Gülicikk bu kadar spor yapacak vakti nerden buluyosun canım? Ben evi toparlayıp yemeğide yapınca akşam oluyo zaten
Ya senden çok tatlı bir anne olacak dagatesi senin oğlan çok şanslı canım yabu arada kitabı bilmiyorum ama listelere zaten uymam biliyorsun ben bişeyler öğrenirsem yeter Karatay alacaktım her yerde zaten anlattığı için farklı bişey olsun istedim bakalım deneyeceğim gorecegim
iyi iyi arada kızacak biri aldım zaten April yoksa ipin ucu kaçıyor ya
inşallah ya ne güzel olur ama
yok yok mezun olursa gururlanirim April için tabi kendi adımıza hakikaten utanirim sen değildesenin mazeretin var ya ben napayım
İspanyol da varheeee şimdi iznede ayrıldı. Oooo bakalım ne zamana kalır mezunlugu? Biide izinden dönüşü var
aaaa aa otiiii zaten kesin mezun olamaz böyle al sana iki kişisınıfta kalsa kalsa o kalır
Şu yakındaki geç kalan esprinede bittim
haklsn cnm .Aa sen hamilesin ne işin var zayıflama topiginde) gercktn sasrdm.sanrm cokkilo almmk için cabaliyosn
himm okudum eski elemanmissn :)) mezuniyet filanda var.daha ogreneceklerim var anlasilan
Kizlar ya ben burayi cok sevdim.gercktn motive etti beni.bukadar etkili olacagini dsnmydm acikcasi ama gercktn cok fikir oluyo bana.iyiki girmisim burayabide kurallar olmasi hosuma gidiyo.kaliteyi arttiriyo.daha oncede baska topiklere katldim oyke duzenli yazma filan yok diye dagiliyo ekip.burasi gercekten profosyonelce bnce
Ay neye inşallah desem bilemedim April hersey gonlunce olsun
demi en yakindakiler hep geç kalır
Oo daha çok kişiyiz el ele mezun olalım en iyisi
Aslında dagatesi takımda tam mezun oluyordu hamile olduğunu öğrendi ondan burda hemde bize yardımcı oluyor çok bilgilidir o hemde çok iyi motive eder ya
Ay yok biz buraya kurulduk aile olduk öyle muhabbet falan hep burdayız gitmekte geri geliyoruz birsekilde
Mrb kızlar malum benim sütüm azalmıştı geçen gün. O nedenle ben bir kaç gün menü paylaşmıycam çünkü bu süreçte aklıma geldikçe canım ne istiyorsa yemeye başladım.çok abartmadan tabi ve tatlı yemeden. Ama buraya yazarak hem yanlış örnek olmak istemem hem de o yiyeceklerin kimsenin aklına düşmesini istemem. Ayrıca malt içecekler içiyorum malum kalorileri yüksek. Menü paylaşmasamda takipteyim.
2gündür kaynanamlar bizdeydi tam düzen kurdum güzelgüzel giderken yine şaftım kaydılütfen en az 1 ay yatılı misafir gelmesin :)
yarında oruca başlıcam okadar cok oruç borcum varki günler uzamadan tutmak istiyorum sahur yapmıyorum iftarda da abartmassam diyetime çok güzel katkısı olcak.
dün girememiştim baya kaynatılmış :) Rabbim kim murad edip diliyorsa onu nasip etsin inşallah
Bugün yemeği 18.10 da kestim. Eşim benden önce yemek yiyiyorsun tek başıma oturup yemek yiyorum diye şikayet ediyordu; bugün degisiklik yapıp birlikte yedik
Sabah 8 de bir yeşil elma yiyip Leslie ile 4 mil yaptım.
10 00 da bir yumurta ile iki yumurta akı on yeşil zeytin bir büyük dilim köy peyniri ve üç ceviz yedim
13.30 150 gram tavuk eti fırında iki orta boy patatesle ve bol yesillikli salata (patatesin birini oğlum yedi)
17.45 bir büyük kase tarhana çorbası ve iki kepçe taze fasulye konserve (yagsiz) bol yesillikli salata
2.5 litre su. Yatana kadar 3 ü geçer
2 fincan yeşil çay
Bir tane daha içerim
Bugün 1300 kalori tüketmişimYa nolcak bu halim pofss aşçılık kursuna gidiyordum yemekler hep kalorili yaptık mecbur tatmakda gerekiyor ben o kadar az alayım dedigim halde gene de çıktı miktar. Yarından itibaren sıkı başlayayım diye karar alayım. Okula gittimde daha düzenli oluyorum.
