- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
inşallah ya yarın tutabilirim cnm zaten ben birkaç güne regl olurum bari bir iki gün tutimsözde öyleydi ama bugün başlayamadım canım yarına inşallah hadi katıl beraber tutalım :)
Aman kaptancim?, dikkat et kendine. Rapor al gitme birkaç günKızlar ciddi ciddi hastayım ateş 38 e çıktı ayyy heryerim ağrıyorişe de nerden geldim ah benim akilsiz kafam
Ya kız sitede pek takilmadim ama neler yemedım ki annem vardı misafir vardı evdeydim ya öf öf günler akşam geçmeleri sen tahmin ethayal gücüne bırakıyorumApriL_2007 canim cook cok gecmis olsun. Dikakt et kendinee
deadline canim seni yemek topiklerinde gormedim bu sefer. Neler yedin bilemedim o yuzden ))
melegim onceden baska zayiflama topiginde yaristiysan oradan devam etmek gerekiyor o yuzden sordum
dagatesi neler yapmiyoruz ki ?? Kilo aldiracak ne varsa hepsi var bu hafta manti tatli vs yaptik zaten annemde memleketten geldi bol kalorili seyleryapiyor. Kilo almam icin birlesmisler sanki :) Ama kendime dun elbise aldim cok guzel oldu 36 beden hatta 38 filan deneyeyim dedim pot yapti genis emanet gibi durdu bu herseye deger yani no kilono gobek beni yildiramazlar :))
dagatesi neler yapmiyoruz ki ?? Kilo aldiracak ne varsa hepsi var bu hafta manti tatli vs yaptik zaten annemde memleketten geldi bol kalorili seyleryapiyor. Kilo almam icin birlesmisler sanki :) Ama kendime dun elbise aldim cok guzel oldu 36 beden hatta 38 filan deneyeyim dedim pot yapti genis emanet gibi durdu bu herseye deger yani no kilono gobek beni yildiramazlar :))
Ya kız sitede pek takilmadim ama neler yemedım ki annem vardı misafir vardı evdeydim ya öf öf günler akşam geçmeleri sen tahmin ethayal gücüne bırakıyorum
Evet o cosmaya 62.7 de kalmam bir mucize o nedenle sevindim 1.5 kilo falan almışım neyse yarına bir kısmı da gider bence ödem de vardirhiç birsey aynada o kıyafetin durusuna degmiyor benceaz az tadımlık yemek yeterli
hahah epey cosmussun anladım
Evet o cosmaya 62.7 de kalmam bir mucize o nedenle sevindim 1.5 kilo falan almışım neyse yarına bir kısmı da gider bence ödem de vardirben yarin birdaha tartılayım bari
tamam merak ediyorum kaç kilosun ya birde doğumdan sonraki ilk kilonu merak ediyorum unutmazsan tartıl kız kendine gelir gelmezHeheh. Odem de olabilir haklisin. Bende ysrin tartilacagim h.sonu kacirdim biraz bakalim tarti ne diyecek
tamam merak ediyorum kaç kilosun ya birde doğumdan sonraki ilk kilonu merak ediyorum unutmazsan tartıl kız kendine gelir gelmez
değil mi süper olmuşlarAy ne guzel vermislerdarisi bizeee. Ben aprildan bekliyprum yakin zamanda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?