- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
sağlık ocagindan kast anne çocuk sağlık kuruluşlarinda takiyorlar spiral canım. Orayı da sağlık ocagindan sayıyor bilincaltimBurda saglik ocaklari takmiyor hastanwye gitmek gerekiyor canim taktirinca sonuclari yazarmisin bende istiyorumda korkuyorumya
Canim yapması değil sonrası dertKızlar yapmayın etmeyin .Yapın işte kuzucuklara bir kardeş
oyy baslamış o zaman daha bizde hiiçç bir belirti bile yok sadece kaşıyorYok canım .dis yeri patlayali bi ay oldu ama hala gözle gorulmuyo.elime geliyor minik minik
aynen araştır tatlım sağlık butatlım biz tuvalete o kucagimda giderdik babası yokken. O derece rezil olmuştum o yuruyesiye. Şükürler olsun şimdiki halimize
hehe iyiymişş:) gecen ablam da yapmış öyle bırakmamış benım oğlan
Evet sağlık Ocakları takıyor. Piyasada en güvenilir bakır telli hangisi varsa alıp gideceğim yarın. Bugün biraz daha toparlanayim da
himm kolay gelsin ozamn cnm.buarada senin başlangıç kilon da bnle hemn hemn ayniymis.darisi bana diyeyim.kaç ayda verdin 10 kiloyuperihan90 canım sen bana bakma.ben pek düzenli yiyemiyrm.kızım bu aralar huysz lavaboya bile zor gidiyrm
sende bendensin april :) ben öyle yapcamKızlar yapmayın etmeyin .Yapın işte kuzucuklara bir kardeş
Canim ben eylülde başlamıştım.97 ile.kasım sonuna kadr 85 oldum.uç ayda bi ayda hiç vermedim.şimdi de iyi gidiyrm İnsallah on kilom kaldihimm kolay gelsin ozamn cnm.buarada senin başlangıç kilon da bnle hemn hemn ayniymis.darisi bana diyeyim.kaç ayda verdin 10 kiloyu
MaşAllah sanaCanim ben eylülde başlamıştım.97 ile.kasım sonuna kadr 85 oldum.uç ayda bi ayda hiç vermedim.şimdi de iyi gidiyrm İnsallah on kilom kaldi
ya doğru da tatlım ev yok bişey yok ama sonra gücümüz kuvvetimiz kalmaz yaşımız geçer niye doğurmadık diye pişman oluruz diye düşünüyorum bensağlık ocagindan kast anne çocuk sağlık kuruluşlarinda takiyorlar spiral canım. Orayı da sağlık ocagindan sayıyor bilincaltimben de iki senedir korkuyordum eşim korunuyordu ama gorumcem gibi hamile kalcam diye odum koptu; o daha büyük bir korku kabus falan
Canim yapması değil sonrası dertbirikimsiz evsiz barksiz ÇOCUK dogurmak PEK akil kârı değil. Eskisi gibi değil çocuklar. Hep şöyle orneklerim: eskiden bebekler kırkı cikasiya gözlerini açmayı zor beceriyorlardi.; simdikiler fildir fildir doğuyor kaptancim
Baş etmek kolay mı
Hepsini geçtim bu kiloyla olmaz.. ahd ettim ikinciye 55 kilo gebe kalcam
Çok değil 6-7 yaşını doldursun istiyorum. Annem beni 43 yaşında doğurdu, ben 35 imde mi doguramicamya doğru da tatlım ev yok bişey yok ama sonra gücümüz kuvvetimiz kalmaz yaşımız geçer niye doğurmadık diye pişman oluruz diye düşünüyorum ben
o maşallah 43 yasında helal olsun benim annem 22 yasında 4 cocukluymuş en son benim 22 de hepsini bitirmiş şimdi 47 yasında anane babanne :)Çok değil 6-7 yaşını doldursun istiyorum. Annem beni 43 yaşında doğurdu, ben 35 imde mi doguramicam
Sonra yazıklar olsun, bunyenin evladı Olcan bir de demez mi
32-33 yaşında gebe kalırım en fazla. Biraz kariyer zamanı. Sutasta kalıcı bir yer edinebilirsem daha erken neden olmasın ki. Nasip
masAllah dünyanın en kiymetli varliklarina, elleri opulesi annelerimizeo maşallah 43 yasında helal olsun benim annem 22 yasında 4 cocukluymuş en son benim 22 de hepsini bitirmiş şimdi 47 yasında anane babanne :)
ıyıymiş ya bende ara ögün için kendimi zorlayıp duruyodum yapmamak işime gelir :) yüzde yüz uyamasamda bende çakma karatay yapayım bari ara ögünsüz ve engeç 18 de yenilen yemek :)Ben de Karatay diyeti kitabına başladım. Neden ara öğün olmamalı ve neden akşam 8 den sonra SAĞLIKLI dahi olsa yenmez sorularına kendini denek yaparak cevaplamis ki bir ara bir avuç çekirdek yemeyi düşünüyordum, vazgeçtim. Bu kitap bana bir ay Gece yemesinden uzak tutacak kadar diyet vicdan yüklemesi yaptı.
