Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ya ben erkek milletini kiskaniyoeum ama hem metanolizmalari hızlı ya kilo vermek isteyince hop hemen veriyorlar iki yürüyüp falan aman biz uğraşıp duralim insan itiraf edemiyor muhtemel seni önceden de beğeniyordu esin ama bu halin daha iyi tabi benimde babam iyisin öyle çok kilolu değilsin falan derdi ama kilo verince kızım böyle daha iyi oldun falan demeye başladı hani o halimize alıstıkları için ama verince öyle olmuyor

evt cnm zaten aylardr ilkkez kndim icin biseyler yapyrm.cnku kndimi begnmiyom.bazi gunler bikez bile aynaya bakmadan gecryrm gunu.kndimi gormk istemym cnku.bide etrafin laflari( iste bu yasta bukdar kilo alinİr mi ay yazik falan..haklilar biliyom ama insan cok uzuluyo.ama herkesi utandrcm kararliyim.burasi da cokiyi geldi bana.beni kontrol ediyo gibi.bide basari hikayeleri baya motive olmami sagladi.olucak insss

Deadım çok tatlısın, umarım o sadece 2 kg dur destek oluruz bebeğim gider o en kısa zamanda yeter ki sen kararlı istekli ol.

Sadece ben olsa yine iyi takımında sana çok ihtiyacı oluyor. Bak bide kıskananlar da varhamile tribine gellllll geelllll

Kaptani yalniz birakmis hiiic hicc baskalarindan bahsetmek yok hosgeldin deadim.

Ay kizlar gecmisi okudum yazacak cok sey var aklimda pcden yazacagim insallah bi ara
Ayy çok şekersin severim senin tribini Sen dead deadddd diye diye dur bak ne desin

çok haklısın cnm yaa doğru söylüyorsun iştahıda acıyor yedikçe yiyesi geliyor insanın dediğin gibi bir gün belirleyip olmazsa olmaz bir yemeğin yanında az miktarda yiyeyim o zaman köfte gibi bir yemekle haftada bir bakalım ne farkedecek deneyip görmem lazım cvp için teşekkürler . sen toplamda kaç kilo verdin artık mezun musun

hoşgeldin o zaman aramıza canım tekrardan biz coğumuz yeniyiz evet.
yaşımızla boyumuz yakınmış bende 163 üm 25 yaşındayım bekarken hep 53-56 arasıydım hatta üniye 49 la gitmiştim 56 ile dönmüştüm herkes o halime bayılmıştı
önceden cok zayıf derlerdi sürekli,iştahsızlık vardı annem babam sıkıştırır durur ne yersem yeyim kilo alamazdım hatta nişanlandım nişanlım sıkıştırmaya basladı eliyle yedirmeler falan cünkü en ufak bir yorgunlukta eriyip akardım örneğin çarşıya mı gittik ertesi gün benden iki kilo gitmiş hemen yüzüm gözüm çökmüş bi haller
evlendikten sonra eşimin zorlamalarıyla 58 oldum hepte öyle gitcek sandım 4. ay hamile kaldım hamileliktede yine aynı keza sen iki canlısın aman bebek zayıf olmasın yeni evliyim esime güzel yemekler yapayım diye diye e tabi bu arada benim iştahım uçtu gitti sürekli yiyorum sürekli canım bişeyler çekiyo hamurişleri tatlı ne varsa o şekilde 82 kilo ile doğuma girdim bebeğim 3400 doğdu kiloyu ben almışım yani 7 aylık oldu bebişim bu 7 ayda 22 kilo verdim çok şükür kaldı 4 kilo 56 olduktan sonra 56-58 arası dengeyi korumak istiyorum inşallah

inşallah balım az tuzluda yumusama oluyor mu peki şu an benimkiler çıtır çıtır
limon suyu sık canım. Aynı görevi görüyor. Hem az daha ekşi çıtır çıtır

Heee sen tuzlu yap ama yeme bak oda olur

Sevgisine ilgisine hiç laf edemem zaten, kör olurum ben bazen aşırı sinirli olabiliyorum; kapıdan kovsam bacadan girer. Ama o da o halimden bikmisti. Evde hayatta sorumluluk almayi sevmez. Çocuğa yemek pisene kadar dayanır. Yemekten sonra lütfen çocuk uyuynca mutfağı topla der. Bir saatten fazla dayanmaz. Ama dört buçuk ay sabırla bakti; o yüzden o halimden çok bikmisti diye düşünüyorum.
Mesela arkadaşlarına falan gitmek isterdi ailecek oturmalar muhabbetleri ya da arkadaşlarının dugunleri yada çocuklarının sünnet dugunleri falan; istemezdim. Halimden utaniyordum resmen. Neyse öyle öyle gitti, azı kaldı. Yaz beklesin biz geliyoruz

