70.1 kg Allahım şu 70 zincirini kırmamı nasip et en kısa zamanda.
bende kahvaltıya yetişemiyorum genelde iş yerinde geçiştiriyorum ama öğle ve akşam da yemezsem hiç mutlu olamam:=)
kızlar ben yine kıyafetle tartıldım işe geç kalıyordum cıkaramadım üstümü neyse 200 gr gitmiş yinedeaz biliyorum ama hiç yoktan iyidir demi
Ben hep elbiseyle tartiliyorum nolucakki ben usenirim bi tartilma icin o kadar soyunmaya
Herkes harika maşallah. Ben bu hafta gelemiyorum.56.9 ds kaldım. Ama verilen kilolar ile inşallah birinci oluruz.
Umarım canım. Aslında siteye giriş yapıyor fakat buraya uğramadı öyle gözüküyor.
Benim anemi kudurmus gene kızlar. Üç kutu ferplexfol yazdı doktorum. Bir ay icecegim. Pazartesi bir daha gidip B12 ye de baktiracagim. O kadar proteindi a vitaminiydi yesilligiydi dikkat ettim. Etkisi ölür diye demir oranı yüksek yiyeceklerin yanına süt ürünü de kullanmadım. Illa oldu gene. Soğuk algınlığı başladığından beri gozlerimin altı halka halkaydi ama hastalığa bağladım. Ergenlerin dediği gibi kafam da bir milyon.
Diyeti ve sporu bırakmayacağım nasılsa takviye alacağım bir ay. B12 de düşük çıkar büyük ihtimal dedi doktor. Igne yaptiracagim. Iş çıktı bana anlayacağınız. Ben simdi kendimi eve atıp beş altı köfte ce bol yeşillik tuketecegim. Sonra doncem buraya. Bakalım bu hafta birinci miyiz
isteyince hiçbir şey kacamaz bizden canım. Yeter ki azmimizi kaybetmeyelim.süpersin canım akşam 5 ten sonra yememek hakkatten fark ediyomuş yaa 1 hafta uyguladım ve sonuç süper :)
bende subat 13 te 70i görmek istiyom aile günümüz varda :) ama olabilirmiyim bilemiyorum nasip olur inşallah
ben kendimi bildim bileli B12 ve anemi ilaçları ara ara almisimdir. Biz de eksiklikleri genetik canım. Öyle işte birkaç zamanda bir ugrastiriyor. Gebelikte üçer doz aldım o kan surubundan dördüncü aydan sonra. Bu sefer de dediğin gibi kilo kaybı afallatti bedenimi. Neyse bir daha takviye alınca düzelir :)hızlı kilo vermekten vücudun adapte olamadı galiba 2 ay dolacak diyosun alışsın artık, ilaçlarda toplamana yardımcı olur inşallah.
bu kadar iyi giderken bırakma tabiki. bol saglıklı kilosuz günler olsun hepimize inşallah
Ben de çok çekiyorum o işten. Akdeniz anemisi tasiyicisiyim.Geçmiş olsun. Kansızlığı senelerce bende çektim. Doktor damardan serum içine ilaç koyup damardan veriyordu.
aslında düşünüyorum ama herseyi eşimin ailesi koyde üretip yolluyor. Çok güzel besleniyorum işte ailede olunca o iş beslenmeye bakmıyor. Birkaç zamanda bir Coşuyor. Sen hangi vitaminlerdwn alıyorsun? Ben bir ara yorgunluk için supradyn All day düşünmüştüm sonra kilo aldırıyor dediler Muştular geri adım attırdı.Gecmis olsun canim ne kadar yediklerimize dikkat etsek de dr degilim ben ama yeterli vitamin minareli alamiyoruz bence.ben 3 yildir gida takviyeleri kullaniyorum.ve cok memnunum
Sağol canimamiiin :) bu hafta kırarsın inşallah
günün en güzel ögünü kahvaltı canım yaihmal etme. ne demişler kahvaltını tek basına yeoglen yemegini arkadasınla paylas aksamı ise ihtiyacı olana ver ne kadar erken alınırsa o kadar hızlı baslıyor metabolizma calısmaya.
