Aaa nasıl 82 ile yerleşmedin? Nasıl yüksek puanlarla alıyorlar bilirim ama önlisans düşer diye düşünmüştümyok ya kaptancim öyle deme. Yıllarca oku evden otur. Adalet MYO mezunuyum dokuz eylulden. Bir de açık öğretimde 2 sınıf bitti çocuktan dolayi ara verdim.
82 aldım 2014 önlisans kpss de yerleşemedim. Karnım burnumda kitap başında uyudugumu bilirim oysa.
gardiyanlik zabıta memurluğu desen kilomun max 75 olmasi gerekiyordu o da olmadı. Çalışmak ve bir şekilde belli bir kariyere ulaşmak istiyorum artık.
Allah herkesin gönlüne göre versin tabii
Şükür. Kıyafetler üzerine oturmaya başlayınca artık onlara kiyip da yiyemiyor insan
yok yaa olur öyle. Benim Kocam da belgesel delisi. Aslan güzelim ceylanlari yiyor diye hüngür hüngür aglardimhâlâ da nefret ediyorum özellikle erkek versiyonlarindan yiyip yatiyorlar
canım üretim için bile başvurdum ama eğitim seviyem iyi olduğu için idari binada bir pozisyon bulacağım size dedi genel müdür olacak beyefendi. Bakalım ne olursa olsun caliscam. 80 milyon dolar yatırdı lar bu tesise. Yüksekokul bile olacak içinde. 1200 kişilik istihdam
Amin
Dimi ya zor tabi 2 yavruAncak şu sırtım yere geldi 2 çocuktançok şükür halime
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, peynir, zeytin
Saat15:00
4 köfte, 1 kase yoğurt, salata
Saat18:00
2 köfte, salata
2,5 lt su, spor yok
Arkadaşım 73 le yerlesti; o kadar haksız bir dünyaAaa nasıl 82 ile yerleşmedin? Nasıl yüksek puanlarla alıyorlar bilirim ama önlisans düşer diye düşünmüştümhayırlısı olsun tatlım senin adına iyi bir fırsat kurumsal bir firma idari personel de olursa tabi senin için daha iyi olur bol şanslar
Onca sınav boşuna yaniArkadaşım 73 le yerlesti; o kadar haksız bir dünya
Bana sor onu.. Karnım burnumda yollarda kamu yönetimi sınavlarına izmire gidecem de ikinci sınıf finallere kalmasın tam puan alayım bütün derslerden diye çalıştım mu, yanına da kpss. Çocuk doğana kadar ne kadar çalışıp konu bitirdim kâr diye.Onca sınav boşuna yaniyine formalite
Amin canım tabiki her türlü ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz, Allah daha güzel fırsatlar çıkarsın İnşaAllah.Bana sor onu.. Karnım burnumda yollarda kamu yönetimi sınavlarına izmire gidecem de ikinci sınıf finallere kalmasın tam puan alayım bütün derslerden diye çalıştım mu, yanına da kpss. Çocuk doğana kadar ne kadar çalışıp konu bitirdim kâr diye.
O torpille girenler benim dogmamış evladimin boğazına girecek lokmayi aldı yedi. 85 olsaydı kesin yerlesirdim ama 83 kurtarmadi. Nasip işte. ..
Çok şükür evladım büyüdü her şekilde onun rizkini çalışıp buluruz biz Allah sağlık huzur versin önce
Vayyyyyyy supermid bu kac cocugun var bakim mukemmel anne.bunlari soylemek bile insana nasil da pozitif enerji veriyobende hem zayıf hem fit hem çalışkan hem bakımlı()ve de mükemmel bir es ve anneyim
biraz fazla mı oldu:)
olsun tatlım benimkide iyi doğdu sonradan zayıfladı sağlıkları yerinde olsunYok Canım yaa benimkiler zayıf doğdu ikiside
bir tane oğluşum var tatlım :) aynen enerji veriyo bi tanesine anca yetiyom birkaç tane olunca halim nolur bilmiyorumVayyyyyyy supermid bu kac cocugun var bakim mukemmel anne.bunlari soylemek bile insana nasil da pozitif enerji veriyo
tatlım adalet mezunuymussun katipliğe basvursana gerçi oda biraz torpil oynuyor ya işte ben lisans mezunuyum f den 130 kelime yazdım 1 hata ile almadılar düşün yani bir dahada basvurmadım 4 yıl özelde calıştım evlendiğimde ara verdim şimdi yeniden başladım doğumdan sonra ama bana kalsa evde otururum maddi olarak destek için çalışıyorum inş zamanı gelince bir ev falan alırız da ben de çocuklarımla ilgilenirimyok ya kaptancim öyle deme. Yıllarca oku evden otur. Adalet MYO mezunuyum dokuz eylulden. Bir de açık öğretimde 2 sınıf bitti çocuktan dolayi ara verdim.
82 aldım 2014 önlisans kpss de yerleşemedim. Karnım burnumda kitap başında uyudugumu bilirim oysa.
gardiyanlik zabıta memurluğu desen kilomun max 75 olmasi gerekiyordu o da olmadı. Çalışmak ve bir şekilde belli bir kariyere ulaşmak istiyorum artık.
Allah herkesin gönlüne göre versin tabii
Şükür. Kıyafetler üzerine oturmaya başlayınca artık onlara kiyip da yiyemiyor insan
yok yaa olur öyle. Benim Kocam da belgesel delisi. Aslan güzelim ceylanlari yiyor diye hüngür hüngür aglardimhâlâ da nefret ediyorum özellikle erkek versiyonlarindan yiyip yatiyorlar
canım üretim için bile başvurdum ama eğitim seviyem iyi olduğu için idari binada bir pozisyon bulacağım size dedi genel müdür olacak beyefendi. Bakalım ne olursa olsun caliscam. 80 milyon dolar yatırdı lar bu tesise. Yüksekokul bile olacak içinde. 1200 kişilik istihdam
Amin
:) ayy canımm nasıl duygulanmıssın öylesütaşta ne iş yapıcan canım aklıma ne geldi biliyomusunuz kızlar ben hamileyken sütaş reklamları oynuyodu küçük dana sütaş kamyonunu takip edip anne ineği buluyoduya ben o reklama hıçkıra hıçkıra ağlıyodum hormonların saçmalığına bakın ya
bencede bende evde olmak istiyorum komşularımın yüzünü bile görmüyorum şu an önceden görüşürdük ne güzel günlerimiz vardı her hafta 50 tl toplardık altın yerine :))) temizliğimi pazartesi günleri dip bucak diğer günler canım isteyince yapardım . şimdi dip bucak hak getire çamaşır bulaşık zor yetişiyo vallahele misafir gelecekse sormayın halimi .evde yken her zaman hazırda difrizde sarılmıs böreklerim ,pişmeye hazır poaçalarım ,cevizli köftem, elmalı pastam olurdu şimdi ne yapsam diye kara kara düşünüyorumBence hiç de zor değilsiz bir çalışmaya başlayınca ben gorecegim sizi hangisi daha kolay???
Bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde 14 yıldır çalışıyorumtabi onun öncesi de var. Bekarken kolaydı da evliyken zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?