oh maşallah bende bugun yemeği 5 buçukta bırakmayı düşünüyorm bakalım inşallah başarırım sen çok güzel kilo veriyosun senin sayende leslie ye alıştım bakalım şimdide yemeği erken kesmeye alışmaya çalışcam senden hayatıma kopyala yapıştır yapıyorumYemeği şu an itibariyle kesmiş bulunuyorum.
Sabah 8.30 da bir elma
9 da Leslie ile 4 mil
10.50 de bir porsiyon yulaf ezmesi
13.00 te dört köfte bir kase Ezo Gelin ve bir tabak salata
15.00 te hem sağlıklı bir atıştırmalık hem de tatlı krizimi kessin diye yaklaşık 60 gr kadar cevizli pestil yedim Malatya usulü. Ama tatlısı fazla geldi; bu iyiye işaret olabilir
16.25 te de iki bardak ayran ve 100 gr tavuk eti
2 litreye yakın su içtim 3 e tamamlicam
1 er fincan yeşil çay ve kahve. 1 er fincan daha tuketirim uyuyasiya
Iki saat sonra kalan 200 er mekik ve ağırlık calismami bitircem. Bugünluk bu kadar
dagatesi canım nasıl gidiyor gebelik??
Ben dün Canan hocanın bir kitabına başladım gebelik öncesi ve sonrası için. Moralim bozuldu, vicdan azabı çektim. (Zaten regl triplerindeyim)
Omega 3, kilo kontrol altina alip oyle gebe kalin diye diye ilk 50 sayfayi bitirdim.Gebe kalınca balık yiyemedim. Kapsül kullanmak da mı aklıma gelmez, ah been
Aklında olsun canım. Haftada düzenli balık tuketemiyorsan kapsül kullan.
Bir de turkiyede doktorların verdiği folik asit 5 mg yaa,1 mg yeter ve cok lazımdır diyor. Onu yeşil yapraklı sebzeleri bol bol tüketerek yapın diyor. Fazla kilo almamaya çalışın ama vermek gibi bir hataya düşmeyin diyor. Bir de şeker yüklemesi için 50-100 gr arasında saf rafine şekeri yeni doğmuş bir çocuk değil, yetişkin biri değil daha kolları bacakları yeni oluşmakta olan bir çocuk taşıyan bir anneye nasıl yükleniyor diyor
Gebelik şekeri olup olmadigini anlamak için D vitamini tahlili, açlık ve tokluk kan şekeri.aclik kan insulini ve açlık kan trigliseridi tahlili yapınca da anlasiliyormus (iyi bir hastane ve anlayışlı bir Jinekolog sart).
Oglumla ilgili vicdan azabı yasdim tüm gece ve hâlâ. 80 kilo gebe kaldım. Çok fazla meyve ve tuz tukettim. Yeterince balık tuketmedim (hatta çok nadir yedim). Günlük üç ceviz o işi görür dedi doktorum ama ceviz de pek cekmedi canım ara ara yedim. Ya hiç yemedi ya da avuç avuç tukettim.ne biçim bir anneyi ben yaa
Bir de kitap 190 küsür sayfa. Bakalım daha nelere pişman olacagim
Omega 3 ve doğal yoldan folik asit al canım.
erkn dogm riski devam ediyomucanım cok sukur iyi bugunlerde. ilk zamanlar düşük tehlikesi sonra erken dogum tehlikesi atlattık, epeydir göremedik inşallah iyidir.
ben hamile kaldıgımda cok kilom yoktu. aslında 36 fln giyiyorum ama psikolojik olarak 58 e düşmek istiyordum, o yüzden takımdaydımsuan beş bucuk ay oldu sanırım 3,5 kilo aldım toplamda. eger hamile kaldıgında cok kiloluysan kilo verme durumu oluyormus. ama su an normal kilo alım sınırındayım sanırım. inşallah 10 kilodan fazla almadan bitirebilirim herkes evet veriyorsun ama ilk 10 kilo kolay sonrası zor veriliyor diyor. bir de 10 kilodan fazlası 7 li rakamlar psikolojik etki yapıyor yani )
meyveyi cok severim ama kontrollü tüketmeye calısıyorum günde 4 porsiyon hakkım var, bazen 5 oluyor amabalık cok güzel yiyordum ama tiksindim artık haftada 1 zor yiyorum, ceviz yiyorum folik asit için karnıbaharda cok varmıs tam da mevsimi haftada 1 tüketiyorum.
