Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çok geçmiş oldun tatlim

nerdeeee olurmuyum ki acaba? Araya bendede bir bebek girmezse olurum sanki hahhahah
Ay neye inşallah desem bilemedim April hersey gonlunce olsun

demi en yakindakiler hep geç kalır

Oo daha çok kişiyiz el ele mezun olalım en iyisi
haklsn cnm .Aa sen hamilesin ne işin var zayıflama topiginde) gercktn sasrdm.sanrm cokkilo almmk için cabaliyosn
Aslında dagatesi takımda tam mezun oluyordu hamile olduğunu öğrendi ondan burda hemde bize yardımcı oluyor çok bilgilidir o hemde çok iyi motive eder ya

Ay yok biz buraya kurulduk aile olduk öyle muhabbet falan hep burdayız gitmekte geri geliyoruz birsekilde

Selam kızlar yine bir pazar günü ya tatiller ne hızlı geciyor
gulfuren haklısın canım sukretmek lazım her zaman zaten yemek yerken bazen düşünüyorum dunyada birsürü aç insan varken bu kadar yemek yemiş olmam bilmiyorum ya öyle işte insan haline sukretmeyi bilmeli

Mrb kızlar malum benim sütüm azalmıştı geçen gün. O nedenle ben bir kaç gün menü paylaşmıycam çünkü bu süreçte aklıma geldikçe canım ne istiyorsa yemeye başladım.çok abartmadan tabi ve tatlı yemeden. Ama buraya yazarak hem yanlış örnek olmak istemem hem de o yiyeceklerin kimsenin aklına düşmesini istemem. Ayrıca malt içecekler içiyorum malum kalorileri yüksek. Menü paylaşmasamda takipteyim.

Öyle çok abartma ama canım bol su iç süt iç yoğurt ye meyve tüket sağlıklı şeyler yemeye çalış birde stresten uzak dur süt azalmasının en önemli nedeni stres stres yapma canim

Canım tavuk suyuna çorbalar yap.hem sütü hem kalitesini cogaltiyo.rezene iç ve en az 4 litre su.bi de bebeğini bol bol emzir.o emdikce cogalir

Çok geçmiş oldun tatlim
Teşekkür ederim.

Benim sütüm azken çok araştırdım.Emzir bol bol beyne sinyal gidiyormuş.

Canım tavuk suyuna çorbalar yap.hem sütü hem kalitesini cogaltiyo.rezene iç ve en az 4 litre su.bi de bebeğini bol bol emzir.o emdikce cogalir
Rezene de yararlı.Malt çok içtim ben kilo aldım sadece.

2gündür kaynanamlar bizdeydi tam düzen kurdum güzelgüzel giderken yine şaftım kaydı lütfen en az 1 ay yatılı misafir gelmesin :)
yarında oruca başlıcam okadar cok oruç borcum varki günler uzamadan tutmak istiyorum sahur yapmıyorum iftarda da abartmassam diyetime çok güzel katkısı olcak.
dün girememiştim baya kaynatılmış :) Rabbim kim murad edip diliyorsa onu nasip etsin inşallah

Bugün yemeği 18.10 da kestim. Eşim benden önce yemek yiyiyorsun tek başıma oturup yemek yiyorum diye şikayet ediyordu; bugün degisiklik yapıp birlikte yedik
Sabah 8 de bir yeşil elma yiyip Leslie ile 4 mil yaptım.
10 00 da bir yumurta ile iki yumurta akı on yeşil zeytin bir büyük dilim köy peyniri ve üç ceviz yedim
13.30 150 gram tavuk eti fırında iki orta boy patatesle ve bol yesillikli salata (patatesin birini oğlum yedi)
17.45 bir büyük kase tarhana çorbası ve iki kepçe taze fasulye konserve (yagsiz) bol yesillikli salata
2.5 litre su. Yatana kadar 3 ü geçer
2 fincan yeşil çay
Bir tane daha içerim

Bugün 1300 kalori tüketmişim Ya nolcak bu halim pofss aşçılık kursuna gidiyordum yemekler hep kalorili yaptık mecbur tatmakda gerekiyor ben o kadar az alayım dedigim halde gene de çıktı miktar. Yarından itibaren sıkı başlayayım diye karar alayım. Okula gittimde daha düzenli oluyorum.

Aşçılık kursumu Tam yeri ne yaptın sen bende olsam dayanamam iyi yine tadımlık almışsın

Ben maide 22 yaşındayım konyada yaşıyorum. 75 kiloydum şuan 68 kiloyum sizinle motive olacağıma inandığım için aranıza katılmak istedim :)
Hedef kilon nedir? Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…