Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

En iyisi ben bi bitki cayi icip yatayim sabah ola hayrola iyi geceler :)
QUOTE="ApriL_2007, post: 44647422, member: 147766"]Canım menün çok değil, okadar çekirdek kilo aldırmaz merak etme [/QUOTE]
A

En iyisi ben bi bitki cayi icip yatayim sabah ola hayrola iyi geceler :)
QUOTE="ApriL_2007, post: 44647422, member: 147766"]Canım menün çok değil, okadar çekirdek kilo aldırmaz merak etme
A[/QUOTE]
Afiyet olsun iyi geceler

İyi geceler bugünkü menum
Sabah 08.00 2 dilim tam buğday ekmeği.2 zeytin .1 kase salata.1 dilim peynir.yumurta
10 .00 mandalina
13 00. 1 but tavuk 2 dilim ekmk 1 bardak ayran
15.00 8 fındık 1 elma
18.00 2 kase mercimek çorbası
20 .00 1 tabak analı kızlı çorba

21.00 bir kurabiye.2 tatlı.6 çay
Su toplam 2 lt.spor leslie 1 mil
Bugün aksm misafirlikteydim ve aşırı kaçırdı m çok uzgnm
Bide dikkat ediyom da herkesten çok yiyorum ama nasıl dayanabiliyosnz okadar az yemeyle? Sorun bnde mi???

Canim senin menunde iyi.ama.su kurabiye ve tatlılar bozmuş işi.

Dunki menüm
7 kahvaltı.1 has.yumurta. peynir zeytin.2 film ekmk
Ara yapamadim yoldaydm
13.30. Bi kase çorba.4 yk taze fasulye.iki ksk pilav.salata
16 mandalina iki adet
18.30. Bi kase çorba ve bi kase yogrt
21 çay
Spor yok su da 2.5 anca olmustr

Önceki iki gün uç saatlik uykuyla dryrm.spor yapacak halim kalmamış.bundan sonra spora devam

fazla olmamiss fakat ağzına bile sürme tatlı ve kurabiye ok? Boşuna yükleme yapma onlarla vücuduna

***1.Takım 448. Etap***

April_2007(68.5///%)

ispanyol (69,8/70/+0.2/%-0.29) izne ayrılmak istiyor
Sevim_mrt (75.4///%)

sevilay 80 (72.3///%)
Pptya87 ( 76.8///%)3.kez bildirimde bulunmadı.(diskalifiye edildi)
otimoti (70.3///%)
Gulicikkk (77.5///%)
Keten prenses (71.5///%)
melegim66 (60.3///%)
EFatos (77.1///%)
denizzeynep (83.3///%) yeni üye 25 Aralık giriş kg 85.7 hedef kg 72

Takım ortalamasi: %

Menu bana biraz az geldi canim ama bugday salatasi ne bilemedimki ona gore yorumlayim
Cnm su asurelik bugday olani
Güzel canım bidirim öncesi menünama tabi spor spor sart
Evet cok haklisin bugun dikkat edicem ins

Yarın sabaha randevu aldım zaten. Bir kan degerlerime falan baktiracagim kaptancim
Gecmis olsun arkadasim ins bisey yoktur.siyah kuru uzum yesen hem kan yapar hem kalori az enerji verir

Günaydın hayırlı cumalar herkesin yüzünün güleceği bir gün olsun İnşaAllah tartı günümüzde
Aminnnnnnn ama bu haft bana az guldu
Günaydın hanımlar. Kilo bildirimi yapıp kaçıyorum ben. Geçen hafta 77.5 bu sabah 75.8 geldim (-1.7kg). Ortalama % 2.193 geldi. Randevum var diyetisyen le. Öpüyorum sizi
Masallh yA sana

***1.Takım 448. Etap***

April_2007(68.5///%)

ispanyol (69,8/70/+0.2/%-0.29) izne ayrılmak istiyor
Sevim_mrt (75.4///%)

sevilay 80 (72.3/72/0.3/
%0.41)
Pptya87 ( 76.8///%)3.kez bildirimde bulunmadı.(diskalifiye edildi)
otimoti (70.3///%)
Gulicikkk (77.5///%)
Keten prenses (71.5///%)
melegim66 (60.3///%)
EFatos (77.1///%)
denizzeynep (83.3///%) yeni üye 25 Aralık giriş kg 85.7 hedef kg 72

Takım ortalamasi: %

Bugunku menum:
10. 2 d. tam b.ekmegi, 1 has. yumurta,peynir,zeytin
12. Portakal
14. Yesil cay
15. 1Kase corba
17.30.1kase Yogurtlu tahil gevrek
21. Malesef yarim avuc kabak cekirdegi
22.30. Turk kahves
3 mile leslie, 100mekik
4 lt su
ayy sanki ac yasıyon tatlımm senin menüler bana öyle geliyo ben boyle yapamıyorum ana öğünlerim aklı basında yemek olmalı ben mi cok iştahlıyım acaba

70.1 kg Allahım şu 70 zincirini kırmamı nasip et en kısa zamanda.
Aminnn ayni duayi ben de yapiyorum ins
ayy sanki ac yasıyon tatlımm senin menüler bana öyle geliyo ben boyle yapamıyorum ana öğünlerim aklı basında yemek olmalı ben mi cok iştahlıyım acaba
Yok cnm haklisin ben se oyleyim meyve benim ana ogunim olamaz.ha su olabiliyo bugun oldu okula gec kaliyodum yanima 2 ceviz az siyah kuru uzum aldim.kahvaltiyo yetostiremedim

Aminnn ayni duayi ben de yapiyorum ins

Yok cnm haklisin ben se oyleyim meyve benim ana ogunim olamaz.ha su olabiliyo bugun oldu okula gec kaliyodum yanima 2 ceviz az siyah kuru uzum aldim.kahvaltiyo yetostiremedim
bende kahvaltıya yetişemiyorum genelde iş yerinde geçiştiriyorum ama öğle ve akşam da yemezsem hiç mutlu olamam:=)

Cnm aslinda gunduz cok yemiyosun diyetisyen menulerine benziyo.ama sen de beni. Gibi aksam cosanlardansin galiba kurabiye tatli olmasa iyiymis.ay simdi yeniden baktim mubarek mercimek corbasini 2 kase ictin daha niye anali kizliyi da ictin.neyse bugun dikkat edersen daha guzel olur.ay nolur bana kizma.doceksin kisen cok mu iyisin degilim kendimi de acimasizca elestiriyorum karsimdan da onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…