- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tabiki gereken özveriyi vermezsek her işte olduğu gibi bunda da başarılı olamayız. Her şey emek ister. Ve şuanda tıpkı senin yaptığın gibiApriL_2007 çok ciddi bir diyet iyi sonuçları hak eder diye düşünüyorum. Umarım duraklama dönemi 70 ten önce gelmez ve şu 6.7 kg yi de verip 70 in altını görürüm. En azından oğlumun doğum gününde-14 nisan- şöyle bir 65 i görürüm
Çok teşekkür ederim desteğin için, motive oluyorum.Tatlım neden iyi değilsin?
Biraz sıkılmışsın senÇok teşekkür ederim desteğin için, motive oluyorum.
Bir bitkinlik mi bıkkınlık mı adını koyamadim. Oğlum akşam üstleri insan üstü cabalarima rağmen uyuyor ve gece 1 2 ye kadar tepemde. Ee sabah erken kalkmaya programladim kendimi. Öyle öyle tukeniyorum. Bir de üç beş gündür bir çeşit stres. Kendimden sıkıntılı yani. Öyle birşey
Hani şöyle bir düşünüyorum diyet mi zorluyor; Hayır. Alıştım bile. Dah on gün onceye kadar o kampanyali king menüler bol malzemoslar için mesaj geldi mi şöyle bir iç geciriyordum, ekmeği ozluyordum. Ama son on gündür çok iyiyim. Bir kestane zaafini atamadim. Onu da canım yedi mi esirgemiyorum yiyorum. Hele bir de dışarı çıktım mi.. Bugün tirede pazar günü, eşimin bir sürü akrabasina denk geldim bir aydır beni gormedikleri için Ayy nasıl incelmissin falan filan gibi konuşuyorlar mutluluktan uçuyorum, daha da az yesem de gitseler şu kalan kilolar diyorum. Yemek yediğim günleri ozlemiyorum.Biraz sıkılmışsın senbirde tabi üstüne diyet yapınca insan nedense mutsuz bir hal alabiliyor ama geçici canım sabret bak herşey nasıl yoluna girer
O zaman işin inan daha kolay, nasıl güzel alışmışsınHani şöyle bir düşünüyorum diyet mi zorluyor; Hayır. Alıştım bile. Dah on gün onceye kadar o kampanyali king menüler bol malzemoslar için mesaj geldi mi şöyle bir iç geciriyordum, ekmeği ozluyordum. Ama son on gündür çok iyiyim. Bir kestane zaafini atamadim. Onu da canım yedi mi esirgemiyorum yiyorum. Hele bir de dışarı çıktım mi.. Bugün tirede pazar günü, eşimin bir sürü akrabasina denk geldim bir aydır beni gormedikleri için Ayy nasıl incelmissin falan filan gibi konuşuyorlar mutluluktan uçuyorum, daha da az yesem de gitseler şu kalan kilolar diyorum. Yemek yediğim günleri ozlemiyorum.
Belki regl olunca gecer
Teşekkürler tavsiyelerin için kaptancim. Üç senedir ev hanimiyim, şu Sütaş tesislerini açsa da başlasam.O zaman işin inan daha kolay, nasıl güzel alışmışsınbeğenilmek kimin hoşuna gitmez? İltifatlar geldikçe bende çok mutlu oluyorum, ama ben senin gibi çok da rahat rahat yapmadım bazen varya hayattan soğudum bazen çok kolay geçti bazen eşime sardım.
Ama dediğim gibi stresler hepimizin hayatında var mümkün olduğunca insan kendi kendini düzeltebilmeli, hoşuna giden şeylere yönel çok mu yoruldun yat 1 saat sende uyune çıkar ki? Kendine de zaman ayır sadece ev çocuk koca yok gibi sadece öneri tabi bunların hepsi
Ben ev hanımı olmak için sabirsizlanırken siz çalışın bakalımTeşekkürler tavsiyelerin için kaptancim. Üç senedir ev hanimiyim, şu Sütaş tesislerini açsa da başlasam.
Uyku sorunum var zaten. Oglumla uyusam mı diyorum sonra vazgeciyorum. Genelde yemek yedikten hemen sonraya denk geliyor uykusu.
Regl olsam da şu tripleri atsam. Çok dengesizlestim bu ay; geçer.
akşam bişey yememişsin iyi dayanıyosun maşallahYemeği 17 de kestim. Bugün 13.000 adım attım ve pazara çıktık oglumla (2 saat toplam)
Sabah 8.30 iki yumurta, bir dilim peynir
12.00 1 porsiyon yulaf ezmesi bir avuç ceviz ile
13.30 iki cinekop ve bol yesillikli salata
15.00 bir muz ve bir havuç
16.45 bir büyük kase yoğurt ve yeşillik salatasi.
