Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kızlaaar

Sonunda telefonuma kavuştum
Geçmiş coook birikmiş. Kontrol tartısını gördüm bi. Iyi olmuş. Ben de yarın tartılırım.

Kimsrcikler de yazmamış. Hımm ben konuşayım bari. Sabah kızı okula bırakıp görümcemi doktora götürcem. Ordan da Zeynep kâmile uğrayıp kan vericem. Yıllardır istiyordum Kök Hücre bağışçisı Olmayı. Inşallah aksilik çıkmaz. Kıııız üç tüp kan verince kaç gram zayıflarııum

Üç tüp pek birşey degistirmiyor canımcımm

Bugunku menumu yazayim. 10.30:2 yk. patates kavurma, peynir,zeytin,1 d. ekmek
13: bitki cay
14:2 kupa kusburnu cay
16:2 mandalin
17.30:1 kase corba, 1por. taze fasulye, 1kase yogurt, 1d. ekmek.
sozde yemegi kesmistim ama 20de cayin yaninda 4, 5 tane petibor biskuvi yedim
2.5 lt su
3 mile leslie

Seni kutlarım böylesi güzel bir harekette bulunduğun için, bende vermek istiyorum fırsatını bulduğum zaman çok hayırlı bir iş herşeyin başı sağlık kuzum.

Bizim takımda bakkpaketli aburcuburlar yasak yemesek çok güzel olur canımcım çok sağlıksız o tür şeyler iki kuruyemiş yesen daha iyi

otiii hoşgeldiiiin.

Günaydın kızlar günümüz güzel geçsin

günaydıın aprilim

Guunaydin fistiklar bol kilo vermli gecsin gununuz

günaydın canım nasıl oldun saglıgın nasıl oldu?

Günaydın hanımlar

günaydıın

benim dünkü menüm de söyle,

biraz sacma oldu cünkü rahatsızdım uyndım ama işe gidemedim evde yattım ve geri cok gec kalktım maalesef

sabah yarım muz +2 kayısı
öglen 3 ceviz + 2 dilim ekmek + peynir
aksam 6 köfte + 10-12 dilim patates ( köfteler cok minikti, 2 tanesi 1 köfte ancak eder gibi düşünebilirsiniz ) / bir kase corba / salata ve yarım dilim tatlı (yemeyecektim ama canın ceker dedikleri için azıcık tadına baktım )
ara 3 dilim mandalina 3 dilim portalal 1 dilim armut

aa cok yedim sanıyordum az yemişim gibi gözüktü gözüme :) bu ara bende tartı bildirimi yapayım gecen haftaya göre -400 ve sabit arası gidip geliyorum hangisi dogru bilemedim. sanırım yeme durumuma göre inip cıkıyor (ya da kendimi öyle avutuyorum )

Menüm
Sabah 09:00
2 ceviz
11:00 1 adet haşlanmış yumurta, yarım simit, peynir, zeytin
16:00 2 mandalina
17:30- 2 kepçe çorba
1 küçük kase yoğurt
Yaklaşık 2 lt su. Spor yok.
Cnm bu menuyle nasil sutun olck kalitesi nasil artacak bilemiyorym

Çok fena hissediyorum kızlar yaa.. karnimin içinde fil yavrusu varmış gibi hissediyorum
O dört mili bugün yapmayaydim iyi miydi bilmem.
Acaba sabah beş on sap maydanozu kaynatıp suyunu icsem mi??
Noldu kiz hayirdir regl mi olcn
Selam kızlaaar

Sonunda telefonuma kavuştum
Geçmiş coook birikmiş. Kontrol tartısını gördüm bi. Iyi olmuş. Ben de yarın tartılırım.
Aaaa evet ben de simdi gordum iyi olmus pzt tarti meselesi.ben hep hafta sonu aliyorum
Günaydın kızlar günümüz güzel geçsin
Sana da gunaydin kaptanim

Beynimizin doğal çalışma şekli “olumsuzu işaretleme” esasına dayanır. Beyin en rahat, olumsuzu programlamaktadır. O yüzden, eğer beynimizden doğru yararlanmak ve ondan düzgün ve olumlu neticeler almak istiyorsak, cümlelerimizde ve telkinlerimizde olumsuz kelime ve telkinlere yer vermemeliyiz.

Çünkü beyin, “Hasta olmak istemiyorum” şeklindeki bir iç düşünceyi, “hasta” kelimesiyle kodluyor ve siz ertesi gün bakıyorsunuz ki hasta olmuşsunuz.

Veya “Yarın işe geç kalmamalıyım” dediğinizde de beyin bunu “geç” kelimesiyle kodluyor. Ve ertesi gün işinize geç kalma ihtimalinizi aslında siz yaptığınız hatalı kodlama ile arttırıyorsunuz.

Oysa bu iki cümleyi “Sağlığımı korumalıyım” ve “Yarın vaktinde işimde olmalıyım” şeklinde ifade ederseniz, beyniniz bu cümleleri “sağlık” ve “vaktinde” kelimeleriyle kodlar ve kendi içindeki saati ve kurguyu buna göre programlar.

Demek ki, bizim asla olumsuzu kurgulamamamız ve aklımıza getirmememiz lazım. Yani sürekli olarak “ne istemediğimizi” değil, “ne istediğimizi” düşünmeliyiz.

April_2007=68.5 / 68.5
ispanyol =69,8
Sevim_mrt= 75.4
sevilay 80 =72.3
Pptya87 =76.8
otimoti =70.3
Gulicikkk=77.5
Keten prenses =71.5
melegim66 =60.3 / 61
EFatos =77.1
Denizzeynep =83.3 / 83
Tembel_karinca =72.3
dün 61 dim bugün 60,6 yım bu işte bir gariplik mi var yoksa yediğimde veya dikkat ettiğimde anında fark mı oluyor anlamadım kaptancım

farkında olmadan beynimize neler kodluyoruz nelerrrrrrr teşekkürler bilgi için tatlım

Cnm bu menuyle nasil sutun olck kalitesi nasil artacak bilemiyorym

Noldu kiz hayirdir regl mi olcn

Aaaa evet ben de simdi gordum iyi olmus pzt tarti meselesi.ben hep hafta sonu aliyorum

Sana da gunaydin kaptanim
Olacağım evet. Bir rahatsızlık var üstümde. Bu sabah az daha iyiyim
April kaptancim dün değil bugün tartilaydik iyiydi; 76.7 geldi kilom bu sabah.

Olcak insallah :)

QUOTE="ApriL_2007, post: 44587295, member: 147766"]Bizim takımda bakkpaketli aburcuburlar yasak yemesek çok güzel olur canımcım çok sağlıksız o tür şeyler iki kuruyemiş yesen daha iyi [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…