Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çok zor oluyo zaten evde her yer çamaşır. Zaten çocuktan dolayı uzun uzun utude yapmiyrm.eskiden herşeyi tek tek utulerdm şimdi sadece eşimin kıyafetleri utuleniyo

Çok zor oluyo zaten evde her yer çamaşır. Zaten çocuktan dolayı uzun uzun utude yapmiyrm.eskiden herşeyi tek tek utulerdm şimdi sadece eşimin kıyafetleri utuleniyo
Canını sıkma herşey olduğu kadar, mükemmel olmak zorunda değiliz

Daha mezun değilim canım izine ayrıldım bayagidir burdayım ben takımın eskilerinden olduk aslında tam mezun olacaktım hedefim 59 du 60 lara gelince ara verdim çünkü 55 olmak istediğimi karar verdim artık tekrar devam edeceğim burda artık aranızdayım pazartesi tartilayimda acı gerçekle yuzleseyim 63 falan oldüğümü tahmin ediyorum inşallah daha fazla degikdir

Ya hep bu çevre aslında çokta iyimissin sen neyse ama Azmin hayran kaldım ya süpersin o kadar vermişsin son kiloları da verirsin rahatca

Daha yaza var bence yapabiliriz bu yaza daha fit daha güzel gireceğiz insallah

Benim eşim et. Tavuk balık yemediği için.bende hiç balık uemiurm.eti tavuğu kendime yapiyrm ama.daha önce balık hiç yapmadım.annem yapardı hep.ama bu hafta alcm İnsallah
a çok ilginç benim tanıdığım erkekler hep etçil yani et yemeği sever sanırdim erkekleri demek et tavuk sevmeyen adamlar da varmis e ne yiyor peki et sevmiyorsa merak ettim

Canım çok az yiyon nasl dayaniyonn.
Ay bide balığı sık tiketiyosun ne güzel darısı basima
benim eşim de kırmızı et ve balık sevmez ama oğlumu alistirdim. Bekarken haftanın iki günü mutlaka balık yerdik annem ve abimle. Eşimle o fasillari yapamıyoruz ama oğlum yaşını doldurdugundan beri karşılıklı oturup yiyebilecegim bir aile ferdimiz olmuş oldu
mesela eşim corbalari da sevmez oğlum sayesinde sık sık öğünlerde bulunduruyorum. Senin çocuk da az büyüyünce mecbur alışkanlık olacak; ben seve seve yapıyorum o ayrı.

Yok kaptancim az değil aslında ara ogunleri kaldirinca yemiyormusum gibi gelebilir
Sabah iki yumurta 3 kestane bol yeşillik. Öğlen balık çorba akşam da yoğurt mantar az değil ki. Dolu dolu üç öğün

Allahımyaa .ikimizide tetikleyen şey hemn hemn aynı.kaynanam bize geldi 1 hafta kaldı.ikide bi beni süzüp ne kkadar çokkilo almissn vs dedi.bide kocamin yanında; (( ha diyeceksinadam zaten goruyo.ama ne biliyim gururum çok incindi;((
Biliyo zaten tedaviyle olduğunu bebeğin.insanaacimiyo kimse onu gordum.
AArtık silkndim cnm.inş yaza beni zayıf goreckler.tabi ondan öncebu 15 tatilde bol bol dalgalarını ggeçerler. Öyle gitmek istemiyorumki ....ama kacisim yok.bebek olmasa bi bahane bulurdum da şimdi torunu özledikdiyip duruyolar.neden herkes hayatı zorlastryr ki..anlamyrmm.gelmissn 60 yaşına kaç yıl in kalmışkimbilir..kalp kirip yükünü neden agirlastrysun ki...

He şöyle hesap ver bakalım çok güzel menün süper Neler yaptın bakalım izinde? Toparlanmana iyi geldimi?
Canım ne istiyorsa yedim saati dikkate hiç almadan.Bama iyi geldi.Çocuklar hasta gtip gidiyor 3-5 gün sonra geri geliyor. İyileşemediler bir türlü. Bende grip oldum, düzeldim şükür. Yeni yıldan sonra arkadaşlarımı da diyete soktum.
Biri çok iradeli ,diğeri benim gibi. Ama ben diyet modunda gittiğim zaman daha çok yemeye başlıyorum. Eşimde farkına varmış.Diyetteyim deyince normalde yemeyeceğim şeyleri yiyorum. Bende yediklerimi azalttım. Ama her şeyden yiyorum. Spor ile destekleyeceğim.
Acelem yok az kilom kaldı. Zumbada kaldı. Oğlumun çıkış saatine denk geliyor.Bu yöntem işe yaradı şu an.Bu sabah 56.7 çıktım.İnşallah cumaya izne ayrıldığımdan daha az kilo da dönerim.
Selamın 1 . Takım depresyondaki Deadline dan hepinize merhaba
Ben seni soracaktım gelmişsin. Ne depresyonu bu canım. Çık depresyondan. Ne zaman konuşmak istersen biz varız. Yalnız değilsin.
aa çok şaşırdım ve mutlu oldum teşekkürler devamınıda getiririm inşallah
Kutlarım derecen için canım.

Kaynanana da bir şey demiyorum. Dört gözle torun beklekler,sonrada en önemli zamanda olmazlar. İyiki ailen varmış. Azminden dolayı da kutlarım.

