- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Cok sukur iyiyim simdi canim bugun sporada basliycam hayirlisiyla bu arada menunu paylasmaya baslaman cok iyi olmus kontrollu olursun boylece sen nasilsinotiii hoşgeldiiiin.
günaydıın aprilim
günaydın canım nasıl oldun saglıgın nasıl oldu?
günaydıın
Çakimi fazla yormaHava bugun cok guzel kizlar cakiyle yuruyus yapip geliyoruz bi saate eee totoyu kaldirmanin zamqni geldi sporada tekrar basliyorum bugun
Canim cok işten değil. Ogunlerin hiçbirini geciktirmemelisin. Öğlen birşey yemiyorsun. Yemeyi dene, olcakDunki menüm
10 1 haşlanmış yumurta .peynir zeytin. Bi dlim ekmk
13 bi mandalina
17 bi kase çorba bi kase pırasa bi dlm ekmk salata
21 çay.bi kac bisküvi.ne yazıkki
Bütün gün temizlik yaptım.eşyaların yerini degstrdim
3 litre su
İnsallah canımCanim cok işten değil. Ogunlerin hiçbirini geciktirmemelisin. Öğlen birşey yemiyorsun. Yemeyi dene, olcak
geçmiş olsun tatlım profildeki bebeğin miSevilay80 evet dün doğru düzgün yemek yiyemedim ama diyet yüzünden değildi. Bugün ailece daha iyiyiz Allah'ın izniyle. Şu hastalıklar bi bitse.
kız Allah seni napmasın çaki deme su yavruya yaaa aklıma çakinin gelini geliyor :)Hava bugun cok guzel kizlar cakiyle yuruyus yapip geliyoruz bi saate eee totoyu kaldirmanin zamqni geldi sporada tekrar basliyorum bugun
Ablamin aklinada cakinin gelini geliyo o da kiziyokız Allah seni napmasın çaki deme su yavruya yaaa aklıma çakinin gelini geliyor :)
Insan hastayken yiyemiyo gerçektenSevilay80 evet dün doğru düzgün yemek yiyemedim ama diyet yüzünden değildi. Bugün ailece daha iyiyiz Allah'ın izniyle. Şu hastalıklar bi bitse.
Bak canım çok olmamış yine yazınca farkediyorsun , seninde için rahatlıyor.benim dünkü menüm de söyle,
biraz sacma oldu cünkü rahatsızdım uyndım ama işe gidemedim evde yattım ve geri cok gec kalktım maalesef
sabah yarım muz +2 kayısı
öglen 3 ceviz + 2 dilim ekmek + peynir
aksam 6 köfte + 10-12 dilim patates ( köfteler cok minikti, 2 tanesi 1 köfte ancak eder gibi düşünebilirsiniz ) / bir kase corba / salata ve yarım dilim tatlı (yemeyecektim ama canın ceker dedikleri için azıcık tadına baktım )
ara 3 dilim mandalina 3 dilim portalal 1 dilim armut
aa cok yedim sanıyordum az yemişim gibi gözüktü gözüme :) bu ara bende tartı bildirimi yapayım gecen haftaya göre -400 ve sabit arası gidip geliyorum hangisi dogru bilemedim. sanırım yeme durumuma göre inip cıkıyor (ya da kendimi öyle avutuyorum)
yemeeeeDunku menumu hic yazmasam aksama kadar cok iyiydi aksamki yedigim kadayif sarma bitirdi beni
OlduBen zayif bi hatun olacagim.cuma guni 71 leri gorecegim. Oldumu
Tatlım hergün farklı çıkabilir bu gayet normaldün 61 dim bugün 60,6 yım bu işte bir gariplik mi var yoksa yediğimde veya dikkat ettiğimde anında fark mı oluyor anlamadım kaptancım
bende hem zayıf hem fit hem çalışkan hem bakımlı()ve de mükemmel bir es ve anneyim
biraz fazla mı oldu:)
Olacağım evet. Bir rahatsızlık var üstümde. Bu sabah az daha iyiyim
@April kaptancim dün değil bugün tartilaydik iyiydi; 76.7 geldi kilom bu sabah.
Yok Canım yaa benimkiler zayıf doğdu ikisidegeçmiş olsun tatlım profildeki bebeğin mi
Teşekkürler canım. Bende bugün kemikli tavuk göğsü aldım. Haşladım ama daha didiklenecek. Yarına ancak hazırlarım. Bu arada benim boyum 1.60. O yüzden bu kilo şu anda bana fazla çünkü hiç bir kıyafetim olmuyo. Bakalım diyeti bozmazsam inşallah her şey yolunda gidertembel_karinca canım bol bol tavuk ye hem diyet.hem de süt kalitesi için iyi oluyo.senin fazlada kilom yokmuş verirsin İnsallah
Tatlım neden iyi değilsin?Yemeği 17 de kestim. Bugün 13.000 adım attım ve pazara çıktık oglumla (2 saat toplam)
Sabah 8.30 iki yumurta, bir dilim peynir
12.00 1 porsiyon yulaf ezmesi bir avuç ceviz ile
13.30 iki cinekop ve bol yesillikli salata
15.00 bir muz ve bir havuç
16.45 bir büyük kase yoğurt ve yeşillik salatasi.
400 er mekik ve ağırlık
Ve hiç iyi değilim
Su yatasiya 3 lt
3 fincan yeşil çay ve iki fincan kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?