Bir de ben dünkü menuyu girmeyi unutmuşum hanımlar. Sabah kahvaltı yapma fırsatım olmadı. Tahlil vermem gerekiyordu.cantama bir muz ve bir elma attım.
10.00 gibi yedim
11 1 bardak ayran
13.00 50 gram tavuk eti kattigim bir kase dolusu mercimek çorbası ve bir tabak salata içinde bir avuç cevizle
15.00 hastanede bir bardak daha ayran içtim
17.00 (az daha önce de olabilir.takip edemedim) altı büyük ızgara köfte ve bir tabak yeşillik salata
Canan hoca sayesinde üç gündür sonrasında birsey yemiyorum. Bir yerden çıkıp dur yeme Öleceksin diyecek gibi geliyor
Aksam 7 de 4 mil yaptım Leslie ile
450 şer mekik ve ağırlık çalıştım.
3 litre su
3 yeşil çay

perihan90 canım bende seni gibi.hayattan bıkmıştır.sonra ksynanamin telde gorumcemle benle ilgili konuşurken 100 kilo vardır dediğini duydum
Ondan sonra kafama takım.Allahin izniyle az kaldı
Ölen bebeklerin cennette Şefaatçi olur İnsallah

hastaneye rağmen güzel menün. Canan hoca ensende

İyi birsey duymamışsin ama sana hırs yaptırmış bu yönüyle iyi de olmuş yanii kaynana görümce ikilisi iştee çok fena olurlar genelde

kızlar ben bugünün menüsünü şimdiden yazayım malum yarın tek izin günüm cok yoğunum hem anneme hem kaynanama gitcem giremeyebilirim telden zor oluyo zaten yazmak
10-limonlu su

10.40-bir bardak yarım yağlı süte mısır gevreği

13-sebzeli makarna+mercimek corbası birer porsiyon

14.30-form çayı

15-yer fıstığı on tane kadar

16-bir mandalina

yemeği de yüksek ihtimal 7 de yerim bir kase arap aşı çorbası +turp

2 lt su spor blmiyom eve gidince yapamam galiba çamaşır fln bekliyo

Bugünkü menum
Sabah 7.30 ılık limonlu su ve yarım muz
8.00 Leslie 3 mil
9.30 iki yumurta bir tabak yeşillik üç kestane
13.30 yarım alabalık bir kase mercimek çorbası
16.00 bir tabak mantar bir büyük kase yoğurt
17.00 iki avuç çekirdek yedim ve günü bitirdim
2 litre su 3 olur yatağa kadar
Iki kupa yeşil çay

Canım çok az yiyon nasl dayaniyonn.
Ay bide balığı sık tiketiyosun ne güzel darısı basima

Benim eşim et. Tavuk balık yemediği için.bende hiç balık uemiurm.eti tavuğu kendime yapiyrm ama.daha önce balık hiç yapmadım.annem yapardı hep.ama bu hafta alcm İnsallah

10 kahvaltı
Bi yumurtadan kıymalı yumurta. Peynir zeytin yogrt bi film ekmk
13 bi çay b süt
15 bi kupa kahve
17.30.6 yk fasulye yogrt turp.dört parmagm kadar bazlama.komsm gtrdi dayanamadım
21 çay
30 dk yuruys 3 litre su

Haklısın tek gün izin asla yetmiyor hangisini yapacağını şaşırmış halde oluyorsun. Menün çok güzel eeee birde evde iş hareket var spor yapsan iş kalıyor iş yapsan spor bende öyleyim mecburen birini tercih ederim.

bugünkü sanki biraz daha az mı olmuş? Ama sana yettiyse sorun değil tabiki

Benim eşim et. Tavuk balık yemediği için.bende hiç balık uemiurm.eti tavuğu kendime yapiyrm ama.daha önce balık hiç yapmadım.annem yapardı hep.ama bu hafta alcm İnsallah
Aaa ama proteinsiz olmaz çok önemli tabiki her gününde olsun, et yemediğin gün mutlaka bir yumurta beyazı da yiyebilirsin. Saf protein sadece onda var.
10 kahvaltı
Bi yumurtadan kıymalı yumurta. Peynir zeytin yogrt bi film ekmk
13 bi çay b süt
15 bi kupa kahve
17.30.6 yk fasulye yogrt turp.dört parmagm kadar bazlama.komsm gtrdi dayanamadım
21 çay
30 dk yuruys 3 litre su
Güzel canım menün

Ayy kızlar haftada kaç makine yikiyosnz çamaşır
biz iki kişiyiz 2 veya 3 kez yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…