Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tesekkurler, bisey dormak istyrm menuler sanrm herkes kendi zevkine yada blgisine gore olustrlmus.yanlis miyim? Benim menum daha az gibi geldi .diyetisyen verdi bana menuyu
Evet herkes kendisi oluşturuyor. Tamam
daha iyi profesyonel ellerdesin sen ozaman

Aramıza hoşgeldin canım

çok geçmiş olsun canım çabuk toparlanırsın inşallah

menümü paylaşayım hemen. ya bugun çok geç kalktım haliyle kahvaltıda geç oldu.
11.30: 1 kase sütlü tahıllı gevrek, peynir, zeytin
13. yeşil çay
14.30: 1 kepçe çorba,1 d. ekmek
16.30: 1 portakal,1 havuç
17.30: 1 kase yogurtlu tahıllı gevrek
18.30: neskafe
22.30 turk kahvesi
gündüz 3, akşam 2 mile leslie
4 lt su
çok şükür iki akşamdır hiç kaçamagım yok darısı diger akşamlara :)

spor için leslie bi dene canım bende soguklardan dışarı çıkamıyorum günlük 3 mile leslie yapmaya çalışıyorum çok faydasını gördüm

çok geçmiş olsun canım çabuk toparlanırsın inşallah
teşekkür ederim canım

spor için leslie bi dene canım bende soguklardan dışarı çıkamıyorum günlük 3 mile leslie yapmaya çalışıyorum çok faydasını gördüm
Ben bugun yapamadım. Üç dört gündür gemiyi karada yürütmeye çalışan kaptan gibi zorladim durdum ama bugün pes ettim. Vicdan azabı çekiyorum resmen
Iyileseyim de cikarayim acısını

Ben de Karatay diyeti kitabına başladım. Neden ara öğün olmamalı ve neden akşam 8 den sonra SAĞLIKLI dahi olsa yenmez sorularına kendini denek yaparak cevaplamis ki bir ara bir avuç çekirdek yemeyi düşünüyordum, vazgeçtim. Bu kitap bana bir ay Gece yemesinden uzak tutacak kadar diyet vicdan yüklemesi yaptı.
Ara ogunlere de ayran ve süt yerlestirsem olacak. Ara öğünler göbek yağlarının yakimini zora sokuyormus. Bir de erken uyumayi öğrenip oğlumu da bir düzene oturtmam lazım. Zayıflamaya yardimci hormonların sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi için der ve uyumaya giderim. Iyi geceler canlar

Mrb kızlar. Allah hastalara şifa, dertlilere deva, evi olmayanlara ev, olanlarada krediyi ödeme kolaylığı versin.
Menüme gelince
Sabah 10:00
2 gün kurusu kayısı
2 yumurtadan sucuklu yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir, zeytin
Saat 14:30
1 köfte, yarım armut
Saat 18:00
1 lahmacun, 1 bardak ayran

Kaptancım yine Allah nasip ederse küçük oğlumdan annem bakacak. Annem severek bakıyor çünkü emekli ve onada iyi geliyor. Büyük oğluma 3 yaşına kadar baktı Allah bin kere razı olsun ondan. Günde 3 saat süt iznim var. Annemler iş yerimin arası arabayla 5 dk.
Ben çalışmaya alışmışım. Hayatımda hiç evde oturma gibi bir durumum olmadı. Çocuk olunca bir de evdeysen ne saçını tarıyorsun ne doğru düzgün aynaya bakıyorsun. Değişik bi ruh hali içinde oluyorsun. Bütün gün çocukla ilgileniyorsun. Sen ne zaman yemek yemek istesen ya da çay içmek istesen kesin çocuk ağlıyorve kendine dair hiç bi şey yapmıyorsun. O nedenle işe gittiğim için hiç vicdan yapmıyorum. Makyaj yapıyorum, aynaya bakıyorum işe gidiyorum. Çalışmayı da seviyorum sonuçta.

evt cnm yarin baslican.ilk olarak hangisini yapmalıyım.nasıl Biryol izkemeliyim.sen kilo verdinmi.ben günde 2 saat yapiyim bi sabah bi akşam.anca gider bi kilo. Tavsiyelerini ve tecrübelerini bekliyorum cnm

çok az yemissn cnm sanrm ben çok yiyorum
yok canım deniz seni yanıltmasın o genelde böyle az yiyor söylemekten dilimizde tüy bitti

evt cnm yarin baslican.ilk olarak hangisini yapmalıyım.nasıl Biryol izkemeliyim.sen kilo verdinmi.ben günde 2 saat yapiyim bi sabah bi akşam.anca gider bi kilo. Tavsiyelerini ve tecrübelerini bekliyorum cnm
hergün yapacaksan o sporu 1 saat de yeter saatler çoğaldıkça sanmaki kilolar çabuk gider

Herkese Günaydın kızlar. Yarın tartı günü, ona göre yemek ve aktivite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…