Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü menüm
10,30- limonlu su
11-bir kase yarım yağlı süte mısır gevreği
12-bir mandalin

13-yoğurtlu nohutlu pırasa yemeği+bulgur pilavı birer porsiyon
15-elma+form çayı
17-bir dilim katmer(işte bunu yemeyecektim dayanamadım)

19-tas kebabı+küçük kase pirinç pilavı+turp+turşu+dere otu

3 lt su
30 dk tempolu yürüyüş + titreten spor aletinde 10 dk

kızlar ben yine kıyafetle tartıldım işe geç kalıyordum cıkaramadım üstümü neyse 200 gr gitmiş yinede az biliyorum ama hiç yoktan iyidir demi

yok cnm eleştir meliyiz tabiki.birbrmizi kontrol altında tutalm.aslında doymustum açıkçası.ama onu komşu getirdi cokkk severim dayanamadim.aklıma annem geldi.çok güzel yapar o;( sonrada başka bi komşuya oturmaya gittim orda ısrarlar üzerine yedim.emziriyon ne diyeti diyolar;(( ama bu ilk ve son olsun.artık Aslaaa

canım emziriyorsan sütün umar derler sonra umma olursun ateş fln cok kötü bişey hiç değilse tadımlık ye hiç yememezlik yapma

Bebeğin kaç aylık canım

canım emziriyorsan sütün umar derler sonra umma olursun ateş fln cok kötü bişey hiç değilse tadımlık ye hiç yememezlik yapma
Evet ona katiliyorum ben de olmustu ilk kizimda. Ben ilk once korktum hatta astim kendimi kist mi var falan dedim .ates titremeyle birlikte sertlik vardi gogsumde

buranın o faydası var işte menüleri gördükçe kendi yediklernden kısıyosun ve motive oluyosun alışcaksın inşallah canım :)

ayy sanki ac yasıyon tatlımm senin menüler bana öyle geliyo ben boyle yapamıyorum ana öğünlerim aklı basında yemek olmalı ben mi cok iştahlıyım acaba
senin kilonla benimki arasındada uçurum var ama :) benim bünyem hızlı alıp yavaş veriyor oyuzden zorlamam lazım yoksa olmuyo tatlım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…