Çok geçmiş oldun tatlimSabah 5 e kadar nöbet tuttum küçük oğluşumun başında.Ne ateşmiş arkadaş düşmek bilmedi. Yine ateş var nöbetçiyim. Kuzum iyi olsun da nöbet tutarım. Bu yüzden öğlrn uyandım.Sonrada kahvaltıya gittik.
Sabah 12.30
Sütlü neskahve
Öğleden sonra 15.00
Yarım otlu peynirli gözleme
5 sarma
3 bardak çay
Ara 17.00
2 mandalina
Akşam 19.30
Yarım gözleme
3 kaşık yoğurt
2 kuru kayısı
2 litre su,2 bardak bitki çayı,30 dakika spor
Ay neye inşallah desem bilemedim April hersey gonlunce olsunnerdeeee olurmuyum ki acaba? Araya bendede bir bebek girmezse olurum sanki hahhahah
gulfuren canim cok gecmis olsun. Allah saglik versin. Hemencecik iyilessin.
ApriL_2007 eskilerden kimse kalmamis olacak. Kendimi sinifta kalan ogrenci gibi hissedebilirim )
deadline evet april adina tabiki sevinirim ama bizim adimiza utanc :d hani sey vardir ya. En yakindakiler hep bulusmalara daha gec kalir. Ayni o hesap.
Oo daha çok kişiyiz el ele mezun olalım en iyisiİspanyol da varheeee şimdi iznede ayrıldı. Oooo bakalım ne zamana kalır mezunlugu? Biide izinden dönüşü var
aaaa aa otiiii zaten kesin mezun olamaz böyle al sana iki kişisınıfta kalsa kalsa o kalır
Şu yakındaki geç kalan esprinede bittim
Aslında dagatesi takımda tam mezun oluyordu hamile olduğunu öğrendi ondan burda hemde bize yardımcı oluyor çok bilgilidir o hemde çok iyi motive eder yahaklsn cnm .Aa sen hamilesin ne işin var zayıflama topiginde) gercktn sasrdm.sanrm cokkilo almmk için cabaliyosn
Ay yok biz buraya kurulduk aile olduk öyle muhabbet falan hep burdayız gitmekte geri geliyoruz birsekildehimm okudum eski elemanmissn :)) mezuniyet filanda var.daha ogreneceklerim var anlasilan
Kizlar ya ben burayi cok sevdim.gercktn motive etti beni.bukadar etkili olacagini dsnmydm acikcasi ama gercktn cok fikir oluyo bana.iyiki girmisim burayabide kurallar olmasi hosuma gidiyo.kaliteyi arttiriyo.daha oncede baska topiklere katldim oyke duzenli yazma filan yok diye dagiliyo ekip.burasi gercekten profosyonelce bnce
Öyle çok abartma ama canım bol su iç süt iç yoğurt ye meyve tüket sağlıklı şeyler yemeye çalış birde stresten uzak dur süt azalmasının en önemli nedeni stres stres yapma canimMrb kızlar malum benim sütüm azalmıştı geçen gün. O nedenle ben bir kaç gün menü paylaşmıycam çünkü bu süreçte aklıma geldikçe canım ne istiyorsa yemeye başladım.çok abartmadan tabi ve tatlı yemeden. Ama buraya yazarak hem yanlış örnek olmak istemem hem de o yiyeceklerin kimsenin aklına düşmesini istemem. Ayrıca malt içecekler içiyorum malum kalorileri yüksek. Menü paylaşmasamda takipteyim.
Canım tavuk suyuna çorbalar yap.hem sütü hem kalitesini cogaltiyo.rezene iç ve en az 4 litre su.bi de bebeğini bol bol emzir.o emdikce cogalirMrb kızlar malum benim sütüm azalmıştı geçen gün. O nedenle ben bir kaç gün menü paylaşmıycam çünkü bu süreçte aklıma geldikçe canım ne istiyorsa yemeye başladım.çok abartmadan tabi ve tatlı yemeden. Ama buraya yazarak hem yanlış örnek olmak istemem hem de o yiyeceklerin kimsenin aklına düşmesini istemem. Ayrıca malt içecekler içiyorum malum kalorileri yüksek. Menü paylaşmasamda takipteyim.
Teşekkür ederim.Çok geçmiş oldun tatlim
Benim sütüm azken çok araştırdım.Emzir bol bol beyne sinyal gidiyormuş.Mrb kızlar malum benim sütüm azalmıştı geçen gün. O nedenle ben bir kaç gün menü paylaşmıycam çünkü bu süreçte aklıma geldikçe canım ne istiyorsa yemeye başladım.çok abartmadan tabi ve tatlı yemeden. Ama buraya yazarak hem yanlış örnek olmak istemem hem de o yiyeceklerin kimsenin aklına düşmesini istemem. Ayrıca malt içecekler içiyorum malum kalorileri yüksek. Menü paylaşmasamda takipteyim.
Rezene de yararlı.Malt çok içtim ben kilo aldım sadece.Canım tavuk suyuna çorbalar yap.hem sütü hem kalitesini cogaltiyo.rezene iç ve en az 4 litre su.bi de bebeğini bol bol emzir.o emdikce cogalir
Aşçılık kursumuBugün 1300 kalori tüketmişimYa nolcak bu halim pofss aşçılık kursuna gidiyordum yemekler hep kalorili yaptık mecbur tatmakda gerekiyor ben o kadar az alayım dedigim halde gene de çıktı miktar. Yarından itibaren sıkı başlayayım diye karar alayım. Okula gittimde daha düzenli oluyorum.
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima. Biraz kendinden bahsedermisin?İyi akşamlar arkadaşlar :)
Ben maide 22 yaşındayım konyada yaşıyorum. 75 kiloydum şuan 68 kiloyum sizinle motive olacağıma inandığım için aranıza katılmak istedim :)Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima. Biraz kendinden bahsedermisin?
Hedef kilon nedir? Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım.Ben maide 22 yaşındayım konyada yaşıyorum. 75 kiloydum şuan 68 kiloyum sizinle motive olacağıma inandığım için aranıza katılmak istedim :)
Hedef kilom 55 tamam çok teşekkürler :)Hedef kilon nedir? Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım.
Umarım en kısa zamanda verirsin, yeterki istekli ve azimli olHedef kilom 55 tamam çok teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?