye rağmen . Bol su iç ok?

Hep hastalık yaptı sana böyle menün güzel bebeğim.tekrar geçmiş olsun.
Bende menumu yazayım
10.30 2 yumurtadan omlet.peynir zeytin.iki dilim ekmk
17.6 yk mercemk yemeği.3 yk bulgr pilavı yogrt
21 .3 bardk çay.
Ara öğün yapmadım.
3litre suyu bulur.sporda yapamiycam.dizim kötü
Oyyyyy nasıl az bir menü bu acıkmadınmı?

Vallahi kaptancim, üç hanelerden 6 li sayıları görmüş bir insan olarak en iyi sen anlarsın herhalde.. bir ferace almıştı eşim nisanliyken. Evlendikten sonra iki ay girdim içine. Onu çıkardım, hatta bütün o güzel elbiselerimi. Feracem üstüme tastamam oturdu. 44 beden kaşe montum vardı afilli. Dugmelerim kapandı ve bir yerlerim içinde portlemedi. Eteklerim, boydan elbiselerim. . Bütün 44 bedenler kaydı oturdu üstüme. Sağım solum sarkmadi. 42 ler az dar geldi. Belki bir ay daha en gec. Darısı 40 ların başına. 44 beden giymenin beni bu kadar mutlu edeceğini hiç dusunmemistim.
Bu duygudan daha şahane birsey yok yaa.

Aynn bende hamilelikte önce giydiği binelbiseye sigabildim dye çok mutluyum

Canım senin hedef kaç kiloydu

Evlndgmde 75 dim. 77 le hamile kaldım.tabi o arada da 85 e çıkıp.77.e indim.İnsallah artık daha zayıf olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…