Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy geçmişi okudum ama bugün okudum yani bu sabah tartılamadım..

reformer pilatese başladım arkadaşlar heniz 2 seans gittim o bile bel ağrılarıma çok iyi geldi..bir arkadaşım gidiyordu 12. seansında falan gördüm baya sıkılaşmıştı .. araştırdım ben de.. benim bir miktar duruş bozukluğum var hatta öne eğilince kamburum baya çıkıyor ve çok ciddi sırt ve bel ağrışarım oluyor.. onun için de öneriliyormuş ohh dedim ikişsi birarada .. bi de kampanyaya denk gelince başlayıverdim..

denizzeynep Allah var benim kayinvalidem iyidir. Ama inanılmaz derecede zaafı var çocuklarına karşı. Ebeveyn değil de arkalarindan koşturan küçük kardeşe benziyor

O regli bir de ben olsam... on numara beş yıldız olacak. Sabah bel agrisindan kalkamadim 10.00 da uyandım. Spor yalan oldu, ama gun icinde mutlaka yapcam dort ya da bes mil.mekik ve ağırlıkları zor çalıştım. Bari 50 ip atlayim dedim 30 dan sonra ayaklarım kalkmadi resmen. Icim gurul gurul. Geçen ay dışarda yürümek mi yaradı bilmem, hiç şikayetlenmedim böyle
Ben ne çok konuşuyorum yaa

ApriL_2007 = 68.5 / 68.5
ispanyol =69,8
Sevim_mrt= 75.4 / 74.8
sevilay 80 =72.3
Pptya87 =76.8
otimoti =70.3
Gulicikkk=77.5 / 77.1
Keten prenses =71.5 / 71.4
melegim66 =60.3 / 61
EFatos =77.1 / 77.1
Denizzeynep =83.3 / 83
Tembel_karinca =72.3

ApriL_2007 = 68.5 / 68.5
ispanyol =69,8
Sevim_mrt= 75.4 / 74.8
sevilay 80 =72.3
Pptya87 =76.8
otimoti =70.3
Gulicikkk=77.5 / 77.1
melegim66 =60.3 / 61
EFatos =77.1 / 77.1
Denizzeynep =83.3 / 83
Tembel_karinca =72.3
tek kilo ben olmuşum

Bu sabah 71,4 kg ydum. Zayıflamışım ama ben kendimi davul gibi hissediyorum. Emzirdiğim için regl öncesi sonrası gibi bir durumda yok. Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Bu sabah 71,4 kg ydum. Zayıflamışım ama ben kendimi davul gibi hissediyorum. Emzirdiğim için regl öncesi sonrası gibi bir durumda yok. Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Canim bedenin sana zayifladim diyorsa zayiflamissindir. Yaptığımız egzersizler kas kutlemizin kuvvetlenip artmasına sebep olabiliyor (yeterli protein de aliyorsak eger). Ama bir kilo et bir kilo yağdan daha az görünür. Öyle arada bir iki kilo artmasına takmayin: sağlam bir diyet cikariyorsaniz eğer.
Hep birlikteyiz ve kilocukkar gidicek

Bu arada ben de yemeği kesmiş bulunuyorum. Bugünkü menüm;
Sabah 10.15 bir bardak ılık limonlu su.
10.45 bir porsiyon yulaf ezmesi ve bir avuç ceviz.
11.30 bir muz
11.45 Leslie ile 4 mil
13.30 100 gr somon ve bol yeşillik
15.00 bir kase yoğurt ve bir avuç üzüm kurusu
17.05 bir kase kelle paça çorbası ve ayran
Şimdiye kadar iki litre su içtim yatasiya 1 litre daha olur
2 fincan yeşil çay ve bir fincan Türk Kahvesi. Birer fincan daha icebilirim.
450 mekik 500 ağırlık (1.5 kg ile)
Kriz gelirse bir iki avuç çiğ ay çekirdeği tuketecegim. Kitap okumak da iyi geliyor, atistirma ihtiyacı duymaya engel oluyor

3 gunde ne degisicek kuzum anca cumaya daha var ayy bende tartilip geliyim
Niye yahu Değişsin ama eksi yönde tabi :)))

ayy geçmişi okudum ama bugün okudum yani bu sabah tartılamadım..
sende yarın sabah tartılırsın tatlım

Ne demek konuş ki şenlensin buralar:))))

Veriyosan hiç moralini bozma onemli olan vermek en yavas verende benim cook az gidiyo yaa ooff

M
gitsin de yavaş yavaş gitsin kuzum aynı yerde kalmaktan iyidir.

Ben spor yapamıyorum şimdilik. Ama bu şişlik sanki göbeğim ağzımda. Midem değil göbeğim şişiyo ve bu şişkinlik beni çok rahatsız ediyo. Bu arada sen güzel spor yapıyosun. Tebrikler

ApriL_2007 = 68.5 / 68.5
ispanyol =69,8
Sevim_mrt= 75.4 / 74.8
sevilay 80 =72.3
Pptya87 =76.8
otimoti =70.3
Gulicikkk=77.5 / 77.1
melegim66 =60.3 / 61
EFatos =77.1 / 77.1
Denizzeynep =83.3 / 83
Tembel_karinca =72.3 / 71.4

Ne güzel örnek vermişsin, engel nasıl olabiliriz diye herkesin kendine has oyalanma süreçleri vardır kızlar önemli olan bunları keşfedebilmektir yoksa tabiki geceleri gurul guruluz
Ben spor yapamıyorum şimdilik. Ama bu şişlik sanki göbeğim ağzımda. Midem değil göbeğim şişiyo ve bu şişkinlik beni çok rahatsız ediyo. Bu arada sen güzel spor yapıyosun. Tebrikler
Neden spor yapamıyorsun tatlım?

Bebeğim 3 aylık. Tam diyete başladım derken hepimiz hasta olduk. Tamamende iyileşemedim. O nedenle spor yapamadım hiç.

Menüm
Sabah 09:00
2 ceviz
11:00 1 adet haşlanmış yumurta, yarım simit, peynir, zeytin
16:00 2 mandalina
17:30- 2 kepçe çorba
1 küçük kase yoğurt
Yaklaşık 2 lt su. Spor yok.

Bebeğim 3 aylık. Tam diyete başladım derken hepimiz hasta olduk. Tamamende iyileşemedim. O nedenle spor yapamadım hiç.
Anladım canım geçici bir durummuş biliyorsun sporsuz olmaz. Tekrar acil şifalar dilerim.

Menüm
Sabah 09:00
2 ceviz
11:00 1 adet haşlanmış yumurta, yarım simit, peynir, zeytin
16:00 2 mandalina
17:30- 2 kepçe çorba
1 küçük kase yoğurt
Yaklaşık 2 lt su. Spor yok.
menün değişik sadece bunlarla doydunmu ? Proteinsiz kalma ok?

Çok fena hissediyorum kızlar yaa.. karnimin içinde fil yavrusu varmış gibi hissediyorum
O dört mili bugün yapmayaydim iyi miydi bilmem.
Acaba sabah beş on sap maydanozu kaynatıp suyunu icsem mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…