İyi akşamlar arkadaşlar :)
Ben maide 22 yaşındayım konyada yaşıyorum. 75 kiloydum şuan 68 kiloyum sizinle motive olacağıma inandığım için aranıza katılmak istedim :)
İnşallah :)) yok nişanlıyım yaza askere gidecek geldikten sonra düğünün olcak allahın izniyle :) bnde fit bir gelin olmak istiyorum inşallah olurum :) olacam!! :)) siz bu grubun liderimisiniz?
selam kızlar telin şarz yeri bozuldu 2 gündür giremiyorum ya
ğc yide çocuktan açamıyorum fazla bıraktıgımı düşünmeyin yarın götürücem teli en kısa zamanda geliyorum tekrar
ya bende özlüyorumda çaki bırakmazki pcye oturayım o yüzden giremiyorum açınca ben diye tutturuyo bende o kadar çocuğun bilgisayara oturmasını sevmiyorum yarın halledebilirsem burdayım inşallah yoksa salıya
Üüüf gitti yine alıntılar!
Telefonda iosu yükselttim birçok sorun çözüldü ama şimdi de çok yavaş işliyor. Bir de şarjım hiç dayanmaz oldu. Pöff
Kar çok güzel yağıyo. Eşimi o kadar çağırdım gel izleyelim diye kalkmadı yerinden. Ben de törkiş kafimi Yaptım oturdum camın dibine daha çok gorilime uyuz olarak geçiriyorum hayır güya balık burcuydu Bayağı bildiğin Öküz Burcu çıktı!
Çarşamba rizeye gidiyorum ailemin yanına. 2 hafta Izin mi alırım bilemiyorum. Tartılabilirsem bildiririm kilomu.
Gulicik, seninnn derdinn dert midiiir benim derdimm yanındaaaa
Hızlı vermek de dert olabiliyor demek ki
.Slm kızlar naslsnz bugün misairden basımı kasiyamdm.kacamaklar kacamaklar; (((
Sabah 10.00 1 gözleme 2 kupa çay sucuklu yumurta peynir zeytin hiçbirini kismadan yedim
14:00 kısır.turşu .2 bardak ayran
15.30 çay ve bi dilim ıslak kek.çekirdek 2 avuç
18:00 ıspanak bir tabak.çeyrek pide.2 bardak ayran
20.00 2 bardak şeftali suyu.1 çikolata
22.00 1 elma.1 portakal.1 muz
23.30 pişmanlık
Su 2 lt filan hesaplayamadm pek
Spor yok
Bugün grubun yüz karasiyim.işte boyleyim sabah o gozlemeyi yedim ya bugün artık bozuldu zaten bugün yiyim iyice yarin tekrar baslarm dedim.bu hatayi hep yapyrm((
Anladım seni canım takılıyorum sadece. Bir de yemeği erken kesiyorsun ya o da çok etkili. Maşallah sana, Allah senin iradenden tüm gruba verir inşallah. Ben menü paylaşamayacak kadar kötüyüm.
Benim sorunum yediklerimden sıkılmak. Ne yiyeceğimi bilemiyorum. Salatadan öğğ geldi Çorba keza öyle. Mutfağım da iyi değildir sevmiyorum yeni Şeyler denemeyi
Benimde yok ama uyumamda lazımsabah 6 buçukta kalkacak sanki ben değilim
İyi geceler baby
haklisin cnm .basladim ve asla bozmuycm buyuk yemin ettim.
Yeterince toparladim canım sıkı görünüyorum. Bir saat iyi canım fazlası deli gibi kilo kaybı yapıyor. Hedefimin çoğu gitti azı kaldı sayılır. Dedigim gibi -1100 kalori alıp bir saat spor yaptım mi en az bir buçuk ortalama iki kilo bile verebiliyorum. Baktım yavaşlama dönemine girdi kilo verme o zaman yine yogun bir şekilde spor yapacağım tekrar.
