Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İnşallah :)) yok nişanlıyım yaza askere gidecek geldikten sonra düğünün olcak allahın izniyle :) bnde fit bir gelin olmak istiyorum inşallah olurum :) olacam!! :)) siz bu grubun liderimisiniz?

İnşallah :)) yok nişanlıyım yaza askere gidecek geldikten sonra düğünün olcak allahın izniyle :) bnde fit bir gelin olmak istiyorum inşallah olurum :) olacam!! :)) siz bu grubun liderimisiniz?
Evet canım kaptan yardımcısıyım birde deadline var istediğin zaman her konuda yardımcı oluruz. Ve diğer arkadaşlarla da beraber tabiki

selam kızlar telin şarz yeri bozuldu 2 gündür giremiyorum ya
ğc yide çocuktan açamıyorum fazla bıraktıgımı düşünmeyin yarın götürücem teli en kısa zamanda geliyorum tekrar

selam kızlar telin şarz yeri bozuldu 2 gündür giremiyorum ya
ğc yide çocuktan açamıyorum fazla bıraktıgımı düşünmeyin yarın götürücem teli en kısa zamanda geliyorum tekrar
sensiz eksiğiz gel gellllll tabi çok özleriz yoksa. Bizi unutma

bu arada dün rekor kırıp 18,000 adım attım heyooo
Vayyy süper Gulicikkk duy duy neler yapmış bizim kız

tembel karınca canım sütün azalmış heralde üzülme benim sütüm oğlum doğduğunun ertesi günü gitti üzüntüyle 1 ay damla yoktu ama bitki çayı bol su bol yeşillik şekersiz komposto sayesinde geri geldi 2 yaşına kadar emzirdim canım ha bol bol emzir mutlaka

ya bende özlüyorumda çaki bırakmazki pcye oturayım o yüzden giremiyorum açınca ben diye tutturuyo bende o kadar çocuğun bilgisayara oturmasını sevmiyorum yarın halledebilirsem burdayım inşallah yoksa salıya

Hakikaten kaptancim ama ben çok hızlı veriyorum kiloyu. Azalttim sporu o yüzden. Haftada bir buçuk kiloyla sabit tutmaya çalışıyorum. Bir de az yemeye alıştım galiba. Tabağa be koysam doyuruyor beni. Bir de eski hızda spor yaparsam çok aşırı gider kilolar. Sarkacagim diye odum kopuyor

Aaa tabiki haklısın kötü örnek olmamak lazım. Pts kontrol tartısını unutma amaaasonrada yazsan olur haber verdiğin için Saol canım.

Evet güzel veriyorsun. Kendini en iyi sen tanırsın, en doğru karar senin sarkma konusu ise tabiki herkeste farklı olur ama benim sarkmadi henüz umarim da sarkmaz. Ben aylardır sadece yürüdüm ve leslie yaptım

yarın teli halledemezsem gece yazarım unutmadım canım ben biz buyuğuz yaparız sen küçüksün yapamazsın şeklinde yaklaşmayı sevmiyorum çocuğa gerekli olduğunda kullanıca bişey olarak düşünsün istiyorum bilgisayarı ne kadar becerebilirim bilemiyorum tabı

canımcım bukadar hızlı vermenin bi sırrı varmı yoksa metabolizmandanmı kaynaklanıyor

bence yavaş yavaş verince vücut kendini daha kolay toplar canım tabi bide bünyeyle alakalı bi durum yürüyüşte spor hemde ne farkederki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…