Tamam hazır olacağım aprilim yaparım dimi sen bana güveniyorsan kesin yaparimDuyduk duydukayy heyecanlı. Nede güzel olursun sen 55 le, bence başarabiliriz 60'lara inen 55'ede iner. Sen yine o deli sporlarına başla, yediklerini hergün yaz paparalarada hazır ol.
O zaman başlamam düdüğü çaldı.Yarından itibaren başlaman lazım.Evet ya zaten çok haddini bilmez bir adam hani olur ya saçma sapan konuşur bikere bir karşında erkek yok yani ayıp denen bişey var gerçekten anlam veremediğim bir insan neyse ama öyle kaldı bayramda nasıl mesut oldum
benim midem kuculmus ama farkındayım belli bişeyler sonra midem bulanıyor ağrıyor çok geliyor ya güzel bişey beni durduracak etkenbirde bu haziran da en yakın arkadaşımın düğünü var benim 55 olmam lazım o nedenle artık gerçekten azimliyim o düğünde 55 olacağım mümkün olduğu kadar o civar yani çünkü söz verdim ona düğün süresince yardım edicem kız kardeşi olmadığı için ve kardeşim gibi olduğu için hep ortada olucam w birde damatta arkadaşım sayılır onun ailesini de tanıyorum kardeşim gibi o da düğün resimlerine bakınca kendimi beğenmek istiyorum insallah ApriL_2007 ve dagatesi sizde duyun benim kilo vermem şart nisana kadar hatta nikah olabilir o arada da ay çok az kalmis
Benim kaynanam da ablalarima bakıp en sismanlari sensin deyip kikir kikir guluyordu. Ama kendisi 1 55 boyunda 95 falan filan kilo olunca pek takmadim. En azından bende boy var Anne seni bi durtseler yol aşağı yuvarlanirsin dedim o gün bugün sustuAllahımyaa .ikimizide tetikleyen şey hemn hemn aynı.kaynanam bize geldi 1 hafta kaldı.ikide bi beni süzüp ne kkadar çokkilo almissn vs dedi.bide kocamin yanında; (( ha diyeceksinadam zaten goruyo.ama ne biliyim gururum çok incindi;((
Biliyo zaten tedaviyle olduğunu bebeğin.insanaacimiyo kimse onu gordum.
AArtık silkndim cnm.inş yaza beni zayıf goreckler.tabi ondan öncebu 15 tatilde bol bol dalgalarını ggeçerler. Öyle gitmek istemiyorumki ....ama kacisim yok.bebek olmasa bi bahane bulurdum da şimdi torunu özledikdiyip duruyolar.neden herkes hayatı zorlastryr ki..anlamyrmm.gelmissn 60 yaşına kaç yıl in kalmışkimbilir..kalp kirip yükünü neden agirlastrysun ki...
başladım cnm.birkaç gundur.6. Aydayiz cnku.zaten bnm bebek emmiyo sadece gece emiyo gündüz sagiyorum.eskiye gore zaten azalmıştı cnku sagmktan oyle yoruldumki.. Sanrm sanssz bi insanim.bebeğim geç oldu.emmedi başka bebekler gibi.millet kiloyu kolayca verir bnde bin bir eziyetle..perihan90 canım menun iyi biraz daha erkn yemeye çalış akşam.ve suyunu cogalt.emziriyrsn. çünkü.ek beşine basladinmi
Ayrıca kaynananda çok ayıp etmiş
Evet ya zaten çok haddini bilmez bir adam hani olur ya saçma sapan konuşur bikere bir karşında erkek yok yani ayıp denen bişey var gerçekten anlam veremediğim bir insan neyse ama öyle kaldı bayramda nasıl mesut oldum
benim midem kuculmus ama farkındayım belli bişeyler sonra midem bulanıyor ağrıyor çok geliyor ya güzel bişey beni durduracak etkenbirde bu haziran da en yakın arkadaşımın düğünü var benim 55 olmam lazım o nedenle artık gerçekten azimliyim o düğünde 55 olacağım mümkün olduğu kadar o civar yani çünkü söz verdim ona düğün süresince yardım edicem kız kardeşi olmadığı için ve kardeşim gibi olduğu için hep ortada olucam w birde damatta arkadaşım sayılır onun ailesini de tanıyorum kardeşim gibi o da düğün resimlerine bakınca kendimi beğenmek istiyorum insallah ApriL_2007 ve dagatesi sizde duyun benim kilo vermem şart nisana kadar hatta nikah olabilir o arada da ay çok az kalmis
Sakın böyle karamsar düşünceler olmasın, herşeyin vardır bir sebebibaşladım cnm.birkaç gundur.6. Aydayiz cnku.zaten bnm bebek emmiyo sadece gece emiyo gündüz sagiyorum.eskiye gore zaten azalmıştı cnku sagmktan oyle yoruldumki.. Sanrm sanssz bi insanim.bebeğim geç oldu.emmedi başka bebekler gibi.millet kiloyu kolayca verir bnde bin bir eziyetle..
