Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cnm sende baya kilolu baslamissn ya bnm gibi onu syluyodum.nasıl bi yol izledin bana tuyo ver.ben çok umutszm korkyrm hep böyle kalcm diye.sinirlerim altüst
Neden öyle kalasın? Azimli ve istikrarlı olman lazım, buradaki arkadaşların menüleri ve sporlarından örnekler alabilirsin mesela çünkü çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız var.

Tabiki herşey senin elinde, sen gerçekten istiyor ve hazırsan gerisi teferruattır

cnm sende baya kilolu baslamissn ya bnm gibi onu syluyodum.nasıl bi yol izledin bana tuyo ver.ben çok umutszm korkyrm hep böyle kalcm diye.sinirlerim altüst
Canim 80 kilo gebe kaldım. 90 kilo doğuma gittim. Son anda sezaryen e aldılar beni. Benim Ailem hemen çıkıp gelemedi abinin düğün arefesiydi. Benimkiler gelmeyince kayinvalidem gıcık mi oldu bilmem, ben daha hastanedeyken nişan düğün tarihi aldılar gorumceme. Ben 34 günlük doğum yaptım daha kirkim çıkmadı nişan düğün yaptılar. Hal öyle olunca o sezaryan li haliyle birgün bile yatamadim ve bir tas çorba koyan olmadı önüme yedi gün. Ne zaman bizimkiler geldi Karnım doydu sirtim yatak gördü. .öyle rezil olunca ilk hafta hem sinir hem stres süt de gelmedi doğru dürüst. Öyle olunca ne bulduysam yedim. Yemeğe sigindim. Çocuk üç aylık emmeyi bıraktığı halde ben yine yedim. Çocuk hiç susmazdi. İnanılmaz aglak bir bebeğim vardı. Ev işi bile zor yuruyordu. Hep dışardan geldi yemekler aylarca. Sonuç 99 kilo. Bacaklarimi altima alıp oturamaz hâle geldim. Kıyafetlerin içine giremez oldum. Hantallik sadece. Sonra eşim takılma başladı kiloma. O zaman kötü hissettim. Bozuldugumu görünce gel seni spor salonuna yazalım aksamlari çocuğa bakayım git sporunu yap gel dedi. Öyle başladı. Dokuz günde yedi kilo gitti ilk ekmeği kisip evde sebze meyve ağırlıklı beslenip suyu artirinca. Bacaklarimi ağrı sızı bir anda kesiliiverdi o yedi kilo birden gidince. Zannedersem ödem di. Öyle gramajlar azaldikca tartida mutlu oldum ve şimdiki kadar sıkı olmayan diywtime ve günde iki saat spor salonunda vakit geçirmeye devam ettim. Haftanın altı günü devam ettim. Nisan ayının sonlarına doğru iki buçuk ayda 16 kilo gitmişti. Gitmesine ama sarkti vücudum hem de çok fena. Diyeti biraktim (tabi abartı yemedim) iki ay daha spora devam ettim ama baktım vücudum istediğim gibi toparlamiyor moralim bozuldu bıraktım. Ekim ayı girdi mi millet inceldin falan demeye başladı. 16 kilo verince bile o kadar tepki almamistim. Bir cesaret tartiya çıktım 90 kiloyum. Yedi kilo geri gelmiş. Ama vücudum toparlamisti. Nisan ekim arası diyet yoktu ama eskisi gibi abartmadim da. Abarttim ama bazen. Akşamları yememeye çalıştım. Sürekli su içmeye çalıştım. Kasım ayında bir daha başladım. Bu sefer daha sıkı başladım. Ekmek yok pirinç yok yağda kavrulan kizaran yemek yok.seker yok (arada nescafelerdeki şekeri yuklenmem haric). Egzersiz ekledim yanına. Gerisi çorap sokugu gibi geliyor. Sonuç 14.2 kilo daha gitmiş. Toplamda 23.2 kilo. Şubat ayına kadar 25 kilo gitmiş olur. Bir senede 25 kilo. Şu an gelinlik kilomda sayilirim. Ama eşimle tanistigimizda 61-62 kiloydum. Ondan Iki sene öncesinde 52 kiloydum. O hallerimi özlüyorum. O zamanlardan kalan bütün kiyafetlerim duruyor onları giymek istiyorum kardes.
pazara gittiğimizde 42 kilo taşıyabilir miyiz? ? Hayır muhtemelen. Ama vucudumda tuttum o kiloyu ve vucuduma o haksızlığa ettim. Ideal kilom 57. Ve yaza kadar bu son 18 kiloyu verip o kiloya ulasacagim. 55 i de görmek istiyorum. Sisince bütün güzelliği kayboluyor kadının. Dışarda esinle yürürken sağında solundan geçen o fit kadinlari düşün. Acaba eslerimiz keşke benim karım da böyle olsa demiyor mudur hiç? Ben erkek olsam yanımda 99 kilo bir kadın tasisam derdim.. şu oğullarının yanında ablalari gibi gezen kaç kadın bizim gibi şişman? ? Ben hep onlara ozenmisimdir benim de bir oğlum var. Vücut kitle indeksim geçen sene 36 olmuştu. . Ikinci derece şişman şimdi 28 küsür galiba. Kiyafetlerim olmaya başladı. Mutluyum ve bu mutluluk bir kutu kola ve bir paket cipsten daha değerli. Kararlı ol tatlım. Sonrası gelir. Gencecik yaşta şişman yaşanmaz

