Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tabiki gereken özveriyi vermezsek her işte olduğu gibi bunda da başarılı olamayız. Her şey emek ister. Ve şuanda tıpkı senin yaptığın gibi

Tatlım neden iyi değilsin?
Çok teşekkür ederim desteğin için, motive oluyorum.
Bir bitkinlik mi bıkkınlık mı adını koyamadim. Oğlum akşam üstleri insan üstü cabalarima rağmen uyuyor ve gece 1 2 ye kadar tepemde. Ee sabah erken kalkmaya programladim kendimi. Öyle öyle tukeniyorum. Bir de üç beş gündür bir çeşit stres. Kendimden sıkıntılı yani. Öyle birşey

Biraz sıkılmışsın sen birde tabi üstüne diyet yapınca insan nedense mutsuz bir hal alabiliyor ama geçici canım sabret bak herşey nasıl yoluna girer

Biraz sıkılmışsın sen birde tabi üstüne diyet yapınca insan nedense mutsuz bir hal alabiliyor ama geçici canım sabret bak herşey nasıl yoluna girer
Hani şöyle bir düşünüyorum diyet mi zorluyor; Hayır. Alıştım bile. Dah on gün onceye kadar o kampanyali king menüler bol malzemoslar için mesaj geldi mi şöyle bir iç geciriyordum, ekmeği ozluyordum. Ama son on gündür çok iyiyim. Bir kestane zaafini atamadim. Onu da canım yedi mi esirgemiyorum yiyorum. Hele bir de dışarı çıktım mi.. Bugün tirede pazar günü, eşimin bir sürü akrabasina denk geldim bir aydır beni gormedikleri için Ayy nasıl incelmissin falan filan gibi konuşuyorlar mutluluktan uçuyorum, daha da az yesem de gitseler şu kalan kilolar diyorum. Yemek yediğim günleri ozlemiyorum.
Belki regl olunca gecer

O zaman işin inan daha kolay, nasıl güzel alışmışsın beğenilmek kimin hoşuna gitmez? İltifatlar geldikçe bende çok mutlu oluyorum, ama ben senin gibi çok da rahat rahat yapmadım bazen varya hayattan soğudum bazen çok kolay geçti bazen eşime sardım.

Ama dediğim gibi stresler hepimizin hayatında var mümkün olduğunca insan kendi kendini düzeltebilmeli, hoşuna giden şeylere yönel çok mu yoruldun yat 1 saat sende uyu ne çıkar ki? Kendine de zaman ayır sadece ev çocuk koca yok gibi sadece öneri tabi bunların hepsi

Teşekkürler tavsiyelerin için kaptancim. Üç senedir ev hanimiyim, şu Sütaş tesislerini açsa da başlasam.
Uyku sorunum var zaten. Oglumla uyusam mı diyorum sonra vazgeciyorum. Genelde yemek yedikten hemen sonraya denk geliyor uykusu.
Regl olsam da şu tripleri atsam. Çok dengesizlestim bu ay; geçer.

Ben ev hanımı olmak için sabirsizlanırken siz çalışın bakalım çok özeniyorum Vallahi

akşam bişey yememişsin iyi dayanıyosun maşallah

bugünki menümü yazıyım bari
sabah 9
2 dilim tam bugday ekmeğine tost
10 tane zeytin 3 kupa cay
ara 1 kupa 10 bitkili çay
öglen 13,30
1 porsyon pırasa
yoğurt
ara 1 havuç
akşam 1 kepce mercimek çorbası
bol salata
1 tane tavuk baget
spor 10,000 adım
ip atlıycam bide yatmadan kaç tane olursa artık
2,5 lt su içtim rahat üçü bulur

sütaşta ne iş yapıcan canım aklıma ne geldi biliyomusunuz kızlar ben hamileyken sütaş reklamları oynuyodu küçük dana sütaş kamyonunu takip edip anne ineği buluyoduya ben o reklama hıçkıra hıçkıra ağlıyodum hormonların saçmalığına bakın ya

menüm. 10.00: 2 d. ekmek,peynir,zeytin,2 yk kıyma
13: 1 portakal
14: 1 kase çorba, 1d. ekmek
16: 2 kupa kuşburnu çayı
17.30: 1 kase çorba, 2 yk makarna
yarım saat yürüyüş
3 mile leslie
su 2.5 yatasıya 3 olur
bügün kaçamak yapmak yok

çok zor evde olmak ya ne iş yapıyosun canım sen bende ufaktan iş aramaya başladım bakalım 5 yıldır evdeyim patlıycam artıkda danayı nası bırakıcam onu bilmiyorum
Bence hiç de zor değil siz bir çalışmaya başlayınca ben gorecegim sizi hangisi daha kolay???

Bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde 14 yıldır çalışıyorum tabi onun öncesi de var. Bekarken kolaydı da evliyken zor

çok zor evde olmak ya ne iş yapıyosun canım sen bende ufaktan iş aramaya başladım bakalım 5 yıldır evdeyim patlıycam artıkda danayı nası bırakıcam onu bilmiyorum
bende 2 yıldır evdeyim yaza dogru tekrar başlamak istiyorum ama bende bebeme kıyamıyorum çalışmayıda özledim öyle kararsızlıklardayım bakalım

Canım süper menün spor da harika

Yine kısa ve öz menumuzle karşılaştık güzel canım spor desen zaten çok iyi

Ben ev hanımı olmak için sabirsizlanırken siz çalışın bakalım çok özeniyorum Vallahi
yok ya kaptancim öyle deme. Yıllarca oku evden otur. Adalet MYO mezunuyum dokuz eylulden. Bir de açık öğretimde 2 sınıf bitti çocuktan dolayi ara verdim.
82 aldım 2014 önlisans kpss de yerleşemedim. Karnım burnumda kitap başında uyudugumu bilirim oysa.
gardiyanlik zabıta memurluğu desen kilomun max 75 olmasi gerekiyordu o da olmadı. Çalışmak ve bir şekilde belli bir kariyere ulaşmak istiyorum artık.
Allah herkesin gönlüne göre versin tabii

akşam bişey yememişsin iyi dayanıyosun maşallah
Şükür. Kıyafetler üzerine oturmaya başlayınca artık onlara kiyip da yiyemiyor insan
yok yaa olur öyle. Benim Kocam da belgesel delisi. Aslan güzelim ceylanlari yiyor diye hüngür hüngür aglardim hâlâ da nefret ediyorum özellikle erkek versiyonlarindan yiyip yatiyorlar
canım üretim için bile başvurdum ama eğitim seviyem iyi olduğu için idari binada bir pozisyon bulacağım size dedi genel müdür olacak beyefendi. Bakalım ne olursa olsun caliscam. 80 milyon dolar yatırdı lar bu tesise. Yüksekokul bile olacak içinde. 1200 kişilik istihdam

herşey gönlümüze göre olsun inşallah :)
Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…