- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Hergün demekki çıkıyor yıkıyorsun canım, kış günü birde bunu kurutmasi var onu nasıl halledebiliyorsun?Yaa ben neden bu kadar çok makine yikiyrm her gün mutlaka yikiyrm.
Canını sıkma herşey olduğu kadar, mükemmel olmak zorunda değilizÇok zor oluyo zaten evde her yer çamaşır. Zaten çocuktan dolayı uzun uzun utude yapmiyrm.eskiden herşeyi tek tek utulerdm şimdi sadece eşimin kıyafetleri utuleniyo
Evet canım her ptesi kontrol tartisi adı altında kilolarınızı bildirirseniz çok iyi olur. Sadece önlem amaçlı bakalım cumadan sonra değişme oluyormu diye...Bundan sonra pazartesi leride kilo yaziyrz demi
Daha mezun değilim canım izine ayrıldım bayagidir burdayım ben takımın eskilerinden oldukçok haklısın cnm yaa doğru söylüyorsun iştahıda acıyor yedikçe yiyesi geliyor insanın dediğin gibi bir gün belirleyip olmazsa olmaz bir yemeğin yanında az miktarda yiyeyim o zaman köfte gibi bir yemekle haftada bir bakalım ne farkedecek deneyip görmem lazım cvp için teşekkürler . sen toplamda kaç kilo verdin artık mezun musun
Ya hep bu çevre aslında çokta iyimissin sen neyse ama Azmin hayran kaldım ya süpersin o kadar vermişsin son kiloları da verirsin rahatcahoşgeldin o zaman aramıza canım tekrardan biz coğumuz yeniyiz evet.
yaşımızla boyumuz yakınmış bende 163 üm 25 yaşındayım bekarken hep 53-56 arasıydım hatta üniye 49 la gitmiştim 56 ile dönmüştüm herkes o halime bayılmıştı
önceden cok zayıf derlerdi sürekli,iştahsızlık vardı annem babam sıkıştırır durur ne yersem yeyim kilo alamazdım hatta nişanlandım nişanlım sıkıştırmaya basladı eliyle yedirmeler falan cünkü en ufak bir yorgunlukta eriyip akardım örneğin çarşıya mı gittik ertesi gün benden iki kilo gitmiş hemen yüzüm gözüm çökmüş bi haller
evlendikten sonra eşimin zorlamalarıyla 58 oldum hepte öyle gitcek sandım 4. ay hamile kaldım hamileliktede yine aynı keza sen iki canlısın aman bebek zayıf olmasın yeni evliyim esime güzel yemekler yapayım diye diye e tabi bu arada benim iştahım uçtu gitti sürekli yiyorum sürekli canım bişeyler çekiyo hamurişleri tatlı ne varsa o şekilde 82 kilo ile doğuma girdim bebeğim 3400 doğdu kiloyu ben almışım yani 7 aylık oldu bebişim bu 7 ayda 22 kilo verdim çok şükür kaldı 4 kilo 56 olduktan sonra 56-58 arası dengeyi korumak istiyorum inşallah
Daha yaza var bence yapabiliriz bu yaza daha fit daha güzel gireceğiz insallahSevgisine ilgisine hiç laf edemem zaten, kör olurumben bazen aşırı sinirli olabiliyorum; kapıdan kovsam bacadan girer. Ama o da o halimden bikmisti. Evde hayatta sorumluluk almayi sevmez. Çocuğa yemek pisene kadar dayanır. Yemekten sonra lütfen çocuk uyuynca mutfağı topla der. Bir saatten fazla dayanmaz. Ama dört buçuk ay sabırla bakti; o yüzden o halimden çok bikmisti diye düşünüyorum.
