Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet ona katiliyorum ben de olmustu ilk kizimda. Ben ilk once korktum hatta astim kendimi kist mi var falan dedim .ates titremeyle birlikte sertlik vardi gogsumde
ay cok kötü bişey o Allah kimseye yasatmasın
Kiz ben sana ne diyorum biz cok ozur dilerim donla tartiliyoruz
yaaaa haftaya yapcam ama bugün son olsun oğlum gece uyumadı sabah zorla kalktım iyiki tartılmayı unutmamışım valla
senin kilonla benimki arasındada uçurum var ama :) benim bünyem hızlı alıp yavaş veriyor oyuzden zorlamam lazım yoksa olmuyo tatlım yaa
tabi herkesin bünyesi farklıdır valla cok iyi gitmişsin harika vermişsin tebrik ederim hiçç üzme kendini o kilolardan eser kalmayacak bir de ben aşırı kansızım canım kendimi bildim bileli kan ilacı kullanıyorum o da acıyor iştahımı dayanamıyorum bazen tatlı ihtiyacım oluyo hele doğumdan sonra ve regl ken

gözlerime inanamadım tekrar tekrar tartıldım çok mutluyum 75.3 geçen haftaki 77.1 giden 1.8 :) devamı gelsin inşallah

evet ya yuzde nasıl hesaplanıyo bende bilmiyorum ?
Işte haftanın starı
MasAllah sana
sevilay80 tahlillerimi verdim ogleden sonra bir daha gideceğim. InsAllah değerler iyidir de maksat tedbir olsun.cok düzenli yeşil mercimek, et falan tüketiyorum aslında. Mercimek corbama Coşup ıspanak da ekliyorum. Yeşil yapraklı sebzeler eksik olmuyor evden. Kilolarim hızlı gidiyor ilk aylar. Ondan olabiliyor. Ama insAllah kansızlık B12 ile falan ilgili degildir

tesekkurler canım ayy ne yalan söyleyim seni kıskandım hırs yaptım oohh iyikide yaptım gitti kilolar kaldı 10 :)
sende maşallah çok iyi verdin hatta bir ayda süper verdin örnek oldun bana
canım tahlıllerinde inşallah iyi çıkar sıkıntısız tempoyu düşürmeden devam edersin inşallah

Tekrar Tebrikler canım. Ilk ay sekiz kilo gitti. 5 gün sonra ikinci ayim da doluyor. Tam 75 i gorebilirsem beş güne ikinci ayki hedefim olan 6 kiloya ulaşmış olacağım. 3. Ay için de 5 kilo hedefledim bakalım. Inşallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulasiriz

Kafa gitti. 6 kilo gitmiş ikinci ay bitmeden zaten. Var bende bi cinslik var -_-
800 gr da giderse 7 kilo gitmiş olacak ikinci ay. Bunu hedeflememistim ama olunca fena da olmuyor

Başlangıç kilom 98.1. Su an 96.800 1. 5 kilo 5 gündessüper.sanrm ilk günler olduğu için hızlıverdm
Harikasın canım. Ilk zamanlar çok gider. Özellikle insan yüksek kilolarda ilk zaman çok fazla ödem atıyor yeme şeklini duzeltip yeterince sıvı alınca. Darısı 15'20-30 kilo verilecek günlerin başına tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…