şeker yüklemesi için maalesef canan hocanın dediği sadece hayatından rafine sekeri tamamen cıkaran kişiler içinmiş. yani 1 bar cikolata kadar oluyormus yüklemede verilen seker. tabi canan karatay hiç seker yedirmediği ve meyveyi normal insanlar için günde 1 porsiyon dediği için bize pek uymuyor yani. bende yaptırma taraftarı değildim ama ailemde seker hastalıgı var, ayrıca doktorumda verilen seker mikarı 1 bar cikolata kadar dediği için yaptıracagım. cünkü doktoruma bu konuda güveniyorum. gereksiz vitamin ilaça boğmuyor gerekli olmayan tetkikleri de sana bırakıyor.
MasAllah sana, Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebeğini. Ben 80 kilo gebe kaldım ve doktorum kilo vermeye kalkisma dedi.canım cok sukur iyi bugunlerde. ilk zamanlar düşük tehlikesi sonra erken dogum tehlikesi atlattık, epeydir göremedik inşallah iyidir.
ben hamile kaldıgımda cok kilom yoktu. aslında 36 fln giyiyorum ama psikolojik olarak 58 e düşmek istiyordum, o yüzden takımdaydımsuan beş bucuk ay oldu sanırım 3,5 kilo aldım toplamda. eger hamile kaldıgında cok kiloluysan kilo verme durumu oluyormus. ama su an normal kilo alım sınırındayım sanırım. inşallah 10 kilodan fazla almadan bitirebilirim herkes evet veriyorsun ama ilk 10 kilo kolay sonrası zor veriliyor diyor. bir de 10 kilodan fazlası 7 li rakamlar psikolojik etki yapıyor yani )
meyveyi cok severim ama kontrollü tüketmeye calısıyorum günde 4 porsiyon hakkım var, bazen 5 oluyor amabalık cok güzel yiyordum ama tiksindim artık haftada 1 zor yiyorum, ceviz yiyorum folik asit için karnıbaharda cok varmıs tam da mevsimi haftada 1 tüketiyorum.
şeker yüklemesi için maalesef canan hocanın dediği sadece hayatından rafine sekeri tamamen cıkaran kişiler içinmiş. yani 1 bar cikolata kadar oluyormus yüklemede verilen seker. tabi canan karatay hiç seker yedirmediği ve meyveyi normal insanlar için günde 1 porsiyon dediği için bize pek uymuyor yani. bende yaptırma taraftarı değildim ama ailemde seker hastalıgı var, ayrıca doktorumda verilen seker mikarı 1 bar cikolata kadar dediği için yaptıracagım. cünkü doktoruma bu konuda güveniyorum. gereksiz vitamin ilaça boğmuyor gerekli olmayan tetkikleri de sana bırakıyor.
Aman haa, birinci biziz bu haftaBu hafta pek iyi gitmiyo
Spor yapamdim.bide ya misafir geliyo. Ya biz gidiyz.İnsallah artı kilo gormm
E
erkn dogm riski devam ediyomu
Allah yardım etsin.
Eğer iyiysen haff yuruysler iyi gelir doğum icin
MasAllah sana, Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebeğini. Ben 80 kilo gebe kaldım ve doktorum kilo vermeye kalkisma dedi.
E
erkn dogm riski devam ediyomu
Allah yardım etsin.
Eğer iyiysen haff yuruysler iyi gelir doğum icin
oh maşallah bende bugun yemeği 5 buçukta bırakmayı düşünüyorm bakalım inşallah başarırım sen çok güzel kilo veriyosun senin sayende leslie ye alıştım bakalım şimdide yemeği erken kesmeye alışmaya çalışcam senden hayatıma kopyala yapıştır yapıyorumumarım bende senin gibi başarılı olurum artık gerçekten bıktım bu kilolardan
Öyle dusunmene çok sevindim tatlım. Ayy insAllah gider de gelmez olur bu kilolar
tatlıya karşı baymalar gelmesi nee hoşYemeği şu an itibariyle kesmiş bulunuyorum.