Sen buranin eskilerindensin. Iyi bir irade gostermissin ki uzun süredir burdasin canım. Bakalım bana o salata çorba bıkkınlıgi ne zaman gelecekama lütfen 60 tan önce olmasın
Ama mutfak desen bayılırım. Hiç bir sosyal faaliyet beni yemek yapmak kadar iyi hissettiremez. Herkesin bir huyu işte, biz hep beraber böyle guzeliz
Sen de CIS mis dön dolaş yine bize gel, geri dönüşüm gibi
Aslında çok basit , hatta ben teli daha çok seviyorum ne güzel otomatik yazıyor. Günaydın bebem
Günaydın beybiler, yine karlı bir sabaha uyandık.Gece hiç uyuyamadım farenjit olmuşum pöhhhh hiçte sevmiyorum bu durumu neyse hem ptesi hem farenjit ikilisiyle beraberim suanlik umarım cokkkkk iyi bir gün geçer. kolayindan
Boynum tutulduuuuuuuu
Ühühühühü
Yataktan zor Kalktım ve hareket edemiyorum. Çok da işim vardı ya daha valizler hazırlanacak . Tartışmayı başardım ama 70,6
Gunaydinnn. Vucudunu bu kadar sk spora alistirinca.sonra da kilo verdim tamam deyip birakinca aniden kilo aliniyo bilgin olsun.ben yasadim bizzat
Gunayddiiiiiiinnnnn nasil gidiyo hamilelik
Cnm ya gecmis olsun.kaptanim kilom sabit.sasilacak bisey ben normalde hafta sonu kilo alip hafta ici veriyordum.sukur.
Gecmis olsun hayordr yolculuk mu var
Sabitim ben
Bende 82.7 idim.82.4 çıktım.
Günaydın kızlar. Sütüm azaldı diye hafta sonu baya yemişim ki sabah tartı bunu yüzüme vurdu. Kilo vermek istesem 2 günde 800 gr veremem ama iş almaya gelince hiçte zor olmadı.
Cuma günü 70.1 kg iken bugün 70.9 kg olmuşum. Püfff
aslinda zor degil de bazen yazi alta gidiyo tekrar yukari cikarmk iskence.tel de olmasi biyandan daha guzel elinin altinda acip bakabiliyosun hemn
geçmiş olsun çok canım
hem Leslie ile 3 mil yapıyordum hem de yürüyüşe cikiyordum. Yürüyüşe cikmasam bile en az 3 er mil yapıyordum. Mekik bacak egzersizleri derken ikiye tamamlıyordum. Ilk zamanlar niveanin dinamik sabahlar dvdsi ile başladım 45 dk. Dans ettim sonrasında. Ama deli gibi
sonra yuruyusle bacaklarim alisinca 90-100 dk falan yuruyordum. 60-90 dk genelde. Evde de leslie
Spor yapmayı asla bırakmayı düşünmüyorum. Ise başlayınca hergun yapamazsam o ayrı.
En az bir saat egzersiz ve mekik ağırlık çalışıyorum tatlım. Dozunu dusurdum sadece.
Ben de Cuma günü 75.8 bu sabah 75.2.
Dün sabah da 75.5 dim kaptancim
ben tartıldım da geldim sabah cok yoğundum yazamadım şimdi vakit oldu
cuma 60,1 şimdi 59,6
oleyyyyyyy 5 li rakamları gördüm
yoğurtlu salatalar denesen cnm kerevizli yoğurt salatası muhteşem olur içine bir de ceviz . yada rus salatası değişiklik olur
hm anladım cnm bende ne düşündüm biliyormusun tabi bahara oğlumuda alıp yürürüm dedim adımları da küçük zikirmatikler var ya bir basmaya bir numara artıyor onla sayarım dedim
Hadi ben deadline dedikodusu Yaptım da sana ne oldu gerçekten.
