- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
He şöyle hesap ver bakalımSabah 10.00
1 bardak sütlü neskahve
Öğle 13.00
Yarım simit
Kibrit kutusu peynir
3 çay
Akşam 19.30
Elimin yarısı kadar dana eti
Elimin yarısı kadar karnıbahar mücver
Yarım lavaş
Bir kase salata
3 kaşık yoğurt
2 litre su,2 bardak bitki suyu,30 dakika egzersizApriL_2007
Kuzum hoşgeldinApriL_2007 bugünün cuma olduğunu unutmuşum ya çok zorlanmadin umarım öf ya ne zamandır sana yardim edemiyorum haber versene bana kusura bakma olur mu aprilll
Ay ya unutmuşum cuma da çok yoğun oluyor eve gelip yıgiliyorum ya iki haftadır zaten cumayi unutuyorum tartılmadim da hiç ama bu aralar çok mutsuzum ya böyle bişey var ama ne olduğunu bilmiyorum April çok yalnız hissediyorum garip bir his işteKuzum hoşgeldinYok yok hiç sorun değil ben hallediyorum, zaten işim olsa sana hemen bulaşırım canım o konuda şüphen olmasın
Nasılsın depresyon falandır diyorsun girme girme çık oradan o yol iyi değil çok karışıktır
Canım neler neler olmuş öyleçok geçmişler olaaaa...
Kuşumm sen yeterki pes etme listede ol buralara gelgölge etmekte ne demek? aslaaaa öyle düşünme , olur inişler çıkışlar.Yine başlarız sen meraklanma sık sık gel alış düzene
Nasıl patlar ya düdüklü bak şimdi korktum
Selamın 1 . Takım depresyondaki Deadline dan hepinize merhaba
Yok kız elimde depresyon vardı ona gireyim dedim napayımÇok patlama hikayesi var böyle. Ben çok korkarım hiç kullanmam düdüklü
Girecek başka yer bulamadın mı kız! Depresyon da neymiş.
Niye ise herkesin Cuma günü yoğun oluyor, tatil yapicaz ya illa acısı çıkacak bizdede öyleAy ya unutmuşum cuma da çok yoğun oluyor eve gelip yıgiliyorum ya iki haftadır zaten cumayi unutuyorum tartılmadim da hiç ama bu aralar çok mutsuzum ya böyle bişey var ama ne olduğunu bilmiyorum April çok yalnız hissediyorum garip bir his iştesıkışma bana haber ver April gelcem bende tekrar pazartesi burdayım gelmezsem de gel bul beni
Otiiii de kilo almış biliyormusun?Yok kız elimde depresyon vardı ona gireyim dedim napayımgarip hallerdeyim bu aralar
Ay evet ya cuma diye bir yogun bir yoğun hem fiziksel hem ruhsal yoruluyorumNiye ise herkesin Cuma günü yoğun oluyor, tatil yapicaz ya illa acısı çıkacak bizdede öyledediğim gibi şuana kadar sorun olmadı ama sağ kolum eksik sadece o sorun gel bebeğim gel sana şarkılar söyleriz keyfin yerine gelir, hem ne yalnızlığı burada çok dostların var senin akıllım hergün birinin başını ağrıt zaman geçsin
Öylemi o zaman gelmezsen bilirim ben ne yapacağımı
Otiiii de kilo almış biliyormusun?
Bende yine hepAy evet ya cuma diye bir yogun bir yoğun hem fiziksel hem ruhsal yoruluyorumgeleyim de şarkılar söyleyelim bari o zaman hem iyice kilo almis ona sararım ben başını sısiririm belki bende kilo almisimdir o da benim başımı şisirir tam olur
Evet motivasyonunu bulmak isterse yardıma hazırım duy otii senin motivasyon için arama kurtarma çalışması başlatıyorum seninkiyle birlikte kendiminkini de bulayim boşa yorulmayim tembellik başa bela demislerBende yine hephavalar atarım özlemişim. Ama onada yazık motivasyonunu kaybetmiş bulursak verelim de üzülmesin benim canım
3,5 yasinda ablasi birlikte temizliyoruz danayla napalim gulu seven dikenine katlanir kizamiyorumki sadece yetisemiyorum bazenAy yavrum ya. Hayal dunyasi cocuklarin ne kadar masum ne kadar eglenceli. ama tabi haliya kirmasi sana hic eglenceli degil. Kac yasinda
Bugün ki menüm
9 bi yumurta. Peynir zeytin yogrt iki dlm ekmk
11 1 bardk bitki çayı
12 bi elma bi küçük mandalina
13.30. Bi elim kadr kıymalı pide.yogrt turp
15 bi bardak sütlü kahve
17.30 6 ymk kaşığı ysl fasulye bi dlm ekmk.
21 sekersz ç
aa çok şaşırdım ve mutlu oldum teşekkürler devamınıda getiririm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?