Mesela arkadaşlarına falan gitmek isterdi ailecek oturmalar muhabbetleri ya da arkadaşlarının dugunleri yada çocuklarının sünnet dugunleri falan; istemezdim. Halimden utaniyordum resmen. Neyse öyle öyle gitti, azı kaldı. Yaz beklesin biz geliyoruz
a çok ilginç benim tanıdığım erkekler hep etçil yani et yemeği sever sanırdim erkekleri demek et tavuk sevmeyen adamlar da varmisBenim eşim et. Tavuk balık yemediği için.bende hiç balık uemiurm.eti tavuğu kendime yapiyrm ama.daha önce balık hiç yapmadım.annem yapardı hep.ama bu hafta alcm İnsallah
benim eşim de kırmızı et ve balık sevmez ama oğlumu alistirdim. Bekarken haftanın iki günü mutlaka balık yerdik annem ve abimle. Eşimle o fasillari yapamıyoruz ama oğlum yaşını doldurdugundan beri karşılıklı oturup yiyebilecegim bir aile ferdimiz olmuş olduCanım çok az yiyon nasl dayaniyonn.
Ay bide balığı sık tiketiyosun ne güzel darısı basima
Yok kaptancim az değil aslında ara ogunleri kaldirinca yemiyormusum gibi gelebilirHaklısın tek gün izin asla yetmiyor hangisini yapacağını şaşırmış halde oluyorsun. Menün çok güzel eeee birde evde iş hareket var spor yapsan iş kalıyor iş yapsan spor bende öyleyim mecburen birini tercih ederim.
bugünkü sanki biraz daha az mı olmuş? Ama sana yettiyse sorun değil tabiki
Allahımyaa .ikimizide tetikleyen şey hemn hemn aynı.kaynanam bize geldi 1 hafta kaldı.ikide bi beni süzüp ne kkadar çokkilo almissn vs dedi.bide kocamin yanında; (( ha diyeceksinadam zaten goruyo.ama ne biliyim gururum çok incindi;((perihan90 canım bende seni gibi.hayattan bıkmıştır.sonra ksynanamin telde gorumcemle benle ilgili konuşurken 100 kilo vardır dediğini duydum
Ondan sonra kafama takım.Allahin izniyle az kaldı
Ölen bebeklerin cennette Şefaatçi olur İnsallah
Canım ne istiyorsa yedim saati dikkate hiç almadan.Bama iyi geldi.Çocuklar hasta gtip gidiyor 3-5 gün sonra geri geliyor. İyileşemediler bir türlü. Bende grip oldum, düzeldim şükür. Yeni yıldan sonra arkadaşlarımı da diyete soktum.He şöyle hesap ver bakalımçok güzel menün süper Neler yaptın bakalım izinde? Toparlanmana iyi geldimi?
Ben seni soracaktım gelmişsin. Ne depresyonu bu canım. Çık depresyondan. Ne zaman konuşmak istersen biz varız. Yalnız değilsin.Selamın 1 . Takım depresyondaki Deadline dan hepinize merhaba
Kutlarım derecen için canım.aa çok şaşırdım ve mutlu oldum teşekkürler devamınıda getiririm inşallah
Kaynanana da bir şey demiyorum. Dört gözle torun beklekler,sonrada en önemli zamanda olmazlar. İyiki ailen varmış. Azminden dolayı da kutlarım.Canim 80 kilo gebe kaldım. 90 kilo doğuma gittim. Son anda sezaryen e aldılar beni. Benim Ailem hemen çıkıp gelemedi abinin düğün arefesiydi. Benimkiler gelmeyince kayinvalidem gıcık mi oldu bilmem, ben daha hastanedeyken nişan düğün tarihi aldılar gorumceme. Ben 34 günlük doğum yaptım daha kirkim çıkmadı nişan düğün yaptılar. Hal öyle olunca o sezaryan li haliyle birgün bile yatamadim ve bir tas çorba koyan olmadı önüme yedi gün. Ne zaman bizimkiler geldi Karnım doydu sirtim yatak gördü. .