Evet okumuştum daha önce. Pes etmek yoktomrisin emzirme notları var. emzirme kampı diye aratırsan cıkar bir oku istersen. inşallah gelir geri
***1.Takım 448. Etap***
April_2007(68.5/68.2/0.3/%0.44)
ispanyol (69,8/70/+0.2/%-0.29) izne ayrılmak istiyor
Sevim_mrt (75.4/74.9/0.5/%0.66)
sevilay 80 (72.3/72/0.3/%0.41)
Pptya87 ( 76.8///%) 3.kez bildirimde bulunmadı.(diskalifiye edildi)
otimoti (70.3/71/+0.7/%-1)
Gulicikkk (77.5/75.8/1.7/%2.19)
Keten prenses (71.5/70.6/0.9/%1.26)
melegim66 (60.3/60.1/0.2/%0.33)
EFatos (77.1/75.3/1.8/%2.33)
denizzeynep (83.3/82.7/0.6/%0.72) yeni üye 25 Aralık giriş kg 85.7 hedef kg 72
Takım ortalamasi: %0.640
Listelerde bir değişiklik olmazsa sanırım 4. olduk tatlımŞimdi biz üçüncü muyuz
Ona da şükürListelerde bir değişiklik olmazsa sanırım 4. olduk tatlım
Evet tatlım ama herkes güzel kilolar vermiş çok sevindimOna da şükür
Canım neler neler olmuş öyleKizlaaar
Hepinizi tebrik ederim. Çok güzel kilolar verilmiş. Ben gölge düşürmüşüm size, borcum olsun . Bu hafta çok saçma ve yoğundu . Aile kalabalık olunca sorun da çok oluyor. Bu dönem herkes hastalıktan kırılıyor. Hatta geçen gün görümceme domuz gribi olduğunu söylediler. Neyseki değilmiş ama stresini varın siz düşünün. Bugün de hamile görümcemin düdüklü tenceresi patlamış tam da yanındayken koca Karnı yandı zavallının. Soyulmadı çok şükür. Bunlar sadece iki örnek. Yani anlayacağınız bırakın diyeti su bile içemedim. Yediğim her şeyden sıkıldım. Ne yiyeceğimi nasıl tekrar motive olacağımı Hiç bilmiyorum ve pes etmiyoruuuum
Ayy bu ne bacim. Toplu geçmiş olsun cok. Allah korumuş onu.Kizlaaar
Hepinizi tebrik ederim. Çok güzel kilolar verilmiş. Ben gölge düşürmüşüm size, borcum olsun . Bu hafta çok saçma ve yoğundu . Aile kalabalık olunca sorun da çok oluyor. Bu dönem herkes hastalıktan kırılıyor. Hatta geçen gün görümceme domuz gribi olduğunu söylediler. Neyseki değilmiş ama stresini varın siz düşünün. Bugün de hamile görümcemin düdüklü tenceresi patlamış tam da yanındayken koca Karnı yandı zavallının. Soyulmadı çok şükür. Bunlar sadece iki örnek. Yani anlayacağınız bırakın diyeti su bile içemedim. Yediğim her şeyden sıkıldım. Ne yiyeceğimi nasıl tekrar motive olacağımı Hiç bilmiyorum ve pes etmiyoruuuum
Hava çıkışı kapalı olunca ya da tıkanıklığı olunca patlıyor. Ablamin da patlamisti. Pencereler bile kırıldı fırına yakın olduğu için.Canım neler neler olmuş öyleçok geçmişler olaaaa...
Kuşumm sen yeterki pes etme listede ol buralara gelgölge etmekte ne demek? aslaaaa öyle düşünme , olur inişler çıkışlar.Yine başlarız sen meraklanma sık sık gel alış düzene
Nasıl patlar ya düdüklü bak şimdi korktum
Neden az güldü acaba ? bak bakalım nerede eksiklikler düzeltmeye çalış Ahsen hanımAminnnnnnn ama bu haft bana az guldu
Masallh yA sana
Ohhh pilavlar ;katmerler turşulardünkü menüm
10,30- limonlu su
11-bir kase yarım yağlı süte mısır gevreği
12-bir mandalin
13-yoğurtlu nohutlu pırasa yemeği+bulgur pilavı birer porsiyon
15-elma+form çayı
17-bir dilim katmer(işte bunu yemeyecektim dayanamadım)
19-tas kebabı+küçük kase pirinç pilavı+turp+turşu+dere otu
3 lt su
30 dk tempolu yürüyüş + titreten spor aletinde 10 dk
Tabiki kilo almaktan iyidir canımkızlar ben yine kıyafetle tartıldım işe geç kalıyordum cıkaramadım üstümü neyse 200 gr gitmiş yinedeaz biliyorum ama hiç yoktan iyidir demi
ÇılgınsınnnnKiz ben sana ne diyorum biz cok ozur dilerim donla tartiliyoruz
Canımmm gel bekliyoruz ama sadece bildirime gelme menülerinide görelim hadi disiplin zamanıHerkes harika maşallah. Ben bu hafta gelemiyorum.56.9 ds kaldım. Ama verilen kilolar ile inşallah birinci oluruz.
