Evet canım kaptan yardımcısıyım birdeİnşallah :)) yok nişanlıyım yaza askere gidecek geldikten sonra düğünün olcak allahın izniyle :) bnde fit bir gelin olmak istiyorum inşallah olurum :) olacam!! :)) siz bu grubun liderimisiniz?
hoş geldin canımHedef kilom 55 tamam çok teşekkürler :)
Hoşgeldin canımBen maide 22 yaşındayım konyada yaşıyorum. 75 kiloydum şuan 68 kiloyum sizinle motive olacağıma inandığım için aranıza katılmak istedim :)
Hoşbuldum canım :)hoş geldin canım
Hoşbuldum canm :))Hoşgeldin canım
Supersinbu arada dün rekor kırıp 18,000 adım attım heyooo
Çok teşekkür ederim canımEvet canım kaptan yardımcısıyım birdedeadline var istediğin zaman her konuda yardımcı oluruz. Ve diğer arkadaşlarla da beraber tabiki
sensiz eksiğiz gel gellllll tabiselam kızlar telin şarz yeri bozuldu 2 gündür giremiyorum ya
ğc yide çocuktan açamıyorum fazla bıraktıgımı düşünmeyin yarın götürücem teli en kısa zamanda geliyorum tekrar
Vayyy süperbu arada dün rekor kırıp 18,000 adım attım heyooo
ya bende özlüyorumda çaki bırakmazki pcye oturayım o yüzden giremiyorum açınca ben diye tutturuyo bende o kadar çocuğun bilgisayara oturmasını sevmiyorum yarın halledebilirsem burdayım inşallah yoksa salıyasensiz eksiğiz gel gellllll tabiçok özleriz yoksa. Bizi unutma
Vayyy süperGulicikkk duy duy neler yapmış bizim kız
Hakikaten kaptancim ama ben çok hızlı veriyorum kiloyu. Azalttim sporu o yüzden. Haftada bir buçuk kiloyla sabit tutmaya çalışıyorum. Bir de az yemeye alıştım galiba. Tabağa be koysam doyuruyor beni. Bir de eski hızda spor yaparsam çok aşırı gider kilolar. Sarkacagim diye odum kopuyorsensiz eksiğiz gel gellllll tabiçok özleriz yoksa. Bizi unutma
Ama havalar açınca o adımlar elimden kaçamazsensiz eksiğiz gel gellllll tabiçok özleriz yoksa. Bizi unutma
aramıza hoşgeldinBen maide 22 yaşındayım konyada yaşıyorum. 75 kiloydum şuan 68 kiloyum sizinle motive olacağıma inandığım için aranıza katılmak istedim :)
Aaa tabiki haklısın kötü örnek olmamak lazım. Pts kontrol tartısını unutma amaaaya bende özlüyorumda çaki bırakmazki pcye oturayım o yüzden giremiyorum açınca ben diye tutturuyo bende o kadar çocuğun bilgisayara oturmasını sevmiyorum yarın halledebilirsem burdayım inşallah yoksa salıya
Evet güzel veriyorsun. Kendini en iyi sen tanırsın, en doğru karar senin sarkma konusu ise tabiki herkeste farklı olur ama benim sarkmadi henüz umarim da sarkmaz. Ben aylardır sadece yürüdüm ve leslie yaptımHakikaten kaptancim ama ben çok hızlı veriyorum kiloyu. Azalttim sporu o yüzden. Haftada bir buçuk kiloyla sabit tutmaya çalışıyorum. Bir de az yemeye alıştım galiba. Tabağa be koysam doyuruyor beni. Bir de eski hızda spor yaparsam çok aşırı gider kilolar. Sarkacagim diye odum kopuyor
canımcım bukadar hızlı vermenin bi sırrı varmı yoksa metabolizmandanmı kaynaklanıyorHakikaten kaptancim ama ben çok hızlı veriyorum kiloyu. Azalttim sporu o yüzden. Haftada bir buçuk kiloyla sabit tutmaya çalışıyorum. Bir de az yemeye alıştım galiba. Tabağa be koysam doyuruyor beni. Bir de eski hızda spor yaparsam çok aşırı gider kilolar. Sarkacagim diye odum kopuyor
bence yavaş yavaş verince vücut kendini daha kolay toplar canım tabi bide bünyeyle alakalı bi durum yürüyüşte spor hemde ne farkederkiAaa tabiki haklısın kötü örnek olmamak lazım. Pts kontrol tartısını unutma amaaasonrada yazsan olur haber verdiğin için Saol canım.
Evet güzel veriyorsun. Kendini en iyi sen tanırsın, en doğru karar senin sarkma konusu ise tabiki herkeste farklı olur ama benim sarkmadi henüz umarim da sarkmaz. Ben aylardır sadece yürüdüm ve leslie yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?