öyle rezil olunca ilk hafta hem sinir hem stres süt de gelmedi doğru dürüst. Öyle olunca ne bulduysam yedim. Yemeğe sigindim. Çocuk üç aylık emmeyi bıraktığı halde ben yine yedim. Çocuk hiç susmazdi. İnanılmaz aglak bir bebeğim vardı. Ev işi bile zor yuruyordu. Hep dışardan geldi yemekler aylarca. Sonuç 99 kilo. Bacaklarimi altima alıp oturamaz hâle geldim. Kıyafetlerin içine giremez oldum. Hantallik sadece. Sonra eşim takılma başladı kiloma. O zaman kötü hissettim. Bozuldugumu görünce gel seni spor salonuna yazalım aksamlari çocuğa bakayım git sporunu yap gel dedi. Öyle başladı. Dokuz günde yedi kilo gitti ilk ekmeği kisip evde sebze meyve ağırlıklı beslenip suyu artirinca. Bacaklarimi ağrı sızı bir anda kesiliiverdi o yedi kilo birden gidince. Zannedersem ödem di. Öyle gramajlar azaldikca tartida mutlu oldum ve şimdiki kadar sıkı olmayan diywtime ve günde iki saat spor salonunda vakit geçirmeye devam ettim. Haftanın altı günü devam ettim. Nisan ayının sonlarına doğru iki buçuk ayda 16 kilo gitmişti. Gitmesine ama sarkti vücudum hem de çok fena. Diyeti biraktim (tabi abartı yemedim) iki ay daha spora devam ettim ama baktım vücudum istediğim gibi toparlamiyor moralim bozuldu bıraktım. Ekim ayı girdi mi millet inceldin falan demeye başladı. 16 kilo verince bile o kadar tepki almamistim. Bir cesaret tartiya çıktım 90 kiloyum. Yedi kilo geri gelmiş. Ama vücudum toparlamisti. Nisan ekim arası diyet yoktu ama eskisi gibi abartmadim da. Abarttim ama bazen. Akşamları yememeye çalıştım. Sürekli su içmeye çalıştım. Kasım ayında bir daha başladım. Bu sefer daha sıkı başladım. Ekmek yok pirinç yok yağda kavrulan kizaran yemek yok.seker yok (arada nescafelerdeki şekeri yuklenmem haric). Egzersiz ekledim yanına. Gerisi çorap sokugu gibi geliyor. Sonuç 14.2 kilo daha gitmiş. Toplamda 23.2 kilo. Şubat ayına kadar 25 kilo gitmiş olur. Bir senede 25 kilo. Şu an gelinlik kilomda sayilirim. Ama eşimle tanistigimizda 61-62 kiloydum. Ondan Iki sene öncesinde 52 kiloydum. O hallerimi özlüyorum. O zamanlardan kalan bütün kiyafetlerim duruyor onları giymek istiyorum kardes.
pazara gittiğimizde 42 kilo taşıyabilir miyiz? ? Hayır muhtemelen. Ama vucudumda tuttum o kiloyu ve vucuduma o haksızlığa ettim. Ideal kilom 57. Ve yaza kadar bu son 18 kiloyu verip o kiloya ulasacagim. 55 i de görmek istiyorum. Sisince bütün güzelliği kayboluyor kadının. Dışarda esinle yürürken sağında solundan geçen o fit kadinlari düşün. Acaba eslerimiz keşke benim karım da böyle olsa demiyor mudur hiç? Ben erkek olsam yanımda 99 kilo bir kadın tasisam derdim.. şu oğullarının yanında ablalari gibi gezen kaç kadın bizim gibi şişman? ? Ben hep onlara ozenmisimdir benim de bir oğlum var. Vücut kitle indeksim geçen sene 36 olmuştu. . Ikinci derece şişman şimdi 28 küsür galiba. Kiyafetlerim olmaya başladı. Mutluyum ve bu mutluluk bir kutu kola ve bir paket cipsten daha değerli. Kararlı ol tatlım. Sonrası gelir. Gencecik yaşta şişman yaşanmaz
Kıyamam tadımlık turşu demiş.Haftada bir menüne ekle bence ödül olarak. Anlaşılan çok seviyorsun.menüm
9,30-limonlu su
10,30-bir bardak yarım yağlı süte mısır gevreği
13-bir +ceyrek lahmacun+ 2 bardak ayran
14,30-4 kaşık az şekerli irmik helvası
15,30-form çayı
20-arap aşı corbası bir kase(hamur yemedim)+turp+tadımlık turşu
21-bir sade soda+10 tane kadar karışık çerez
