Çocuklu olmak böyle bir şey iştebencede bende evde olmak istiyorum komşularımın yüzünü bile görmüyorum şu an önceden görüşürdük ne güzel günlerimiz vardı temizliğimi pazartesi günleri dip bucak diğer günler canım isteyince yapardım . şimdi dip bucak hak getire çamaşır bulaşık zor yetişiyo vallahele misafir gelecekse sormayın halimi .evde yken her zaman hazırda difrizde sarılmıs böreklerim ,pişmeye hazır poaçalarım ,cevizli köftem, elmalı pastam olurdu şimdi ne yapsam diye kara kara düşünüyorum
aynen ya sabah önceden kalkar kalkmaz elimi yüzümü yıkardım şimdi oğlanın altını değişiyorum gözümü açar açmaz:)Çocuklu olmak böyle bir şey iştene temizlik, ne yemek. Onlarla güzel, kaliteli vakit geçirmek en güzeli.çocuktan önce 3 çeşit yemek, temiz ev, her an hazır ütülü kıyafetler. Sonra işler değişiyor. Ve ihtiyaç halinde ütülenen kıyafetler, çocuğa göre temizlik ve yemek.
Menu cok guzel kaptanDünkü menüm
Sabah 08
İki dilim ekmek
Arasına 1 dilim beyaz peynir
Çay
Ara 10
Bir elma
İki kaşık yoğurt
Öğle 13
Bir dilim patatesli börek
Bir kase yoğurt
Ara 15
5 fındık
Akşam 19
6 kaşık ıspanak
Ara 21
İki havuç
2 litre su
30 dk yürüyüş
1 mile leslie
Kaptancım benim çocuklarımın arasında 3,5 yaş var. Büyüğü kreşe gidiyor zaten. Küçüğü 3 aylık. Yalnız iyiy ki işe gidiyorum. Yoksa bütün gün evde çocuğa bakmak kolay değil.Dimi ya zor tabi 2 yavrunasıl ara yapmadan dayandın 10/15 arasına kısa ve öz menün iyi canım
Gireceğim hem oğlum ders calismama falan engel olmuyor. 27 yaşındayım 30 yaşa üç sene kaldı. Bakalım nasipAmin canım tabiki her türlü ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz, Allah daha güzel fırsatlar çıkarsın İnşaAllah.
Yine gir canım sınava şansını denebelki olur kısmet herşey.
Canim ben f de 160 ı rahat yapıyorum. Evde daktilom var. Ama mulakatlarda f ya da q senin isteğine kalıyor. Okuldaki hoca zoraki öğretti inadına f klavye.tatlım adalet mezunuymussun katipliğe basvursana gerçi oda biraz torpil oynuyor ya işte ben lisans mezunuyum f den 130 kelime yazdım 1 hata ile almadılar düşün yani bir dahada basvurmadım 4 yıl özelde calıştım evlendiğimde ara verdim şimdi yeniden başladım doğumdan sonra ama bana kalsa evde otururum maddi olarak destek için çalışıyorum inş zamanı gelince bir ev falan alırız da ben de çocuklarımla ilgilenirim
Allah yardımcımız olsun canım inşallah soyle taksitli falan bir ev alırız da kira yerine onu öderiz en azından kendi evimiz olur hastalık var iyi gün kötü gün var ne de olsa benim oğlana annem bakıyor yoksa çalışamazdım zaten senin de öyle imkan varsa düşün tabiCanim ben f de 160 ı rahat yapıyorum. Evde daktilom var. Ama mulakatlarda f ya da q senin isteğine kalıyor. Okuldaki hoca zoraki öğretti inadına f klavye.
