Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım kötüyken yaptığın hareket ve menü buysa yine iyisinbildirim öncesi hafif geçmiş bakalım yarın kaçız heyecan dorukta
Ben kendime epey suzulmus göründüm ama bakalım. Antibiyotikler ve regl bana bir sürpriz yazmazsa. Tartiya çıkmaya da usendim sabah

Ben kendime epey suzulmus göründüm ama bakalım. Antibiyotikler ve regl bana bir sürpriz yazmazsa. Tartiya çıkmaya da usendim sabah
ne cıkarsa bahtımıza artık iyi olmuş çıkmaman zaten hergün tartılma iyi bir şey değil.

pcden yazıyorum ayyyy ne zor geldi telden rahat oluyormuş !otomatik yazıyordu ne güzel

merhaba pptya en son msjın bu ; uzun zamandır gelmiyorsun yarında gelmezsen 3.kez bildirimde bulunmadığın için kurallar gereği malesef diskalifiye etmek zorunda kalacağım seni .haber vermek istedim.(bir sıkıntı varsa seni izne ayırabilirim ama bunu yapabilmem için bana dönmen lazım bilgine)

***1.Takım 448. Etap***

April_2007(68.5///%)

ispanyol (69,8/70/+0.2/%-0.29) izne ayrılmak istiyor
Sevim_mrt (75.4///%)

sevilay 80 (72.3///%)
Pptya87 ( 76.8///%)3.kez bildirimde bulunmadı.(bildirim yapmadığı için diskalifiye edildi)
otimoti (70.3///%)
Gulicikkk (77.5///%)
Keten prenses (71.5///%)
melegim66 (60.3///%)
EFatos (77.1///%)
denizzeynep (83.3///%) yeni üye 25 Aralık giriş kg 85.7 hedef kg 72

Takım ortalamasi: %

Bir kaç gündür çok kaçamak yapıyorum ya Biri beni durdursun. Bi ilacı degiştirdim ondan şüpheleniyorum. İştahım arttı gibi. Tekrar artmak istemiyorummm.. Çok yedim bugün abur cuburda var

Sabah
1/2 patatesli gözleme

Öğle
1 porsiyon kuru fasülye
1 porsiyon salata , yogurt
1 kazandibi

Akşam
1 muz
1 portakal
1 albeni (
1/3 paket fıstıklı cips

Su 1,5 ltre ama daha içerim uyuyana kadar

Yarin az yersin canim uzulme sen zayiflayip kurtuldun nasilsa

Bugunku menum:
10. 2 d. tam b.ekmegi, 1 has. yumurta,peynir,zeytin
12. Portakal
14. Yesil cay
15. 1Kase corba
17.30.1kase Yogurtlu tahil gevrek
21. Malesef yarim avuc kabak cekirdegi
22.30. Turk kahves
3 mile leslie, 100mekik
4 lt su

yarinki tartinin stresimidir nedir anlamadim yedigim cok biseyde yok ama suan kendimi tikabasa yemis gibi hıssediyorum of o cekirdekleri yememeliydim ya

yarinki tartinin stresimidir nedir anlamadim yedigim cok biseyde yok ama suan kendimi tikabasa yemis gibi hıssediyorum of o cekirdekleri yememeliydim ya
Canım menün çok değil, okadar çekirdek kilo aldırmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…