Kas gevşetici içtim umarım geçer çok işim var çünkü. Dün mutfak temiZledim bi de rüzgarda çamaşır Astım. Aşarken umutsamadım olacağı buymuş
selam hanımlar
pist dedikodumu mu yapıyorsun oti işte yazamıyorum çok eve gidince goruscez
Ya o kadar yedim April ama çok almamisim hadi yine iyiyim62.7 geldim ben
Tam Zamanlı ev hanimiyim canım. Oğlum sabah uyanmadan kalkıp Leslie ile yürüyorum. Iki saat yaptığım zaman da ikindi akşam arasına oğlumun uyku saatine denk getiriyordum yine. Artık iki yaşına yakın olduğu için ev işi rahat rahat yapıyorum. Evim küçük zaten. Genellikle bütün bunları halledebilmek için 7.30 gibi uyanıp gece geç vakitte uyuyorum. Dip köşe temizlik ve utu gibi isler haftada bir kere. Camasir as katla isleri de oglum uyuduktan sonra gece. Havalar güzel olunca onu arabaya katıp birlikte yuruyoruz. Koruyucusunu geçiriyorum. Yarım saat sonra uyuyor etrafı seyrederken. Bana ilk 8-9 ay kök sokturdu ama şimdi çok uyumlu bir cocuk; sürekli dagitmasini saymazsak. Aksamlari1-2 saat kitap okuyorum mesela, uslu uslu oynuyor. Yılışmiyor
oyy maşallah uzun uzun herkese yazmışsın tatlım :) benim hedefim 56 cnm gelin olduğum günki kilomay ay sımardım
demi daha cok kişiyiz 1 mezun verebildik ancak
cok kilo almamak için cabalıyorum evet , bir de eskilerdenim bir de burada yazmak hosuma gidiyor
baska topikler derken ? cuma yarısmasına ilk kez katılıyorsun değil mi?
sımarttın beni iyice aile olduk da biz demirbasız artık deadim ya ha kösedeki koltuk ha biz
canım benim daha emzirme tecrübem yok ama mulum bu aralar böyle seyleri okuyorum. ve okuduklarımdan cıkardıgım sey, bebişi bol bol emzirmek ve bol bol su içmek en güzeli. yemekten ziyade bunlar daha iyi diyorlaryediklerine yine de dikkat et derim. kilo cok hızlı alınıyor
amiin. canım bir süre sonra dha oturacak düzenin ve misafir gelse bile bozulmamaya baslayacak inşallah
tek yemek yemeyi ben de hiç sevmiyorum. 18.10 da gec bir saat değil. biz en erken 19.30 da oturabiliyoruz. bazen 20.30 u bile buluyor
sen geri toparlarsın maviaskkursta neler yapıyorsunuz anlatsana biraz. ay cok severim öyle kursları en büyük hayallerimden biri, uzak doguya gidip 2 günlük yemek kursuları oluyor onlara katılmak
hoşgeldin
boyun kac acaba ?
ay inşallah olursun yaza daha vaktin var olmayacak sey değil!
halledebildin mi keten sarjı
çakiyi uyutup gelcocugun adı çaki kaldı iyi mi
ay ay iyi yolculuklar. izin alma ya. izne cıkınca geri takıma dnmek vakit alıyor.ayrıca zaten epeydir yok gibisin. özledik
.
oy oy oy. ne yaptın sen. aslında bozulunca daha cok dikkat edip günün kalanını kurtarmaya calısmak lazım. yoksa zayıfladıktan sonra da ara ara böyle menüler olabiliyor. kacamak yapınca hemen yürüyüş yapmalı ya da ertesi gün sporunu arttırmalı.
şimdi öneri olsun gelecek günler için diye yazıyorum. kahvaltıyı hadi öyle yaptın. birincisi tursu cok su tutturuyor vucutta. ikincisi bir bardak içtin neden 2. bardak ayranı içtin? ıslak kek gibi hamur işleri bir süre hayatımızdan cıkmalı ki güzel kilolar verelim. ıspanagı yedin neden pide yedin üstüne ? sonra seftali suyu hazırsa cok kalorili ve saglıksız onlar. mümkünse bir daha hiç içme. seker oranı cok yüksek. ayrıca cikolata içinde aynı sey gecerli. vee muz gibi yüksek kalorili meyveleri aksam değil sabah saatlerinde tüketirsen daha iyi. bugünlkü ve diğer menülerinde basarılar
canım niye hep salata crba yiyorsun ki öyle hayat mı gecer be oti. sebzelerden yiyebilirsin az yaglı pisirip, ızgara et tavuk balık yiyebilirsin. abur cuburu hamurişlerini ve gec saatte yemegi kesip sporla cok güzel incelinebilir
erken uykuya dalmak, daha cok zayıflamako saatte gezinmeyin sagda solda
düzenli yazarsan menülerini ve sporunu burada bir düzen olusur zaten.
ay o mesajını bulamadım. bir mesajda sarktım bos cuvala döndüm demiştin. bende 30 kiloya yakın verdim ama hiç öyle olmadı. neden öyle oldu acaba ? ceviz vs de yiyorsun onlarda sarkmayı engelliyor. ha su var bir ara sen epey saglıksız besleniyordun benceo dönemden kaynaklanmıs olabilir.
