agirlik ve egzersz icin harekerleri nerden buldun cnm.benim.kollarim cok sisman ozelkikke orasi daha cok zayiflasn istyrmgeçmiş olsun çok canım
hem Leslie ile 3 mil yapıyordum hem de yürüyüşe cikiyordum. Yürüyüşe cikmasam bile en az 3 er mil yapıyordum. Mekik bacak egzersizleri derken ikiye tamamlıyordum. Ilk zamanlar niveanin dinamik sabahlar dvdsi ile başladım 45 dk. Dans ettim sonrasında. Ama deli gibi
sonra yuruyusle bacaklarim alisinca 90-100 dk falan yuruyordum. 60-90 dk genelde. Evde de leslie
Spor yapmayı asla bırakmayı düşünmüyorum. Ise başlayınca hergun yapamazsam o ayrı.
En az bir saat egzersiz ve mekik ağırlık çalışıyorum tatlım. Dozunu dusurdum sadece.
:)inşallah cnmyazın daha kolay veriliyordu tabi cok su içildiğinden simdi biraz duraksadıDaha mezun değilim canım izine ayrıldım bayagidir burdayım ben takımın eskilerinden oldukaslında tam mezun olacaktım hedefim 59 du 60 lara gelince ara verdim çünkü 55 olmak istediğimi karar verdim artık tekrar devam edeceğim burda artık aranızdayım pazartesi tartilayimda acı gerçekle yuzleseyim 63 falan oldüğümü tahmin ediyorum inşallah daha fazla degikdir
Ya hep bu çevre aslında çokta iyimissin sen neyse ama Azmin hayran kaldım ya süpersin o kadar vermişsin son kiloları da verirsin rahatca
Daha yaza var bence yapabiliriz bu yaza daha fit daha güzel gireceğiz insallah
a çok ilginç benim tanıdığım erkekler hep etçil yani et yemeği sever sanırdim erkekleri demek et tavuk sevmeyen adamlar da varmise ne yiyor peki et sevmiyorsa merak ettim
olsun cnm 300 le birşey olmaz cumaya kadar verirsin geri sen azimle devam etKızlar ben 97.100;( çok üzgünüm +300
96.800 dum en son
Bundan sonra kesinlikle kaçamak olmayacak
umutsuzluk yok tatlım sen devam et yediğin şeylere bak onlara göre hareket edersin ne kilo yapmış sende 2 günde en azından o gıdalara dikkat edersinGünaydın kızlar. Sütüm azaldı diye hafta sonu baya yemişim ki sabah tartı bunu yüzüme vurdu. Kilo vermek istesem 2 günde 800 gr veremem ama iş almaya gelince hiçte zor olmadı.
Cuma günü 70.1 kg iken bugün 70.9 kg olmuşum. Püfff
aynen bende hayranım hiç sevmiyorum telden girmeyi mecbur kalmadıkça girmem zaten evde internete vakit kalmıyoGunaydiiin kizlar
hayranim telden alinti yapan arkadaslara usenmeyip)
geçmiş olsun tatlımmGünaydın beybiler, yine karlı bir sabaha uyandık.Gece hiç uyuyamadım farenjit olmuşum pöhhhh hiçte sevmiyorum bu durumu neyse hem ptesi hem farenjit ikilisiyle beraberim suanlik umarım cokkkkk iyi bir gün geçer. kolayindan
yoğurtlu salatalar denesen cnm kerevizli yoğurt salatası muhteşem olur içine bir de ceviz . yada rus salatası değişiklik olurAnladım seni canım takılıyorum sadece. Bir de yemeği erken kesiyorsun ya o da çok etkili. Maşallah sana, Allah senin iradenden tüm gruba verir inşallah. Ben menü paylaşamayacak kadar kötüyüm.
