- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Saolasın canım hastalık çok zor dün çok kötü bir gün yaşadım ve yine anladım ki herşeyin başı sağlık...Gecmis olsn kaptanim
geçmiş olsun dikkat et kndine.evet sağlık olmayınca herşey anlamsızlaşıyorSaolasın canım hastalık çok zor dün çok kötü bir gün yaşadım ve yine anladım ki herşeyin başı sağlık...
Bende gitmedim malum kar tatili ve zaten hastayım. Niye uyumadı acaba? Hastamı?kizlar bugun ise gitmedim oglusim gece sabahaa kadar yatmadi dogru durust beslenemedim de menu yazmayim iyisimi optum hepinizi
Hastami çanim neyi var.dış sıkıntısı mi var biraz calpol ver bu akşam.kizlar bugun ise gitmedim oglusim gece sabahaa kadar yatmadi dogru durust beslenemedim de menu yazmayim iyisimi optum hepinizi
Gecmisolsun canim.Saolasın canım hastalık çok zor dün çok kötü bir gün yaşadım ve yine anladım ki herşeyin başı sağlık...
Malesefff erkekler böyle çok yakıyorlar , esimde öyleBöyle yiyip yiyip kilo almayanlara gicik oluyorum yaaa. Başta eşime.ben bi borek yerken kırk kere dusunuyom.yanimda 10 parça biregi beş dkda yiyoo yaaaa
Saolasın canım benimGecmisolsun canim.
Aman eskiden bende oyleydim simdi bunlar niye kilo almiyo diye sinirleniyorumBöyle yiyip yiyip kilo almayanlara gicik oluyorum yaaa. Başta eşime.ben bi borek yerken kırk kere dusunuyom.yanimda 10 parça biregi beş dkda yiyoo yaaaa
İnsallah canim ya ama salgin galiba bu kis herkes hastaSaolasın canım benimayy bidaha olmayayım
geçmiş olsun canimGünaydın canlarııım
Zor bi geceydi. Oğlum Öksürük kusma ateş, Benum boynum tutuk bi de midem bozuldu. Şaftım kaydı. Bugün boynum daha iyi çocukları da babaanneye yolladım aşağı Çay içiyom karnım fenaa
Aprılım kuşum sen nasıl oldun?
Gulicik azmine enerjine hayran oldum. Ne güzel planlamışssın hayatını bayıldım. Eğer bir annenin kitap okumasına izin veriyorsa bir çocuk kırkbir kere maşallahhh
Dağateşim 36 beden anne adayım sadece Çorba salata yemiyordum tabii ki ama ana Yemeğin yanına doyurucu onlar oluyordu. Şimdi farklı Şeyler yiyesim geliyo ondan dedim.
Sevimcim katılımın düşük neden kuzum?
Tembel karınca ne güzel bilinçli annesin sen de. Bayılıyorum zeki, güçlü ve esprili Kadınlara
Deadline iyi bakalım çok almamışsın. Hemencik verirsin. Ben de Memleketten döneyim spora başlıcam inşallah. 70 in Altını tekrar görmek istiyorum
Çok geçmiş olsun tekrar kaptancimGulicikkk @Otimoti @dagatesi saolun kızlar şükür düne nazaran şuanda çok iyiyim. dün akşam 7 de bir yattım bugün 11 de kalktım ateşimi düşürebildik. 39 derece ateslerdeydim bugün zaten kar tatilimiz olduğundan evdeyim iyi geldi. Sadece baş ağrım ve boğaz ağrım kaldı bakalım oda geçer umarım.
Neler neler kaynatmışsınız kahvaltımı edeyim okuyacağım. Sizi çok özledim
Ya ahali 62.7 yim ödem falan yokMuş demekdeadline tartıldın mı kuzum ? ben 200 gram almısım :)
Evet canım bizim şirkette herkes hasta, ve ağır geçti benimde sanırım salgın varİnsallah canim ya ama salgin galiba bu kis herkes hasta
Ya ahali 62.7 yim ödem falan yokMuş demekneyse artık idare ederim böyle ama kış soğuk kilo vermek çok zor ya Üşüyorum zaten fatura 300 tl geldi tek başıma ya ne ykmisim iflaslardayim
Sen kacla ayrıldın izne? Üşüme işte kalk koştur yakma dogal gazYa ahali 62.7 yim ödem falan yokMuş demekneyse artık idare ederim böyle ama kış soğuk kilo vermek çok zor ya Üşüyorum zaten fatura 300 tl geldi tek başıma ya ne ykmisim iflaslardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?