ay simdi de bana april su mesajı telden nasıl yazayım
gecmiş olsuuuun. cabucak gecer inşallah. bol bol sıvı tüket, c vitamini al. dinlen cok cok.
ay cok fena. gecmiş olsun oti. ve kolay gelsiin
sabit olmak da bir basarı kalan günlerde verebilirsinbu arada katılıyorum cok spor yada az yemege vucudu alıstırınca bıraktıgın an geri alıyorsun kiloyu
tebrikler
1 gecede 2 kilo almak bile mümkün
evet yazı alta kacınca sinir oluyorum :)) tam olarak o yüzden zor geliyor.
dans da cok güzel bir egzersiz
masallah :)
oo süper. hedefin kactı az kalmıs olmalı hedefine
mayonez olmasın amasonra neden kilo aldım oluruz
canım akıllı telefonlardan hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum ama samunglarda adımmatik var.
sıcak dus almak belki iyi gelir oti.
hoş geldin :)
hii, bi de utanmadan 62.7 geldim diyor ama cok almamısım diyor. 63 olmussun kuzum!! menülerini bekliyoruuuz. takıma dön piliiiiz
iş meselesi noldu gulincik sanki baslayacaksın gibi hatırlıyorum.
sende onunla oyna canım yaa oyyy bir daha cocuk olmayacak annesiyle doya doya eğlensin kuzucuk
Tam Zamanlı ev hanimiyim canım. Oğlum sabah uyanmadan kalkıp Leslie ile yürüyorum. Iki saat yaptığım zaman da ikindi akşam arasına oğlumun uyku saatine denk getiriyordum yine. Artık iki yaşına yakın olduğu için ev işi rahat rahat yapıyorum. Evim küçük zaten. Genellikle bütün bunları halledebilmek için 7.30 gibi uyanıp gece geç vakitte uyuyorum. Dip köşe temizlik ve utu gibi isler haftada bir kere. Camasir as katla isleri de oglum uyuduktan sonra gece. Havalar güzel olunca onu arabaya katıp birlikte yuruyoruz. Koruyucusunu geçiriyorum. Yarım saat sonra uyuyor etrafı seyrederken. Bana ilk 8-9 ay kök sokturdu ama şimdi çok uyumlu bir cocuk; sürekli dagitmasini saymazsak. Aksamlari1-2 saat kitap okuyorum mesela, uslu uslu oynuyor. Yılışmiyor
oyy maşallah uzun uzun herkese yazmışsın tatlım :) benim hedefim 56 cnm gelin olduğum günki kilomsonra bebiş düşünüyorum inşallah senin gibi cok kilo almadan sağlıklı bir gebelik. samsung kullanıyorum evet ben neresinde adımmatik cok makbule gecer
oyy maşallah uzun uzun herkese yazmışsın tatlım :) benim hedefim 56 cnm gelin olduğum günki kilomsonra bebiş düşünüyorum inşallah senin gibi cok kilo almadan sağlıklı bir gebelik. samsung kullanıyorum evet ben neresinde adımmatik cok makbule gecer
163 cnm boyum bende yok galiba s4 benimki olmadı akşam eşime bir sorayımboyun kactı canım 168 gibi hatırlıyorum. shealth var. uygulamalar içinde. orada adımmatik var
ben ilkinde 24 kilo aldım ipucuna ihtiyacım var gercekten:)ben cok kilo almazsam sana ipucları veririm hamile olunca inşallah
163 cnm boyum bende yok galiba s4 benimki olmadı akşam eşime bir sorayım
ay ay sımardım
cok kilo almamak için cabalıyorum evet , bir de eskilerdenim bir de burada yazmak hosuma gidiyor
sımarttın beni iyice aile olduk da biz demirbasız artık deadim ya ha kösedeki koltuk ha biz
canım benim daha emzirme tecrübem yok ama mulum bu aralar böyle seyleri okuyorum. ve okuduklarımdan cıkardıgım sey, bebişi bol bol emzirmek ve bol bol su içmek en güzeli. yemekten ziyade bunlar daha iyi diyorlaryediklerine yine de dikkat et derim. kilo cok hızlı alınıyor
amiin. canım bir süre sonra dha oturacak düzenin ve misafir gelse bile bozulmamaya baslayacak inşallah
tek yemek yemeyi ben de hiç sevmiyorum. 18.10 da gec bir saat değil. biz en erken 19.30 da oturabiliyoruz. bazen 20.30 u bile buluyor
sen geri toparlarsın maviaskkursta neler yapıyorsunuz anlatsana biraz. ay cok severim öyle kursları en büyük hayallerimden biri, uzak doguya gidip 2 günlük yemek kursuları oluyor onlara katılmak
hoşgeldin
boyun kac acaba ?
