Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

agirlik ve egzersz icin harekerleri nerden buldun cnm.benim.kollarim cok sisman ozelkikke orasi daha cok zayiflasn istyrm

:)inşallah cnmyazın daha kolay veriliyordu tabi cok su içildiğinden simdi biraz duraksadı

Kızlar ben 97.100;( çok üzgünüm +300
96.800 dum en son
Bundan sonra kesinlikle kaçamak olmayacak
olsun cnm 300 le birşey olmaz cumaya kadar verirsin geri sen azimle devam et
umutsuzluk yok tatlım sen devam et yediğin şeylere bak onlara göre hareket edersin ne kilo yapmış sende 2 günde en azından o gıdalara dikkat edersin

Gunaydiiin kizlar

hayranim telden alinti yapan arkadaslara usenmeyip )
aynen bende hayranım hiç sevmiyorum telden girmeyi mecbur kalmadıkça girmem zaten evde internete vakit kalmıyo

geçmiş olsun tatlımm

yoğurtlu salatalar denesen cnm kerevizli yoğurt salatası muhteşem olur içine bir de ceviz . yada rus salatası değişiklik olur

agirlik ve egzersz icin harekerleri nerden buldun cnm.benim.kollarim cok sisman ozelkikke orasi daha cok zayiflasn istyrm
Canim ikişer kiloluk be birer buçuk kiloluk iki çift ağırlık aldım. Internette kolları inceltmek ve göğüsleri şekle sokmak için bir sürü profesyonel spor sitesi ve video bilgi veriyor. Faydasını gördüm. Epey inceldi kollarim ve göğsümde toparlanma basladi
Mekikleri de niveanin egzersiz videosundan aldigim egzersizleri (5 ayrı pozisyonda) uyguladım ufak ufak. Günde 400-450 tane çekiyorum şimdi. Leslie de hem bacaklarimi ve basenimi topladı hem de sezaryen li kismimi topladi (alt gobegim)

Son düzenleme:
ya pide ya gözleme birini tercih etseydin keşke cnm yada azar azar iksinden de yeseydin cünkü süt veriyorsun hiç yeme demek olmaz olsun üzme kendini arada olur zamanla alışır kilocukları verirsin inşallah

ne güzel iyi etmişsin aslında bende tutmak istiyorum pazartesi bende katılayım inşallah borcum cok benimde

Ben google playden pedometer pro indirdim canım. Onun ücretsiz uygulaması pek eksikti..4.90 gibi bir ücrete indirdim. Yürümeyi zevkli hale getirdi.
Ama bilege falan takılan ölçer ler de var
hm anladım cnm bende ne düşündüm biliyormusun tabi bahara oğlumuda alıp yürürüm dedim adımları da küçük zikirmatikler var ya bir basmaya bir numara artıyor onla sayarım dedim

hm anladım cnm bende ne düşündüm biliyormusun tabi bahara oğlumuda alıp yürürüm dedim adımları da küçük zikirmatikler var ya bir basmaya bir numara artıyor onla sayarım dedim
Zikirmatikle adım sayacam dersen parmaklarin nasir tutar canım
Google playden pedometer indir

Aynı saatlerde uykuya daldık yamuk kalktık bu nasıl iş benimde boğaz fena sağ omzum tutulmuş ve +500 gözüküyorum eeee daha ne olsun yaaa

Hadi ben deadline dedikodusu Yaptım da sana ne oldu gerçekten.

Kas gevşetici içtim umarım geçer çok işim var çünkü. Dün mutfak temiZledim bi de rüzgarda çamaşır Astım. Aşarken umutsamadım olacağı buymuş

Evet canım Rize'ye gidiyorum memlekete. Şimdi aile hekimine geldim sıra bekliyorum. Hemmen geçmesi Lazım yoksa yolculuk iki küçük çocukla çok zor olur

Yok ya izne mecbur kalmadıkça çıkmam. Geri Dönüşü zor oluyor.

Izin dedim de -Gece gece magazine gel- yarım deadline tartılacak. Çok heyecanlııı
pist dedikodumu mu yapıyorsun oti işte yazamıyorum çok eve gidince goruscez

Bence 63 den fazla gelir Oyyyyy kuzum sabah üzülecek ama geçecek bu günler azmederse o varya hepimizi geçer

Sen de sabah tartılmayı unutma heeee kontrol tartısı
Ya o kadar yedim April ama çok almamisim hadi yine iyiyim 62.7 geldim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…