2 lt su +30 dk yürüyüş+ 10 dk titretme spor aleti (aslında daha cok yapabilirdim fakat 10 dk dan sonra bacak basen bölgemde kasıntı başlıyo dayanamıyorum)
Allah evladına sağlık versin. Sende zor günler geçirmişsin. Hepimizin bir hikâyesi var. Şimdi toparlanma zamanı. Çünkü bebeğinin sana ve mutlu bir anneye ihtiyacı var. Enerjimiz çocukları da etkiliyor unutma lütfen. Sen güzel bir kadınsın, buradan hiç ayrılma ve kilo verdikçe aynaya bakmayı kendin isteyeceksin. Yakın takipteyim.. Cnm bende 4 yıllık evliyim.bnmde bi oğlum var 5 aylık.evlndigimde 63 tüm.boyum 168. Çok güzeldi fizigim.3 tane bebeğimi kaybettim.5.5 aylık,4 aylık ve 3 aylık.bnde kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı. Her hamilelik ve sonrasıtedavide daha cokkilo aaldım.son hamile kaldığımda 82 ile kaldım.doğumdanciktgmda 80 dim.ama yiye yiye 98 oldum.kilom 3 aaylık bi kilo anlayacagin.aynn bnde çok zorlanym yerden kalkarkn biyere tutunmam lazım.namaz kilarkn bile zorlanym.
Aslında hayatımın genelinde bi bosvermslik,salmislik var.toparlanmak zorundaym
Sende iradeli bayanlardansın.z Çok iyi kilo vermişsin. Benim kilomda olmak istiyorsun. Bende 51-52 olsam yeter diyorum.hoşgeldin o zaman aramıza canım tekrardan biz coğumuz yeniyiz evet.
yaşımızla boyumuz yakınmış bende 163 üm 25 yaşındayım bekarken hep 53-56 arasıydım hatta üniye 49 la gitmiştim 56 ile dönmüştüm herkes o halime bayılmıştı
önceden cok zayıf derlerdi sürekli,iştahsızlık vardı annem babam sıkıştırır durur ne yersem yeyim kilo alamazdım hatta nişanlandım nişanlım sıkıştırmaya basladı eliyle yedirmeler falan cünkü en ufak bir yorgunlukta eriyip akardım örneğin çarşıya mı gittik ertesi gün benden iki kilo gitmiş hemen yüzüm gözüm çökmüş bi haller
evlendikten sonra eşimin zorlamalarıyla 58 oldum hepte öyle gitcek sandım 4. ay hamile kaldım hamileliktede yine aynı keza sen iki canlısın aman bebek zayıf olmasın yeni evliyim esime güzel yemekler yapayım diye diye e tabi bu arada benim iştahım uçtu gitti sürekli yiyorum sürekli canım bişeyler çekiyo hamurişleri tatlı ne varsa o şekilde 82 kilo ile doğuma girdim bebeğim 3400 doğdu kiloyu ben almışım yani 7 aylık oldu bebişim bu 7 ayda 22 kilo verdim çok şükür kaldı 4 kilo 56 olduktan sonra 56-58 arası dengeyi korumak istiyorum inşallah
Menün çok güzel , sporda var, suyunuda içmişsin. Hiç umursama boşver. Yaza günlerini gösterirsin. Yaşadıklarını bile bile bu şekilde konuşmaları doğru değil. Kendilerini yetiştirememişler.Dünkü menumu yazyrm
Sabah 8 iki bardak ılıksu
9.00 3 zeytin 1 dilim ekmk 1 dilim peynir 1 yumurta
12.00 1 kase mercimek cçorbası bir tavuk but
15.00. 1 elma
17.00. Karnibahar yemeği 6 kasik.3 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran
19.00 1 mandalina
Toplam 3 lt su
1 mil leslie yaptm .15 sabah 15 aksm mekik
Ya ben böyle insanlara çok üzülüyorum yazık yapacak işleri takacak bişeyler yok ki insanları kurmakta ugrayarak vakitleri bar harcadiklari zamana yazık yaniAllahımyaa .ikimizide tetikleyen şey hemn hemn aynı.kaynanam bize geldi 1 hafta kaldı.ikide bi beni süzüp ne kkadar çokkilo almissn vs dedi.bide kocamin yanında; (( ha diyeceksinadam zaten goruyo.ama ne biliyim gururum çok incindi;((
Biliyo zaten tedaviyle olduğunu bebeğin.insanaacimiyo kimse onu gordum.
