Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yemeği şu an itibariyle kesmiş bulunuyorum.
Sabah 8.30 da bir elma
9 da Leslie ile 4 mil
10.50 de bir porsiyon yulaf ezmesi
13.00 te dört köfte bir kase Ezo Gelin ve bir tabak salata
15.00 te hem sağlıklı bir atıştırmalık hem de tatlı krizimi kessin diye yaklaşık 60 gr kadar cevizli pestil yedim Malatya usulü. Ama tatlısı fazla geldi; bu iyiye işaret olabilir
16.25 te de iki bardak ayran ve 100 gr tavuk eti
2 litreye yakın su içtim 3 e tamamlicam
1 er fincan yeşil çay ve kahve. 1 er fincan daha tuketirim uyuyasiya
Iki saat sonra kalan 200 er mekik ve ağırlık calismami bitircem. Bugünluk bu kadar

oh maşallah bende bugun yemeği 5 buçukta bırakmayı düşünüyorm bakalım inşallah başarırım sen çok güzel kilo veriyosun senin sayende leslie ye alıştım bakalım şimdide yemeği erken kesmeye alışmaya çalışcam senden hayatıma kopyala yapıştır yapıyorum umarım bende senin gibi başarılı olurum artık gerçekten bıktım bu kilolardan

canım cok sukur iyi bugunlerde. ilk zamanlar düşük tehlikesi sonra erken dogum tehlikesi atlattık, epeydir göremedik inşallah iyidir.

ben hamile kaldıgımda cok kilom yoktu. aslında 36 fln giyiyorum ama psikolojik olarak 58 e düşmek istiyordum, o yüzden takımdaydım suan beş bucuk ay oldu sanırım 3,5 kilo aldım toplamda. eger hamile kaldıgında cok kiloluysan kilo verme durumu oluyormus. ama su an normal kilo alım sınırındayım sanırım. inşallah 10 kilodan fazla almadan bitirebilirim herkes evet veriyorsun ama ilk 10 kilo kolay sonrası zor veriliyor diyor. bir de 10 kilodan fazlası 7 li rakamlar psikolojik etki yapıyor yani )

meyveyi cok severim ama kontrollü tüketmeye calısıyorum günde 4 porsiyon hakkım var, bazen 5 oluyor ama balık cok güzel yiyordum ama tiksindim artık haftada 1 zor yiyorum, ceviz yiyorum folik asit için karnıbaharda cok varmıs tam da mevsimi haftada 1 tüketiyorum.

şeker yüklemesi için maalesef canan hocanın dediği sadece hayatından rafine sekeri tamamen cıkaran kişiler içinmiş. yani 1 bar cikolata kadar oluyormus yüklemede verilen seker. tabi canan karatay hiç seker yedirmediği ve meyveyi normal insanlar için günde 1 porsiyon dediği için bize pek uymuyor yani. bende yaptırma taraftarı değildim ama ailemde seker hastalıgı var, ayrıca doktorumda verilen seker mikarı 1 bar cikolata kadar dediği için yaptıracagım. cünkü doktoruma bu konuda güveniyorum. gereksiz vitamin ilaça boğmuyor gerekli olmayan tetkikleri de sana bırakıyor.

Bugünkü menüm
11. Kahvaltı.2 yumurtadan kıymalı yumurta.peynir zeytn.iki dlm ekmk sekersz çay
15 bi bardk sütlü kahve
17 bi kase çorba .5 yk pırasa yarım turp.bi kase yogrt
21 de çay içerim sekersz.bide sobada patates
3 litre suyu geçerm
İnsallah spor yapabilirm diz bacak bel çok kotu

E
erkn dogm riski devam ediyomu
Allah yardım etsin.
Eğer iyiysen haff yuruysler iyi gelir doğum icin

Bu hafta pek iyi gitmiyo
Spor yapamdim.bide ya misafir geliyo. Ya biz gidiyz.İnsallah artı kilo gormm

MasAllah sana, Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebeğini. Ben 80 kilo gebe kaldım ve doktorum kilo vermeye kalkisma dedi.

Öyle dusunmene çok sevindim tatlım. Ayy insAllah gider de gelmez olur bu kilolar

E
Allah yardım etsin.

