- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Ay canım benzeri dün basıma geldi.gelinz ya biz kötüye konusuyrz sankiAslında Canan hocanın ki tabini bitirdim bu akşam. Ona versem okusa olacak. Ama bir de kayinvalide faktörü var arada. Gecenin sözü olsun öldürmeyen sevgi obez eder. Kizcagiz doğumdan sonra üç dört kere şekerini olcturdu yüksek çıkmış. Tatlıyi kes demişler. Ama yine de iyi hissetmiyorum yenge dedi. Bi ara alt dolabini açtım kola şişeleri dolup tasmis. Kızım seni bunlar hasta ediyor bir kutuda 12 kup şeker kadar rafine şeker içeriyor. Günde bir litre bile içiyorum dedi. Icmeyeceksin kendin için evliliğin için bebeğin için. .. iki hafta sonra köyde denk geldik. Kayinvalidem kola alıp geldi. Anne icmicem hem kilo yapıyor hem sekerimi o azdiriyormus yengem söyledi dedi.inadina Icirmek için bin takla attı. Kızım sen seviyorsun iç birsey olmaz vs vs vs. Annesine uydu. (O an kendimi kötü gelin yenge modunda hissettim) nasıl yardım edicem ona yaa
iyi ne güzel cnm böyle düşünmesi iyi bir ürolog araştırıp götürüver bari :)Son zamanlarda zaten konuştuğumuz konuda bu esimde zaten gitmek istiyor, çok hevesli bana bir Dr bul en kısa zamanda gideyim fikrinde topu bana attıve zaten o daha çok istekli bu konuda
oyy maşallah iyi fikirmiş cok tatlı olmuşYok canım. Dedesi evvelki yaz bostan dikmisti. Bize gelince 21 kiloluk karpuzu getirdi. Oydum içini, güzel bir anısı olsun diye. Çektik. Ama benimkinin kafa hep içerdekafayı yukarda tutabilince uc beş çektik. Eki Görüntüle 1740246 Eki Görüntüle 1740247
Eki Görüntüle 1740245
Yaaaa moralin bozuldu aranızda en kilolu bnm
İnsallah kararlıyim.daha iyi olmaya çalışacam.tam on kilom kaldı
günaydınn moral bozmak yok geçecek bu günler tatlım bende Çokkk kilolardan buralara geldim sadece azim ve sabırGünaydın herkese.İnsallah herkesten kilo gitmistr
Ama olmaz ki misafirler yesin sen yemeayyyyy inanmıyorum sabah sabah 61 geldim yaaaadaha düşük gelmem gerekirken cumadan bu yana artmış hafta sonu bana hiiiiçççç yaramıyor evde olmak yaramıyor arkadaş. dün malum misafirlerim vrdı kahvaltıya patatesler çaya cheseecakeler yaparsam olacağı bu tabi yaptıktan sonra yemeden de duramıyorum cünkü
aynen olmuyormuş sonuçlarını gördüm işteAma olmaz ki misafirler yesin sen yeme
3 gunde ne degisicek kuzum anca cumaya daha var ayy bende tartilip geliyimGünaydın babylerbende aynı kalmışım gram oynama yok
Gunaydinlar. 77.1 geldiApril_2007=68.5
ispanyol =69,8
Sevim_mrt= 75.4
sevilay 80 =72.3
Pptya87 =76.8
otimoti =70.3
Gulicikkk=77.5
Keten prenses =71.5
melegim66 =60.3
EFatos =77.1
Denizzeynep =83.3
Tembel_karinca =72.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?