Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Eskişehir' den geldiğimde 58.7 kg çıktım. İki gün sonra 58 kg daydım. Yarın sabah bakalım kaç kilo çıkacağım. Dün küçük bir kek kaçamağım oldu. Pazartesi den beri iyi gidiyorum. Bu hafta listeye giremem, çünkü 56.5 ondan lazım. Haftaya inşallah.

Olur tarhanan merak etme kuzum o kadar emek bosa gitmez insallah nasil gidiyor diyet gerci gayet guzel okuduguma gore ben bu hafta ahic spor yapamadim hastaaliktan bakalim yarin nolucak
istediğim gibi ekşi di zaten. Kuruluyor robottan gecircem sonra. Benlik pek bir işi kalmadı. Diyet iyi yılbaşından sonra ve gecesinde pek bir krizler geldi ama sporla telafi etmeye çalıştım. Spor yapmazsam ölüm orucu bile kâr etmiyor bana.

Tarhanan güzel olursa ben de yapacağım. Ellerine sağlık.
O Otimoti başınız sagol olsun. Allah sizlere hayırlı ömür versin canım.
Bayagi güzel oldu canım. Kışın da olabilirmiş onu anladım. Son bir buçuk saattir fırında kurudu gibi yaa bakalim

Senin kiloyu duyunca kafama sıkasım geldi ya ben daha 60 lari goremeden sen 58 in derdinemi kaldin

Eline saglik elin degmisken bizede yapiver yoksa bizim totoyu kaldiricamiz yok

Yemeği 17.30 da kestim. Şimdiye kadar 2 lt su içtim. Yatasiya 3 olur. 2 fincan yeşil çay, bir de Türk Kahvesi içtim. Sabah 7 30fa bir armut yiyip 8 gibi Leslie ile 3 mil yaptım. Mekik ve ağırlıkları da tamamladım.
10.30 da bir porsiyon yulaf ezmesinin içine iki ceviz ve bir avuç kuru üzüm kâtip yedim.
12 30 da bir kase yoğurt ve iki baget yedim.
14.00 te kahvemin yanında iki ceviz, bir avuç badem ve iki kuru incir yedim.
17.00de bir kase Ezo Gelin ve bir tabak salata yedim.
Hepsi bu
Gece belki bir havuç(kriz gelirse belki) ve dört beş kaşık yoğurt tuketebilirim

Bugün oructum.
Sahurda 3 yk menemen.peynir zeytin.sekersz çay.iki dilim ekmek
İftrda.4 adt köfte 4-5 parcafirinda patates.iki yk makarna.o kadar su ictimki.midem sisti.
3 litre suyu bulur yatasiya.yarim saat da yuruys yaparim İnsallah
21 de sekersz çay bi ayva

Biz ne Zaman girecez listeye bi daha ki hafta demi İnsallah. Sabırsızlıkla bekliyorum

Senin kiloyu duyunca kafama sıkasım geldi ya ben daha 60 lari goremeden sen 58 in derdinemi kaldin
Canım benim boyum kısa 1.54 olduğu için 52 kg olmak istiyorum. Şu an balık etiyim. Zumba kursuna yazılacağım. Haftada iki gün ama bir saatmiş. Acaba bir saat yapabilirmiyim diye düşünüyorum.

Sabah 9.00
İki dilim ekmek
Bir yumurta
2 kibrit kutusu peynir
Salatalık,domates
Çay

Öğle 13.00
Bir tost ekmeği ile kaşarlı tost
Çay

Ara 16.00
7-8 dut kurusu
2 mandalina
5 i bir arada çay

Akşam 18.30
2 kepçe kıymalı kabuska
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt

Ara 20.00
1 türk kahvesi

2.5 litre su ( 2 litreyi tamamladım)
Trambolinde 500 kere zıpladım.

çok güzel trambolin çok zevklidir şimdi ya menü güzel bu arada

selam kızlar bugünki menümü gireyim
2 dilim yulaf ekmeği
sucuklu yumurta 2 yemek kaşıgı
6 zeytin 3 kupa siyah cay
ara 1 tane salatalık
öğle 13
1 kse mercimek çorbası yogurt
akşam 18.
4 yemek kaşıgı kuru patlıcan yemegi
bol salata
şimdide 10 bitkili çay içiyorum
2,5 lt su
spor yok daha tam düzelemedim çünki

Hepinize iyi geceler hanımlar. Ben kaçar :*

Senin menünde güzel. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…