Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sen kacla ayrıldın izne? Üşüme işte kalk koştur yakma dogal gaz banada 263 geldi evde olsam Neyse de
Kosturup terledikten sonrası kötü oluyor ama valla bende evde değildim kız 300 neye geldi ki sok izne 61 ke ayrıldım sanırım dur bakayım hatırlamıyorum ki

Ya aynen bu ne dedim ya elektrik te 100 küsür geldi faturaya kiraya para vermekten bana kalmıyor hayat çok zor bahar gelse de daha az gelse bari
Elektrik de 160. Çok soğuk bazen oturduğumuz odada elektrik sobasi da açıyorum. Eşim diyo sen çalışmaya başlayınca yazın ben de klimayi kapatmam odesiriz
Sen evlen tatlım evlen. Erkeklere yikmasi pek iyi oluyor

Kac gundur menude paylasamadim bugun yaziyim bari
kahvalti 11
Sucuklu yumurta 1 yemek kasigi
3 kupa cay
1 dilim koy ekmegi
Yesillik
ara 13
1 kivi
ara 15
bitki cayi
aksam 18
1 tabak pirasa
yogurt
sabah canim bisey istemedi kahvaltiyi cok gec yaptim su 2,5. Spor henuz yapamadim yatmadan yaparim

Kosturup terledikten sonrası kötü oluyor ama valla bende evde değildim kız 300 neye geldi ki sok izne 61 ke ayrıldım sanırım dur bakayım hatırlamıyorum ki
Evde olsakta olmasakta geliyor işte dogalgaz çok pahalı, hatta bizim apartmanda valla evde oturanlara daha az gelmiş çalışıp da evde olmayanlara daha fazla gelmiş o dahada bir ilginç

Elektrik de 160. Çok soğuk bazen oturduğumuz odada elektrik sobasi da açıyorum. Eşim diyo sen çalışmaya başlayınca yazın ben de klimayi kapatmam odesiriz
Oooo sen çalışmaya başlamadan daha masrafları artırma planları geliyor iyiymiş

Senin kiran ne kadar?
600 april

ama o zamanda boğaz sayısı artıyor ne farkedecek sonra misafir falan da olur böyle kimse gelmiyor

Evde olsakta olmasakta geliyor işte dogalgaz çok pahalı, hatta bizim apartmanda valla evde oturanlara daha az gelmiş çalışıp da evde olmayanlara daha fazla gelmiş o dahada bir ilginç
evdekiler kapatıyor bence Gündüz yada hava güneşli falan olunca biz birakiyoruz ya mesela öyle kalıyor belki öyle birşeydir diye dusunuyorum

Bizefe 290 gelmus dpgalgaz elektrik 160 ictik sanki elektrigi
Ya ben akşamdan aksama evdeyim zaten çoğu haftasonu da evde değilim sadece çamaşır makinesi her hafta 2 kez çalışıyor
Tv de akşamdan aksama evi de haftada 1 supuruyprum e bu elektrik neden çok icmjyoeuzdur da iciriyorlar bize bence KDVydi vergiyi falan derken yoksa ne yapıyor olabiliriz ya

Sanki İstanbul kiraya bak epey yüksekmiş, sen evlenmemek için bul bakalım bahaneler devam devam

Senin elektrik gerçekten çok gelmiş canım tek kişilik bir eve, bana o kadar gelmiyor 70/80 arası hemde iki kişiyiz

Ohhh mısırlar falan afiyet olsun.

Güzel canım menün

Sanki İstanbul kiraya bak epey yüksekmiş, sen evlenmemek için bul bakalım bahaneler devam devam
Kız valla evküçük birde ilçedeyim yani ankarada Bile daha büyük evde kira var bu fiyata yerine göre burasi çok pahalı ya sebze meyve daha pahali ankaradan hatta markette yiyecekler falan da pahalı bu ne be diyorum çoğu zaman
Ya evleneyim tamamen April de aday yok napayım geçen hemşire abla bana oğlunu ovuyordu benden 1 yaş küçük çıktı olsun zengin olursunuz dedi yok dedim daha caljsmiyormjs güldüm dedim ki çalışmıyorsa olmaz sonra bana diyorlar ki kadın gidince bir süre senin maaş yeter bende dedim ki benim para yemem daha mantikli değil mi o kadar okumuşum durup dururken kocama mi para yedireyim sanırım bu yüzden evde kalıyorum evlenmem bu gidisle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…