Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

teşekkürler cnm ilgine. 27 yaşındayım boyum 168. Kilom 98. Hedefim 60 doğumdan sonra 18 kilo oldum.hayatimin en şişko halini yasyrm.buarada emziriyom.spor vide9lari

yok valla ben elbiseyle tartılıyorum kış günü o kadar soyunamam ki

teşekkürler cnm ilgine. 27 yaşındayım boyum 168. Kilom 98. Hedefim 60 doğumdan sonra 18 kilo oldum.hayatimin en şişko halini yasyrm.buarada emziriyom.spor vide9lari
Kararlı olduktan sonra gider canım o kilolar.
Takım kaptanimiz ApriL_2007
Kendisi 108 kilodan 68 e inmiş işi yogun herhalde bugün. Döner sana. takım kuralları da 1.sayfanin başında. Oku iyice olur mu?
Tekrar hosgeldin aramıza

Dünkü menumu yazıyorum
Sabah 8. 2 zeytin.1 ince dilim beyaz peynir.1 yumurta. 2 dilim tambuğday ekmeği
10.ara öğün 1elma
13.00. 6 kaşık karnibahar yemeği yagsz
2 dilim ekmk tam buğday
1 bardak ayran

15.30 ara öğün 8 fındık ve 1 mandalina
18.00 tavuk ve 6 kaşık Bulgur pilavı bol salata 1 bardak ayran

21. 1 bardak tarcinli süt ve bir elma

Nasıl sizce menüm.ayrıca gece uyandgmda 1 dikim ekmk ve 1 kase yoğurt hakkım var emziriyom diye.ama yemedim onu.
2 lt su ictm.suyu arttrmam lazım.sevmiyom su içmeyi.bide spor olarak napim bilemiyom.evde yapabilecegm birşeyler lazım??

Menun güzelmiş tatlım. Süt ve yoğurt güzel alternatifler ekmek yerine. Ama su içmeye çalış. Emziren anneler 4 litre içiyor. Ben de iciyordum ama sadece üç ay geldi sütum.

Tamam beni bir anlayan çıktı işte tam da ben bunu demek istiyorum. Tabiki keşke ihtiyaç olmasa ev on numara iş hep stres, hep yorgunluk en verimli anlarımda işteyim, yoruluncada eve geliyorum gelde kızma neyse bukadar ağlama yeter

Kaptancım benim çocuklarımın arasında 3,5 yaş var. Büyüğü kreşe gidiyor zaten. Küçüğü 3 aylık. Yalnız iyiy ki işe gidiyorum. Yoksa bütün gün evde çocuğa bakmak kolay değil.
Yaniii gidip çalışmak o kuzuyu bakmaktan daha mı kolay? Hiç sanmıyorum peki kim bakıyor o ne yapsın ozaman

Fiyatlar hakikatten çok güzelmiş ama yine ne fırsatlar çıkar canım yeterki nasip olsun. Güzelde peşinat çıkartabiliyorsunuz madem hiccç beklemeyin derim
Tamam canım ama gitmeni hiç istemezdim bu çalışmak sana hiç yaramadı kuzum ya q

Aminnn İnşaAllah isteyen herkese versin amannn ne güzel dilekler onlar lüks lüks
yok valla ben elbiseyle t
artılıyorum kış günü o kadar soyunamam ki
pess doğrusu iki dakkada dayan yani

Son düzenleme:
Ben de yemeği 16 30 gibi kestim kızlar. O çok beklediğim regli oldum ve grip de oldum. Bugün hiç spor yapamadım o yüzden. Keşke geçen son iki gün de yapmasaydim. Bir gecede çöktüm. Pek duzgun yiyemedim de kahvaltı harucinde.
Sabah 8.30 da bir yeşil elma
9.50 bir yumurta,100 gram kadar peynirin içine biraz maydanoz, birer domates salatalık, antibiyotik niyetine bir sap yeşil sarımsak ve iki yaprak Kıvırcık doğrayıp üstüne bir tatlı kaşığı zeytinyağı döküp yedim. Iki avuç ceviz yedim
12.00 bir çay bardağı elma, havuç, portakal suyu evde sıktım.
13.00 bir kase köy tavuğu suyu, bir çorba kaşığı zeytinyağı ve etiyle yaptığım patates, havuç ve Pırasalı haşlama. Bir Nescafe içtim arada
16.00 da gene şifa niyetiyle yaptığım haslamadan yedim
Alt dudagim sabah komple şişmiş. Çakma Angelina gibi olmuşum yeminle
Şimdiye kadar iki fincan yeşil çay da içtim ama kış caylarindan iki üç bardak demleyip icicem yatmadan.
Su en az 2.5 litre icmisimdir ama hala dilim damagim kpkuru

ApriL_2007 şu kış bir çıksın olur o iş inşAllah. Allahım herkese içinde sağlıkla ce huzurla oturabilecegi güzel bir ev nasip etsin

Fıstığım ne oldu? Dudağına?

Menü süpper yine

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı?

Zaten arkadaşlar açıklama yapmışlar ama yinede tekrarlayalım; hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum bu süre zarfında

Fıstığım ne oldu? Dudağına?

Menü süpper yine
Şişmiş içi iltihap dolu derinin altından ben burdayım diyor. Aile hekimine gittim kahvaltıdan sonra dilimin üstü ve damaklarimda da iltihaplanma varmış hafif hiç dikkat etmemistim. Yeni başlamış müdahale edelim de seni daha fazla hasta etmesin bu salgın başladı mı geçmek bilmiyor dedi. Ilaclarimi içtim, takviye de yapıyorum direncim kirilmasin diye. Gripte bol bol dinlenmek lazım. Dün hem çarşı hem 13.000 adım derken ilerlemesine sebep oldum herhalde.kitaplarim da geldi bugün ama 30.sayfadan sonra okuyamadim; Karatay diyeti kitabıyla başladım. Ustumdeki bitkinligin sebebi de bu soguk alginligi miydi kaç gündür bilmem

Çokkk geçmiş olsun, demekki ondanmis keyifsizlik. Bol bol dinlen yoksa geçmez. İlginç olmuş dudağa vurması, gerçi geçenlerde eşimin de oldu tabi o onemsemedi kendi kendine geçti. Bir akşam dudaklar kıpkırmızı geldi ertesi gün çatladı diğer gün yara oldu bir kaç haftada geçti

Ayy dayanamam valla bende oyle tartiliyim nolucakki

Teşekkür ederim kaptancim. Hem şiş hem ağrıyor. Icindeki iltihap ben burdayım diyor resmen

tesekkurler, bisey dormak istyrm menuler sanrm herkes kendi zevkine yada blgisine gore olustrlmus.yanlis miyim? Benim menum daha az gibi geldi .diyetisyen verdi bana menuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…