Ben kendime epey suzulmus göründüm ama bakalım. Antibiyotikler ve regl bana bir sürpriz yazmazsa. Tartiya çıkmaya da usendim sabahcanım kötüyken yaptığın hareket ve menü buysa yine iyisinbildirim öncesi hafif geçmiş bakalım yarın kaçız heyecan dorukta
ne cıkarsa bahtımıza artıkBen kendime epey suzulmus göründüm ama bakalım. Antibiyotikler ve regl bana bir sürpriz yazmazsa. Tartiya çıkmaya da usendim sabah
merhaba pptya en son msjın bu ; uzun zamandır gelmiyorsun yarında gelmezsen 3.kez bildirimde bulunmadığın için kurallar gereği malesef diskalifiye etmek zorunda kalacağım seni .haber vermek istedim.(bir sıkıntı varsa seni izne ayırabilirim ama bunu yapabilmem için bana dönmen lazım bilgine)Herkese merhaba kızlar malum oruc bitmedi daha bugünden itibaren son 8 oruç
Sahurda 2 dilim ekmek peynir domates biber ve 3 bardak su içtim
Iftarda da küçük bi kase yayla çorbası ve 4 kaşık fırında oturtma alıp söğüş salata ile yemeyi düşünüyorum 2 saat sonrada meyve yerim sonra bol su 1 haftadır moralim bozuk olduğu için yürüyüş yapamadım ama yarın 10 km yürüyeceğim inş
heyecanlıyızKizlar naber yarin tarti gunu bakalim napicaz
ne cıkarsa bahtımıza artıkiyi olmuş çıkmaman zaten hergün tartılma iyi bir şey değil.
pcden yazıyorum ayyyy ne zor gelditelden rahat oluyormuş !otomatik yazıyordu ne güzel
Bakarsın 1. OluruzKizlar naber yarin tarti gunu bakalim napicaz
Yakışır baby
Bakarsın 1. Oluruz
Bende bugün fenalardaydım kendimi bisküviye vurdum
Kiz allah seni napmasin onlarin hepsi cis yarin tarti gunu ne halt edicen ya kaptan gebertir vallaBende bugün fenalardaydım kendimi bisküviye vurdum
Yarin az yersin canim uzulme sen zayiflayip kurtuldun nasilsaBir kaç gündür çok kaçamak yapıyorum yaBiri beni durdursun. Bi ilacı degiştirdim ondan şüpheleniyorum. İştahım arttı gibi. Tekrar artmak istemiyorummm.. Çok yedim bugün abur cuburda var
Sabah
1/2 patatesli gözleme
Öğle
1 porsiyon kuru fasülye
1 porsiyon salata , yogurt
1 kazandibi
Akşam
1 muz
1 portakal
1 albeni(
1/3 paket fıstıklı cips
Su 1,5 ltre ama daha içerim uyuyana kadar
Aslinda en tehlikeli zamandayim kilo sorunu yok nasil olsa rahatliginda sinsi geliyorYarin az yersin canim uzulme sen zayiflayip kurtuldun nasilsa
Evet canim yaz kendini kontroll etmis olursun hemde iyi olurAslinda en tehlikeli zamandayim kilo sorunu yok nasil olsa rahatliginda sinsi geliyorYarin bu menunu daha az kalorilisini tuketmeliyim yazmaya baslayayim gene.
Canım menün çok değil, okadar çekirdek kilo aldırmaz merak etmeyarinki tartinin stresimidir nedir anlamadim yedigim cok biseyde yok ama suan kendimi tikabasa yemis gibi hıssediyorum of o cekirdekleri yememeliydim ya
Ne yaptınBende bugün fenalardaydım kendimi bisküviye vurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?