Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çokkk iyi ve düşünceli bir annesin tebrik ederim seniii

kızlar ben kaçar umarım yarın aranıza dönebilirim
Tamam canım bekliyoruz Çokkk iyi bak kendine

Üüüf gitti yine alıntılar!

Telefonda iosu yükselttim birçok sorun çözüldü ama şimdi de çok yavaş işliyor. Bir de şarjım hiç dayanmaz oldu. Pöff

Kar çok güzel yağıyo. Eşimi o kadar çağırdım gel izleyelim diye kalkmadı yerinden. Ben de törkiş kafimi Yaptım oturdum camın dibine daha çok gorilime uyuz olarak geçiriyorum hayır güya balık burcuydu Bayağı bildiğin Öküz Burcu çıktı!

Çarşamba rizeye gidiyorum ailemin yanına. 2 hafta Izin mi alırım bilemiyorum. Tartılabilirsem bildiririm kilomu.

Gulicik, seninnn derdinn dert midiiir benim derdimm yanındaaaa
Hızlı vermek de dert olabiliyor demek ki

canımcım bukadar hızlı vermenin bi sırrı varmı yoksa metabolizmandanmı kaynaklanıyor
Çabuk kilo alıp(insan üstü bir şekilde yemekten.dengesiz vakitte özellikle gece yemekten) çabuk veriyorum canım. Ama sporla. Yoksa olum orucu bile bu kadar hızlı verdirmez. Günde bir saat spor yapıp 1100 kalori eksik alınca nerden baksan iki kiloya yakın gidiyor her hafta. Ne zaman yavaşlar bilmem ama. Yakındır diye dusunuyorum

Artık ilk hedefime 15 kilo kaldı. Dert olabiliyor. Anemi azdı B12 de öyle büyük ihtimal. Iş yok ilaç al. Kendimi bildim bileli o ilaçları bi şekilde almak zorunda kaldım. Nefret geliyor inan. Bir de çok hızlı kilo verince vücut sarkiyor. Insan içi boş cuvala dönüyor gibi gibi şeyler

ApriL_2007 Kilolarim çok hızlı gidiyor, bedenim ayak uyduramiyor kaptancim. Tabii gebeliğin etkisi de vardı ama o nisan ayındaki sarkiklarimi düşününce odum kopuyor. Hem anemi aldı başını gitti. Hedefime 15 kilo kaldı 24 kilo gitti sayılır. Haftada 1.5 kilo çok iyi diye düşünüyorum. Fazlası beni usandiriyor

maşallah cnm sana .spor u azaltirsan sarkma olmaz mi cnm.plates yapsan? Sikilastrymus

Slm kızlar naslsnz bugün misairden basımı kasiyamdm.kacamaklar kacamaklar; (((
Sabah 10.00 1 gözleme 2 kupa çay sucuklu yumurta peynir zeytin hiçbirini kismadan yedim
14:00 kısır.turşu .2 bardak ayran
15.30 çay ve bi dilim ıslak kek.çekirdek 2 avuç
18:00 ıspanak bir tabak.çeyrek pide.2 bardak ayran
20.00 2 bardak şeftali suyu.1 çikolata
22.00 1 elma.1 portakal.1 muz
23.30 pişmanlık
Su 2 lt filan hesaplayamadm pek
Spor yok
Bugün grubun yüz karasiyim.işte boyleyim sabah o gozlemeyi yedim ya bugün artık bozuldu zaten bugün yiyim iyice yarin tekrar baslarm dedim.bu hatayi hep yapyrm((

Anladım seni canım takılıyorum sadece. Bir de yemeği erken kesiyorsun ya o da çok etkili. Maşallah sana, Allah senin iradenden tüm gruba verir inşallah. Ben menü paylaşamayacak kadar kötüyüm.

Benim sorunum yediklerimden sıkılmak. Ne yiyeceğimi bilemiyorum. Salatadan öğğ geldi Çorba keza öyle. Mutfağım da iyi değildir sevmiyorum yeni Şeyler denemeyi

Sen naparsın otiiii biraz ondan bahset istersen herşeye bir atar

Sen bana desene ben annemin yanına gidip yicem de yicem bi rahat bırakın beni arkadaş ne izni yaw?

Görmedi bu gözler hiç böyle bir menü görmedi Umarim yarın gerçekten başlarsın

Sen bana desene ben annemin yanına gidip yicem de yicem bi rahat bırakın beni arkadaş ne izni yaw?

Yok ya izne mecbur kalmadıkça çıkmam. Geri Dönüşü zor oluyor.

Izin dedim de -Gece gece magazine gel- yarım deadline tartılacak. Çok heyecanlııı

Yok ya izne mecbur kalmadıkça çıkmam. Geri Dönüşü zor oluyor.

Izin dedim de -Gece gece magazine gel- yarım deadline tartılacak. Çok heyecanlııı
Bence 63 den fazla gelir Oyyyyy kuzum sabah üzülecek ama geçecek bu günler azmederse o varya hepimizi geçer

Sen de sabah tartılmayı unutma heeee kontrol tartısı

haklisin cnm .basladim ve asla bozmuycm buyuk yemin ettim.

Yeterince toparladim canım sıkı görünüyorum. Bir saat iyi canım fazlası deli gibi kilo kaybı yapıyor. Hedefimin çoğu gitti azı kaldı sayılır. Dedigim gibi -1100 kalori alıp bir saat spor yaptım mi en az bir buçuk ortalama iki kilo bile verebiliyorum. Baktım yavaşlama dönemine girdi kilo verme o zaman yine yogun bir şekilde spor yapacağım tekrar.

maşallah cnm sana .spor u azaltirsan sarkma olmaz mi cnm.plates yapsan? Sikilastrymus

Sen buranin eskilerindensin. Iyi bir irade gostermissin ki uzun süredir burdasin canım. Bakalım bana o salata çorba bıkkınlıgi ne zaman gelecek ama lütfen 60 tan önce olmasın
Ama mutfak desen bayılırım. Hiç bir sosyal faaliyet beni yemek yapmak kadar iyi hissettiremez. Herkesin bir huyu işte, biz hep beraber böyle guzeliz
Sen de CIS mis dön dolaş yine bize gel, geri dönüşüm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…