Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tembel_karinca Sık sık emzir canım. Bak stres stres çocuğun boğazından kesti. Bir süreliğine kafanın içini boşaltmaya çalış ve bebeğini sık sık emzir.

Şimdi biz üçüncü muyuz

Kizlaaar
Hepinizi tebrik ederim. Çok güzel kilolar verilmiş. Ben gölge düşürmüşüm size, borcum olsun . Bu hafta çok saçma ve yoğundu . Aile kalabalık olunca sorun da çok oluyor. Bu dönem herkes hastalıktan kırılıyor. Hatta geçen gün görümceme domuz gribi olduğunu söylediler. Neyseki değilmiş ama stresini varın siz düşünün. Bugün de hamile görümcemin düdüklü tenceresi patlamış tam da yanındayken koca Karnı yandı zavallının. Soyulmadı çok şükür. Bunlar sadece iki örnek. Yani anlayacağınız bırakın diyeti su bile içemedim. Yediğim her şeyden sıkıldım. Ne yiyeceğimi nasıl tekrar motive olacağımı Hiç bilmiyorum ve pes etmiyoruuuum

Canım neler neler olmuş öyle çok geçmişler olaaaa...
Kuşumm sen yeterki pes etme listede ol buralara gelgölge etmekte ne demek? aslaaaa öyle düşünme , olur inişler çıkışlar.Yine başlarız sen meraklanma sık sık gel alış düzene

Nasıl patlar ya düdüklü bak şimdi korktum

Ayy bu ne bacim. Toplu geçmiş olsun cok. Allah korumuş onu.

Hava çıkışı kapalı olunca ya da tıkanıklığı olunca patlıyor. Ablamin da patlamisti. Pencereler bile kırıldı fırına yakın olduğu için.

Aminnnnnnn ama bu haft bana az guldu

Masallh yA sana
Neden az güldü acaba ? bak bakalım nerede eksiklikler düzeltmeye çalış Ahsen hanımBizde sana Maşallah diyelim dimi ama?

Ohhh pilavlar ;katmerler turşular daha dikkat kuzum...
kızlar ben yine kıyafetle tartıldım işe geç kalıyordum cıkaramadım üstümü neyse 200 gr gitmiş yinede az biliyorum ama hiç yoktan iyidir demi
Tabiki kilo almaktan iyidir canımama sen zayıflamak istediğn için seni tatmin etmemiş olabilir gayet normal

Kiz ben sana ne diyorum biz cok ozur dilerim donla tartiliyoruz
Çılgınsınnnn

Herkes harika maşallah. Ben bu hafta gelemiyorum.56.9 ds kaldım. Ama verilen kilolar ile inşallah birinci oluruz.
Canımmm gel bekliyoruz ama sadece bildirime gelme menülerinide görelim hadi disiplin zamanı

Canımm yaaaa geçmiş olsun , neyseki çaresi var .Allah'tan acil şifalar dilerim ...

yinede izinli yazsak kurallara aykırı olurmuki malum özel durumu var
Tatlım ben elimden geleni yaptım , bekledim o kadar yoksa hiç istemem ama kurallar gereği yapacak bişey yok sonuçta burada herkesin çok türlü sorumlulukları var , ama bırakmıyoruz
Hiç bu konu hakkında bilgim yok ama stresten uzak durmanı tavsiye edrim canım

ayy çok korkunç mutfakta mahvolur , temizliğiyle uğraş sonraatabii cana gelmesinden iyidirde

@melegim66 yüzde hesaplamaları için çok teşekkürler ellerine sağlık sen bu işi biliyorsun sanırımdiğer bildirim günlerindede liste üzerinde yapabilrsen bak o daha da hoş olurtabiii fırsat olduğu zamanlarda sadece bir rica .

hatta herkestende isterim yapabilenler olursa çok sevinirim , liste üzerinde gereken yerlere kilolarınızı ve yüzdelerinizi yazarsanız. bende fırsat buldukça kontrol etmem daha kolaylaşır bebekler

ne demek canim tabiki yaparim hepimize birden sen nasil yetiseceksin bugun fazla is yoktu is yerinde e meslek icabi hesap kitap isini severim firsat buldukca cumalari yardima hazirim

oo tursudami cislar arasinda sebze deil mi o

Evet okumuştum daha önce. Pes etmek yok
Sakın pes etme lütfen. Bol salata da ye. Benim de stresten kesilmişti ama emzirmeyi bırakmadım hemen kendimi topladım sütüm geri geldi canım.

Hiç gölge falan deme canım. Hepimiz zaman zaman bir ileri iki geri gidiyoruz. Bu arada çok geçmiş olsun. Sıkıntılı zamanlar geçirmişsin. Haftaya inşallah bende listeye geleceğim.

Sabah 10.00
1 bardak sütlü neskahve

Öğle 13.00
Yarım simit
Kibrit kutusu peynir
3 çay

Akşam 19.30
Elimin yarısı kadar dana eti
Elimin yarısı kadar karnıbahar mücver
Yarım lavaş
Bir kase salata
3 kaşık yoğurt

2 litre su,2 bardak bitki suyu,30 dakika egzersiz ApriL_2007

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…