Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ancak şu sırtım yere geldi 2 çocuktançok şükür halime
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, peynir, zeytin
Saat15:00
4 köfte, 1 kase yoğurt, salata
Saat18:00
2 köfte, salata
2,5 lt su, spor yok

Aaa nasıl 82 ile yerleşmedin? Nasıl yüksek puanlarla alıyorlar bilirim ama önlisans düşer diye düşünmüştüm hayırlısı olsun tatlım senin adına iyi bir fırsat kurumsal bir firma idari personel de olursa tabi senin için daha iyi olur bol şanslar

Ancak şu sırtım yere geldi 2 çocuktançok şükür halime
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, peynir, zeytin
Saat15:00
4 köfte, 1 kase yoğurt, salata
Saat18:00
2 köfte, salata
2,5 lt su, spor yok
Dimi ya zor tabi 2 yavru nasıl ara yapmadan dayandın 10/15 arasına kısa ve öz menün iyi canım

Arkadaşım 73 le yerlesti; o kadar haksız bir dünya

Onca sınav boşuna yani yine formalite
Bana sor onu.. Karnım burnumda yollarda kamu yönetimi sınavlarına izmire gidecem de ikinci sınıf finallere kalmasın tam puan alayım bütün derslerden diye çalıştım mu, yanına da kpss. Çocuk doğana kadar ne kadar çalışıp konu bitirdim kâr diye.
O torpille girenler benim dogmamış evladimin boğazına girecek lokmayi aldı yedi. 85 olsaydı kesin yerlesirdim ama 83 kurtarmadi. Nasip işte. ..
Çok şükür evladım büyüdü her şekilde onun rizkini çalışıp buluruz biz Allah sağlık huzur versin önce

Amin canım tabiki her türlü ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz, Allah daha güzel fırsatlar çıkarsın İnşaAllah.

Yine gir canım sınava şansını dene belki olur kısmet herşey.

Dünkü menüm
Sabah 08
İki dilim ekmek
Arasına 1 dilim beyaz peynir
Çay
Ara 10
Bir elma
İki kaşık yoğurt
Öğle 13
Bir dilim patatesli börek
Bir kase yoğurt
Ara 15
5 fındık
Akşam 19
6 kaşık ıspanak
Ara 21
İki havuç
2 litre su
30 dk yürüyüş
1 mile leslie

Dunku mnm
Kahvlti 3 ksk gevrk tarcin 1 bardk yarim yagli sut.2 ceviz
Ara yesil cy form cy
Ogle peynir 2 ksk yogurt 1 domates 1 dilim cvdr ekmegi.
Ara yarim portakal
Aksm haslnmis brokoli havuc karnibahar.2 ksk yogurt 1 kucuk kase mercimk corbasi
Ara 2 tahinli kurabiye
30 dk spor 2.5 lt su

kızlaar bugün ne farkettim biliyor musunuz tartıda 60,2 çıktım sonra gittim kadife pijamalarımı giydim 60,4 çıktım 200 gr oynadı kıyafete dikkat edelim o zaman ağır geliyor demekki bende pazartesi niye bu kadar kilolu geldim dedim kendimce bulmaya çalıştım

dünkü menüm
sabah 8 = 1 mandalin yarım havuc
10= patates kavurması bir dilim ekmekle, şekersiz çay
ara 13=bir mandalin
ara 16=bir portakal bir elma
akşam 19.30= bir porsiyon et sote , ayran,turşu
ara 21=bir kase kestane , şekersiz 2 çay
2 lt su 45 dk yürüyüş

meyve miktarı biraz fazla olmus galiba öğle yemeğine yetişemeyince kendimi meyveye vurdum

tatlım adalet mezunuymussun katipliğe basvursana gerçi oda biraz torpil oynuyor ya işte ben lisans mezunuyum f den 130 kelime yazdım 1 hata ile almadılar düşün yani bir dahada basvurmadım 4 yıl özelde calıştım evlendiğimde ara verdim şimdi yeniden başladım doğumdan sonra ama bana kalsa evde otururum maddi olarak destek için çalışıyorum inş zamanı gelince bir ev falan alırız da ben de çocuklarımla ilgilenirim

:) ayy canımm nasıl duygulanmıssın öyle

bencede bende evde olmak istiyorum komşularımın yüzünü bile görmüyorum şu an önceden görüşürdük ne güzel günlerimiz vardı her hafta 50 tl toplardık altın yerine :))) temizliğimi pazartesi günleri dip bucak diğer günler canım isteyince yapardım . şimdi dip bucak hak getire çamaşır bulaşık zor yetişiyo vallahele misafir gelecekse sormayın halimi .evde yken her zaman hazırda difrizde sarılmıs böreklerim ,pişmeye hazır poaçalarım ,cevizli köftem, elmalı pastam olurdu şimdi ne yapsam diye kara kara düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…