- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Kilo bildirimimi yapiyim unutmadan sorada bi bakiyim yuzde nasil hesaplaniyodu kilom 71,500 gecen hafta bugunde 70,600
cnm 71,5-70,6=0,9*100/71,5=1,26Kilo bildirimimi yapiyim unutmadan sorada bi bakiyim yuzde nasil hesaplaniyodu kilom 71,500 gecen hafta bugunde 70,600
Tesekkur ederim canimcnm 71,5-70,6=0,9*100/71,5=1,26
Ben papatyayi merak ediyorum kaptancim. Ne hallerde acaba..
Hiç bir bilgim yok en azından haber verseydi ona göre davranırdım. Kaç haftadır bekliyorum ses yok.Ben papatyayi merak ediyorum kaptancim. Ne hallerde acaba..
Umarim babası iyidirHiç bir bilgim yok en azından haber verseydi ona göre davranırdım. Kaç haftadır bekliyorum ses yok.
Umarım canım. Aslında siteye giriş yapıyor fakat buraya uğramadı öyle gözüküyor.Umarim babası iyidir
Umarım canım. Aslında siteye giriş yapıyor fakat buraya uğramadı öyle gözüküyor.
ay çok çok maşallah nazarlara gelme inşallah.Tekrar Tebrikler canım. Ilk ay sekiz kilo gitti. 5 gün sonra ikinci ayim da doluyor. Tam 75 i gorebilirsem beş güne ikinci ayki hedefim olan 6 kiloya ulaşmış olacağım. 3. Ay için de 5 kilo hedefledim bakalım. Inşallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulasiriz
süpersin canım akşam 5 ten sonra yememek hakkatten fark ediyomuş yaa 1 hafta uyguladım ve sonuç süper :)Kafa gitti. 6 kilo gitmiş ikinci ay bitmeden zaten. Var bende bi cinslik var -_-
800 gr da giderse 7 kilo gitmiş olacak ikinci ay. Bunu hedeflememistim ama olunca fena da olmuyor
tabiki çok iyi canım başladıysa devamıda gelcek inşallah :)Başlangıç kilom 98.1. Su an 96.800 1. 5 kilo 5 gündessüper.sanrm ilk günler olduğu için hızlıverdm
tebrikler canım maşallah negüzel bu hafta herkes vermiş hadi inşallah darısı diger haftalaraKilo bildirimimi yapiyim unutmadan sorada bi bakiyim yuzde nasil hesaplaniyodu kilom 71,500 gecen hafta bugunde 70,600
hızlı kilo vermekten vücudun adapte olamadı galiba 2 ay dolacak diyosun alışsın artık, ilaçlarda toplamana yardımcı olur inşallah.Benim anemi kudurmus gene kızlar. Üç kutu ferplexfol yazdı doktorum. Bir ay icecegim. Pazartesi bir daha gidip B12 ye de baktiracagim. O kadar proteindi a vitaminiydi yesilligiydi dikkat ettim. Etkisi ölür diye demir oranı yüksek yiyeceklerin yanına süt ürünü de kullanmadım. Illa oldu gene. Soğuk algınlığı başladığından beri gozlerimin altı halka halkaydi ama hastalığa bağladım. Ergenlerin dediği gibi kafam da bir milyon.
Diyeti ve sporu bırakmayacağım nasılsa takviye alacağım bir ay. B12 de düşük çıkar büyük ihtimal dedi doktor. Igne yaptiracagim. Iş çıktı bana anlayacağınız. Ben simdi kendimi eve atıp beş altı köfte ce bol yeşillik tuketecegim. Sonra doncem buraya. Bakalım bu hafta birinci miyiz
Geçmiş olsun. Kansızlığı senelerce bende çektim. Doktor damardan serum içine ilaç koyup damardan veriyordu.Benim anemi kudurmus gene kızlar. Üç kutu ferplexfol yazdı doktorum. Bir ay icecegim. Pazartesi bir daha gidip B12 ye de baktiracagim. O kadar proteindi a vitaminiydi yesilligiydi dikkat ettim. Etkisi ölür diye demir oranı yüksek yiyeceklerin yanına süt ürünü de kullanmadım. Illa oldu gene. Soğuk algınlığı başladığından beri gozlerimin altı halka halkaydi ama hastalığa bağladım. Ergenlerin dediği gibi kafam da bir milyon.
Diyeti ve sporu bırakmayacağım nasılsa takviye alacağım bir ay. B12 de düşük çıkar büyük ihtimal dedi doktor. Igne yaptiracagim. Iş çıktı bana anlayacağınız. Ben simdi kendimi eve atıp beş altı köfte ce bol yeşillik tuketecegim. Sonra doncem buraya. Bakalım bu hafta birinci miyiz
Gecmis olsun canim ne kadar yediklerimize dikkat etsek de dr degilim ben ama yeterli vitamin minareli alamiyoruz bence.ben 3 yildir gida takviyeleri kullaniyorum.ve cok memnunumBenim anemi kudurmus gene kızlar. Üç kutu ferplexfol yazdı doktorum. Bir ay icecegim. Pazartesi bir daha gidip B12 ye de baktiracagim. O kadar proteindi a vitaminiydi yesilligiydi dikkat ettim. Etkisi ölür diye demir oranı yüksek yiyeceklerin yanına süt ürünü de kullanmadım. Illa oldu gene. Soğuk algınlığı başladığından beri gozlerimin altı halka halkaydi ama hastalığa bağladım. Ergenlerin dediği gibi kafam da bir milyon.
Noldu var mi haber otti denEvvet heyecanlı takipteyimah şu cuma yoğunluğu olmasa dahada iyi olacak ama
TebriklerrrrrrrrBaşlangıç kilom 98.1. Su an 96.800 1. 5 kilo 5 gündessüper.sanrm ilk günler olduğu için hızlıverdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?