Canımm yaaaa geçmiş olsun , neyseki çaresi var .Allah'tan acil şifalar dilerim ...Benim anemi kudurmus gene kızlar. Üç kutu ferplexfol yazdı doktorum. Bir ay icecegim. Pazartesi bir daha gidip B12 ye de baktiracagim. O kadar proteindi a vitaminiydi yesilligiydi dikkat ettim. Etkisi ölür diye demir oranı yüksek yiyeceklerin yanına süt ürünü de kullanmadım. Illa oldu gene. Soğuk algınlığı başladığından beri gozlerimin altı halka halkaydi ama hastalığa bağladım. Ergenlerin dediği gibi kafam da bir milyon.
Diyeti ve sporu bırakmayacağım nasılsa takviye alacağım bir ay. B12 de düşük çıkar büyük ihtimal dedi doktor. Igne yaptiracagim. Iş çıktı bana anlayacağınız. Ben simdi kendimi eve atıp beş altı köfte ce bol yeşillik tuketecegim. Sonra doncem buraya. Bakalım bu hafta birinci miyiz
Tatlım ben elimden geleni yaptım , bekledim o kadaryinede izinli yazsak kurallara aykırı olurmuki malum özel durumu var
Hiç bu konu hakkında bilgim yok ama stresten uzak durmanı tavsiye edrim canımKızlar bi kaç gündür Can'ımı sıkan bir durum vardı sonuç olarak sütüm kesildi. Bugün dünyanın şeyini içtim malt içecekler, sür arttırıcı çay, 1 lt boza ve 4 lt su. Umarım sütüm geri gelir
ayy çok korkunç mutfakta mahvolur , temizliğiyle uğraş sonraaAyy bu ne bacim. Toplu geçmiş olsun cok. Allah korumuş onu.
Hava çıkışı kapalı olunca ya da tıkanıklığı olunca patlıyor. Ablamin da patlamisti. Pencereler bile kırıldı fırına yakın olduğu için.
ne demek canim tabiki yaparim hepimize birden sen nasil yetiseceksin bugun fazla is yoktu is yerinde e meslek icabi hesap kitap isini severim firsat buldukca cumalari yardima hazirim@melegim66 yüzde hesaplamaları için çok teşekkürler ellerine sağlık sen bu işi biliyorsun sanırımdiğer bildirim günlerindede liste üzerinde yapabilrsen bak o daha da hoş olur tabiii fırsat olduğu zamanlarda sadece bir rica .
hatta herkestende isterimyapabilenler olursa çok sevinirim , liste üzerinde gereken yerlere kilolarınızı ve yüzdelerinizi yazarsanız. bende fırsat buldukça kontrol etmem daha kolaylaşır bebekler
oo tursudami cislar arasinda sebze deil mi oNeden az güldü acaba ? bak bakalım nerede eksiklikler düzeltmeye çalış Ahsen hanımBizde sana Maşallah diyelim dimi ama?
Ohhh pilavlar ;katmerler turşulardaha dikkat kuzum...
Tabiki kilo almaktan iyidir canımama sen zayıflamak istediğn için seni tatmin etmemiş olabilir gayet normal
Çılgınsınnnn
Canımmm gel bekliyoruz ama sadece bildirime gelme menülerinide görelim hadi disiplin zamanı
Canımm yaaaa geçmiş olsun , neyseki çaresi var .Allah'tan acil şifalar dilerim ...
Tatlım ben elimden geleni yaptım , bekledim o kadaryoksa hiç istemem ama kurallar gereği yapacak bişey yok sonuçta burada herkesin çok türlü sorumlulukları var , ama bırakmıyoruz
Hiç bu konu hakkında bilgim yok ama stresten uzak durmanı tavsiye edrim canım
Sakın pes etme lütfen. Bol salata da ye. Benim de stresten kesilmişti ama emzirmeyi bırakmadım hemen kendimi topladım sütüm geri geldi canım.Evet okumuştum daha önce. Pes etmek yok
Hiç gölge falan deme canım. Hepimiz zaman zaman bir ileri iki geri gidiyoruz. Bu arada çok geçmiş olsun. Sıkıntılı zamanlar geçirmişsin. Haftaya inşallah bende listeye geleceğim.Kizlaaar
Hoşgeldiniz bayanlar.Yeni üyelerimiz
tembel_karinca yeni üye 3 Ocak giriş kg 74.5 hedef kg 65 (70.1)
perihan90 yeni üye 13 Ocak giriş kg 98 hedef kg 60 (96.8)
ne demek canim tabiki yaparim hepimize birden sen nasil yetiseceksin bugun fazla is yoktu is yerinde e meslek icabi hesap kitap isini severim firsat buldukca cumalari yardima hazirim
Tabiki tuz yuvası canım acayip su tutar ödem yaparoo tursudami cislar arasinda sebze deil mi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?