Son düzenleme:
menüm
9,30-limonlu su
10,30-bir bardak yarım yağlı süte mısır gevreği

13-bir +ceyrek lahmacun+ 2 bardak ayran
14,30-4 kaşık az şekerli irmik helvası
15,30-form çayı

20-arap aşı corbası bir kase(hamur yemedim)+turp+tadımlık turşu
21-bir sade soda+10 tane kadar karışık çerez
2 lt su +30 dk yürüyüş+ 10 dk titretme spor aleti (aslında daha cok yapabilirdim fakat 10 dk dan sonra bacak basen bölgemde kasıntı başlıyo dayanamıyorum)

Günaydın hanımlar
ayyy onca tursuyu bosa mı yaptım ne emekler ne emekler vererek
Tatlım mesela ben sadece kornison salataliklari yazın sisede doldurun tuzlamistim. Sonra lahana havuç falan çıkınca salataliklari yikadim ve başka tuz atmadan sirkeyle yaptım tursumu.o yüzden gönül rahatlığıyla haftada birkaç kere salataligima ekliyorum. Seninki de az tuzluysa kullanabilirsin ama az az

benimki hem sirkeli hem tuzluydu cnm salatalık lahana karnabahar havuç küçük topak biber, süs biberi ne ararsan karısık sadece süs biberi ayrı o kavanozda 3 bidon yapmıştım normalde eşimle yemeklerde bir kase koyarız o biter ben yarım kase yemiş oluyorum yani neyse artık hepsinden accık tadarım napim

Artık seneye az tuzlu eder gönül rahatlığıyla tuketirsin tatlım :)

. Cnm bende 4 yıllık evliyim.bnmde bi oğlum var 5 aylık.evlndigimde 63 tüm.boyum 168. Çok güzeldi fizigim.3 tane bebeğimi kaybettim.5.5 aylık,4 aylık ve 3 aylık.bnde kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı. Her hamilelik ve sonrasıtedavide daha cokkilo aaldım.son hamile kaldığımda 82 ile kaldım.doğumdanciktgmda 80 dim.ama yiye yiye 98 oldum.kilom 3 aaylık bi kilo anlayacagin.aynn bnde çok zorlanym yerden kalkarkn biyere tutunmam lazım.namaz kilarkn bile zorlanym.
Aslında hayatımın genelinde bi bosvermslik,salmislik var.toparlanmak zorundaym

canım cok zor şeyler yaşamışsın psikolojik olarak ama Azmin hayran kaldım ona rağmen birde eşinin destek olması da çok önemli gerçekten bence çok şanslisin bu konuda anladigim kadarıyla sana hep destek olan bir esin var ne güzel bu arada tebrik ederim verdiğin kiloları ve yazdıkların çok doğru

Çok geçmiş olsun canım bosvermislik duygusunu atman lazım üstünden çünkü o duygu oldukça insan biyerde başa dönüyor hatta daha da kötü oluyor kendimden biliyorum sonra gel git aynı yerde sanıyorsun psikolojin bozuluyor e vücutta bakıyor al ver al ver metabolizma yavaşlıyor falan o nedenle kararlı olmak ve ne olursa olsun kararının arkasında durmak çok önemli alışkanlıkları degistirmek ve beslenmeni diyete göre ömür boyu adapte etmek çok önemli almasına kilo verirken arada kaçamak yada işte düğün yemek parti falan yine yiyebilmek ama ölçülü olmak bir yerde ipin ucunu kaçırmamak çok önemli o nedenle pes etmek bırakmak yok e burasi da bize motivasyon sağlamak için var zaten değil mi kötüdüşünceler boş vermiştim sanmıştım yok yapacağım başarabilirim var

Canim birkaç ay sabret bak böyle suusununce kilo veremiyor insan ya bende tatlılar için aynı şeyi söylerdim yemeden nasıl durum diye sonra yok az yiyorum falan ama hep yerdim başlarda sonra baktım 3 5 kilodan sonra gitmiyor daha hatayi ararken de yediğim tatlıları ya az yiyorum ondan bişey olmaz diye hep gözardı ederdim sonra burda birisi yazdı sen o tatlıları yediğini veremiyorsun tadimlikta olsa bir süre yeme diye baktım hakikaten bir hafta sabrettim yemedim gitmeye başladı biraz sonra dedim ki ya haftada bir tadimlik hakkım olsun bir süre o şekilde idare ettim yani anlatacağın evet yaptin emek verdin belki ama bir 3 5 ay dayanabilirsin arada tadimlikta yiyerek ama düşünsene 3 5 ay sonra belkide ne kadar güzel hissedeceksin yemezsen turşuyu hep yaparsın ama kiloyu her istediğinde veremeyebilirsin çok kararlı olman gereken bir surec