ay ay iyi yolculuklar. izin alma ya. izne cıkınca geri takıma dnmek vakit alıyor.ayrıca zaten epeydir yok gibisin. özledik
.
oy oy oy. ne yaptın sen. aslında bozulunca daha cok dikkat edip günün kalanını kurtarmaya calısmak lazım. yoksa zayıfladıktan sonra da ara ara böyle menüler olabiliyor. kacamak yapınca hemen yürüyüş yapmalı ya da ertesi gün sporunu arttırmalı.
şimdi öneri olsun gelecek günler için diye yazıyorum. kahvaltıyı hadi öyle yaptın. birincisi tursu cok su tutturuyor vucutta. ikincisi bir bardak içtin neden 2. bardak ayranı içtin? ıslak kek gibi hamur işleri bir süre hayatımızdan cıkmalı ki güzel kilolar verelim. ıspanagı yedin neden pide yedin üstüne ? sonra seftali suyu hazırsa cok kalorili ve saglıksız onlar. mümkünse bir daha hiç içme. seker oranı cok yüksek. ayrıca cikolata içinde aynı sey gecerli. vee muz gibi yüksek kalorili meyveleri aksam değil sabah saatlerinde tüketirsen daha iyi. bugünlkü ve diğer menülerinde basarılar
canım niye hep salata crba yiyorsun ki öyle hayat mı gecer be oti. sebzelerden yiyebilirsin az yaglı pisirip, ızgara et tavuk balık yiyebilirsin. abur cuburu hamurişlerini ve gec saatte yemegi kesip sporla cok güzel incelinebilir
ay o mesajını bulamadım. bir mesajda sarktım bos cuvala döndüm demiştin. bende 30 kiloya yakın verdim ama hiç öyle olmadı. neden öyle oldu acaba ? ceviz vs de yiyorsun onlarda sarkmayı engelliyor. ha su var bir ara sen epey saglıksız besleniyordun benceo dönemden kaynaklanmıs olabilir.
gecmiş olsuuuun. cabucak gecer inşallah. bol bol sıvı tüket, c vitamini al. dinlen cok cok.
sabit olmak da bir basarı kalan günlerde verebilirsinbu arada katılıyorum cok spor yada az yemege vucudu alıstırınca bıraktıgın an geri alıyorsun kiloyu
tebrikler
canım akıllı telefonlardan hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum ama samunglarda adımmatik var.
hii, bi de utanmadan 62.7 geldim diyor ama cok almamısım diyor. 63 olmussun kuzum!! menülerini bekliyoruuuz. takıma dön piliiiiz
Ona zaman ayiriyorum tatlım ama bütün günümü verip kendime bağımlı etmeyeceğim. Tek başına oynamayı da durmayı da öğrensin. Herşey temelde.. hem ben diye bir varlık da var. Biraz suslenmeye, biraz kendim için birsey yapmaya (kitap okumak spor yapmak gibi) da ihtiyacım var. Mutlu bir çocuk bence galiba sanırsamsende onunla oyna canım yaa oyyy bir daha cocuk olmayacak annesiyle doya doya eğlensin kuzucuk
canım gecmıs olsun ızın al gıt yat evınde bıde corba yapan olsa komşulardan oh misssKızlar ciddi ciddi hastayım ateş 38 e çıktı ayyy heryerim ağrıyorişe de nerden geldim ah benim akilsiz kafam
Allahim ya ne kadar uzunnn alinti yapmissinay ay sımardım
hoşgeldin
boyun kac acaba ?
.
tebrikler
geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahKızlar ciddi ciddi hastayım ateş 38 e çıktı ayyy heryerim ağrıyorişe de nerden geldim ah benim akilsiz kafam
sözde öyleydi ama bugün başlayamadım canım yarına inşallah hadi katıl beraber tutalım :)ne güzel iyi etmişsin aslında bende tutmak istiyorum pazartesi bende katılayım inşallah borcum cok benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?