aa bu foto senin oğlanın mı çok tatlı yaa :) ben nette dolaşan fotolardan biri sanmıştımama canım çekmedi kiii
Evet, hamsiden somona. Hiçbirine Hayır yok. Bir büyük alabalık, cupra ya da levrek alıyorum. Fırında pisiriyorum. Iki kişi yiyoruz. Yarısından fazlasını o yiyor masAllah. Anası duba gibi hamile kalınca çocuk içerde çok sıkıntı çekti, fotoya bak. 4 aylikti orda. Biz cekelim diye ugrastik o yicem diye bitti
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahBir rahatlama mı gelmiş nene tutkusu sen hala eline nasıl alıyorsun bakim onu
Tatlım geçenlerde Dr 'a gitmeyi hiç sevmeyen biri olarak gittim, bir sorun çıkmadı biraz daha bekleyecekmisiz kilo ver dedibakalım sene sonuna kadar olmazsa yine başka dra giderim belki
çok geçmiş olsun Allah kolaylık versinGece acildeydim. Çok kötüyüm. Hiç kıpırdamaya halim yok haliyle kendimi davul gibi hissediyorum benim 2 oğlum var. Biri 3,5 yaşında biri 3 aylık. Bir de kayınvalide var misafirliğe geldi. Düşün halimi. Kısacası ne yaptığımı bende bilmiyorum.
aa bu foto senin oğlanın mı çok tatlı yaa :) ben nette dolaşan fotolardan biri sanmıştım
Amin canım benimRabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Davetli olmana veriyorum yoksa akşam tatlı yemezsin, hadii sana iyi sporlar banada iyi uykular 23 den beri uyumamak için kendimi zor tutuyorumbugünkü menümü yazayım akşam yemeğe davetliydik oyuzden gün içinde pek bişey yemedim akşama sakladım kendimi :)
10: 1 parça peynir zeytin küçük bi dilim kek
13:100 gr kadar tavuk
14: bitki çayı
19.30:1 kepçe çorba,2 yk barbunya,2 yk pilav,3 köfte,salata,
21:1 tane şekerpare
dişlerimin sızısından kaçgündür dogrudüzgün su içemiyorum 2 lt bile olmamıştır
şimdi leslie 3 mile yapıp yatcam
Pazar pazar şimdi erken mi kalkalım dimi yaGünaydın güzel bayanlar, gerçi öğlen oluyo
Tatlım bal böceğine bak yaa! 41 kere MaşallahYok canım. Dedesi evvelki yaz bostan dikmisti. Bize gelince 21 kiloluk karpuzu getirdi. Oydum içini, güzel bir anısı olsun diye. Çektik. Ama benimkinin kafa hep içerdekafayı yukarda tutabilince uc beş çektik. Eki Görüntüle 1740246 Eki Görüntüle 1740247
Eki Görüntüle 1740245
Teşekkür ederiz çıtır teyzesi; Allahım sana da ondan versin de gör gününüTatlım bal böceğine bak yaa! 41 kere Maşallah
Bak şimdi çıtır dedinTeşekkür ederiz çıtır teyzesi; Allahım sana da ondan versin de gör gününübebek kısmı kipirdamaya başladı mı, balı gidiyor böceği kalıyor
Ruhun çıtır hissediyorsanız citirsindir arkadaş.Bak şimdi çıtır dedinçok mu Çokkk sevindirik oldum ben yaaa! Ahhhh ama nerde o çıtırlık? Yaş olmuş 35 yolun yarısı derler içim hala kıpır kıpır olsada.
Aminn versin İnşaAllah, ilk önce balını yeriz sonra böceğini yediririz napalımyeter bu kadar rahatlık
Allah nazarlardan saklasın. Maşallah.Yok canım. Dedesi evvelki yaz bostan dikmisti. Bize gelince 21 kiloluk karpuzu getirdi. Oydum içini, güzel bir anısı olsun diye. Çektik. Ama benimkinin kafa hep içerdekafayı yukarda tutabilince uc beş çektik. Eki Görüntüle 1740246 Eki Görüntüle 1740247
Eki Görüntüle 1740245
Allah razı olsun canım, sagolAllah nazarlardan saklasın. Maşallah.
Hadii ya annen bayağı geç doğurmuş seni ama iyiki de yapmışRuhun çıtır hissediyorsanız citirsindir arkadaş.
O zaman napiyoruz, hedef kiloya ulaşıp gebelik forumunda bir konu açıyoruz
Aslında bu konu hakkında konuşunca geriliyor insan. Iki yegenim var. Bir tanesi iki sene kortizon tedavisi gördü, fıstık gibiydi 110 kilolara çıktı. Kocası doktora gitti geçen sene, spermlerinin bilmem kaçta kaçı canlı degilmis (yani bir kadını gebe bırakması imkansız olacak kadar). Bence esinle iki kişi gitmelisiniz canım. Benim öteki yegenim de (benden büyük yegenlerim var, annem beni 42 yaşında dogurmus) duyunca kocasını zorladı. Ondanmis. Birşey değişiyor mu, hayır. Istanbuldaki evini aldı borcunu harcini bitirdi şimdi evlatlık almak için hazırlanıyor. Sıcak bir yuvaya ihtiyacı olan o kadar çocuk var ki. Bir şekilde çocuk sahibi olunuyor. Allah illaki sana da nasip etmiştir bir tane. Bakalım ne zaman teşrif edecek küçük hanim ya da küçük bey
ohh maşallah o karpuzu siz onu yiyin :)Yok canım. Dedesi evvelki yaz bostan dikmisti. Bize gelince 21 kiloluk karpuzu getirdi. Oydum içini, güzel bir anısı olsun diye. Çektik. Ama benimkinin kafa hep içerdekafayı yukarda tutabilince uc beş çektik. Eki Görüntüle 1740246 Eki Görüntüle 1740247
Eki Görüntüle 1740245
Karpuz yatağında tatlıohh maşallah o karpuzu siz onu yiyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?