Canım ne güzel dile getirmişsin. Hemen hemen hepimizin hikayesine benziyor. Şişmanlık çok kötü bir hastalık Allah kimsenin başına vermesin

Güzel canım menün

Bu arada hepiniz hoş geldiniz bayagi yoktum buralar çok kalabaliklasmis kimseyi tanımıyorum doğru dürüst e sizde beni tanimiyorsunuz doğal olarak bence neyse şu aralar listede değilim Biraz depresyon biraz izinli olduğumdan takıma ugrayamadim şu sürede almış olduğumu düşündüğüm 2 kilomu verip tekrar listede olmayı hedeflemekteyim yani insallah iki den fazla almamisimdir
Bu arada kendimi tanıtayim bilmeyene 26 yaşıma girmeye az kaldı allahım yaşım gittikçe ilerliyor galiba yazınca farkettim neyse konuya döneyim bekarım çalışıyorum gayet kısa ve öz oldu işte uni bitince mezuniyet resimlerime bir baktım aglayacaktim kendimden utandım özellikle arkadaslarla yan yana durduğumuz resimlerde çok kötü oldum okul bitince bir süre ders çalıştım falan sonra dedim ki maden evdeyim biraz tadını çıkarayim çalışınca fırsat bulamam karar verdim kilo vermeye 75 e yakın bir kiloyla başladım ama aç karnına tok hiç sormayin bu arada boyum 161 diyeceksiniz ki öyle çok değilmis falan ama insan bekar olunca öyle olmuyor işte kimsenin beni beğenmemesi çok kötü bir duyguydu benim bile neyse işte öyle böyle takıma girdim 61 kiloya düştüm bende bir rahatlama falan o zamandan beri 63 e çıkıp geri inip takılıyorum neden daha vermediğimı de buldum bu arada 46 48 beden giyerken 38 e sigabilmenin sarhoslugu bendeki ama hala var aslında şu an normal kategorisine girsemde vermem gereken 7 kilo kaldı bence yapabilirim ay çok uzun oldu kusura bakmayın bu arada aslında kaptan yardımcısiyim takımda ama bu aralar aprilimi biraz yalnız bıraktım galiba ozurlerimi iletirim

Kaptani yalniz birakmis hiiic hicc baskalarindan bahsetmek yok hosgeldin deadim.

Ay kizlar gecmisi okudum yazacak cok sey var aklimda pcden yazacagim insallah bi ara

o duyguların hepsini biliyorum canım. Bizim milletin çocuk baskısı da varmistir üstünde. Halbuki dusuklerden sonra kiloları verip öyle deneseydin öyle olmazdı. Büyüklerin torun sevme sevdasına kurban gitmissin belli. Psikolojik baskısı bile yeter. Resmen demelerine gerek kalmıyor.
Hiç umudunu yitirme. Bir ileri iki geri derken derken olacak tatlım. InsAllah istediğin kiloya ulasirsin. Burdan irtibatı sakın koparma. Pes edecek gibi oldun mu yaz; seni durten biri illa olacaktır

eşim çok merhametli ve sabirlidir. Çabuk yola gelir ama bir o kadar sorumluluk yuklenmeyi sevmez ama iyidir. Dört buçuk ay boyunca haftanın altı günü çocuğa baktı saatlerce. Kendi 94-98 kiloda geziyor ama 1.87 boy var. Bir de erkeklerde kas kütlesi yogun oluyor malum. Şimdiki halimle yanyana desdenk duruyoruz hoşuna gidiyor . 11 ay önce soyleyemiyordu ama şimdi etegindeki taşları tek tek döküyor
gerçi o da haklı diyecek birşey yok. InsAllah yaza kadar en azından 60 ı görürüm. Öyle bile harika gorunecegim ama 55 bir baska

Canım ne güzel dile getirmişsin. Hemen hemen hepimizin hikayesine benziyor. Şişmanlık çok kötü bir hastalık Allah kimsenin başına vermesin

Güzel canım menün
Hakikaten şişmanlık hastalık.

Kaptani yalniz birakmis hiiic hicc baskalarindan bahsetmek yok hosgeldin deadim.

Ay kizlar gecmisi okudum yazacak cok sey var aklimda pcden yazacagim insallah bi ara
Ay dagatesi sen iki kişisın araya sıkıştıramam seni ama sizi ayrı özledim ben ama Kıyamam sana ben napiyorsnuz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…