Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hahah tartiyi alip hadtaneye oyle gidermisim :)) bu hizla gidersem daha cok yemezsem insallah 10 kilo ile bitiririm en cok diyorum ama belli de olmaz tabi tedbiri birakmamak lazim

Selam fistiklar gerci hepiniz uyumusunuzdur ama teli yaptirdim bugun. Giderken mert i goturmemustim isimde uzun surdu yuruyerek gittim carsiya gelmem aksami buldu donerkende yurudum e haliyle sipa beni ozlemis kapida beklemis onunla oynadim gece yarisina kadar simdiye haber verebildim ancak sizde cok kaynatmissiniz alinti yapamadim ama hepsini okudum adim sayarim var benim ordan biliyorum adimlqri bugun 16.000 bu arada pay storda var adimsayar tum telefonlara gore pedometre veya adimsayar yaxinca cikar

Dunku menum
Kahvalti yarim simit peynir 1 domates
Ogle 3 ymk ks gevrek 1 brdk yarim yagli sut tarcin
Ara 3 cicibebe
Aksm salata yogurt 6 ymk ks tavuklu garniturlu maklube
Ara seyyyyyyyy esim elmali turta istedi ince kucuk 1 dilim yedim
2.5 lt su 30 dk leslie 2 miles

Günaydın güzel hanımlar. Bugün yogun bir gün olacak kendi adıma. Uğrayıp bakarım ama sohbete pek katilamayabilirim. Çok yemeyin heee
ApriL_2007 aklım sende kaldı kaptancim. Bir yaziver, iyi misin şimdi. ..

Günaydın kızlar bomba gibiyimmmm.seviyom ya kndimi.hhoş hatunum)) dünku menüm
Sabah yarım lt ılık su
9.00 1 yumurta ince bi dilim tuzsz peynir 1 kase yoğurt 1 bardak çay
11 00 1 elma
14.00 brokoli salatası bir tabak.2 tavuk but
17.00 1 kase yoğurt.1 kase mercimej çorbası
20.00 1 mandalina.2 ceviz
Su 4 lt
Sabah 1 mil leslie
AAkşam 3 mil leslie
50 mekik.50 kol inceltme hareketi
İnş böyle olur hep)

Günaydın canlarııım

Zor bi geceydi. Oğlum Öksürük kusma ateş, Benum boynum tutuk bi de midem bozuldu. Şaftım kaydı. Bugün boynum daha iyi çocukları da babaanneye yolladım aşağı Çay içiyom karnım fenaa

Aprılım kuşum sen nasıl oldun?

Gulicik azmine enerjine hayran oldum. Ne güzel planlamışssın hayatını bayıldım. Eğer bir annenin kitap okumasına izin veriyorsa bir çocuk kırkbir kere maşallahhh

Dağateşim 36 beden anne adayım sadece Çorba salata yemiyordum tabii ki ama ana Yemeğin yanına doyurucu onlar oluyordu. Şimdi farklı Şeyler yiyesim geliyo ondan dedim.

Sevimcim katılımın düşük neden kuzum?

Tembel karınca ne güzel bilinçli annesin sen de. Bayılıyorum zeki, güçlü ve esprili Kadınlara

Deadline iyi bakalım çok almamışsın. Hemencik verirsin. Ben de Memleketten döneyim spora başlıcam inşallah. 70 in Altını tekrar görmek istiyorum

Yok yok o tartılır. Görümcem ikinci çocuğu doğurdu sezeryanlı, yerinden kalkamıyo Tutturdu kilomu merak ediyorum tartılmak istiyorum. Öyle doktorun odasından getirdiler tartıyı da rahatladı

hoşgeldiiin tekrardan. özledikk!! ayrıca o kadar gec saatte sen de uyu ayakta kalmaa zayıflama hormonu için en gec 11 de yatmak lazım.

ah o eşler. .

kolay gelsin canım

vay vay masallah sana. önceki günkü menüne göre harika olmus.

cook gecmiş olsun canım. hem sana hem ogluna. izne cıkacak mısın simdi oti ? canın neler yemek istiyor sorayım mı

Yok yok o tartılır. Görümcem ikinci çocuğu doğurdu sezeryanlı, yerinden kalkamıyo Tutturdu kilomu merak ediyorum tartılmak istiyorum. Öyle doktorun odasından getirdiler tartıyı da rahatladı

Git tabi bizim icin tarti acil durumda ilk kurtarilicak esya

deadline keten prenses O Otimoti sagolun kızlar ya bu kadar psikopat tartı manyagı oldugumu bilmiyordum ama bence de tartılırım sanki

ApriL_2007 canım nasıl oldun? rapor alsaydın iyice bir dinlensen evde. cabucak iyileş merak ediyoruz habersiz bırakmaa

Gulicikkk O Otimoti dagatesi saolun kızlar şükür düne nazaran şuanda çok iyiyim. dün akşam 7 de bir yattım bugün 11 de kalktım ateşimi düşürebildik. 39 derece ateslerdeydim bugün zaten kar tatilimiz olduğundan evdeyim iyi geldi. Sadece baş ağrım ve boğaz ağrım kaldı bakalım oda geçer umarım.

Neler neler kaynatmışsınız kahvaltımı edeyim okuyacağım. Sizi çok özledim

Dün ki menüm
Kahvaltı yapmadm 10.30 bi sütlü kahve
12.30 6 adt köfte on beş parcca kadr patts iki ksk makarna bol salata
15 bi portkl bi elma
17.30 bi tbk pırasa iki ksk bulgr salata
21 çay bu aralar canım çok çikolata istiyo.dün biraz yedim
30 dk spor 3 litre su

Gecmis olsn kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…