Aynen, tam isteyelim de ortalamayi kurtarsinamin tatlım hayırlısı ile inşallah istemişken tam isteyelim demi eksik dua etmeyelim
teşekkürler cnm ilgine. 27 yaşındayım boyum 168. Kilom 98. Hedefim 60büyük yerlerde öyle oluyor gerçekten. Istanbul esenyurtta(bi de ucuz oluyormus o taraf) yegenimin ilk aldığı daire yarı bodrumdu. Çok yarım yamalak teslim etti mutahit ve 120.000. Burda o daireler eğer doğalgazı varsa 60-70 arası.(yeni yapılarda bodrum katı yok denecek kadar az) Tire ufak 80.000 nüfuslu. Ve yeni yapılar kaliteli de. Yine de dediğin gibi fiyat iyi. Ama bir sene önce çok daha iyiydi. Arkadaşım ve sulalenin gelinlerinden ayni zamanda;ev aldılar geçen sene 140 metrekare 140.000 gicir gicir sıfır. Her bina 3 er kat site içi hem de. Oradan bakalım dedik 170.000 ten başlıyor
100 metrekare bile yeter bize aslında. Allahım herkesin gönlüne göre versin
Canim hoşgeldin. Iki haftalık deneme süren olacak. Listeye sonra gireceksin. Bu deneme süresinde hergün saatleriyle bir önceki günün menüsünü yediğini içtiğini sporuna kadar belirteceksin. Her cuma kilo bildirimi. Bize boyunu kilonu falan söyler misin canım. Listede başlangıç kilosu olarak eklenecek iki hafta sonra
yok valla ben elbiseyle tartılıyorum kış günü o kadar soyunamam kiAyyyyy benim 2 kuzum var arada bana sinir kirizleri geliyo ama sonra durrrrrrr ahsen diyorum onemli olan evlatlarim
Kiz sen ne diyon burda ben de dahil herkes sadsce ic camasirlariyla tartiliyoz........
Eveeeeet meyve fazla su az olmus zaten farketmissin
Evet cok duygulanmis benim hamileligim zamaninda oyle bir gecer zaman ki dizisi vardi kucuk osmani gorunce ben hungur fosurt agliyodum.hani dizi baslamadan once oyunculari tanitirlar ya ben boyleyim
Demek herkes benim gibiymisssssss
Benimkilerin aradinda da 3.5 yas var kucugum 10 aylik
hoş geldin canımteşekkürler cnm ilgine. 27 yaşındayım boyum 168. Kilom 98. Hedefim 60doğumdan sonra 18 kilo oldum.hayatimin en şişko halini yasyrm.buarada emziriyom.spor vide9lari
Kararlı olduktan sonra gider canım o kilolar.teşekkürler cnm ilgine. 27 yaşındayım boyum 168. Kilom 98. Hedefim 60doğumdan sonra 18 kilo oldum.hayatimin en şişko halini yasyrm.buarada emziriyom.spor vide9lari
Menun güzelmiş tatlım. Süt ve yoğurt güzel alternatifler ekmek yerine. Ama su içmeye çalış. Emziren anneler 4 litre içiyor. Ben de iciyordum ama sadece üç ay geldi sütum.Dünkü menumu yazıyorum
Sabah 8. 2 zeytin.1 ince dilim beyaz peynir.1 yumurta. 2 dilim tambuğday ekmeği
10.ara öğün 1elma
13.00. 6 kaşık karnibahar yemeği yagsz
2 dilim ekmk tam buğday
1 bardak ayran
15.30 ara öğün 8 fındık ve 1 mandalina
18.00 tavuk ve 6 kaşık Bulgur pilavı bol salata 1 bardak ayran
21. 1 bardak tarcinli süt ve bir elma
Nasıl sizce menüm.ayrıca gece uyandgmda 1 dikim ekmk ve 1 kase yoğurt hakkım var emziriyom diye.ama yemedim onu.
2 lt su ictm.suyu arttrmam lazım.sevmiyom su içmeyi.bide spor olarak napim bilemiyom.evde yapabilecegm birşeyler lazım??
