Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yemeğimi yiyip geldim menümu yazayım hemen
Kahvaltı 8.30: 1 bardak tarçınlı sut
Öğle 12.00 : 1 kepçe Yoğurtlu çorba 1 servis kaşığı nohut yemeği 1 dilim ekmek
Aksam 18.30 : 1 büyük kase Mantarlı sütlü çorba kendim yaptım valla adı ne bilmem 1 ince dilim ekmek
Ay ama açım hala ben çay içeçeğim birazdan ama az yemisim sanki ondan aç olabilirim bence çok acikirsam yatmadan sut icerim napayım
Su çok az ya kış günü şu mu içilir Üşüyorum ben öf gideyim azcık içeyim sporda düşüneyim ne yapsam ne etsem

Bugünkü menüm; yemeği 18.10 da kestim yine
Sabah 7:45 bir muz
08.15 Leslie ile 4 mil
10.00 bir yumurta ve iki yumurta akı bir dilim peynir bir avuç ceviz ve bir kupa tarçınlı süt
13.30 Bir bardak ayran bir kase mercimek çorbası ve iki kepçe haşlanmış barbunya bir soğan bir demet maydanozla yaptığım bir büyük tabak piyaz (üstüne bir tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm)
17.45 bir kase tavuklu mantar çorbası ve üç kepçe bezelye yemeği bol salata. 18.00 de iç kestane yedim
Mekik ve ağırlıkları yazmayı hep unutuyorum ama hergün aksatmadan yapıyorum.
Üç kupa yeşil çay
Su yatana kadar 3 litre olur
100 ip atlama

ApriL_2007 canim cook cok gecmis olsun. Dikakt et kendinee

deadline canim seni yemek topiklerinde gormedim bu sefer. Neler yedin bilemedim o yuzden ))

melegim onceden baska zayiflama topiginde yaristiysan oradan devam etmek gerekiyor o yuzden sordum

dagatesi neler yapmiyoruz ki ?? Kilo aldiracak ne varsa hepsi var bu hafta manti tatli vs yaptik zaten annemde memleketten geldi bol kalorili seyleryapiyor. Kilo almam icin birlesmisler sanki :) Ama kendime dun elbise aldim cok guzel oldu 36 beden hatta 38 filan deneyeyim dedim pot yapti genis emanet gibi durdu bu herseye deger yani no kilono gobek beni yildiramazlar :))

Ya kız sitede pek takilmadim ama neler yemedım ki annem vardı misafir vardı evdeydim ya öf öf günler akşam geçmeleri sen tahmin ethayal gücüne bırakıyorum

ay mezun olur olmaz olmuş mu onlar zamanlama süper annenlerde az ye bence de ya ne kadar ugrastin maviask süper ya 36 beden birgün bende gorurmuyum gerçi ben 38 olmak istiyorum önce de

hiç birsey aynada o kıyafetin durusuna degmiyor bence az az tadımlık yemek yeterli

Ya kız sitede pek takilmadim ama neler yemedım ki annem vardı misafir vardı evdeydim ya öf öf günler akşam geçmeleri sen tahmin ethayal gücüne bırakıyorum

hahah epey cosmussun anladım

hiç birsey aynada o kıyafetin durusuna degmiyor bence az az tadımlık yemek yeterli

hahah epey cosmussun anladım
Evet o cosmaya 62.7 de kalmam bir mucize o nedenle sevindim 1.5 kilo falan almışım neyse yarına bir kısmı da gider bence ödem de vardir ben yarin birdaha tartılayım bari

Evet o cosmaya 62.7 de kalmam bir mucize o nedenle sevindim 1.5 kilo falan almışım neyse yarına bir kısmı da gider bence ödem de vardir ben yarin birdaha tartılayım bari

Heheh. Odem de olabilir haklisin. Bende ysrin tartilacagim h.sonu kacirdim biraz bakalim tarti ne diyecek

tamam merak ediyorum kaç kilosun ya birde doğumdan sonraki ilk kilonu merak ediyorum unutmazsan tartıl kız kendine gelir gelmez

Simdiye kadar 3.5 kilo aldim yazarim dogumdan sonra insallah. Ama kendine gelir gelmez gitmiyormus kilo. Soyle bi 10 15 gun gecince gidiyor diyorlar bakalim

Ay ne guzel vermisler darisi bizeee. Ben aprildan bekliyprum yakin zamanda :))

9 aylık bir süreç kaynak tumbrly
-158 cm
-Start: 78 kg, currently 64.5 kg
-9 months
-Eat less carbs and running, usually weekly 4 times, 5 kilometers

Ay ne guzel vermisler darisi bizeee. Ben aprildan bekliyprum yakin zamanda :))
değil mi süper olmuşlar bu arada 15 gün sonra anca tartılırsın zaten bence dagatesi fırsat bulamayabilirsin ilk tartıldığın kilonu merak ediyorum tartılınca unutma sonra yazsan da olur bu arada süper almışsın maşallah gerekli kiloyu alırsan zaten bişey kalmaz geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…