Kıyamam tadımlık turşu demiş.Haftada bir menüne ekle bence ödül olarak. Anlaşılan çok seviyorsun.

Allah evladına sağlık versin. Sende zor günler geçirmişsin. Hepimizin bir hikâyesi var. Şimdi toparlanma zamanı. Çünkü bebeğinin sana ve mutlu bir anneye ihtiyacı var. Enerjimiz çocukları da etkiliyor unutma lütfen. Sen güzel bir kadınsın, buradan hiç ayrılma ve kilo verdikçe aynaya bakmayı kendin isteyeceksin. Yakın takipteyim.

Sende iradeli bayanlardansın.z Çok iyi kilo vermişsin. Benim kilomda olmak istiyorsun. Bende 51-52 olsam yeter diyorum.

Dünkü menumu yazyrm
Sabah 8 iki bardak ılıksu
9.00 3 zeytin 1 dilim ekmk 1 dilim peynir 1 yumurta
12.00 1 kase mercimek cçorbası bir tavuk but
15.00. 1 elma
17.00. Karnibahar yemeği 6 kasik.3 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran
19.00 1 mandalina
Toplam 3 lt su
1 mil leslie yaptm .15 sabah 15 aksm mekik

Menün çok güzel , sporda var, suyunuda içmişsin. Hiç umursama boşver. Yaza günlerini gösterirsin. Yaşadıklarını bile bile bu şekilde konuşmaları doğru değil. Kendilerini yetiştirememişler.

Bugünkü menüm
9.00 da kalktm kahvaltı 10 u buldu.malum haftasonu
10.00 1 yumurta.2 dilim ekmk.1 ince dilim peynir.2 zeytin.2 sekersz çay
14.00 1 kase patates yemeği ( bunu yememeliydim;(() 1 bardak ayran
16.00 5 fındık.1 trabzon hurması
20.00 1 tavukbut.1 dilim ekmk.1 koca tabak salata.2 bardak ayran
Toplam 2.5 lt su .1 lt daha da içerim
Spor yapmadm
Verimsiz birgundu.
Kızlar listelerim nasıl.emzirdigimi göz önüne alarak yorum yaparmsnz.ekmek cokmu sizce

Ya ben böyle insanlara çok üzülüyorum yazık yapacak işleri takacak bişeyler yok ki insanları kurmakta ugrayarak vakitleri bar harcadiklari zamana yazık yani beni tetikleyen de buna benzer bir olaydı babamın kuzeni var erkek benden büyük oğlu var işte evlendi oğlu düğününe gittik bana demesin mi gelönüme bak ne güzel uzun ince birde kendine bak seni böyle kim beğendim gibi bişey ben şok tabi o zamandan beri yüzüne bakmıyorum o ayrı allah allah napayım yani ben senin gelinini oğlunu babama söyledim boşver kiskaniyorlar seni dedi birdaha bayramda falan adamı görünce sırf selam verip birdaha uğramiyurum hadsiz ağzından çıkanı kulağı duymayan insanlardan hiç haz etmem hayatım boyunca kimseyi de aşağılamadım neyse ama en güzel cevap kilo verip karşılarına öyle çıkmak ki ben öyle yaptım yüz ifadesini görmeliydin adamın beni görünce bunu düşün valla motive et kendini süper oluyor

Gülfuren aksamlari nedense bir açlık bir bişeyler yeme isteği bu aralar mutsuzluk falan bişeyde yok ama aslında öyle işte biraz saçma şeyler yedim falan inşallah kendime geleceğim bu hafta hedefime de ulaşmam sart

Bence çok değil ilk günlerine nazaran şuanda kilonda yüksek, biraz böyle devam edebilirsin.

Yuhhhh artık. Genç bir kıza söylenecek laf mı? Sende o lafı , resmen yedirtmişsin kutlarım canım.
Hiç takılma yarın tartıl ,tekrar başla. Ben izinde yediklerimi yazsam şaşırırsın.Ama hemen müdahale edince daha da çok kilo gidiyor. Arada metoyu şaşırtmak lazım demek ki.

Evet ya zaten çok haddini bilmez bir adam hani olur ya saçma sapan konuşur bikere bir karşında erkek yok yani ayıp denen bişey var gerçekten anlam veremediğim bir insan neyse ama öyle kaldı bayramda nasıl mesut oldum
benim midem kuculmus ama farkındayım belli bişeyler sonra midem bulanıyor ağrıyor çok geliyor ya güzel bişey beni durduracak etken birde bu haziran da en yakın arkadaşımın düğünü var benim 55 olmam lazım o nedenle artık gerçekten azimliyim o düğünde 55 olacağım mümkün olduğu kadar o civar yani çünkü söz verdim ona düğün süresince yardım edicem kız kardeşi olmadığı için ve kardeşim gibi olduğu için hep ortada olucam w birde damatta arkadaşım sayılır onun ailesini de tanıyorum kardeşim gibi o da düğün resimlerine bakınca kendimi beğenmek istiyorum insallah ApriL_2007 ve dagatesi sizde duyun benim kilo vermem şart nisana kadar hatta nikah olabilir o arada da ay çok az kalmis

Duyduk duyduk ayy heyecanlı. Nede güzel olursun sen 55 le, bence başarabiliriz 60'lara inen 55'ede iner. Sen yine o deli sporlarına başla, yediklerini hergün yaz paparalarada hazır ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…