Sporu bir sure yasakladi doktorum yoga yapabilirsin yuzebilirsin dedi. Zaten az yorulunca sancilarim basliyor maalesef su 6 ve 7 yi az kilo atlatirsam / bebis de saglikli olursa harika olacak.

MasAllah sana, Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebeğini. Ben 80 kilo gebe kaldım ve doktorum kilo vermeye kalkisma dedi.

Aslinda kalsiyum protein agirlikli beslenince dengeli beslenince hic sorun olmuyor. Ama ben 2 3 gundur karbonhidrata dondum maalesef alisverise gidemedik o yuzden geri eski duzenime donebilsek harika olacak

E
Allah yardım etsin.

Sanirim sendin deniz bana neden kiloya takiyorsun verirsin diye soran. Cevaplamayi unuttum simdi gorunce aklima geldi. Kilo vermem hizli degil o yuzden takiyorum sagim solum cikinca moral olarak etkiliyor tadim kaciyor

Öyle dusunmene çok sevindim tatlım. Ayy insAllah gider de gelmez olur bu kilolar

tatlıya karşı baymalar gelmesi nee hoş

Çok patates yeme hemde o saatte
Bu hafta pek iyi gitmiyo
Spor yapamdim.bide ya misafir geliyo. Ya biz gidiyz.İnsallah artı kilo gormm
Bahane yok gramda olsa gider sen elinden geleni yaptıktan sonra
Sanirim sendin deniz bana neden kiloya takiyorsun verirsin diye soran. Cevaplamayi unuttum simdi gorunce aklima geldi. Kilo vermem hizli degil o yuzden takiyorum sagim solum cikinca moral olarak etkiliyor tadim kaciyor
Canım o birazda eskiden yüksek kilo alıp mücadeleyle verdiğin için yine sil baştan başlamak istemediğinden de olabilir emin adımlarla ilerlemek istiyorsun Haklısın da

Evet kesinlikle sil bastan istemiyorum. Sanki gecmise donecekmisim gibi hissediyorum. Zaten kariyer noktasinda buyuk fedakarliklar yapacak gibiyim bir de kilodan gorunusten yapmak istemiyorum. Cok iyi anladin aprilim beni yaa! ( kalp kalp kalp)

Evet kesinlikle sil bastan istemiyorum. Sanki gecmise donecekmisim gibi hissediyorum. Zaten kariyer noktasinda buyuk fedakarliklar yapacak gibiyim bir de kilodan gorunusten yapmak istemiyorum. Cok iyi anladin aprilim beni yaa! ( kalp kalp kalp)
Hemde çok iyi anlıyorum çünkü geçmişi biliyorum, ve tabii çekmiş biri olarak da seni en iyi ben anlarım o yüzden böylesi isteklerin bana garip gelmiyor umarım istediğin gibi sonuçlanır canım arkadaşım

Insallah april. Bu aralar kendi kendime nazar ettim habire yiyorum. Az kontrollu olmam lazim. Hani habire yemekten ziyade az faydali seyler yiyorum. Insallah h.ici toparlarim

Insallah april. Bu aralar kendi kendime nazar ettim habire yiyorum. Az kontrollu olmam lazim. Hani habire yemekten ziyade az faydali seyler yiyorum. Insallah h.ici toparlarim
O zaman menü yazma zamanı gelmiş yazda yorumlayarak yardımcı olalım sana, belki vazgeçersin isteklerinden yada belki çok değildirde sana öyle geliyordur baby

ApriL_2007 aslında hayatım boyunca tatlı krizleri gelmezdi bana; çikolata aşkı, gece yarısı kan şekerim düştü lafları. .. Doğumdan sonra hepsi geldi. Artık eskisi gibi tatlinin baymaya başlaması muhteşem bir his. Ama nedense krizi geliyor. Umarım böyle devam eder.

Benimde aslında pek öyle krizlerim yok ayda bir kez canım ister belki eskiden de öyleydi. Helee şerbetli tatlı hiç sevmem

Ben en çok neyde zorlandım biliyormusun kuruyemiş deNeler çektim neler halada çok canım yanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…