Aslında çok basit , hatta ben teli daha çok seviyorum ne güzel otomatik yazıyor. Günaydın bebemGunaydiiin kizlar
hayranim telden alinti yapan arkadaslara usenmeyip)
Aynı saatlerde uykuya daldık yamuk kalktık bu nasıl iş benimde boğaz fena sağ omzum tutulmuş ve +500 gözüküyorum eeee daha ne olsun yaaaBoynum tutulduuuuuuuu
Ühühühühü
Yataktan zor Kalktım ve hareket edemiyorum. Çok da işim vardı ya daha valizler hazırlanacak . Tartışmayı başardım ama 70,6
isin sirri sporda yaniHerkese erkenden Günaydın hanımlar. Bu saatte ne aricam, oğlumun uyanıp mama yiyeceği tuttu.Bir ugrayim dedim
Gunaydinnn. Vucudunu bu kadar sk spora alistirinca.sonra da kilo verdim tamam deyip birakinca aniden kilo aliniyo bilgin olsun.ben yasadim bizzatHerkese erkenden Günaydın hanımlar. Bu saatte ne aricam, oğlumun uyanıp mama yiyeceği tuttu.Bir ugrayim dedim
Gunayddiiiiiiinnnnn nasil gidiyo hamilelikGunaydiiin kizlar
Cnm ya gecmis olsun.kaptanim kilom sabit.sasilacak bisey ben normalde hafta sonu kilo alip hafta ici veriyordum.sukur.Günaydın beybiler, yine karlı bir sabaha uyandık.Gece hiç uyuyamadım farenjit olmuşum pöhhhh hiçte sevmiyorum bu durumu neyse hem ptesi hem farenjit ikilisiyle beraberim suanlik umarım cokkkkk iyi bir gün geçer. kolayindan
Gecmis olsun hayordr yolculuk mu varBoynum tutulduuuuuuuu
Ühühühühü
Yataktan zor Kalktım ve hareket edemiyorum. Çok da işim vardı ya daha valizler hazırlanacak . Tartışmayı başardım ama 70,6
Sabitim benAynı saatlerde uykuya daldık yamuk kalktık bu nasıl iş benimde boğaz fena sağ omzum tutulmuş ve +500 gözüküyorum eeee daha ne olsun yaaa
Bende olmayan istikrarcanımcım bukadar hızlı vermenin bi sırrı varmı yoksa metabolizmandanmı kaynaklanıyor
Valla helal olsun haftafa 1.5 muthisApriL_2007 Kilolarim çok hızlı gidiyor, bedenim ayak uyduramiyor kaptancim. Tabii gebeliğin etkisi de vardı ama o nisan ayındaki sarkiklarimi düşününce odum kopuyor. Hem anemi aldı başını gitti. Hedefime 15 kilo kaldı 24 kilo gitti sayılır. Haftada 1.5 kilo çok iyi diye düşünüyorum. Fazlası beni usandiriyor
Ay korisi duydum sanki bombelere geeeellllYok ya izne mecbur kalmadıkça çıkmam. Geri Dönüşü zor oluyor.
Izin dedim de -Gece gece magazine gel- yarım deadline tartılacak. Çok heyecanlııı
Süper bebeğim:)))) gitsin kilolarBende 82.7 idim.82.4 çıktım.
İnsallah hepimizin kilerSüper bebeğim:)))) gitsin kilolar
aslinda zor degil de bazen yazi alta gidiyo tekrar yukari cikarmk iskence.tel de olmasi biyandan daha guzel elinin altinda acip bakabiliyosun hemnGunaydiiin kizlar
geçmiş olsun çok canımGünaydın beybiler, yine karlı bir sabaha uyandık.Gece hiç uyuyamadım farenjit olmuşum pöhhhh hiçte sevmiyorum bu durumu neyse hem ptesi hem farenjit ikilisiyle beraberim suanlik umarım cokkkkk iyi bir gün geçer. kolayindan
hem Leslie ile 3 mil yapıyordum hem de yürüyüşe cikiyordum. Yürüyüşe cikmasam bile en az 3 er mil yapıyordum. Mekik bacak egzersizleri derken ikiye tamamlıyordum. Ilk zamanlar niveanin dinamik sabahlar dvdsi ile başladım 45 dk. Dans ettim sonrasında. Ama deli gibiisin sirri sporda yani
Bnde gunde 1 mil leslie ye basladim.sen neker yapiyon spor olarak.2 saat yapiyomussun ua once. Neler yapoyidun
Spor yapmayı asla bırakmayı düşünmüyorum. Ise başlayınca hergun yapamazsam o ayrı.Gunaydinnn. Vucudunu bu kadar sk spora alistirinca.sonra da kilo verdim tamam deyip birakinca aniden kilo aliniyo bilgin olsun.ben yasadim bizzat
Gunayddiiiiiiinnnnn nasil gidiyo hamilelik
Cnm ya gecmis olsun.kaptanim kilom sabit.sasilacak bisey ben normalde hafta sonu kilo alip hafta ici veriyordum.sukur.
Gecmis olsun hayordr yolculuk mu var
Sabitim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?