Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Herkes harika maşallah. Ben bu hafta gelemiyorum.56.9 ds kaldım. Ama verilen kilolar ile inşallah birinci oluruz.

Benim anemi kudurmus gene kızlar. Üç kutu ferplexfol yazdı doktorum. Bir ay icecegim. Pazartesi bir daha gidip B12 ye de baktiracagim. O kadar proteindi a vitaminiydi yesilligiydi dikkat ettim. Etkisi ölür diye demir oranı yüksek yiyeceklerin yanına süt ürünü de kullanmadım. Illa oldu gene. Soğuk algınlığı başladığından beri gozlerimin altı halka halkaydi ama hastalığa bağladım. Ergenlerin dediği gibi kafam da bir milyon.
Diyeti ve sporu bırakmayacağım nasılsa takviye alacağım bir ay. B12 de düşük çıkar büyük ihtimal dedi doktor. Igne yaptiracagim. Iş çıktı bana anlayacağınız. Ben simdi kendimi eve atıp beş altı köfte ce bol yeşillik tuketecegim. Sonra doncem buraya. Bakalım bu hafta birinci miyiz

ay çok çok maşallah nazarlara gelme inşallah.
amiiiinn... :)

Kafa gitti. 6 kilo gitmiş ikinci ay bitmeden zaten. Var bende bi cinslik var -_-
800 gr da giderse 7 kilo gitmiş olacak ikinci ay. Bunu hedeflememistim ama olunca fena da olmuyor
süpersin canım akşam 5 ten sonra yememek hakkatten fark ediyomuş yaa 1 hafta uyguladım ve sonuç süper :)
bende subat 13 te 70i görmek istiyom aile günümüz varda :) ama olabilirmiyim bilemiyorum nasip olur inşallah

hızlı kilo vermekten vücudun adapte olamadı galiba 2 ay dolacak diyosun alışsın artık, ilaçlarda toplamana yardımcı olur inşallah.
bu kadar iyi giderken bırakma tabiki. bol saglıklı kilosuz günler olsun hepimize inşallah

Geçmiş olsun. Kansızlığı senelerce bende çektim. Doktor damardan serum içine ilaç koyup damardan veriyordu.

Gecmis olsun canim ne kadar yediklerimize dikkat etsek de dr degilim ben ama yeterli vitamin minareli alamiyoruz bence.ben 3 yildir gida takviyeleri kullaniyorum.ve cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…