Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın beybiler, yine karlı bir sabaha uyandık. Gece hiç uyuyamadım farenjit olmuşum pöhhhh hiçte sevmiyorum bu durumu neyse hem ptesi hem farenjit ikilisiyle beraberim suanlik umarım cokkkkk iyi bir gün geçer. kolayindan

Boynum tutulduuuuuuuu
Ühühühühü
Yataktan zor Kalktım ve hareket edemiyorum. Çok da işim vardı ya daha valizler hazırlanacak . Tartışmayı başardım ama 70,6

Boynum tutulduuuuuuuu
Ühühühühü
Yataktan zor Kalktım ve hareket edemiyorum. Çok da işim vardı ya daha valizler hazırlanacak . Tartışmayı başardım ama 70,6
Aynı saatlerde uykuya daldık yamuk kalktık bu nasıl iş benimde boğaz fena sağ omzum tutulmuş ve +500 gözüküyorum eeee daha ne olsun yaaa

(Cuma günü olan kilolarımızı hatırlayalım)

***1.Takım 448. Etap***

April_2007(68.5/68.2/0.3/%0.44)

ispanyol (69,8/70/+0.2/%-0.29) izne ayrılmak istiyor
Sevim_mrt (75.4/74.9/0.5/%0.66)

sevilay 80 (72.3/72/0.3/%0.41)
Pptya87 ( 76.8///%) 3.kez bildirimde bulunmadı.(diskalifiye edildi)
otimoti (70.3/71/+0.7/%-1)
Gulicikkk (77.5/75.8/1.7/%2.19)
Keten prenses (71.5/70.6/0.9/%1.26)
melegim66 (60.3/60.1/0.2/%0.33)
EFatos (77.1/75.3/1.8/%2.33)
denizzeynep (83.3/82.7/0.6/%0.72) yeni üye 25 Aralık giriş kg 85.7 hedef kg 72

Takım ortalamasi: %0.640

Herkese erkenden Günaydın hanımlar. Bu saatte ne aricam, oğlumun uyanıp mama yiyeceği tuttu. Bir ugrayim dedim
isin sirri sporda yani
Bnde gunde 1 mil leslie ye basladim.sen neker yapiyon spor olarak.2 saat yapiyomussun ua once. Neler yapoyidun

Herkese erkenden Günaydın hanımlar. Bu saatte ne aricam, oğlumun uyanıp mama yiyeceği tuttu. Bir ugrayim dedim
Gunaydinnn. Vucudunu bu kadar sk spora alistirinca.sonra da kilo verdim tamam deyip birakinca aniden kilo aliniyo bilgin olsun.ben yasadim bizzat
Gunaydiiin kizlar

hayranim telden alinti yapan arkadaslara usenmeyip )
Gunayddiiiiiiinnnnn nasil gidiyo hamilelik
Cnm ya gecmis olsun.kaptanim kilom sabit.sasilacak bisey ben normalde hafta sonu kilo alip hafta ici veriyordum.sukur.

Boynum tutulduuuuuuuu
Ühühühühü
Gecmis olsun hayordr yolculuk mu var
Aynı saatlerde uykuya daldık yamuk kalktık bu nasıl iş benimde boğaz fena sağ omzum tutulmuş ve +500 gözüküyorum eeee daha ne olsun yaaa
Sabitim ben

canımcım bukadar hızlı vermenin bi sırrı varmı yoksa metabolizmandanmı kaynaklanıyor
Bende olmayan istikrar
Valla helal olsun haftafa 1.5 muthis
Yok ya izne mecbur kalmadıkça çıkmam. Geri Dönüşü zor oluyor.

Izin dedim de -Gece gece magazine gel- yarım deadline tartılacak. Çok heyecanlııı
Ay korisi duydum sanki bombelere geeeellll

Ay resmen dün ne yediğini unuttum iki dk dusunuyom
Bi de adetim kendimi çok sis hissediyrm

Kızlar ben 97.100;( çok üzgünüm +300
96.800 dum en son
Bundan sonra kesinlikle kaçamak olmayacak

Günaydın kızlar. Sütüm azaldı diye hafta sonu baya yemişim ki sabah tartı bunu yüzüme vurdu. Kilo vermek istesem 2 günde 800 gr veremem ama iş almaya gelince hiçte zor olmadı.
Cuma günü 70.1 kg iken bugün 70.9 kg olmuşum. Püfff

geçmiş olsun çok canım

isin sirri sporda yani
Bnde gunde 1 mil leslie ye basladim.sen neker yapiyon spor olarak.2 saat yapiyomussun ua once. Neler yapoyidun
hem Leslie ile 3 mil yapıyordum hem de yürüyüşe cikiyordum. Yürüyüşe cikmasam bile en az 3 er mil yapıyordum. Mekik bacak egzersizleri derken ikiye tamamlıyordum. Ilk zamanlar niveanin dinamik sabahlar dvdsi ile başladım 45 dk. Dans ettim sonrasında. Ama deli gibi
sonra yuruyusle bacaklarim alisinca 90-100 dk falan yuruyordum. 60-90 dk genelde. Evde de leslie

Spor yapmayı asla bırakmayı düşünmüyorum. Ise başlayınca hergun yapamazsam o ayrı.
En az bir saat egzersiz ve mekik ağırlık çalışıyorum tatlım. Dozunu dusurdum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…