Benim sorunum yediklerimden sıkılmak. Ne yiyeceğimi bilemiyorum. Salatadan öğğ geldi Çorba keza öyle. Mutfağım da iyi değildir sevmiyorum yeni Şeyler denemeyi
Canim ikişer kiloluk be birer buçuk kiloluk iki çift ağırlık aldım. Internette kolları inceltmek ve göğüsleri şekle sokmak için bir sürü profesyonel spor sitesi ve video bilgi veriyor. Faydasını gördüm. Epey inceldi kollarim ve göğsümde toparlanma basladiagirlik ve egzersz icin harekerleri nerden buldun cnm.benim.kollarim cok sisman ozelkikke orasi daha cok zayiflasn istyrm
ya pide ya gözleme birini tercih etseydin keşke cnm yada azar azar iksinden de yeseydin cünkü süt veriyorsun hiç yeme demek olmaz olsun üzme kendini arada olur zamanla alışır kilocukları verirsin inşallahSlm kızlar naslsnz bugün misairden basımı kasiyamdm.kacamaklar kacamaklar; (((
Sabah 10.00 1 gözleme 2 kupa çay sucuklu yumurta peynir zeytin hiçbirini kismadan yedim
14:00 kısır.turşu .2 bardak ayran
15.30 çay ve bi dilim ıslak kek.çekirdek 2 avuç
18:00 ıspanak bir tabak.çeyrek pide.2 bardak ayran
20.00 2 bardak şeftali suyu.1 çikolata
22.00 1 elma.1 portakal.1 muz
23.30 pişmanlık
Su 2 lt filan hesaplayamadm pek
Spor yok
Bugün grubun yüz karasiyim.işte boyleyim sabah o gozlemeyi yedim ya bugün artık bozuldu zaten bugün yiyim iyice yarin tekrar baslarm dedim.bu hatayi hep yapyrm((
adımları sayan cihaz mı var tatlımbu arada dün rekor kırıp 18,000 adım attım heyooo
ne güzel iyi etmişsin aslında bende tutmak istiyorum pazartesi bende katılayım inşallah borcum cok benimde2gündür kaynanamlar bizdeydi tam düzen kurdum güzelgüzel giderken yine şaftım kaydılütfen en az 1 ay yatılı misafir gelmesin :)
yarında oruca başlıcam okadar cok oruç borcum varki günler uzamadan tutmak istiyorum sahur yapmıyorum iftarda da abartmassam diyetime çok güzel katkısı olcak.
dün girememiştim baya kaynatılmış :) Rabbim kim murad edip diliyorsa onu nasip etsin inşallah
Ben google playden pedometer pro indirdim canım. Onun ücretsiz uygulaması pek eksikti..4.90 gibi bir ücrete indirdim. Yürümeyi zevkli hale getirdi.adımları sayan cihaz mı var tatlım
hm anladım cnm bende ne düşündüm biliyormusun tabi bahara oğlumuda alıp yürürüm dedim adımları da küçük zikirmatikler var ya bir basmaya bir numara artıyor onla sayarım dedimBen google playden pedometer pro indirdim canım. Onun ücretsiz uygulaması pek eksikti..4.90 gibi bir ücrete indirdim. Yürümeyi zevkli hale getirdi.
Ama bilege falan takılan ölçer ler de var
Zikirmatikle adım sayacam dersen parmaklarin nasir tutar canımhm anladım cnm bende ne düşündüm biliyormusun tabi bahara oğlumuda alıp yürürüm dedim adımları da küçük zikirmatikler var ya bir basmaya bir numara artıyor onla sayarım dedim
aynen oyle yapayım:)Zikirmatikle adım sayacam dersen parmaklarin nasir tutar canım
Google playden pedometer indir
Aynı saatlerde uykuya daldık yamuk kalktık bu nasıl iş benimde boğaz fena sağ omzum tutulmuş ve +500 gözüküyorum eeee daha ne olsun yaaa
Gunaydinnn. Vucudunu bu kadar sk spora alistirinca.sonra da kilo verdim tamam deyip birakinca aniden kilo aliniyo bilgin olsun.ben yasadim bizzat
Gunayddiiiiiiinnnnn nasil gidiyo hamilelik
Cnm ya gecmis olsun.kaptanim kilom sabit.sasilacak bisey ben normalde hafta sonu kilo alip hafta ici veriyordum.sukur.
Gecmis olsun hayordr yolculuk mu var
Sabitim ben
pist dedikodumu mu yapıyorsun oti işte yazamıyorum çok eve gidince goruscezYok ya izne mecbur kalmadıkça çıkmam. Geri Dönüşü zor oluyor.
Izin dedim de -Gece gece magazine gel- yarım deadline tartılacak. Çok heyecanlııı
Ya o kadar yedim April ama çok almamisim hadi yine iyiyimBence 63 den fazla gelirOyyyyy kuzum sabah üzülecek ama geçecek bu günler azmederse o varya hepimizi geçer
Sen de sabah tartılmayı unutma heeee kontrol tartısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?