- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
haklisin tüm gece pişmanlığını yaşadm zatenfazla olmamiss fakat ağzına bile sürme tatlı ve kurabiye ok? Boşuna yükleme yapma onlarla vücuduna
yok cnm eleştir meliyiz tabiki.birbrmizi kontrol altında tutalm.aslında doymustum açıkçası.ama onu komşu getirdi cokkk severim dayanamadim.aklıma annem geldi.çok güzel yapar o;( sonrada başka bi komşuya oturmaya gittim orda ısrarlar üzerine yedim.emziriyon ne diyeti diyolar;(( ama bu ilk ve son olsun.artık AslaaaCnm aslinda gunduz cok yemiyosun diyetisyen menulerine benziyo.ama sen de beni. Gibi aksam cosanlardansin galiba kurabiye tatli olmasa iyiymis.ay simdi yeniden baktim mubarek mercimek corbasini 2 kase ictin daha niye anali kizliyi da ictin.neyse bugun dikkat edersen daha guzel olur.ay nolur bana kizma.doceksin kisen cok mu iyisin degilim kendimi de acimasizca elestiriyorum karsimdan da onu bekliyorum
canım emziriyorsan sütün umar derler sonra umma olursun ateş fln cok kötü bişey hiç değilse tadımlık ye hiç yememezlik yapmayok cnm eleştir meliyiz tabiki.birbrmizi kontrol altında tutalm.aslında doymustum açıkçası.ama onu komşu getirdi cokkk severim dayanamadim.aklıma annem geldi.çok güzel yapar o;( sonrada başka bi komşuya oturmaya gittim orda ısrarlar üzerine yedim.emziriyon ne diyeti diyolar;(( ama bu ilk ve son olsun.artık Aslaaa
Yok canım bende ayniyimayy sanki ac yasıyon tatlımm senin menüler bana öyle geliyo ben boyle yapamıyorum ana öğünlerim aklı basında yemek olmalı ben mi cok iştahlıyım acaba
Bebeğin kaç aylık canımyok cnm eleştir meliyiz tabiki.birbrmizi kontrol altında tutalm.aslında doymustum açıkçası.ama onu komşu getirdi cokkk severim dayanamadim.aklıma annem geldi.çok güzel yapar o;( sonrada başka bi komşuya oturmaya gittim orda ısrarlar üzerine yedim.emziriyon ne diyeti diyolar;(( ama bu ilk ve son olsun.artık Aslaaa
Evet ona katiliyorum ben de olmustu ilk kizimda. Ben ilk once korktum hatta astim kendimi kist mi var falan dedim .ates titremeyle birlikte sertlik vardi gogsumdecanım emziriyorsan sütün umar derler sonra umma olursun ateş fln cok kötü bişey hiç değilse tadımlık ye hiç yememezlik yapma
Kiz ben sana ne diyorum biz cok ozur dilerim donla tartiliyoruzkızlar ben yine kıyafetle tartıldım işe geç kalıyordum cıkaramadım üstümü neyse 200 gr gitmiş yinedeaz biliyorum ama hiç yoktan iyidir demi
buranın o faydası var işte menüleri gördükçe kendi yediklernden kısıyosun ve motive oluyosun alışcaksın inşallah canım :)İyi geceler bugünkü menum
Sabah 08.00 2 dilim tam buğday ekmeği.2 zeytin .1 kase salata.1 dilim peynir.yumurta
10 .00 mandalina
13 00. 1 but tavuk 2 dilim ekmk 1 bardak ayran
15.00 8 fındık 1 elma
18.00 2 kase mercimek çorbası
20 .00 1 tabak analı kızlı çorba
21.00 bir kurabiye.2 tatlı.6 çay
Su toplam 2 lt.spor leslie 1 mil
Bugün aksm misafirlikteydim ve aşırı kaçırdı m çok uzgnm
Bide dikkat ediyom da herkesten çok yiyorum ama nasıl dayanabiliyosnz okadar az yemeyle? Sorun bnde mi???
senin kilonla benimki arasındada uçurum var ama :) benim bünyem hızlı alıp yavaş veriyor oyuzden zorlamam lazım yoksa olmuyo tatlım yaaayy sanki ac yasıyon tatlımm senin menüler bana öyle geliyo ben boyle yapamıyorum ana öğünlerim aklı basında yemek olmalı ben mi cok iştahlıyım acaba
83,3-82,7=0,6*100/83,3=0,72 böyle yapılıyor cnaım83.3 dum 82.7 yüzde nasıl yapılıyordu onu unuttum
oo okadar varmıdır yahu@melegim66 canım elbisede nerden Baksan 5 yüz gram vardır iyisin yani
oo maşallahhhhgözlerime inanamadım tekrar tekrar tartıldım çok mutluyum 75.3 geçen haftaki 77.1 giden 1.8 :) devamı gelsin inşallah
evet ya yuzde nasıl hesaplanıyo bende bilmiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?