Tamam beni bir anlayan çıktıbencede bende evde olmak istiyorum komşularımın yüzünü bile görmüyorum şu an önceden görüşürdük ne güzel günlerimiz vardı her hafta 50 tl toplardık altın yerine :))) temizliğimi pazartesi günleri dip bucak diğer günler canım isteyince yapardım . şimdi dip bucak hak getire çamaşır bulaşık zor yetişiyo vallahele misafir gelecekse sormayın halimi .evde yken her zaman hazırda difrizde sarılmıs böreklerim ,pişmeye hazır poaçalarım ,cevizli köftem, elmalı pastam olurdu şimdi ne yapsam diye kara kara düşünüyorum
Yaniii gidip çalışmak o kuzuyu bakmaktan daha mı kolay? Hiç sanmıyorum peki kim bakıyor o ne yapsın ozamanKaptancım benim çocuklarımın arasında 3,5 yaş var. Büyüğü kreşe gidiyor zaten. Küçüğü 3 aylık. Yalnız iyiy ki işe gidiyorum. Yoksa bütün gün evde çocuğa bakmak kolay değil.
Fiyatlar hakikatten çok güzelmiş ama yine ne fırsatlar çıkar canım yeterki nasip olsun. Güzelde peşinat çıkartabiliyorsunuz madem hiccç beklemeyin derimBenim de eşimin teyzesi bakacak. Burası İzmir'in ufak bir ilçesi. O yüzden en azından 120 metrekare sıfır bir evi 125.000 gibi bir fiyata alabiliyorduk akillilik edip almadık simdi yaklasik bir yıldır o fiyatlar uçtu. Pesinat annem kayinbabalar biz derken 80-90 bin cikabiliyorduk ama eşim işte. Biraz daha bekleyelim dedi. O daireler şimdi 150.000 den aşağı değil
Nasip tabii de. Bakalım. Bir seneye kalmaz alırız bir şekilde ama 20-25000 fazla ödeyerek. Bu en az iki sene daha taksit demek
Tamam canım ama gitmeni hiç istemezdimApriL_2007 tatlımmm doğrudürüst siteye girmeiyorum motivasyonum çok düşük .. tartılıdm 70 olmuşum...takımı olumsuz etkilemek istemiyorum beni bir süre izne ayırı mısın.. cuma gününe kilomu 70 yazarsın olur mu ..
biraz toparlanayım dönerim tekrar.. işle ilgili sıkıntılarım var kafam çok dolu , diyete konsantre olamıyorum
Aminnn İnşaAllah isteyen herkese versinaminnn canım olsun sen üzme kendini hiç kısmette yokmuş Allah ummadığın yerden kapılar açarda ınşallah 200 m2 alırsın gıcır gıcır dekorasyonlu geniş ferah ara kat bir tarafı güneşin doğusu bir tarafı batışını gören geniş balkonlu güvenlikli merkezi efil efil bir ev al inşalllahhhh (kız bak cok içten dua ettim)
pess doğrusuyok valla ben elbiseyle t
artılıyorum kış günü o kadar soyunamam ki
Rabbim o güzel gönlüne göre versin canımbenimApriL_2007 şu kış bir çıksın olur o iş inşAllah. Allahım herkese içinde sağlıkla ce huzurla oturabilecegi güzel bir ev nasip etsin
Fıstığım ne oldu? Dudağına?Ben de yemeği 16 30 gibi kestim kızlar. O çok beklediğim regli oldum ve grip de oldum. Bugün hiç spor yapamadım o yüzden. Keşke geçen son iki gün de yapmasaydim. Bir gecede çöktüm. Pek duzgun yiyemedim de kahvaltı harucinde.
Sabah 8.30 da bir yeşil elma
9.50 bir yumurta,100 gram kadar peynirin içine biraz maydanoz, birer domates salatalık, antibiyotik niyetine bir sap yeşil sarımsak ve iki yaprak Kıvırcık doğrayıp üstüne bir tatlı kaşığı zeytinyağı döküp yedim. Iki avuç ceviz yedim
12.00 bir çay bardağı elma, havuç, portakal suyu evde sıktım.
13.00 bir kase köy tavuğu suyu, bir çorba kaşığı zeytinyağı ve etiyle yaptığım patates, havuç ve Pırasalı haşlama. Bir Nescafe içtim arada
16.00 da gene şifa niyetiyle yaptığım haslamadan yedim
Alt dudagim sabah komple şişmiş. Çakma Angelina gibi olmuşum yeminle
Şimdiye kadar iki fincan yeşil çay da içtim ama kış caylarindan iki üç bardak demleyip icicem yatmadan.
