Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Burda saglik ocaklari takmiyor hastanwye gitmek gerekiyor canim taktirinca sonuclari yazarmisin bende istiyorumda korkuyorumya
sağlık ocagindan kast anne çocuk sağlık kuruluşlarinda takiyorlar spiral canım. Orayı da sağlık ocagindan sayıyor bilincaltim ben de iki senedir korkuyordum eşim korunuyordu ama gorumcem gibi hamile kalcam diye odum koptu; o daha büyük bir korku kabus falan

Kızlar yapmayın etmeyin .Yapın işte kuzucuklara bir kardeş
Canim yapması değil sonrası dert birikimsiz evsiz barksiz ÇOCUK dogurmak PEK akil kârı değil. Eskisi gibi değil çocuklar. Hep şöyle orneklerim: eskiden bebekler kırkı cikasiya gözlerini açmayı zor beceriyorlardi.; simdikiler fildir fildir doğuyor kaptancim
Baş etmek kolay mı
Hepsini geçtim bu kiloyla olmaz.. ahd ettim ikinciye 55 kilo gebe kalcam

Yok canım .dis yeri patlayali bi ay oldu ama hala gözle gorulmuyo.elime geliyor minik minik
oyy baslamış o zaman daha bizde hiiçç bir belirti bile yok sadece kaşıyor
aynen araştır tatlım sağlık bu

ya doğru da tatlım ev yok bişey yok ama sonra gücümüz kuvvetimiz kalmaz yaşımız geçer niye doğurmadık diye pişman oluruz diye düşünüyorum ben

ya doğru da tatlım ev yok bişey yok ama sonra gücümüz kuvvetimiz kalmaz yaşımız geçer niye doğurmadık diye pişman oluruz diye düşünüyorum ben
Çok değil 6-7 yaşını doldursun istiyorum. Annem beni 43 yaşında doğurdu, ben 35 imde mi doguramicam
Sonra yazıklar olsun, bunyenin evladı Olcan bir de demez mi
32-33 yaşında gebe kalırım en fazla. Biraz kariyer zamanı. Sutasta kalıcı bir yer edinebilirsem daha erken neden olmasın ki. Nasip

o maşallah 43 yasında helal olsun benim annem 22 yasında 4 cocukluymuş en son benim 22 de hepsini bitirmiş şimdi 47 yasında anane babanne :)

ıyıymiş ya bende ara ögün için kendimi zorlayıp duruyodum yapmamak işime gelir :) yüzde yüz uyamasamda bende çakma karatay yapayım bari ara ögünsüz ve engeç 18 de yenilen yemek :)
kitabıda merak ettim sen netten mi almıştın?

amiiiiiiinn inşallah :)

gerçekten şanslısın ne guzel annen bakıyo gözün arkada degil benim bakacak biri olmadıgı için buyumesini bekliyorum :)

Dünkü menüm .sabah 8 2 zeytin 1 bardk çay şekersiz tabi 1 ince dikim peynir 2 dilim ekmk
10.00 1 elma
13.00 6 kaşık pilav.3 köfte kadar tavuk.1 bardak ayran
15.00 10 fındık
18.00 brokoli yemegi1 bardak ayran.
21 1 mandalina
Kilom 97.300 3 günde 700 gram

evt cnm yarin baslican.ilk olarak hangisini yapmalıyım.nasıl Biryol izkemeliyim.sen kilo verdinmi.ben günde 2 saat yapiyim bi sabah bi akşam.anca gider bi kilo. Tavsiyelerini ve tecrübelerini bekliyorum cnm
ben duzenli olarak 2 haftadır yapıyorum sıkılaştığımı fark ettim yarın tartılcam bakalım sonuç ne olcak :) ben 3 mile olanla başladım halende onu yapıyorum şimdilik yetiyor çünkü ben sporu çok sevmiyorum çabuk sıkılıyorum öyüzden az olsun ama devamlı olsun istiyorum

haa buarada 3 lt su ictim.spor yapmadim

senin menünü gorunce kendimden utandım ben hamileyken ooff neler neler yerdim vee tabi sonuç duba gibi bir fatoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…