Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

He şöyle hesap ver bakalım çok güzel menün süper Neler yaptın bakalım izinde? Toparlanmana iyi geldimi?

ApriL_2007 bugünün cuma olduğunu unutmuşum ya çok zorlanmadin umarım öf ya ne zamandır sana yardim edemiyorum haber versene bana kusura bakma olur mu aprilll
Kuzum hoşgeldin Yok yok hiç sorun değil ben hallediyorum, zaten işim olsa sana hemen bulaşırım canım o konuda şüphen olmasın

Nasılsın depresyon falandır diyorsun girme girme çık oradan o yol iyi değil çok karışıktır

Ay ya unutmuşum cuma da çok yoğun oluyor eve gelip yıgiliyorum ya iki haftadır zaten cumayi unutuyorum tartılmadim da hiç ama bu aralar çok mutsuzum ya böyle bişey var ama ne olduğunu bilmiyorum April çok yalnız hissediyorum garip bir his işte sıkışma bana haber ver April gelcem bende tekrar pazartesi burdayım gelmezsem de gel bul beni

Çok patlama hikayesi var böyle. Ben çok korkarım hiç kullanmam düdüklü

Selamın 1 . Takım depresyondaki Deadline dan hepinize merhaba

Girecek başka yer bulamadın mı kız! Depresyon da neymiş.

Niye ise herkesin Cuma günü yoğun oluyor, tatil yapicaz ya illa acısı çıkacak bizdede öyle dediğim gibi şuana kadar sorun olmadı ama sağ kolum eksik sadece o sorun gel bebeğim gel sana şarkılar söyleriz keyfin yerine gelir, hem ne yalnızlığı burada çok dostların var senin akıllım hergün birinin başını ağrıt zaman geçsin

Öylemi o zaman gelmezsen bilirim ben ne yapacağımı

Ay evet ya cuma diye bir yogun bir yoğun hem fiziksel hem ruhsal yoruluyorum geleyim de şarkılar söyleyelim bari o zaman hem iyice kilo almis ona sararım ben başını sısiririm belki bende kilo almisimdir o da benim başımı şisirir tam olur

Otiiii de kilo almış biliyormusun?

Bende yine hep havalar atarım özlemişim. Ama onada yazık motivasyonunu kaybetmiş bulursak verelim de üzülmesin benim canım

Bende yine hep havalar atarım özlemişim. Ama onada yazık motivasyonunu kaybetmiş bulursak verelim de üzülmesin benim canım
Evet motivasyonunu bulmak isterse yardıma hazırım duy otii senin motivasyon için arama kurtarma çalışması başlatıyorum seninkiyle birlikte kendiminkini de bulayim boşa yorulmayim tembellik başa bela demisler

Bugün ki menüm
9 bi yumurta. Peynir zeytin yogrt iki dlm ekmk
11 1 bardk bitki çayı
12 bi elma bi küçük mandalina
13.30. Bi elim kadr kıymalı pide.yogrt turp
15 bi bardak sütlü kahve
17.30 6 ymk kaşığı ysl fasulye bi dlm ekmk
21 sekersz çay
30 dk yuruys.3 litre su

aa çok şaşırdım ve mutlu oldum teşekkürler devamınıda getiririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…