ay canım üstünü cıkartıp giyerken o arada tartılsana. sabah ac karnına wcden sonra üstünde iç çamasırlarıyla tartılsan en dogru kilo odur.
iyi de pijamaları cıkarırken tartılıver
haftaya gelirsin insallah gulfuren
aaa hep siteye giremiyor sanıyordum.
cok gecmiş olsun
tabiki cnm kahvaltı cok cok önemli aslında cok ta severim söyle salatasıyla yumurtasıyla dört dörtlük yapmayı ama oğlum için gece kalkıyorum sabah kalkar kalkmaz onu hazırla kendim hazırlan işe anca yetişiyorum işte bu aralaramiiin :) bu hafta kırarsın inşallah
günün en güzel ögünü kahvaltı canım yaihmal etme. ne demişler kahvaltını tek basına yeoglen yemegini arkadasınla paylas aksamı ise ihtiyacı olana ver ne kadar erken alınırsa o kadar hızlı baslıyor metabolizma calısmaya.
tabiki cnm kahvaltı cok cok önemli aslında cok ta severim söyle salatasıyla yumurtasıyla dört dörtlük yapmayı ama oğlum için gece kalkıyorum sabah kalkar kalkmaz onu hazırla kendim hazırlan işe anca yetişiyorum işte bu aralar
ay canım üstünü cıkartıp giyerken o arada tartılsana. sabah ac karnına wcden sonra üstünde iç çamasırlarıyla tartılsan en dogru kilo odur.
öyle yapcam artık:)
cok gecmiş olsun
yinede izinli yazsak kurallara aykırı olurmuki malum özel durumu varHiç bir bilgim yok en azından haber verseydi ona göre davranırdım. Kaç haftadır bekliyorum ses yok.
inşallah kuzum ya kilo verdikçe moralim düzeliyo vallatebrikler canım maşallah negüzel bu hafta herkes vermiş hadi inşallah darısı diger haftalara
canımsınkızlar bildirimleri liste üzerinden yapsak aprile de daha kolay olur.
ben genelde çakiyle aynı anda uyanıyorum e malum pijamalarıda parça parça çıkarıyorum canım beyfendiyi kaldır üstünü giydir tuvalete götür derken bide acıktıysa terör estiriyo sıpa fırsat bulamıyorumkiamiiin :) bu hafta kırarsın inşallah
cok gecmiş olsun
liste üzerinden derken nasıl yapıcazcanımsıneve gidince halledeceğim herkese de zamanla öğretelim tatlım iyide olur yani
liste üzerinden derken nasıl yapıcaz
ben genelde çakiyle aynı anda uyanıyorum e malum pijamalarıda parça parça çıkarıyorum canım beyfendiyi kaldır üstünü giydir tuvalete götür derken bide acıktıysa terör estiriyo sıpa fırsat bulamıyorumki
Evet ya sessiz ama cok hareketli bi cocuk hic oturmuyor sabah kalkiyo yatana kadar ayakta yeminle ayakta uyya kaldigini bilirim bide acikinca teror estiriyo sipa dun haliya yine yumurta kirmis bu defada dinazor yavrusu ciksin diye bekliyoAnladim canim. Caki senin canina okuyor ha
Evet ya sessiz ama cok hareketli bi cocuk hic oturmuyor sabah kalkiyo yatana kadar ayakta yeminle ayakta uyya kaldigini bilirim bide acikinca teror estiriyo sipa dun haliya yine yumurta kirmis bu defada dinazor yavrusu ciksin diye bekliyo
tomrisin emzirme notları var. emzirme kampı diye aratırsan cıkar bir oku istersen. inşallah gelir geriKızlar bi kaç gündür Can'ımı sıkan bir durum vardı sonuç olarak sütüm kesildi. Bugün dünyanın şeyini içtim malt içecekler, sür arttırıcı çay, 1 lt boza ve 4 lt su. Umarım sütüm geri gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?