Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

O zaman menü yazma zamanı gelmiş yazda yorumlayarak yardımcı olalım sana, belki vazgeçersin isteklerinden yada belki çok değildirde sana öyle geliyordur baby
Yazayim canim. Aslinda pek bisey yok da ekmek ve patates tuketrim. Normalde kahvalti haric ekmek yemiyordum. yazayim ama insallah

bizde kalabaligiz baya 5 kardesiz 8 yegen bide sipam var cok eglenceli oluyo

Selam kizlar iki gundur bi firsat bulamadim menu yazmayazaten sacms sapandi menuler kalorifer su sizdiriyodu mutfak dolabinin arkasindan dolaplari soktuk tamirci geldi falan derken iki gundur mutfaktan cikamadim temizlik yapmaktan bitap dustum gece tum gecmisi okudum ama alinti yapamadim malesef kismetse yarin rahat bi sekilde burdayim

bizde kalabaligiz baya 5 kardesiz 8 yegen bide sipam var cok eglenceli oluyo
Ne güzel yaacurcuna

çok iş çıkmıştır tabi geçmiş olsun canım, olsun yarından itibaren yazarsın belliydi yokluğun.

Hatta ben şey düşünüyorum biz bir ara kontrol tartisi adı altında ptesi günleri tartılıyorduk yine sokalım onu devreye yarından itibaren herkes bir baksın bakalım kilosuna ne olmuş?

Beni de ekmek zorluyor. Sıcacık somon ekmeği. Ban-ye.... neyse eskidendi onlar

Bana uyar

Haydi bakalım kızlar gerçeklerle yuzleselim
Gerci bu sabah 77.3 geldi ama bakalım yarın ne olacak. Çok rahatsız hissediyordum sabah, akşam yemeğinden sonra daha hafif hissettim. Tartıya yansır insAllah

Bir de hanımlar ben gorumceme çok üzüldüm bugün ya. Dokuz aylık bir kızı var. 1.72 boyu ve 102 kilosu var. Çocuğu yaşını doldurunca spor ve egzersize baslicakti. Kaç gündür sesi soluğu cikmayinca yanına gittim (aramızda bir sokak var) moralim çok bozuk hamileymisim yenge dedi. Çocuğa mı ona mı uzulsem bilemedim. Moral vermeye çalıştım ama ne kadar başarılı oldum bilemiyorum.

Son düzenleme:
Çocuk sahibi olmak müthiş bir duygu ama 9 aylık bir bebeğin zaten varsa ve 102 kiloysan değil.
Ağustosta 88 kilo iken benim de günüm çok gecikince stresten ölmustum resmen; onu çok iyi anliyorum

Hadi ya keşke korunsaydı! Ama ne denir ki artık yapacak bişey yok çok dikkatli olmalı artık bundan sonra daha da kilo almamalı.

Cocuk neyse büyür bebek olana kadar Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin gerisi boş. Ne güzel olacak işte ikisi birden büyüyecek.

Emzirdigi halde 25 liraya doğum kontrol hapı kullanıyordu baştan beri (süte gecmiyormus) bir süre sonra adet olamamaya başladı. Ve şişti. Doğuma 90 kilo gidip aylar sonra 102 kiloya çıktı.
Hem regl hem kilo sorunu alıp başını gidince bıraktı. Eşi korunuyordu güya. Nasipmis demek ki. Alır büyük ihtimalle, yapılarında var. Mesela benimkiler en gec 30 una kadar fit olmayı başarıyor ve o kiloyu koruyorlar. Büyük ablam 49 yaşında 1.60 boy 53 kg
Ama onlar aile boyu saliyorlar yıllar içinde. Eşim 84 kiloydu 185 boy. Şimdi 98 kilo
Kayinvalidem 95 kilo 1.55 boyunda

Anladım canım nasip kısmet işte olmuş birkere, bundan sonrasına bakacaklar elden bişey gelmez artık umarım çok kilo almaz.

Bazende yapısal durumlarda olabiliyor ama mesela ben; öyle obur obur yiyerek kilo almadım bünyem çok fenaaaa hemen ve hızlı kilo alırım . O yüzden bazende bünye meselesi canım ya

Seninde fit ailene karşı sorumlulukların var bak iyi de gidiyorsun

Benden 8 ay büyük yegenim var. Senin dediğin gibi inanılmaz hızlı alıyor ve cok zor veriyor. Bi ara 78 kiloya cikmisti (1.58 boyunda) iki senede inanılmaz bir efor sarfederek 57 ye düştü. 24 ay o diyeti ve sporu ben yapsam ya da annesi (büyük ablam) zayifliktan kirilip yok olurduk. Metobolizmasi o kadar yavaş ama bizde fit olma isteği ve en onemlisi azmi genetik galiba
Kayinvalidem eşim ve gorumcem inan olsun kaptancim, bugün benim kilomu korumak icin 2200-2500 kalori ihtiyacım varsa onlar 3000 ile kilolarını koruyabilir. Eşim günde 3 ekmek yiyor. Peynire Domatese yeşil zeytine bile zeytinyağı dokuyorlar. Kizartmanin kendi yetmiyor üstüne kizartmadan kalan yağı dokuyorlar ve ekmek baniyorlar. Eşimin ve gorumcemin bir oturusta birer tek büyük boy 8 dilim pizzayi yediklerini gormuslugum var. O şeyleri metabolik hizima guvenmeme rağmen ben yesem değil 102 120-130 kilo olurum. O kadar yakiyorlar yani. Kocam bir hafta normal boyutlarda yiyince (geçen kış gripken) 4 kilo verdiğine şahit oldum. Hem de 6 günde ve yatti

Aslında Canan hocanın ki tabini bitirdim bu akşam. Ona versem okusa olacak. Ama bir de kayinvalide faktörü var arada. Gecenin sözü olsun öldürmeyen sevgi obez eder. Kizcagiz doğumdan sonra üç dört kere şekerini olcturdu yüksek çıkmış. Tatlıyi kes demişler. Ama yine de iyi hissetmiyorum yenge dedi. Bi ara alt dolabini açtım kola şişeleri dolup tasmis. Kızım seni bunlar hasta ediyor bir kutuda 12 kup şeker kadar rafine şeker içeriyor. Günde bir litre bile içiyorum dedi. Icmeyeceksin kendin için evliliğin için bebeğin için. .. iki hafta sonra köyde denk geldik. Kayinvalidem kola alıp geldi. Anne icmicem hem kilo yapıyor hem sekerimi o azdiriyormus yengem söyledi dedi.inadina Icirmek için bin takla attı. Kızım sen seviyorsun iç birsey olmaz vs vs vs. Annesine uydu. (O an kendimi kötü gelin yenge modunda hissettim) nasıl yardım edicem ona yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…