AArtık silkndim cnm.inş yaza beni zayıf goreckler.tabi ondan öncebu 15 tatilde bol bol dalgalarını ggeçerler. Öyle gitmek istemiyorumki ....ama kacisim yok.bebek olmasa bi bahane bulurdum da şimdi torunu özledikdiyip duruyolar.neden herkes hayatı zorlastryr ki..anlamyrmm.gelmissn 60 yaşına kaç yıl in kalmışkimbilir..kalp kirip yükünü neden agirlastrysun ki...
Gülfuren aksamlari nedense bir açlık bir bişeyler yeme isteği bu aralar mutsuzluk falan bişeyde yok ama aslında öyle işte biraz saçma şeyler yedim falan inşallah kendime geleceğim bu hafta hedefime de ulaşmam sartCanım ne istiyorsa yedim saati dikkate hiç almadan.Bama iyi geldi.Çocuklar hasta gtip gidiyor 3-5 gün sonra geri geliyor. İyileşemediler bir türlü. Bende grip oldum, düzeldim şükür. Yeni yıldan sonra arkadaşlarımı da diyete soktum.
Biri çok iradeli ,diğeri benim gibi. Ama ben diyet modunda gittiğim zaman daha çok yemeye başlıyorum. Eşimde farkına varmış.Diyetteyim deyince normalde yemeyeceğim şeyleri yiyorum. Bende yediklerimi azalttım. Ama her şeyden yiyorum. Spor ile destekleyeceğim.
Acelem yok az kilom kaldı. Zumbada kaldı. Oğlumun çıkış saatine denk geliyor.Bu yöntem işe yaradı şu an.Bu sabah 56.7 çıktım.İnşallah cumaya izne ayrıldığımdan daha az kilo da dönerim.
Ben seni soracaktım gelmişsin. Ne depresyonu bu canım. Çık depresyondan. Ne zaman konuşmak istersen biz varız. Yalnız değilsin.
Kutlarım derecen için canım.
Kaynanana da bir şey demiyorum. Dört gözle torun beklekler,sonrada en önemli zamanda olmazlar. İyiki ailen varmış. Azminden dolayı da kutlarım.
Kıyamam tadımlık turşu demiş.Haftada bir menüne ekle bence ödül olarak. Anlaşılan çok seviyorsun.
Allah evladına sağlık versin. Sende zor günler geçirmişsin. Hepimizin bir hikâyesi var. Şimdi toparlanma zamanı. Çünkü bebeğinin sana ve mutlu bir anneye ihtiyacı var. Enerjimiz çocukları da etkiliyor unutma lütfen. Sen güzel bir kadınsın, buradan hiç ayrılma ve kilo verdikçe aynaya bakmayı kendin isteyeceksin. Yakın takipteyim.
Sende iradeli bayanlardansın.z Çok iyi kilo vermişsin. Benim kilomda olmak istiyorsun. Bende 51-52 olsam yeter diyorum.
Bence çok değil ilk günlerine nazaran şuanda kilonda yüksek, biraz böyle devam edebilirsin.Bugünkü menüm
9.00 da kalktm kahvaltı 10 u buldu.malum haftasonu
10.00 1 yumurta.2 dilim ekmk.1 ince dilim peynir.2 zeytin.2 sekersz çay
14.00 1 kase patates yemeği ( bunu yememeliydim;(() 1 bardak ayran
16.00 5 fındık.1 trabzon hurması
20.00 1 tavukbut.1 dilim ekmk.1 koca tabak salata.2 bardak ayran
Toplam 2.5 lt su .1 lt daha da içerim
Spor yapmadm
Verimsiz birgundu.