Ara ogunlere de ayran ve süt yerlestirsem olacak. Ara öğünler göbek yağlarının yakimini zora sokuyormus. Bir de erken uyumayi öğrenip oğlumu da bir düzene oturtmam lazım. Zayıflamaya yardimci hormonların sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi için der ve uyumaya giderim. Iyi geceler canlar
Mrb kızlar. Allah hastalara şifa, dertlilere deva, evi olmayanlara ev, olanlarada krediyi ödeme kolaylığı versin.
Menüme gelince
Sabah 10:00
2 gün kurusu kayısı
2 yumurtadan sucuklu yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir, zeytin
Saat 14:30
1 köfte, yarım armut
Saat 18:00
1 lahmacun, 1 bardak ayran
gerçekten şanslısın ne guzel annen bakıyo gözün arkada degil benim bakacak biri olmadıgı için buyumesini bekliyorum :)Kaptancım yine Allah nasip ederse küçük oğlumdan annem bakacak. Annem severek bakıyor çünkü emekli ve onada iyi geliyor. Büyük oğluma 3 yaşına kadar baktı Allah bin kere razı olsun ondan. Günde 3 saat süt iznim var. Annemler iş yerimin arası arabayla 5 dk.
Ben çalışmaya alışmışım. Hayatımda hiç evde oturma gibi bir durumum olmadı. Çocuk olunca bir de evdeysen ne saçını tarıyorsun ne doğru düzgün aynaya bakıyorsun. Değişik bi ruh hali içinde oluyorsun. Bütün gün çocukla ilgileniyorsun. Sen ne zaman yemek yemek istesen ya da çay içmek istesen kesin çocuk ağlıyorve kendine dair hiç bi şey yapmıyorsun. O nedenle işe gittiğim için hiç vicdan yapmıyorum. Makyaj yapıyorum, aynaya bakıyorum işe gidiyorum. Çalışmayı da seviyorum sonuçta.
ben duzenli olarak 2 haftadır yapıyorum sıkılaştığımı fark ettim yarın tartılcam bakalım sonuç ne olcak :) ben 3 mile olanla başladım halende onu yapıyorum şimdilik yetiyor çünkü ben sporu çok sevmiyorum çabuk sıkılıyorum öyüzden az olsun ama devamlı olsun istiyorumevt cnm yarin baslican.ilk olarak hangisini yapmalıyım.nasıl Biryol izkemeliyim.sen kilo verdinmi.ben günde 2 saat yapiyim bi sabah bi akşam.anca gider bi kilo. Tavsiyelerini ve tecrübelerini bekliyorum cnm
haa buarada 3 lt su ictim.spor yapmadimDünkü menüm .sabah 8 2 zeytin 1 bardk çay şekersiz tabi1 ince dikim peynir 2 dilim ekmk
10.00 1 elma
13.00 6 kaşık pilav.3 köfte kadar tavuk.1 bardak ayran
15.00 10 fındık
18.00 brokoli yemegi1 bardak ayran.
21 1 mandalina
Kilom 97.300 3 günde 700 gram
evet yemedim bu hafta biraz sıkmak istedim kendimi çünkü buraya geleli bir ay oldu geçen hafta toplamda sadece 1 kilom gitmişti. ee baktım herkes kilo veriyo bende kıskandım valla :)akşam yemek yemedin mi cnm sadece gevrek mi yedin?
senin menünü gorunce kendimden utandım ben hamileyken ooff neler neler yerdim vee tabi sonuç duba gibi bir fatoşApriL_2007 sessiz birakmayin demis hemen yetistim :)) once menumu yazayim sonra gecmise bakayim.
Sabah 1 dilim kasarli tost / yarim muz / 3 ceviz
oglen 1 kase corba / hasasli corek kibrit kutusu kadar / 1 elma / portakal
aksam 7 kasik kadar yumurtali ispanak / yarim bardak ev yapimi visne suyu. / 1 madlen cikolata
az oldu farkindayim aksam kurt gibi actim ama apartmandan birisi balik yapmis ev cok kotu kokuyordu biraz istifra ettim ve agzimin tadi cok kotu oldugu icin cikolata yedim(
2.5 litre su ictim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?