Sabah 8.30 da bir elma
9 da Leslie ile 4 mil
10.50 de bir porsiyon yulaf ezmesi
13.00 te dört köfte bir kase Ezo Gelin ve bir tabak salata
15.00 te hem sağlıklı bir atıştırmalık hem de tatlı krizimi kessin diye yaklaşık 60 gr kadar cevizli pestil yedim Malatya usulü. Ama tatlısı fazla geldi; bu iyiye işaret olabilir
16.25 te de iki bardak ayran ve 100 gr tavuk eti
2 litreye yakın su içtim 3 e tamamlicam
1 er fincan yeşil çay ve kahve. 1 er fincan daha tuketirim uyuyasiya
Iki saat sonra kalan 200 er mekik ve ağırlık calismami bitircem. Bugünluk bu kadar
Çok patates yeme hemde o saatteBugünkü menüm
11. Kahvaltı.2 yumurtadan kıymalı yumurta.peynir zeytn.iki dlm ekmk sekersz çay
15 bi bardk sütlü kahve
17 bi kase çorba .5 yk pırasa yarım turp.bi kase yogrt
21 de çay içerim sekersz.bide sobada patates
3 litre suyu geçerm
İnsallah spor yapabilirm diz bacak bel çok kotu
Bahane yok gramda olsa gider sen elinden geleni yaptıktan sonraBu hafta pek iyi gitmiyo
Spor yapamdim.bide ya misafir geliyo. Ya biz gidiyz.İnsallah artı kilo gormm
Canım o birazda eskiden yüksek kilo alıp mücadeleyle verdiğin için yine sil baştan başlamak istemediğinden de olabilirSanirim sendin deniz bana neden kiloya takiyorsun verirsin diye soran. Cevaplamayi unuttum simdi gorunce aklima geldi. Kilo vermem hizli degil o yuzden takiyorumsagim solum cikinca moral olarak etkiliyor tadim kaciyor
tatlıya karşı baymalar gelmesi nee hoş
Çok patates yeme hemde o saatte
Bahane yok gramda olsa gider sen elinden geleni yaptıktan sonra
Canım o birazda eskiden yüksek kilo alıp mücadeleyle verdiğin için yine sil baştan başlamak istemediğinden de olabiliremin adımlarla ilerlemek istiyorsun Haklısın da
Hemde çok iyi anlıyorum çünkü geçmişi biliyorum, ve tabii çekmiş biri olarak da seni en iyi ben anlarımEvet kesinlikle sil bastan istemiyorum. Sanki gecmise donecekmisim gibi hissediyorum. Zaten kariyer noktasinda buyuk fedakarliklar yapacak gibiyim bir de kilodan gorunusten yapmak istemiyorum. Cok iyi anladin aprilim beni yaa! ( kalp kalp kalp)
Hemde çok iyi anlıyorum çünkü geçmişi biliyorum, ve tabii çekmiş biri olarak da seni en iyi ben anlarımo yüzden böylesi isteklerin bana garip gelmiyor umarım istediğin gibi sonuçlanır canım arkadaşım
O zaman menü yazma zamanı gelmiş yazda yorumlayarak yardımcı olalım sana, belki vazgeçersin isteklerinden yada belki çok değildirde sana öyle geliyordur babyInsallah april. Bu aralar kendi kendime nazar ettim habire yiyorum. Az kontrollu olmam lazim. Hani habire yemekten ziyade az faydali seyler yiyorum. Insallah h.ici toparlarim
Benimde aslında pek öyle krizlerim yok ayda bir kez canım ister belki eskiden de öyleydi. Helee şerbetli tatlı hiç sevmemApriL_2007 aslında hayatım boyunca tatlı krizleri gelmezdi bana; çikolata aşkı, gece yarısı kan şekerim düştü lafları. .. Doğumdan sonra hepsi geldi. Artık eskisi gibi tatlinin baymaya başlaması muhteşem bir his. Ama nedense krizi geliyor. Umarım böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?