teşekkürler canım bende ugraşıp duruyodum :)oo maşallahhhh
tatlım yüzdeni hesaplayım
77,1-75,3=1,8*100/77,1=2,33 harika sonuç
ay cok kötü bişey o Allah kimseye yasatmasınEvet ona katiliyorum ben de olmustu ilk kizimda. Ben ilk once korktum hatta astim kendimi kist mi var falan dedim .ates titremeyle birlikte sertlik vardi gogsumde
yaaaa haftaya yapcam ama bugün son olsun oğlum gece uyumadı sabah zorla kalktım iyiki tartılmayı unutmamışım vallaKiz ben sana ne diyorum biz cok ozur dilerim donla tartiliyoruz
tabi herkesin bünyesi farklıdır valla cok iyi gitmişsin harika vermişsin tebrik ederim hiçç üzme kendini o kilolardan eser kalmayacaksenin kilonla benimki arasındada uçurum var ama :) benim bünyem hızlı alıp yavaş veriyor oyuzden zorlamam lazım yoksa olmuyo tatlım yaa
Tesekkur ler canım83,3-82,7=0,6*100/83,3=0,72 böyle yapılıyor cnaım
Çok iyi gitmiş Maşallahgözlerime inanamadım tekrar tekrar tartıldım çok mutluyum 75.3 geçen haftaki 77.1 giden 1.8 :) devamı gelsin inşallah
evet ya yuzde nasıl hesaplanıyo bende bilmiyorum ?
rica ederim tatlımm bende incecik bi pijama takımı vardı cok olmaz o zaman 200 gr flnTesekkur ler canım
Benim evde giydgm bi kazak eşofman 5 yüz gram geliyo
Işte haftanın starıgözlerime inanamadım tekrar tekrar tartıldım çok mutluyum 75.3 geçen haftaki 77.1 giden 1.8 :) devamı gelsin inşallah
evet ya yuzde nasıl hesaplanıyo bende bilmiyorum ?
teşekkurler canım darısı diger gunlere hepimiz için inşallah. valla burdaki motivasyon olmasa zor giderdi şimdi haftayı daha bi heyecanla beklicem :)Çok iyi gitmiş Maşallah
tesekkurler canım ayy ne yalan söyleyim seni kıskandım hırs yaptım oohh iyikide yaptım gitti kilolar kaldı 10 :)Işte haftanın starı
MasAllah sana
sevilay80 tahlillerimi verdim ogleden sonra bir daha gideceğim. InsAllah değerler iyidir de maksat tedbir olsun.cok düzenli yeşil mercimek, et falan tüketiyorum aslında. Mercimek corbama Coşup ıspanak da ekliyorum. Yeşil yapraklı sebzeler eksik olmuyor evden. Kilolarim hızlı gidiyor ilk aylar. Ondan olabiliyor. Ama insAllah kansızlık B12 ile falan ilgili degildir
cok güzel sonuç maşallah şu an ikincisin tatlım tebriklerGünaydın hanımlar. Kilo bildirimi yapıp kaçıyorum ben. Geçen hafta 77.5 bu sabah 75.8 geldim (-1.7kg). Ortalama % 2.193 geldi. Randevum var diyetisyen le. Öpüyorum sizi
Noldu kilo mu aldin cnmbende 74,9 canım
Ay y pardon ben listede yanlis gormusumNoldu kilo mu aldin cnm
Tekrar Tebrikler canım. Ilk ay sekiz kilo gitti. 5 gün sonra ikinci ayim da doluyor. Tam 75 i gorebilirsem beş güne ikinci ayki hedefim olan 6 kiloya ulaşmış olacağım. 3. Ay için de 5 kilo hedefledim bakalım. Inşallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulasiriztesekkurler canım ayy ne yalan söyleyim seni kıskandım hırs yaptım oohh iyikide yaptım gitti kilolar kaldı 10 :)
sende maşallah çok iyi verdin hatta bir ayda süper verdin örnek oldun bana
canım tahlıllerinde inşallah iyi çıkar sıkıntısız tempoyu düşürmeden devam edersin inşallah
Evvet heyecanlı takipteyimKızlar tebrikler herkes cok güzel kilolar verniş. bakarsınız 1. oluruz bu hafta cok heyecanlıııı
Kafa gitti. 6 kilo gitmiş ikinci ay bitmeden zaten. Var bende bi cinslik var -_-Tekrar Tebrikler canım. Ilk ay sekiz kilo gitti. 5 gün sonra ikinci ayim da doluyor. Tam 75 i gorebilirsem beş güne ikinci ayki hedefim olan 6 kiloya ulaşmış olacağım. 3. Ay için de 5 kilo hedefledim bakalım. Inşallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulasiriz
Harikasın canım. Ilk zamanlar çok gider. Özellikle insan yüksek kilolarda ilk zaman çok fazla ödem atıyor yeme şeklini duzeltip yeterince sıvı alınca. Darısı 15'20-30 kilo verilecek günlerin başına tatlimBaşlangıç kilom 98.1. Su an 96.800 1. 5 kilo 5 gündessüper.sanrm ilk günler olduğu için hızlıverdm
Ben hep elbiseyle tartiliyorum nolucakki ben usenirim bi tartilma icin o kadar soyunmayaTesekkur ler canım
Benim evde giydgm bi kazak eşofman 5 yüz gram geliyo
olur olur maşallahın var tatlım@melegim66 teşekkür ederim canım. InşAllah 35 gün sonra bu 70lerden kurtulmayı hedefliyorum. Umarım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?