Ben de çalışmak zorundayım. Dediğin gibi hir evimiz yok. Eşimle tek zor oluyor. Şimdiki çocuklar ergenus moduna gelince yoktan anlamiyorlar. Daha çocuk ufakken ne etsek kâr diye düşünüyorum ben de. Hayirlisi
Benim de eşimin teyzesi bakacak. Burası İzmir'in ufak bir ilçesi. O yüzden en azından 120 metrekare sıfır bir evi 125.000 gibi bir fiyata alabiliyorduk akillilik edip almadık simdi yaklasik bir yıldır o fiyatlar uçtu. Pesinat annem kayinbabalar biz derken 80-90 bin cikabiliyorduk ama eşim işte. Biraz daha bekleyelim dedi. O daireler şimdi 150.000 den aşağı değilAllah yardımcımız olsun canım inşallah soyle taksitli falan bir ev alırız da kira yerine onu öderiz en azından kendi evimiz olur hastalık var iyi gün kötü gün var ne de olsa benim oğlana annem bakıyor yoksa çalışamazdım zaten senin de öyle imkan varsa düşün tabi
ne güzelmiş fiyatlar bizim burada 250 den başlıyo diyebilirim alırsınız inşallah daha artmadanBenim de eşimin teyzesi bakacak. Burası İzmir'in ufak bir ilçesi. O yüzden en azından 120 metrekare sıfır bir evi 125.000 gibi bir fiyata alabiliyorduk akillilik edip almadık simdi yaklasik bir yıldır o fiyatlar uçtu. Pesinat annem kayinbabalar biz derken 80-90 bin cikabiliyorduk ama eşim işte. Biraz daha bekleyelim dedi. O daireler şimdi 150.000 den aşağı değil
Nasip tabii de. Bakalım. Bir seneye kalmaz alırız bir şekilde ama 20-25000 fazla ödeyerek. Bu en az iki sene daha taksit demek
Ayyyyy benim 2 kuzum var arada bana sinir kirizleri geliyo ama sonra durrrrrrr ahsen diyorum onemli olan evlatlarimbir tane oğluşum var tatlım :) aynen enerji veriyo bi tanesine anca yetiyom birkaç tane olunca halim nolur bilmiyorum
Kiz sen ne diyon burda ben de dahil herkes sadsce ic camasirlariyla tartiliyoz........kızlaar bugün ne farkettim biliyor musunuz tartıda 60,2 çıktım sonra gittim kadife pijamalarımı giydim 60,4 çıktım 200 gr oynadı kıyafete dikkat edelim o zaman ağır geliyor demekki bende pazartesi niye bu kadar kilolu geldim dedim kendimce bulmaya çalıştım
Eveeeeet meyve fazla su az olmus zaten farketmissindünkü menüm
sabah 8 = 1 mandalin yarım havuc
10= patates kavurması bir dilim ekmekle, şekersiz çay
ara 13=bir mandalin
ara 16=bir portakal bir elma
akşam 19.30= bir porsiyon et sote , ayran,turşu
ara 21=bir kase kestane , şekersiz 2 çay
2 lt su 45 dk yürüyüş
meyve miktarı biraz fazla olmus galiba öğle yemeğine yetişemeyince kendimi meyveye vurdum
Evet cok duygulanmis benim hamileligim zamaninda oyle bir gecer zaman ki dizisi vardi kucuk osmani gorunce ben hungur fosurt agliyodum.hani dizi baslamadan once oyunculari tanitirlar ya ben boyleyim:) ayy canımm nasıl duygulanmıssın öyle
Demek herkes benim gibiymisssssssÇocuklu olmak böyle bir şey iştene temizlik, ne yemek. Onlarla güzel, kaliteli vakit geçirmek en güzeli.çocuktan önce 3 çeşit yemek, temiz ev, her an hazır ütülü kıyafetler. Sonra işler değişiyor. Ve ihtiyaç halinde ütülenen kıyafetler, çocuğa göre temizlik ve yemek.
Benimkilerin aradinda da 3.5 yas var kucugum 10 aylikKaptancım benim çocuklarımın arasında 3,5 yaş var. Büyüğü kreşe gidiyor zaten. Küçüğü 3 aylık. Yalnız iyiy ki işe gidiyorum. Yoksa bütün gün evde çocuğa bakmak kolay değil.
Gireceğim hem oğlum ders calismama falan engel olmuyor. 27 yaşındayım 30 yaşa üç sene kaldı. Bakalım nasip[/QUOTE
Insallah olur arkadasim
biri benle ilgilenebilir mi??Merhaba daha önce bu gruba davet edilmişti ama o zamn bazısebeplerden oötürü devam etmedim .bu sure zarfında diyetsyene gittim .2gundur diyetteym.burada da aktif olmk istyrm. Neler yapmm gerekiyo.cuma yarışmasına da katılmak istyrm. Benide listeyeeklermisnz
aaaa şok şokkk hiç biriniz de demediniz alacağınız olsunAyyyyy benim 2 kuzum var arada bana sinir kirizleri geliyo ama sonra durrrrrrr ahsen diyorum onemli olan evlatlarim
Kiz sen ne diyon burda ben de dahil herkes sadsce ic camasirlariyla tartiliyoz........
