- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
başın sagolsun, mekanı cennet olsun inşallahGünaydın kizlar
Uğrayamadim kac gundur. Dayım vefat etti dün Ankara'ya gittim gunubirlik defnedip donduk. Malum iyice şaştı dengem. Annem burada 2-3 gun daha. Gelen giden olacak tabi. Bu haftadan umutlu değilim ne yazı ki
oo masallah negüzel istikrarlı bişekilde gidiyosun darısı bana inşallahYemeği 17.00 de kestim. Bir de dayanamadım tartildim bugün. 77.9 geldi kilom (perşembe günü 79.1 ya da 79.2 idi)
Menüyü yazayım
Sabah 7.30 da bir muz
8 de Leslie ile 5 mil
10..30 da bir porsiyon yulaf ezmesinin içine bir avuç ceviz kâtip yedim
13.00 2 yumurta ve bir kase sebze çorbası
15.00 bir muz
16.45 3 köfte ve bir tabak salata
Gece bir kase de yoğurt yiyeceğim.
400 er mekik ve dambıl
Su uyuyasiya üç litre olur.
Bir fincan da şekersiz Türk Kahvesi icicem
hoşgeldin canım aramızaMerhaba arkadaşlar ben elif Berra eğer grubunuzda yer varsa bende aranıza alabilirmisiniz listeye de girmek istiyorum kuralları okudum daha önceden 9 takım daydim ve listede yer olmadığı için ayrıldım
yaa aglamak istiyorum senle aynı haftalrda başladık ben78 sen 83falandın ve şuan aynıyız yaaaaVallahi kaptancim, üç hanelerden 6 li sayıları görmüş bir insan olarak en iyi sen anlarsın herhalde.. bir ferace almıştı eşim nisanliyken. Evlendikten sonra iki ay girdim içine. Onu çıkardım, hatta bütün o güzel elbiselerimi. Feracem üstüme tastamam oturdu. 44 beden kaşe montum vardı afilli. Dugmelerim kapandı ve bir yerlerim içinde portlemedi. Eteklerim, boydan elbiselerim. . Bütün 44 bedenler kaydı oturdu üstüme. Sağım solum sarkmadi. 42 ler az dar geldi. Belki bir ay daha en gec. Darısı 40 ların başına. 44 beden giymenin beni bu kadar mutlu edeceğini hiç dusunmemistim.
Bu duygudan daha şahane birsey yok yaa.
yaa aglamak istiyorum senle aynı haftalrda başladık ben78 sen 83falandın ve şuan aynıyız yaaaa
başın sağolsun cnm Allah kalanlara sabır ve de uzun ömürler versinGünaydın kizlar
Uğrayamadim kac gundur. Dayım vefat etti dün Ankara'ya gittim gunubirlik defnedip donduk. Malum iyice şaştı dengem. Annem burada 2-3 gun daha. Gelen giden olacak tabi. Bu haftadan umutlu değilim ne yazı ki
olursun inşallah canım ya kızlar ne güzel vermiş baksanaEvlndgmde 75 dim. 77 le hamile kaldım.tabi o arada da 85 e çıkıp.77.e indim.İnsallah artık daha zayıf olmak istiyorum
ara öğün yapmadan acıkmıyor musun tatlımBende menumu yazayım
10.30 2 yumurtadan omlet.peynir zeytin.iki dilim ekmk
17.6 yk mercemk yemeği.3 yk bulgr pilavı yogrt
21 .3 bardk çay.
Ara öğün yapmadım.
3litre suyu bulur.sporda yapamiycam.dizim kötü
Canim bir daha motivasyonunu düşürüp bırakma kendini. Olacakyaa aglamak istiyorum senle aynı haftalrda başladık ben78 sen 83falandın ve şuan aynıyız yaaaa
Ah bu eşler hiç yardımcı olmasın...dünkü menüm
sabah 8
limonlu su
sucuklu yumurta birer çatal bal kaymak bir dilim ekmek siyah çay şekersiz
ara 10 bitki çayı
öğle 13
kabaklama ve bulgur pilavı birer kase
ara 16 yulaflı bisküvi 3 adet
17 mandalin 2 adet
18 patlamış mısır
akşam 20
bir kase arap aşı çorbası(hamurundan yemedim) yeşillik
ara 21,30 bir mandalin
gece 01 iki catal kadayıf (işte bu cısss eşim sağolsun tatlı da tatlı diye diye o saatte sipariş edip beni de tadına bakmaya zorladı
2 lt su yarım saat yürüyüş
ay hiç deme canım o tatlının derdinden uykumu kaçırdı şimdi ayakta uyuyom yaAh bu eşler hiç yardımcı olmasın...
Merhaba canım. Nihayet sessizliği bozan biri çıktıSelam kizlar
Olur tarhanan merak etme kuzum o kadar emek bosa gitmez insallah nasil gidiyor diyet gerci gayet guzel okuduguma gore ben bu hafta ahic spor yapamadim hastaaliktan bakalim yarin nolucakMerhaba canım. Nihayet sessizliği bozan biri çıktı
Tarhananin başında nöbet tutuyorum ben de. Fırında kurutuyorum.
tartılmaya korkuyorum bakalım sabah tartılınca kaç cıkıcam inşallah listeye gireriz canım:)Olur tarhanan merak etme kuzum o kadar emek bosa gitmez insallah nasil gidiyor diyet gerci gayet guzel okuduguma gore ben bu hafta ahic spor yapamadim hastaaliktan bakalim yarin nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?