- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Evet herkes kendisi oluşturuyor. Tamamtesekkurler,bisey dormak istyrm menuler sanrm herkes kendi zevkine yada blgisine gore olustrlmus.yanlis miyim? Benim menum daha az gibi geldi .diyetisyen verdi bana menuyu
Tatlım sen nasıl istersenAyy dayanamam valla bende oyle tartiliyim nolucakki
Aramıza hoşgeldin canımDünkü menumu yazıyorum
Sabah 8. 2 zeytin.1 ince dilim beyaz peynir.1 yumurta. 2 dilim tambuğday ekmeği
10.ara öğün 1elma
13.00. 6 kaşık karnibahar yemeği yagsz
2 dilim ekmk tam buğday
1 bardak ayran
15.30 ara öğün 8 fındık ve 1 mandalina
18.00 tavuk ve 6 kaşık Bulgur pilavı bol salata 1 bardak ayran
21. 1 bardak tarcinli süt ve bir elma
Nasıl sizce menüm.ayrıca gece uyandgmda 1 dikim ekmk ve 1 kase yoğurt hakkım var emziriyom diye.ama yemedim onu.
2 lt su ictm.suyu arttrmam lazım.sevmiyom su içmeyi.bide spor olarak napim bilemiyom.evde yapabilecegm birşeyler lazım??
çok geçmiş olsun canım çabuk toparlanırsın inşallahBen de yemeği 16 30 gibi kestim kızlar. O çok beklediğim regli oldum ve grip de oldum. Bugün hiç spor yapamadım o yüzden. Keşke geçen son iki gün de yapmasaydim. Bir gecede çöktüm. Pek duzgun yiyemedim de kahvaltı harucinde.
Sabah 8.30 da bir yeşil elma
9.50 bir yumurta,100 gram kadar peynirin içine biraz maydanoz, birer domates salatalık, antibiyotik niyetine bir sap yeşil sarımsak ve iki yaprak Kıvırcık doğrayıp üstüne bir tatlı kaşığı zeytinyağı döküp yedim. Iki avuç ceviz yedim
12.00 bir çay bardağı elma, havuç, portakal suyu evde sıktım.
13.00 bir kase köy tavuğu suyu, bir çorba kaşığı zeytinyağı ve etiyle yaptığım patates, havuç ve Pırasalı haşlama. Bir Nescafe içtim arada
16.00 da gene şifa niyetiyle yaptığım haslamadan yedim
Alt dudagim sabah komple şişmiş. Çakma Angelina gibi olmuşum yeminle
Şimdiye kadar iki fincan yeşil çay da içtim ama kış caylarindan iki üç bardak demleyip icicem yatmadan.
Su en az 2.5 litre icmisimdir ama hala dilim damagim kpkuru
Dünkü menumu yazıyorum
Sabah 8. 2 zeytin.1 ince dilim beyaz peynir.1 yumurta. 2 dilim tambuğday ekmeği
10.ara öğün 1elma
13.00. 6 kaşık karnibahar yemeği yagsz
2 dilim ekmk tam buğday
1 bardak ayran
15.30 ara öğün 8 fındık ve 1 mandalina
18.00 tavuk ve 6 kaşık Bulgur pilavı bol salata 1 bardak ayran
21. 1 bardak tarcinli süt ve bir elma
Nasıl sizce menüm.ayrıca gece uyandgmda 1 dikim ekmk ve 1 kase yoğurt hakkım var emziriyom diye.ama yemedim onu.
2 lt su ictm.suyu arttrmam lazım.sevmiyom su içmeyi.bide spor olarak napim bilemiyom.evde yapabilecegm birşeyler lazım??
teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun canım çabuk toparlanırsın inşallah
menümü paylaşayım hemen. ya bugun çok geç kalktım haliyle kahvaltıda geç oldu.
11.30: 1 kase sütlü tahıllı gevrek, peynir, zeytin
13. yeşil çay
14.30: 1 kepçe çorba,1 d. ekmek
16.30: 1 portakal,1 havuç
17.30: 1 kase yogurtlu tahıllı gevrek
18.30: neskafe
22.30 turk kahvesi
gündüz 3, akşam 2 mile leslie
4 lt su
çok şükür iki akşamdır hiç kaçamagım yok darısı diger akşamlara :)
Ben bugun yapamadım. Üç dört gündür gemiyi karada yürütmeye çalışan kaptan gibi zorladim durdum ama bugün pes ettim. Vicdan azabı çekiyorum resmenspor için leslie bi dene canım bende soguklardan dışarı çıkamıyorum günlük 3 mile leslie yapmaya çalışıyorum çok faydasını gördüm
Ben de Karatay diyeti kitabına başladım. Neden ara öğün olmamalı ve neden akşam 8 den sonra SAĞLIKLI dahi olsa yenmez sorularına kendini denek yaparak cevaplamis ki bir ara bir avuç çekirdek yemeyi düşünüyordum, vazgeçtim. Bu kitap bana bir ay Gece yemesinden uzak tutacak kadar diyet vicdan yüklemesi yaptı.menümü paylaşayım hemen. ya bugun çok geç kalktım haliyle kahvaltıda geç oldu.
11.30: 1 kase sütlü tahıllı gevrek, peynir, zeytin
13. yeşil çay
14.30: 1 kepçe çorba,1 d. ekmek
16.30: 1 portakal,1 havuç
17.30: 1 kase yogurtlu tahıllı gevrek
18.30: neskafe
22.30 turk kahvesi
gündüz 3, akşam 2 mile leslie
4 lt su
çok şükür iki akşamdır hiç kaçamagım yok darısı diger akşamlara :)
çok az yemissn cnm sanrm ben çok yiyorumDunki menüm
10 1 yumurta. Peynir zeytin iki dilim ekmk
14 de bal kabağı mucveri
15 bi kahve
19
Mevlutte.iki ksk patts salata ince borek.bi tatlı.3 litre su
evt cnm yarin baslican.ilk olarak hangisini yapmalıyım.nasıl Biryol izkemeliyim.sen kilo verdinmi.ben günde 2 saat yapiyim bi sabah bi akşam.anca gider bi kilo. Tavsiyelerini ve tecrübelerini bekliyorum cnmspor için leslie bi dene canım bende soguklardan dışarı çıkamıyorum günlük 3 mile leslie yapmaya çalışıyorum çok faydasını gördüm
yok canım deniz seni yanıltmasın o genelde böyle az yiyor söylemekten dilimizde tüy bittiçok az yemissn cnm sanrm ben çok yiyorum
hergün yapacaksan o sporu 1 saat de yeter saatler çoğaldıkça sanmaki kilolar çabuk giderevt cnm yarin baslican.ilk olarak hangisini yapmalıyım.nasıl Biryol izkemeliyim.sen kilo verdinmi.ben günde 2 saat yapiyim bi sabah bi akşam.anca gider bi kilo. Tavsiyelerini ve tecrübelerini bekliyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?