400 er mekik ve ağırlık
Ve hiç iyi değilim
Su yatasiya 3 lt
3 fincan yeşil çay ve iki fincan kahve
özenirsin özwnirsin evde olmanın ne demek oldugunu bilseydin böyle düşünmezdinBen ev hanımı olmak için sabirsizlanırken siz çalışın bakalımçok özeniyorum Vallahi
Ah bir bilsem ahhhözenirsin özwnirsin evde olmanın ne demek oldugunu bilseydin böyle düşünmezdin
çok zor evde olmak ya ne iş yapıyosun canım sen bende ufaktan iş aramaya başladım bakalım 5 yıldır evdeyim patlıycam artıkda danayı nası bırakıcam onu bilmiyorumAh bir bilsem ahhhhiç tatmadım.
sütaşta ne iş yapıcan canım aklıma ne geldi biliyomusunuz kızlar ben hamileyken sütaş reklamları oynuyodu küçük dana sütaş kamyonunu takip edip anne ineği buluyoduya ben o reklama hıçkıra hıçkıra ağlıyodum hormonların saçmalığına bakın yaTeşekkürler tavsiyelerin için kaptancim. Üç senedir ev hanimiyim, şu Sütaş tesislerini açsa da başlasam.
Uyku sorunum var zaten. Oglumla uyusam mı diyorum sonra vazgeciyorum. Genelde yemek yedikten hemen sonraya denk geliyor uykusu.
Regl olsam da şu tripleri atsam. Çok dengesizlestim bu ay; geçer.
Bence hiç de zor değilçok zor evde olmak ya ne iş yapıyosun canım sen bende ufaktan iş aramaya başladım bakalım 5 yıldır evdeyim patlıycam artıkda danayı nası bırakıcam onu bilmiyorum
bende 2 yıldır evdeyim yaza dogru tekrar başlamak istiyorum ama bende bebeme kıyamıyorumçok zor evde olmak ya ne iş yapıyosun canım sen bende ufaktan iş aramaya başladım bakalım 5 yıldır evdeyim patlıycam artıkda danayı nası bırakıcam onu bilmiyorum
Canım süper menünbugünki menümü yazıyım bari
sabah 9
2 dilim tam bugday ekmeğine tost
10 tane zeytin 3 kupa cay
ara 1 kupa 10 bitkili çay
öglen 13,30
1 porsyon pırasa
yoğurt
ara 1 havuç
akşam 1 kepce mercimek çorbası
bol salata
1 tane tavuk baget
spor 10,000 adım
ip atlıycam bide yatmadan kaç tane olursa artık
2,5 lt su içtim rahat üçü bulur
Yine kısa ve öz menumuzle karşılaştık güzel canım spor desen zaten çok iyimenüm. 10.00: 2 d. ekmek,peynir,zeytin,2 yk kıyma
13: 1 portakal
14: 1 kase çorba, 1d. ekmek
16: 2 kupa kuşburnu çayı
17.30: 1 kase çorba, 2 yk makarna
yarım saat yürüyüş
3 mile leslie
su 2.5 yatasıya 3 olur
bügün kaçamak yapmak yok
İnşaAllah bende yaza evde olurumda Ohhh size havamı da atarımbende 2 yıldır evdeyim yaza dogru tekrar başlamak istiyorum ama bende bebeme kıyamıyorumçalışmayıda özledim öyle kararsızlıklardayım bakalım
herşey gönlümüze göre olsun inşallah :)İnşaAllah bende yaza evde olurumda Ohhh size havamı da atarım
yok ya kaptancim öyle deme. Yıllarca oku evden otur. Adalet MYO mezunuyum dokuz eylulden. Bir de açık öğretimde 2 sınıf bitti çocuktan dolayi ara verdim.Ben ev hanımı olmak için sabirsizlanırken siz çalışın bakalımçok özeniyorum Vallahi
Şükür. Kıyafetler üzerine oturmaya başlayınca artık onlara kiyip da yiyemiyor insanakşam bişey yememişsin iyi dayanıyosun maşallah
yok yaa olur öyle. Benim Kocam da belgesel delisi. Aslan güzelim ceylanlari yiyor diye hüngür hüngür aglardimsütaşta ne iş yapıcan canım aklıma ne geldi biliyomusunuz kızlar ben hamileyken sütaş reklamları oynuyodu küçük dana sütaş kamyonunu takip edip anne ineği buluyoduya ben o reklama hıçkıra hıçkıra ağlıyodum hormonların saçmalığına bakın ya
Aminherşey gönlümüze göre olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?