Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çocuklu olmak böyle bir şey işte ne temizlik, ne yemek. Onlarla güzel, kaliteli vakit geçirmek en güzeli.çocuktan önce 3 çeşit yemek, temiz ev, her an hazır ütülü kıyafetler. Sonra işler değişiyor. Ve ihtiyaç halinde ütülenen kıyafetler, çocuğa göre temizlik ve yemek.

aynen ya sabah önceden kalkar kalkmaz elimi yüzümü yıkardım şimdi oğlanın altını değişiyorum gözümü açar açmaz:)

Dimi ya zor tabi 2 yavru nasıl ara yapmadan dayandın 10/15 arasına kısa ve öz menün iyi canım
Kaptancım benim çocuklarımın arasında 3,5 yaş var. Büyüğü kreşe gidiyor zaten. Küçüğü 3 aylık. Yalnız iyiy ki işe gidiyorum. Yoksa bütün gün evde çocuğa bakmak kolay değil.

Amin canım tabiki her türlü ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz, Allah daha güzel fırsatlar çıkarsın İnşaAllah.

Yine gir canım sınava şansını dene belki olur kısmet herşey.
Gireceğim hem oğlum ders calismama falan engel olmuyor. 27 yaşındayım 30 yaşa üç sene kaldı. Bakalım nasip

Canim ben f de 160 ı rahat yapıyorum. Evde daktilom var. Ama mulakatlarda f ya da q senin isteğine kalıyor. Okuldaki hoca zoraki öğretti inadına f klavye.
Ben de çalışmak zorundayım. Dediğin gibi hir evimiz yok. Eşimle tek zor oluyor. Şimdiki çocuklar ergenus moduna gelince yoktan anlamiyorlar. Daha çocuk ufakken ne etsek kâr diye düşünüyorum ben de. Hayirlisi

Allah yardımcımız olsun canım inşallah soyle taksitli falan bir ev alırız da kira yerine onu öderiz en azından kendi evimiz olur hastalık var iyi gün kötü gün var ne de olsa benim oğlana annem bakıyor yoksa çalışamazdım zaten senin de öyle imkan varsa düşün tabi

Benim de eşimin teyzesi bakacak. Burası İzmir'in ufak bir ilçesi. O yüzden en azından 120 metrekare sıfır bir evi 125.000 gibi bir fiyata alabiliyorduk akillilik edip almadık simdi yaklasik bir yıldır o fiyatlar uçtu. Pesinat annem kayinbabalar biz derken 80-90 bin cikabiliyorduk ama eşim işte. Biraz daha bekleyelim dedi. O daireler şimdi 150.000 den aşağı değil
Nasip tabii de. Bakalım. Bir seneye kalmaz alırız bir şekilde ama 20-25000 fazla ödeyerek. Bu en az iki sene daha taksit demek

ne güzelmiş fiyatlar bizim burada 250 den başlıyo diyebilirim alırsınız inşallah daha artmadan

ApriL_2007 tatlımmm doğrudürüst siteye girmeiyorum motivasyonum çok düşük .. tartılıdm 70 olmuşum...takımı olumsuz etkilemek istemiyorum beni bir süre izne ayırı mısın.. cuma gününe kilomu 70 yazarsın olur mu ..
biraz toparlanayım dönerim tekrar.. işle ilgili sıkıntılarım var kafam çok dolu , diyete konsantre olamıyorum

Merhaba daha önce bu gruba davet edilmişti ama o zamn bazısebeplerden oötürü devam etmedim .bu sure zarfında diyetsyene gittim .2gundur diyetteym.burada da aktif olmk istyrm. Neler yapmm gerekiyo.cuma yarışmasına da katılmak istyrm. Benide listeyeeklermisnz

bir tane oğluşum var tatlım :) aynen enerji veriyo bi tanesine anca yetiyom birkaç tane olunca halim nolur bilmiyorum
Ayyyyy benim 2 kuzum var arada bana sinir kirizleri geliyo ama sonra durrrrrrr ahsen diyorum onemli olan evlatlarim
Kiz sen ne diyon burda ben de dahil herkes sadsce ic camasirlariyla tartiliyoz........
Eveeeeet meyve fazla su az olmus zaten farketmissin
:) ayy canımm nasıl duygulanmıssın öyle
Evet cok duygulanmis benim hamileligim zamaninda oyle bir gecer zaman ki dizisi vardi kucuk osmani gorunce ben hungur fosurt agliyodum.hani dizi baslamadan once oyunculari tanitirlar ya ben boyleyim
Demek herkes benim gibiymisssssss
Kaptancım benim çocuklarımın arasında 3,5 yaş var. Büyüğü kreşe gidiyor zaten. Küçüğü 3 aylık. Yalnız iyiy ki işe gidiyorum. Yoksa bütün gün evde çocuğa bakmak kolay değil.
Benimkilerin aradinda da 3.5 yas var kucugum 10 aylik
Gireceğim hem oğlum ders calismama falan engel olmuyor. 27 yaşındayım 30 yaşa üç sene kaldı. Bakalım nasip[/QUOTE
Insallah olur arkadasim

biri benle ilgilenebilir mi??

aaaa şok şokkk hiç biriniz de demediniz alacağınız olsun bende bundan sonra öyle tartılcam saatimi bile çıkartçam

ne güzelmiş fiyatlar bizim burada 250 den başlıyo diyebilirim alırsınız inşallah daha artmadan
büyük yerlerde öyle oluyor gerçekten. Istanbul esenyurtta(bi de ucuz oluyormus o taraf) yegenimin ilk aldığı daire yarı bodrumdu. Çok yarım yamalak teslim etti mutahit ve 120.000. Burda o daireler eğer doğalgazı varsa 60-70 arası.(yeni yapılarda bodrum katı yok denecek kadar az) Tire ufak 80.000 nüfuslu. Ve yeni yapılar kaliteli de. Yine de dediğin gibi fiyat iyi. Ama bir sene önce çok daha iyiydi. Arkadaşım ve sulalenin gelinlerinden ayni zamanda;ev aldılar geçen sene 140 metrekare 140.000 gicir gicir sıfır. Her bina 3 er kat site içi hem de. Oradan bakalım dedik 170.000 ten başlıyor
100 metrekare bile yeter bize aslında. Allahım herkesin gönlüne göre versin

biri benle ilgilenebilir mi??
Canim hoşgeldin. Iki haftalık deneme süren olacak. Listeye sonra gireceksin. Bu deneme süresinde hergün saatleriyle bir önceki günün menüsünü yediğini içtiğini sporuna kadar belirteceksin. Her cuma kilo bildirimi. Bize boyunu kilonu falan söyler misin canım. Listede başlangıç kilosu olarak eklenecek iki hafta sonra

Allah bağışlasın canım kuzucuklarını

o diziyi bende cok seviyordum osmanı da ama o diziden sonra diğer karakterlerini hiç beğenmedim
hamileyken bebenin odasında hamile bir kadın babanda bende seni bekliyoruz diye bir reklam vardı onda duygulanırdım

aminnn canım olsun sen üzme kendini hiç kısmette yokmuş Allah ummadığın yerden kapılar açarda ınşallah 200 m2 alırsın gıcır gıcır dekorasyonlu geniş ferah ara kat bir tarafı güneşin doğusu bir tarafı batışını gören geniş balkonlu güvenlikli merkezi efil efil bir ev al inşalllahhhh (kız bak cok içten dua ettim)

Amirinin. !! Allah iyiliğin versin, cok hossun
Allahım o büyük ferah evlerden bir tane de sana versin, herkesin gönlüne göre versin hayirlisiyla amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…