Herşeyim ugrastirmali anlayacağınız...ama napiyim beterin beteri vardır bin sukur halime..
başladım cnm.birkaç gundur.6. Aydayiz cnku.zaten bnm bebek emmiyo sadece gece emiyo gündüz sagiyorum.eskiye gore zaten azalmıştı cnku sagmktan oyle yoruldumki.. Sanrm sanssz bi insanim.bebeğim geç oldu.emmedi başka bebekler gibi.millet kiloyu kolayca verir bnde bin bir eziyetle..
Herşeyim ugrastirmali anlayacağınız...ama napiyim beterin beteri vardır bin sukur halime..
Benim biricik motivasyon kaynağım ya valla şu an aynı kiloda olabiliriz tabiSana yazarken konuyu kendime cekip yarim birakmjsim. Tez elden takima doonmelisinm nisana az kaldiii. Verilmeyecek kilo degil yaza. Hem sporla iyice sıkı olur vucudun. Bu hafta menulerle basla ki takima geri donebiil.
bence de yapabilirim ya 36 38 olmak istiyorum benn son 1 beden
Ay çok haklısın kız çok üzüldüm sen böyle yazinca allah yardımcıları olsunHey hey kendine geel. Birincisi bebegin olmus bu hayatta olmayan ya da bebegi hic emmeyen ya da emziremeyen insanlar var. O yuzden oyle dusunme sanslisin cunku. hele hele savasin ortasindan kacan ya da cok daha zor imkanlarda yasayanlari dusunursek sukredecek cok seyimiz var. Zayiflarken pozitif olmak cok onemli
Yazarım tabikide aprilcim alintilar da yaparim size benKitabı okudukça tüyoları yaz Deadım
Senin enerjin de iyi geliyor bizeBen 2 dk da motivasyonun dibine vurdum takıma gelip motive olmamak ne mumkunteşekkür ederim fistik olma yolunda ilerleyen ve hep yanimda olan takim arkadaslarim
Gulicikk doğru söylüyor.Çok önemseme söylenenleri.Ben 8 sene kayınvalideme be annesine baktım ve yüzümden ve arkamdan çok kötü konuştular.O yüzden boşver ,bunlar küçük şeyler moralinizi bozmaya değmez.Ev içine bakın,önemli olan bu.Benim kaynanam da ablalarima bakıp en sismanlari sensin deyip kikir kikir guluyordu. Ama kendisi 1 55 boyunda 95 falan filan kilo olunca pek takmadim. En azından bende boy var Anne seni bi durtseler yol aşağı yuvarlanirsin dedim o gün bugün sustu
Ama onu seviyorum. çabuk yola geliyor. Sonuçta kimse kendi annen gibi sarıp sarmalamaz insanı. Kabullendim. Sen de öyle gir gira al canım yoksa hayat geçmez. Sen de öyledenizzeynep
bakın ben sıkıldım evladım sütten oldu. Vicdan azabı hala çekiyorum. Siz de öyle olmayın
Yaşadığın olumsuzluklar arka arkaya gelmiş. Bu yüzden her şeye olumsuz bakıyorsun. Beterin beteri var canım.Bence oturup sadece hayatındaki olumlu,güzel olan şeyleri düşün.Bebeğine sarıl onun cennet kokusunu içine çek.Şu anına bak ve geçmişi,geleceği unut canım.Yoksa hayatındaki güzelikleri kaçırırsın canımbaşladım cnm.birkaç gundur.6. Aydayiz cnku.zaten bnm bebek emmiyo sadece gece emiyo gündüz sagiyorum.eskiye gore zaten azalmıştı cnku sagmktan oyle yoruldumki.. Sanrm sanssz bi insanim.bebeğim geç oldu.emmedi başka bebekler gibi.millet kiloyu kolayca verir bnde bin bir eziyetle..
Maşallah ne çabuk büyüdü ama bize öyle geliyor. Bir de sana sormalı.Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Oyyyyy 6 ay mı bitiyordagatesi zaman inan çabuk geçiyor. Hayırlısıyla kucağına al da, bebisimizin fotolarını görelim o süt kokan, masum suratın
İşte bu.Hey hey kendine geel. Birincisi bebegin olmus bu hayatta olmayan ya da bebegi hic emmeyen ya da emziremeyen insanlar var. O yuzden oyle dusunme sanslisin cunku. hele hele savasin ortasindan kacan ya da cok daha zor imkanlarda yasayanlari dusunursek sukredecek cok seyimiz var. Zayiflarken pozitif olmak cok onemli
Kitabın adı nedir?Yazarım tabikide aprilcim alintilar da yaparim size ben
Aynen katılıyorum,gel gel ikimiz mezun olacağız.Senin enerjin de iyi geliyor bizelütfen bunuda es geçmeyelim. Bizbize yeterizz baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?