Eveeeeet meyve fazla su az olmus zaten farketmissin
Evet cok duygulanmis benim hamileligim zamaninda oyle bir gecer zaman ki dizisi vardi kucuk osmani gorunce ben hungur fosurt agliyodum.hani dizi baslamadan once oyunculari tanitirlar ya ben boyleyim
Demek herkes benim gibiymisssssss
Benimkilerin aradinda da 3.5 yas var kucugum 10 aylik
büyük yerlerde öyle oluyor gerçekten. Istanbul esenyurtta(bi de ucuz oluyormus o taraf) yegenimin ilk aldığı daire yarı bodrumdu. Çok yarım yamalak teslim etti mutahit ve 120.000. Burda o daireler eğer doğalgazı varsa 60-70 arası.(yeni yapılarda bodrum katı yok denecek kadar az) Tire ufak 80.000 nüfuslu. Ve yeni yapılar kaliteli de. Yine de dediğin gibi fiyat iyi. Ama bir sene önce çok daha iyiydi. Arkadaşım ve sulalenin gelinlerinden ayni zamanda;ev aldılar geçen sene 140 metrekare 140.000 gicir gicir sıfır. Her bina 3 er kat site içi hem de. Oradan bakalım dedik 170.000 ten başlıyorne güzelmiş fiyatlar bizim burada 250 den başlıyo diyebilirim alırsınız inşallah daha artmadan
Merhaba daha önce bu gruba davet edilmişti ama o zamn bazısebeplerden oötürü devam etmedim .bu sure zarfında diyetsyene gittim .2gundur diyetteym.burada da aktif olmk istyrm. Neler yapmm gerekiyo.cuma yarışmasına da katılmak istyrm. Benide listeyeeklermisnz
Canim hoşgeldin. Iki haftalık deneme süren olacak. Listeye sonra gireceksin. Bu deneme süresinde hergün saatleriyle bir önceki günün menüsünü yediğini içtiğini sporuna kadar belirteceksin. Her cuma kilo bildirimi. Bize boyunu kilonu falan söyler misin canım. Listede başlangıç kilosu olarak eklenecek iki hafta sonrabiri benle ilgilenebilir mi??
Allah bağışlasın canım kuzucuklarınıAyyyyy benim 2 kuzum var arada bana sinir kirizleri geliyo ama sonra durrrrrrr ahsen diyorum onemli olan evlatlarim
Kiz sen ne diyon burda ben de dahil herkes sadsce ic camasirlariyla tartiliyoz........
Eveeeeet meyve fazla su az olmus zaten farketmissin
Evet cok duygulanmis benim hamileligim zamaninda oyle bir gecer zaman ki dizisi vardi kucuk osmani gorunce ben hungur fosurt agliyodum.hani dizi baslamadan once oyunculari tanitirlar ya ben boyleyim
Demek herkes benim gibiymisssssss
Benimkilerin aradinda da 3.5 yas var kucugum 10 aylik
aminnn canım olsun sen üzme kendini hiç kısmette yokmuş Allah ummadığın yerden kapılar açarda ınşallah 200 m2 alırsın gıcır gıcır dekorasyonlu geniş ferah ara kat bir tarafı güneşin doğusu bir tarafı batışını gören geniş balkonlu güvenlikli merkezi efil efil bir ev al inşalllahhhh (kız bak cok içten dua ettim)büyük yerlerde öyle oluyor gerçekten. Istanbul esenyurtta(bi de ucuz oluyormus o taraf) yegenimin ilk aldığı daire yarı bodrumdu. Çok yarım yamalak teslim etti mutahit ve 120.000. Burda o daireler eğer doğalgazı varsa 60-70 arası. Tire ufak 80.000 nüfuslu. Ve yeni yapılar kaliteli de. Yine de dediğin gibi fiyat iyi. Ama bir sene önce çok daha iyiydi. Arkadaşım ve sulalenin gelirlerinden ev aldılar geçen sene 140 metrekare 140.000 gicir gicir sıfır. Her bina 3 er kat site içi hem de. Oradan bakalım dedik 170.000 ten başlıyor
100 metrekare bile yeter bize aslında. Allahım herkesin gönlüne göre versin
Canim hoşgeldin. Iki haftalık deneme süren olacak. Listeye sonra göreceksin. Bu deneme süresinde hergün saatleriyle bir önceki günün menüsünü yediğini içtiğini sporuna kadar belirteceksin. Her cuma kilo bildirimi. Bize boyunu kilonu falan söyler misin canım. Listede başlangıç kilo olarak eklenecek iki hafta sonra
Amirinin. !! Allah iyiliğin versin, cok hossunaminnn canım olsun sen üzme kendini hiç kısmette yokmuş Allah ummadığın yerden kapılar açarda ınşallah 200 m2 alırsın gıcır gıcır dekorasyonlu geniş ferah ara kat bir tarafı güneşin doğusu bir tarafı batışını gören geniş balkonlu güvenlikli merkezi efil efil bir ev al inşalllahhhh (kız bak cok içten dua ettim)
amin tatlım hayırlısı ile inşallah istemişken tam isteyelim demi eksik dua etmeyelimAmirinin. !! Allah iyiliğin versin, cok hossun
Allahım o büyük ferah evlerden bir tane de sana versin, herkesin gönlüne göre versin hayirlisiyla amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?