Çok cokkkkk severek sizleri mezun ederim kızlarKitabın adı nedir?
Aynen katılıyorum,gel gel ikimiz mezun olacağız.
Depresyondan cikiverdim ben buraya gelmeyince depresyona giriyorum galibaSenin enerjin de iyi geliyor bizelütfen bunuda es geçmeyelim. Bizbize yeterizz baby
Metabolizmanizi yönetin jillian michaels kitabı bir okuyum dedim kitap siparis ederken karşıma çıktı bu bir işaret dedim ve aldımKitabın adı nedir?
Aynen katılıyorum,gel gel ikimiz mezun olacağız.
Evet inşallah mezun olup koruyalım sonrada burdaÇok cokkkkk severek sizleri mezun ederim kızlar
Tabii maviask da geliyor ara ara paparayı yiyip gidiyor, gelirseniz her türlü hizmetimiz var kuzummmEvet inşallah mezun olup koruyalım sonrada burda
Benim hedefim yaza sizlerle mezun olmak tek kalmak istemiyorum ben yaaaÇok cokkkkk severek sizleri mezun ederim kızlar
Ayyy İnşaAllah nasıl tek kalasın? Burda Oooo bir sürü hedefini bekleyenler var. Beraberce gideceğiz buralardanBenim hedefim yaza sizlerle mezun olmak tek kalmak istemiyorum ben yaaabakarsiniz soyle bir mesajla ansizin donerim. Kizlar bebis dogali 40 gun oldu ben de 58 oldum hadi mezun edin beni :d
Ya senden çok tatlı bir anne olacak dagatesi senin oğlan çok şanslı canım yadeadline canim ya o kitap icin mi yoksa baska kitabi icin mi menuler trde olmayan bazi yiyecekler var diye yorum okumustum insallah faydalanirsin. En azindan menuleri yapmasan bile motivasyon olur
gulfuren ApriL_2007 evet zaman hizli geciyor. Bana da hizli geldi :)) hani bazilari bir de bana sor diyor ya oyle demiyorum. Ama bugun kosusturmacadan oglusu hic hissedemedim icim endise doldu. Insallah iyidir iceride uyuyordur :) azicik zaman kaldi ama cogu seyi yapmadik duruyor.
Kizlar ya yani belki hamilelik duygusalligindan bilmiyorum ama daha cok sukreder oldum. Insanlar ne hayatlar yasiyor. Cok sukur sicak evimiz sicak yuvamiz var. Dertlenince girip yazabiliyoruz. Boyle imkanlar olmayip yapayalniz da hissediyor olabilirdik. Cogu insana gore cok luks yasiyoruz bir bakima. Ondan mutlu olalim. Sacma sapan insanlarin moralimjzi bozup keyfimizi kacirmasina izin vermeyelim. Hem mutluluk hormonu zayiflamaya da etki edoyor bence
iyi iyi arada kızacak biri aldım zaten April yoksa ipin ucu kaçıyor yaTabii maviask da geliyor ara ara paparayı yiyip gidiyor, gelirseniz her türlü hizmetimiz var kuzummm
inşallah ya ne güzel olur amaBenim hedefim yaza sizlerle mezun olmak tek kalmak istemiyorum ben yaaabakarsiniz soyle bir mesajla ansizin donerim. Kizlar bebis dogali 40 gun oldu ben de 58 oldum hadi mezun edin beni :d
yok yok mezun olursa gururlanirim April için tabi kendi adımıza hakikaten utanirim sen değildesenin mazeretin var ya ben napayım
Geçmiş olsun canım tam hastalık mevsimi ya çocuklaraSabah 5 e kadar nöbet tuttum küçük oğluşumun başında.Ne ateşmiş arkadaş düşmek bilmedi. Yine ateş var nöbetçiyim. Kuzum iyi olsun da nöbet tutarım. Bu yüzden öğlrn uyandım.Sonrada kahvaltıya gittik.
Sabah 12.30
Sütlü neskahve
Öğleden sonra 15.00
Yarım otlu peynirli gözleme
5 sarma
3 bardak çay
Ara 17.00
2 mandalina
Akşam 19.30
Yarım gözleme
3 kaşık yoğurt
2 kuru kayısı
2 litre su,2 bardak bitki çayı,30 dakika spor
İspanyol da vargulfuren canim cok gecmis olsun. Allah saglik versin. Hemencecik iyilessin.
