Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aa bu foto senin oğlanın mı çok tatlı yaa :) ben nette dolaşan fotolardan biri sanmıştım

Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin

bugünkü menümü yazayım akşam yemeğe davetliydik oyuzden gün içinde pek bişey yemedim akşama sakladım kendimi :)
10: 1 parça peynir zeytin küçük bi dilim kek
13:100 gr kadar tavuk
14: bitki çayı
19.30:1 kepçe çorba,2 yk barbunya,2 yk pilav,3 köfte,salata,
21:1 tane şekerpare
dişlerimin sızısından kaçgündür dogrudüzgün su içemiyorum 2 lt bile olmamıştır
şimdi leslie 3 mile yapıp yatcam

Davetli olmana veriyorum yoksa akşam tatlı yemezsin, hadii sana iyi sporlar banada iyi uykular 23 den beri uyumamak için kendimi zor tutuyorum herkesler iyi geceler tatlı rüyalar

Bugün ki menüm
10 kahvaltı
2-3 yk menemen.peynir zeytin. Bi dlm ekmk
13 bi elim kadar açma börek yogrt.yesilik
Komşum çağırdı ille gel yiyelim dye
15 bi mandalina
18.30
Bi kase çorba.bi tbk yesl fasulye salata
21 çay balkabağı mucveri
Misafir geldi o yüzden yedim onuda
Spor yok.2.5 litre su

aa bu foto senin oğlanın mı çok tatlı yaa :) ben nette dolaşan fotolardan biri sanmıştım
Yok canım. Dedesi evvelki yaz bostan dikmisti. Bize gelince 21 kiloluk karpuzu getirdi. Oydum içini, güzel bir anısı olsun diye. Çektik. Ama benimkinin kafa hep içerde kafayı yukarda tutabilince uc beş çektik.

Teşekkür ederiz çıtır teyzesi; Allahım sana da ondan versin de gör gününü bebek kısmı kipirdamaya başladı mı, balı gidiyor böceği kalıyor
Bak şimdi çıtır dedin çok mu Çokkk sevindirik oldum ben yaaa! Ahhhh ama nerde o çıtırlık? Yaş olmuş 35 yolun yarısı derler içim hala kıpır kıpır olsada.

Aminn versin İnşaAllah, ilk önce balını yeriz sonra böceğini yediririz napalım yeter bu kadar rahatlık

Ruhun çıtır hissediyorsanız citirsindir arkadaş.
O zaman napiyoruz, hedef kiloya ulaşıp gebelik forumunda bir konu açıyoruz
Aslında bu konu hakkında konuşunca geriliyor insan. Iki yegenim var. Bir tanesi iki sene kortizon tedavisi gördü, fıstık gibiydi 110 kilolara çıktı. Kocası doktora gitti geçen sene, spermlerinin bilmem kaçta kaçı canlı degilmis (yani bir kadını gebe bırakması imkansız olacak kadar). Bence esinle iki kişi gitmelisiniz canım. Benim öteki yegenim de (benden büyük yegenlerim var, annem beni 42 yaşında dogurmus) duyunca kocasını zorladı. Ondanmis. Birşey değişiyor mu, hayır. Istanbuldaki evini aldı borcunu harcini bitirdi şimdi evlatlık almak için hazırlanıyor. Sıcak bir yuvaya ihtiyacı olan o kadar çocuk var ki. Bir şekilde çocuk sahibi olunuyor. Allah illaki sana da nasip etmiştir bir tane. Bakalım ne zaman teşrif edecek küçük hanim ya da küçük bey

Hadii ya annen bayağı geç doğurmuş seni ama iyiki de yapmış Haklısın canım sonuna kadar herşey nasip kısmet önümüze ne çıkarsa onu yaşayacağız
Ne de güzel büyük yeğenlerin olması, avantajlı büyük aileleri çok severim ben bizimki küçük aile yeğen bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…