maşallah annene erken olmasıda bu yonden guzel işte ya gençken torunlarıylada verimli zaman geçirebilcek inşallaho maşallah 43 yasında helal olsun benim annem 22 yasında 4 cocukluymuş en son benim 22 de hepsini bitirmiş şimdi 47 yasında anane babanne :)
yarın canımKilo bildirimi bugün dimi yanlış bilmyrm
6 kaşık pilav bana biraz fazla gibi canım yaaDünkü menüm .sabah 8 2 zeytin 1 bardk çay şekersiz tabi1 ince dikim peynir 2 dilim ekmk
10.00 1 elma
13.00 6 kaşık pilav.3 köfte kadar tavuk.1 bardak ayran
15.00 10 fındık
18.00 brokoli yemegi1 bardak ayran.
21 1 mandalina
Kilom 97.300 3 günde 700 gram
hadi yaa.diyetisyenin yazdığını azaltıp uyguluyorum oysaki.acaba emziryrm diyemi fazla fazla yazdi6 kaşık pilav bana biraz fazla gibi canım yaa
evet 5 li setini aldım. Kendisi yemeği 18 de yiyin diyor zaten canım. Bana bakma. Bir senedir terbiye ediyorum kendimi zorlaya zorlaya artık durdurabiliyorum. Zaten tadım tuzum yok. Biraz kendime geleyim diye iki saat güneşte dolandik oglumla ama yalan. En iyisi yatmak evdeıyıymiş ya bende ara ögün için kendimi zorlayıp duruyodum yapmamak işime gelir :) yüzde yüz uyamasamda bende çakma karatay yapayım bari ara ögünsüz ve engeç 18 de yenilen yemek :)
kitabıda merak ettim sen netten mi almıştın?
Yarın sabah tatlım.Kilo bildirimi bugün dimi yanlış bilmyrm
diyetisyenmi verdi şaşırdım çünkü aylar öncesinden benimde bi diyetisyen maceram olmuştu ve pilav makarna hamur işi tatlı vs. kesinlikle yasaktı bende emziriyordum ama tabiki kişiye göre verildigi için farklı olması normalde bana göre yinede fazla :)hadi yaa.diyetisyenin yazdığını azaltıp uyguluyorum oysaki.acaba emziryrm diyemi fazla fazla yazdi
cnm saydıkları n yasak ama bulgur pilavını ekmk yerine yiyebilirmisim öyle söyledi .1 dilim ekmk yerine 3 kaşık pilavdiyetisyenmi verdi şaşırdım çünkü aylar öncesinden benimde bi diyetisyen maceram olmuştu ve pilav makarna hamur işi tatlı vs. kesinlikle yasaktı bende emziriyordum ama tabiki kişiye göre verildigi için farklı olması normalde bana göre yinede fazla :)
Ama işte o pilavda günde 3 kaşıktan fazla olmamalıdırcnm saydıkları n yasak ama bulgur pilavını ekmk yerine yiyebilirmisim öyle söyledi .1 dilim ekmk yerine 3 kaşık pilav
Noldu cnm bikac gu dur iyi degilsinevet 5 li setini aldım. Kendisi yemeği 18 de yiyin diyor zaten canım. Bana bakma. Bir senedir terbiye ediyorum kendimi zorlaya zorlaya artık durdurabiliyorum. Zaten tadım tuzum yok. Biraz kendime geleyim diye iki saat güneşte dolandik oglumla ama yalan. En iyisi yatmak evde
Yarın sabah tatlım.
Menu bana biraz az geldi canim ama bugday salatasi ne bilemedimki ona gore yorumlayimBugunku menum
Kahvlti 1 brdk tarcinli sut.3 kasik gevrek 2 ceviz
Ara yesil cy.form cy 1 er kupa
Ogle 1 sis tavuk.salata az ekmk.1 brdk ayran
Ara 1 mini kivi
Ara 1 mini hurma
2 ksk yogurt tarcin zencefil zerdacal
Aksm. 3 ksk yogurt.6-7. Ksk bugday. Salatasi
Yatana kadad su 2.5 lt olur
Spor yok
Güzel canım bidirim öncesi menünBugunku menum
Kahvlti 1 brdk tarcinli sut.3 kasik gevrek 2 ceviz
Ara yesil cy.form cy 1 er kupa
Ogle 1 sis tavuk.salata az ekmk.1 brdk ayran
Ara 1 mini kivi
Ara 1 mini hurma
2 ksk yogurt tarcin zencefil zerdacal
Aksm. 3 ksk yogurt.6-7. Ksk bugday. Salatasi
Yatana kadad su 2.5 lt olur
Spor yok
Hem regl hem usuttum. Öyle bir değişik hallerdeyimNoldu cnm bikac gu dur iyi degilsin
son zamanlardaki kilo kaybından da senin vücut direncin düştü biraz benceHem regl hem usuttum. Öyle bir değişik hallerdeyim
canım kötüyken yaptığın hareket ve menü buysa yine iyisinYemeği 17 de kestim ama şimdi bir bardak taze süt içiyorum ballı tarçınlı. Pek birsey yiyemedim bugün bi abuk sabuk oldu.
Sabah 8.30 bir porsiyon yulaf ezmesi
12.30 bir kase fırında mantar ve hir bardak ayran
14 iki avuç ay çekirdeği
16.40 bir kase dolusu cacik (200 gr yogurtla)
şimdi de tarçınlı süt içiyorum.
Hepsi bu
Bir fincan yeşil çay ve bir de kuşburnu içtim kendim demledim (islenmemis)
Gecenin devamında yeşil çay ve kış çayları içerim daha.
2 litre su içtim. 3 olur yatağa kadar
Sadece mekik çektim bugün ve oğluma 2 saat yürüdüm bugün. Pek tempolu sayilmazdi. 7 km yürüdüm.
Yarın sabaha randevu aldım zaten. Bir kan degerlerime falan baktiracagim kaptancimson zamanlardaki kilo kaybından da senin vücut direncin düştü biraz benceama geçicek bünyen alışacak canım
AAa çok iyi yaparsın , bi baktır bakalım tabii önlem sadeceYarın sabaha randevu aldım zaten. Bir kan degerlerime falan baktiracagim kaptancim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?