ApriL_2007 eskilerden kimse kalmamis olacak. Kendimi sinifta kalan ogrenci gibi hissedebilirim )
deadline evet april adina tabiki sevinirim ama bizim adimiza utanc :d hani sey vardir ya. En yakindakiler hep bulusmalara daha gec kalir. Ayni o hesap.
Mezun olsam da arada gelir bir merhaba derim. İnsan buraya zor bırakıyor.Çok cokkkkk severek sizleri mezun ederim kızlar
Bu güzel haber, hep mutlu ol. Şu anın tadını çıkar.Güzel bir işin ve ailen var. Sağlıklısın şükür. Düşün şu adn senin yerinde olmak isteyen kaç kişi vardır? Bunu düşün ve Allahına şükür et ama gerçekten gülerek et. Ay güzin abla gibi oldum bu gece.Depresyondan cikiverdim ben buraya gelmeyince depresyona giriyorum galibasizin enerji de bana iyi geliyor ya burdayım artık tutmayın beni
Metabolizmanizi yönetin jillian michaels kitabı bir okuyum dedim kitap siparis ederken karşıma çıktı bu bir işaret dedim ve aldım
Söylediklerinde haklısın. Allah elindekiler ile mutlu olmanı nasip ediyor. Ne mutlu sana. Aman bebişin hep hareketli olsun. Oğluşum hareket etmediği zaman portakal suyu içerdim başarlardı tekmelemeye. Güzel duygular tadını çıkar. Allah olmayanlara da versin.gulfuren ApriL_2007 evet zaman hizli geciyor. Bana da hizli geldi :)) hani bazilari bir de bana sor diyor ya oyle demiyorum. Ama bugun kosusturmacadan oglusu hic hissedemedim icim endise doldu. Insallah iyidir iceride uyuyordur :) azicik zaman kaldi ama cogu seyi yapmadik duruyor.
Kizlar ya yani belki hamilelik duygusalligindan bilmiyorum ama daha cok sukreder oldum. Insanlar ne hayatlar yasiyor. Cok sukur sicak evimiz sicak yuvamiz var. Dertlenince girip yazabiliyoruz. Boyle imkanlar olmayip yapayalniz da hissediyor olabilirdik. Cogu insana gore cok luks yasiyoruz bir bakima. Ondan mutlu olalim. Sacma sapan insanlarin moralimjzi bozup keyfimizi kacirmasina izin vermeyelim. Hem mutluluk hormonu zayiflamaya da etki edoyor bence
Sağol şu an ateşini düşürmek için uğraşıyorum.Koç burcu sağ olsun inat. Banyoda gidelim duş aldırayım diyorum hayır , başına ıslak bez koyayım hayır şurubu iç onun tadını sevmiyorum hayır.Geçmiş olsun canım tam hastalık mevsimi ya çocuklara
İnşallah tez zamanda hayırlısı ile bir bebek haberi alırız Ya Rabbim..nerdeeee olurmuyum ki acaba? Araya bendede bir bebek girmezse olurum sanki hahhahah
Sağol canım.gulfuren canim cok gecmis olsun. Allah saglik versin. Hemencecik iyilessin.
ApriL_2007 eskilerden kimse kalmamis olacak. Kendimi sinifta kalan ogrenci gibi hissedebilirim )
deadline evet april adina tabiki sevinirim ama bizim adimiza utanc :d hani sey vardir ya. En yakindakiler hep bulusmalara daha gec kalir. Ayni o hesap.
haklsn cnm .Aa sen hamilesin ne işin var zayıflama topigindeHey hey kendine geel. Birincisi bebegin olmus bu hayatta olmayan ya da bebegi hic emmeyen ya da emziremeyen insanlar var. O yuzden oyle dusunme sanslisin cunku. hele hele savasin ortasindan kacan ya da cok daha zor imkanlarda yasayanlari dusunursek sukredecek cok seyimiz var. Zayiflarken pozitif olmak cok onemli
himm okudum eski elemanmissn :)) mezuniyet filanda var.daha ogreneceklerim var anlasilanhaklsn cnm .Aa sen hamilesin ne işin var zayıflama topiginde) gercktn sasrdm.sanrm cokkilo almmk için cabaliyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?