Su en az 2.5 litre icmisimdir ama hala dilim damagim kpkuru
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı?Merhaba daha önce bu gruba davet edilmişti ama o zamn bazısebeplerden oötürü devam etmedim .bu sure zarfında diyetsyene gittim .2gundur diyetteym.burada da aktif olmk istyrm. Neler yapmm gerekiyo.cuma yarışmasına da katılmak istyrm. Benide listeyeeklermisnz
Şişmiş içi iltihap dolu derinin altından ben burdayım diyor. Aile hekimine gittim kahvaltıdan sonra dilimin üstü ve damaklarimda da iltihaplanma varmış hafif hiç dikkat etmemistim. Yeni başlamış müdahale edelim de seni daha fazla hasta etmesin bu salgın başladı mı geçmek bilmiyor dedi. Ilaclarimi içtim, takviye de yapıyorum direncim kirilmasin diye. Gripte bol bol dinlenmek lazım. Dün hem çarşı hem 13.000 adım derken ilerlemesine sebep oldum herhalde.kitaplarim da geldi bugün ama 30.sayfadan sonra okuyamadim; Karatay diyeti kitabıyla başladım. Ustumdeki bitkinligin sebebi de bu soguk alginligi miydi kaç gündür bilmemFıstığım ne oldu? Dudağına?
Menü süpper yine
Çokkk geçmiş olsun, demekki ondanmis keyifsizlik. Bol bol dinlen yoksa geçmez. İlginç olmuş dudağa vurması, gerçi geçenlerde eşimin de oldu tabi o onemsemedi kendi kendine geçti. Bir akşam dudaklar kıpkırmızı geldi ertesi gün çatladı diğer gün yara oldu bir kaç haftada geçtiŞişmiş içi iltihap dolu derinin altından ven burdayım diyor. Aile hekimine gittim kahvaltıdan sonra dilimin üstü ve damaklarimda da iltihaplanma varmış hafif hiç dikkat etmemistim. Yeni başlamış müdahale edelim de seni daha fazla hasta etmesin bu salgın başladı mı geçmek bilmiyor dedi. Ilaclarimi içtim, takviye de yapıyorum direncim kirilmasin diye. Gripte bol bol dinlenmek lazım. Dün hem çarşı hem 13.000 adım derken ilerlemesine sebep oldum herhalde.kitaplarim da geldi bugün ama 30.sayfadan sonra okuyamadim; Karatay diyeti kitabıyla başladım. Ustumdeki bitkinligin sebebi de bu muydu kaç gündür bilmem
Ayy dayanamam valla bende oyle tartiliyim nolucakkiTamam beni bir anlayan çıktıişte tam da ben bunu demek istiyorum. Tabiki keşke ihtiyaç olmasa ev on numara iş hep stres, hep yorgunluk en verimli anlarımda işteyim, yoruluncada eve geliyorum gelde kızma neyse bukadar ağlama yeter
Yaniii gidip çalışmak o kuzuyu bakmaktan daha mı kolay? Hiç sanmıyorum peki kim bakıyor o ne yapsın ozaman
Fiyatlar hakikatten çok güzelmiş ama yine ne fırsatlar çıkar canım yeterki nasip olsun. Güzelde peşinat çıkartabiliyorsunuz madem hiccç beklemeyin derim
Tamam canım ama gitmeni hiç istemezdimbu çalışmak sana hiç yaramadı kuzum ya q
Aminnn İnşaAllah isteyen herkese versinamannn ne güzel dilekler onlar lüks lüks
pess doğrusuiki dakkada dayan yani
Teşekkür ederim kaptancim. Hem şiş hem ağrıyor. Icindeki iltihap ben burdayım diyor resmenÇokkk geçmiş olsun, demekki ondanmis keyifsizlik. Bol bol dinlen yoksa geçmez. İlginç olmuş dudağa vurması, gerçi geçenlerde eşimin de oldu tabi o onemsemedi kendi kendine geçti. Bir akşam dudaklar kıpkırmızı geldi ertesi gün çatladı diğer gün yara oldu bir kaç haftada geçti
Gecmis olsun canimTeşekkür ederim kaptancim. Hem şiş hem ağrıyor. Icindeki iltihap ben burdayım diyor resmen
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim
tesekkurler,Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı?
Zaten arkadaşlar açıklama yapmışlar ama yinede tekrarlayalım; hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum bu süre zarfında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?