Kızlar listelerim nasıl.emzirdigimi göz önüne alarak yorum yaparmsnz.ekmek cokmu sizce
Yuhhhh artık. Genç bir kıza söylenecek laf mı? Sende o lafı , resmen yedirtmişsin kutlarım canım.Ya ben böyle insanlara çok üzülüyorum yazık yapacak işleri takacak bişeyler yok ki insanları kurmakta ugrayarak vakitleri bar harcadiklari zamana yazık yanibeni tetikleyen de buna benzer bir olaydı babamın kuzeni var erkek benden büyük oğlu var işte evlendi oğlu düğününe gittik bana demesin mi gelönüme bak ne güzel uzun ince birde kendine bak seni böyle kim beğendim gibi bişey ben şok tabi o zamandan beri yüzüne bakmıyorum o ayrı allah allah napayım yani ben senin gelinini oğlunu babama söyledim boşver kiskaniyorlar seni dedi birdaha bayramda falan adamı görünce sırf selam verip birdaha uğramiyurum hadsiz ağzından çıkanı kulağı duymayan insanlardan hiç haz etmem hayatım boyunca kimseyi de aşağılamadım neyse ama en güzel cevap kilo verip karşılarına öyle çıkmak ki ben öyle yaptım yüz ifadesini görmeliydin adamın beni görünce bunu düşün valla motive et kendini süper oluyor
Hiç takılma yarın tartıl ,tekrar başla. Ben izinde yediklerimi yazsam şaşırırsın.Ama hemen müdahale edince daha da çok kilo gidiyor. Arada metoyu şaşırtmak lazım demek ki.Gülfuren aksamlari nedense bir açlık bir bişeyler yeme isteği bu aralar mutsuzluk falan bişeyde yok ama aslında öyle işte biraz saçma şeyler yedim falan inşallah kendime geleceğim bu hafta hedefime de ulaşmam sart
Ayy kızlar haftada kaç makine yikiyosnz çamaşır
[/QUOTE cnm ben hergun fix bi makine. Bazen 2 hatta 3 oluyo.dili olsa mahkemeye gidecek makinensikayet
Evet ya zaten çok haddini bilmez bir adam hani olur ya saçma sapan konuşur bikere bir karşında erkek yok yani ayıp denen bişey var gerçekten anlam veremediğim bir insan neyse ama öyle kaldı bayramda nasıl mesut oldumYuhhhh artık. Genç bir kıza söylenecek laf mı? Sende o lafı , resmen yedirtmişsin kutlarım canım.
Hiç takılma yarın tartıl ,tekrar başla. Ben izinde yediklerimi yazsam şaşırırsın.Ama hemen müdahale edince daha da çok kilo gidiyor. Arada metoyu şaşırtmak lazım demek ki.
Duyduk duydukEvet ya zaten çok haddini bilmez bir adam hani olur ya saçma sapan konuşur bikere bir karşında erkek yok yani ayıp denen bişey var gerçekten anlam veremediğim bir insan neyse ama öyle kaldı bayramda nasıl mesut oldum
benim midem kuculmus ama farkındayım belli bişeyler sonra midem bulanıyor ağrıyor çok geliyor ya güzel bişey beni durduracak etkenbirde bu haziran da en yakın arkadaşımın düğünü var benim 55 olmam lazım o nedenle artık gerçekten azimliyim o düğünde 55 olacağım mümkün olduğu kadar o civar yani çünkü söz verdim ona düğün süresince yardım edicem kız kardeşi olmadığı için ve kardeşim gibi olduğu için hep ortada olucam w birde damatta arkadaşım sayılır onun ailesini de tanıyorum kardeşim gibi o da düğün resimlerine bakınca kendimi beğenmek istiyorum insallah ApriL_2007 ve dagatesi sizde duyun benim kilo vermem şart nisana kadar hatta nikah olabilir o arada da ay çok az kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?