Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

geçmiş cnm kendine dikkat et

akşam yemek yemedin mi cnm sadece gevrek mi yedin?

ApriL_2007 sessiz birakmayin demis hemen yetistim :)) once menumu yazayim sonra gecmise bakayim.

Sabah 1 dilim kasarli tost / yarim muz / 3 ceviz
oglen 1 kase corba / hasasli corek kibrit kutusu kadar / 1 elma / portakal
aksam 7 kasik kadar yumurtali ispanak / yarim bardak ev yapimi visne suyu. / 1 madlen cikolata

az oldu farkindayim aksam kurt gibi actim ama apartmandan birisi balik yapmis ev cok kotu kokuyordu biraz istifra ettim ve agzimin tadi cok kotu oldugu icin cikolata yedim (

2.5 litre su ictim.

geçmiş cnm kendine dikkat et
Sağol canım. Bir de bu regli çok bekledim gorumcemin gebe olduğunu öğrenince. Gidip spiral taksam olur mu acaba iltihap kurutucu kullaniyorum malum.Bakır mi yoksa hormonlu mu taktirmali. Ben oğlum emmeyi bırakınca iki ay aylık iğne vurundum sonraki iki ay kanamam durmadı. Doğum kontrol hapı şişkinlik yaptı zaten 99 kiloydum. Onu düşünüyorum şimdi. Ağrıyı sızı yi unuttum

menümü yazayım hemencik
sabah 10,30- yeşil zeytin , iki çatal fındık kreması bir dilim ekmek şekersiz çay

ara 11,30- elma çayı

öğle 13- havuclu etli pilav yarım porsiyon , bir tabak marullu cacık

ara 14,30 -yarım börek

akşam 19- bir porsiyon analı kızlı , yarım börek

ara 20 bir şekersiz çay
2,5 lt su yarım saat yürüyüş

eğer cok yogun regl oluyorsan kansız kalacak kadar hormonlu taktır hemde düzene giriyormuş canım herkes cok memnun ve de 4-5 yıl bebek düşünmüyorsan cok iyi bir korunma yöntemi ilerde bende düşünüyorum . kadın doğumcuna sor bence kullandığın ilaçları iğneyi fln gel takalım derse 3, günü gider rahatlarsın inşallah

21 de birtane de sade soda içmiştim yazmayı unuttum

Tesekkur ederim.Aslında her ay 22. Gün reglimi oluyorum. 6.gun ariniyorum ama dördüncü günden sonra pek gelmez. Zannedersem bu çok yoğun değil. Hormonlusu ilk beş altı ay şişkinlik yapıyormuş. Uzman doktorların sitelerine baktım. Ama yine de kafam karıştı. Bende bir kaç yılda bir mutlaka Coşan bir kansızlık var. Aslında bakır takayim, üç dört aya duzelmezse bir daha doktorun yolunu tutayim

evet hormon alınca yoğunluğun azalır cnm zaten cok yoğun olmuyorum diyorsun o zaman diğerini bir dene sağlık ocaklaıda takıyo galiba

perihan90 canım sen bana bakma.ben pek düzenli yiyemiyrm.kızım bu aralar huysz lavaboya bile zor gidiyrm
tatlım biz tuvalete o kucagimda giderdik babası yokken. O derece rezil olmuştum o yuruyesiye. Şükürler olsun şimdiki halimize

evet hormon alınca yoğunluğun azalır cnm zaten cok yoğun olmuyorum diyorsun o zaman diğerini bir dene sağlık ocaklaıda takıyo galiba
Evet sağlık Ocakları takıyor. Piyasada en güvenilir bakır telli hangisi varsa alıp gideceğim yarın. Bugün biraz daha toparlanayim da

Burda saglik ocaklari takmiyor hastanwye gitmek gerekiyor canim taktirinca sonuclari yazarmisin bende istiyorumda korkuyorumya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…