Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

O zaman başlamam düdüğü çaldı.Yarından itibaren başlaman lazım.

perihan90 canım menun iyi biraz daha erkn yemeye çalış akşam.ve suyunu cogalt.emziriyrsn. çünkü.ek beşine basladinmi
Ayrıca kaynananda çok ayıp etmiş

Benim kaynanam da ablalarima bakıp en sismanlari sensin deyip kikir kikir guluyordu. Ama kendisi 1 55 boyunda 95 falan filan kilo olunca pek takmadim. En azından bende boy var Anne seni bi durtseler yol aşağı yuvarlanirsin dedim o gün bugün sustu
Ama onu seviyorum. çabuk yola geliyor. Sonuçta kimse kendi annen gibi sarıp sarmalamaz insanı. Kabullendim. Sen de öyle gir gira al canım yoksa hayat geçmez. Sen de öyle denizzeynep
bakın ben sıkıldım evladım sütten oldu. Vicdan azabı hala çekiyorum. Siz de öyle olmayın

perihan90 canım menun iyi biraz daha erkn yemeye çalış akşam.ve suyunu cogalt.emziriyrsn. çünkü.ek beşine basladinmi
Ayrıca kaynananda çok ayıp etmiş
başladım cnm.birkaç gundur.6. Aydayiz cnku.zaten bnm bebek emmiyo sadece gece emiyo gündüz sagiyorum.eskiye gore zaten azalmıştı cnku sagmktan oyle yoruldumki.. Sanrm sanssz bi insanim.bebeğim geç oldu.emmedi başka bebekler gibi.millet kiloyu kolayca verir bnde bin bir eziyetle..
Herşeyim ugrastirmali anlayacağınız...ama napiyim beterin beteri vardır bin sukur halime..

Kizlaar bilgisayarim coktu ( yazdiklarinizi okudum ama telden uzun uzun yaznak alinti yapmak zor oluyor.

deadline tez elden takima donmelisin. Ben bu ay yarim kilo aldim sanirim. 6 ayin bitmesine az kaldi suana kadar 3.5 kilo aldim. Tabi bugun yediklerimle yarim kilo daha almadiysam. Benim de hedefim hani hep soylenen ilk 10 kilo hizli gider lafiyla hemencecik kilolari vermek oglusla cok cok foto cekilmek.

perihan90 canim sana ve denizzzeynep e uzun uzun yazmak istiyodum amaa bir sure yazamayacagim kalinca da cok eski oldu diye vazgeciyorum yazmaktan. Birincisi insanlari bosver. Sen kendine bak yoluna bak ve guzel seyler hayal et ozellikle uyumadan once. Mesela cok sismanim deme kendine. Hos bir kadinim de kilo kolay veremem deme kolayca kilo veririm de. Zayifladiginj mutlu oldugunu dusun. Ben bir ara 88 flndim. Sonra zayifladim dugunden once. Hamile kalmadan once 60 kiloydum ve 36 beden olmustu bedenim. Mutlu hissettiriyor insana. Ben takima ilk geldigimde april 90li kilolardaydi ki kendisi 108 kiloyla baslamis bak 1 sene icinde 60lara dustu. Mumkun yani. Bir sure insanlari gormezden gel. Ay bi mesajim vardi simdi bulabilir miyim bilmiyorum. Uzun uzun yazmistim ne yaptim diye. Eger vaktim olursa bilgisayar duzelince gondereyim sana. Yeterki azimli ol moralini yuksek tut gerisi gelir

Sana yazarken konuyu kendime cekip yarim birakmjsim. Tez elden takima doonmelisinm nisana az kaldiii. Verilmeyecek kilo degil yaza. Hem sporla iyice sıkı olur vucudun. Bu hafta menulerle basla ki takima geri donebiil.

Sakın böyle karamsar düşünceler olmasın, herşeyin vardır bir sebebi önce pozitif ol ki herşeye gücün kalsın iyi ve güzel bir yola başlarken

Hey hey kendine geel. Birincisi bebegin olmus bu hayatta olmayan ya da bebegi hic emmeyen ya da emziremeyen insanlar var. O yuzden oyle dusunme sanslisin cunku. hele hele savasin ortasindan kacan ya da cok daha zor imkanlarda yasayanlari dusunursek sukredecek cok seyimiz var. Zayiflarken pozitif olmak cok onemli

Sana yazarken konuyu kendime cekip yarim birakmjsim. Tez elden takima doonmelisinm nisana az kaldiii. Verilmeyecek kilo degil yaza. Hem sporla iyice sıkı olur vucudun. Bu hafta menulerle basla ki takima geri donebiil.
Benim biricik motivasyon kaynağım ya valla şu an aynı kiloda olabiliriz tabi neyse ben veririm sonradan geleni hemen o nedenle hemen başlıyorum pazartesi bende tartıLip acı gerçeği yazacağım buraya sonra ver elini motivasyon yıkılmak yok bu arada jillianin kitabını siparis ettim metabolizmanizi yönetin diye bir kitabı var pazartesi gelir bakayım okuyum ne yazmış zira jilliancigimi özledim onu yapabilirim yine bana çok iyi geliyor

Hadi deadline sana güveniyoruz yaparsın
bence de yapabilirim ya 36 38 olmak istiyorum benn son 1 beden gerçi şu an son bir buçuk beden olmus olabilir ama ben Deadline sam yaparim

Ay çok haklısın kız çok üzüldüm sen böyle yazinca allah yardımcıları olsun bu arada senin hamilelik baya ilerledi ya mayıs ayına ne kaldı ya valla zaman çok hızlı geciyor

Ben 2 dk da motivasyonun dibine vurdum takıma gelip motive olmamak ne mumkun teşekkür ederim fistik olma yolunda ilerleyen ve hep yanimda olan takim arkadaslarim

Ben 2 dk da motivasyonun dibine vurdum takıma gelip motive olmamak ne mumkun teşekkür ederim fistik olma yolunda ilerleyen ve hep yanimda olan takim arkadaslarim
Senin enerjin de iyi geliyor bize lütfen bunuda es geçmeyelim. Bizbize yeterizz baby

Gulicikk doğru söylüyor.Çok önemseme söylenenleri.Ben 8 sene kayınvalideme be annesine baktım ve yüzümden ve arkamdan çok kötü konuştular.O yüzden boşver ,bunlar küçük şeyler moralinizi bozmaya değmez.Ev içine bakın,önemli olan bu.
Yaşadığın olumsuzluklar arka arkaya gelmiş. Bu yüzden her şeye olumsuz bakıyorsun. Beterin beteri var canım.Bence oturup sadece hayatındaki olumlu,güzel olan şeyleri düşün.Bebeğine sarıl onun cennet kokusunu içine çek.Şu anına bak ve geçmişi,geleceği unut canım.Yoksa hayatındaki güzelikleri kaçırırsın canım
Yanlış anlama akıl vermek değil, grubun ablası olarak tecrübelerim doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyorum.

Oyyyyy 6 ay mı bitiyor dagatesi zaman inan çabuk geçiyor. Hayırlısıyla kucağına al da, bebisimizin fotolarını görelim o süt kokan, masum suratın
Maşallah ne çabuk büyüdü ama bize öyle geliyor. Bir de sana sormalı.Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.

İşte bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…