Ya aynen bu ne dedim ya elektrik te 100 küsür geldi faturaya kiraya para vermekten bana kalmıyor hayat çok zorZam geldi canım zam, boşuna mi 33 tl asgari ücret yükselişi yaptilar
bize de 265 geldi bu ay. Eşimin aldığı 200 lira zam karsilayamadi bile
Saolasın canım benim şükür daha iyiyim
valla hayat çok pahalı, zam gelse ne olur sonra herşeye zamZam geldi canım zam, boşuna mi 300 tl asgari ücret yükselişi yaptilar
bize de 265 geldi bu ay. Eşimin aldığı 200 lira zam karsilayamadi bile
Kosturup terledikten sonrası kötü oluyor amaSen kacla ayrıldın izne? Üşüme işte kalk koştur yakma dogal gazbanada 263 geldi evde olsam Neyse de
Senin kiran ne kadar?Ya aynen bu ne dedim ya elektrik te 100 küsür geldi faturaya kiraya para vermekten bana kalmıyor hayat çok zorbahar gelse de daha az gelse bari
Elektrik de 160. Çok soğuk bazen oturduğumuz odada elektrik sobasi da açıyorum. Eşim diyo sen çalışmaya başlayınca yazın ben de klimayi kapatmam odesirizYa aynen bu ne dedim ya elektrik te 100 küsür geldi faturaya kiraya para vermekten bana kalmıyor hayat çok zorbahar gelse de daha az gelse bari
Evde olsakta olmasakta geliyor işte dogalgaz çok pahalı,Kosturup terledikten sonrası kötü oluyor amavalla bende evde değildim kız 300 neye geldi ki sok izne 61 ke ayrıldım sanırım dur bakayım hatırlamıyorum ki
Oooo sen çalışmaya başlamadan daha masrafları artırma planları geliyor iyiymişElektrik de 160. Çok soğuk bazen oturduğumuz odada elektrik sobasi da açıyorum. Eşim diyo sen çalışmaya başlayınca yazın ben de klimayi kapatmam odesiriz
Sen evlen tatlım evlen. Erkeklere yikmasi pek iyi oluyor
600 aprilSenin kiran ne kadar?
Elektrik de 160. Çok soğuk bazen oturduğumuz odada elektrik sobasi da açıyorum. Eşim diyo sen çalışmaya başlayınca yazın ben de klimayi kapatmam odesiriz
Sen evlen tatlım evlen. Erkeklere yikmasi pek iyi oluyor
evdekiler kapatıyor bence Gündüz yada hava güneşli falan olunca biz birakiyoruz ya mesela öyle kalıyor belki öyle birşeydir diye dusunuyorumEvde olsakta olmasakta geliyor işte dogalgaz çok pahalı,hatta bizim apartmanda valla evde oturanlara daha az gelmiş çalışıp da evde olmayanlara daha fazla gelmiş o dahada bir ilginç
Bizefe 290 gelmus dpgalgaz elektrik 160 ictik sanki elektrigiEvde olsakta olmasakta geliyor işte dogalgaz çok pahalı,hatta bizim apartmanda valla evde oturanlara daha az gelmiş çalışıp da evde olmayanlara daha fazla gelmiş o dahada bir ilginç
Bizefe 290 gelmus dpgalgaz elektrik 160 ictik sanki elektrigi
Ya ben akşamdan aksama evdeyim zaten çoğu haftasonu da evde değilim sadece çamaşır makinesi her hafta 2 kez çalışıyorBizefe 290 gelmus dpgalgaz elektrik 160 ictik sanki elektrigi
Sanki İstanbul kiraya bak epey yüksekmiş, sen evlenmemek için bul bakalım bahaneler devam devam600 april
ama o zamanda boğaz sayısı artıyor ne farkedecek sonra misafir falan da olur böyle kimse gelmiyor
evdekiler kapatıyor bence Gündüz yada hava güneşli falan olunca biz birakiyoruz ya mesela öyle kalıyor belki öyle birşeydir diye dusunuyorum
Senin elektrik gerçekten çok gelmiş canım tek kişilik bir eve, bana o kadar gelmiyor 70/80 arası hemde iki kişiyizYa ben akşamdan aksama evdeyim zaten çoğu haftasonu da evde değilim sadece çamaşır makinesi her hafta 2 kez çalışıyor
Tv de akşamdan aksama evi de haftada 1 supuruyprum e bu elektrik neden çokicmjyoeuzdur da iciriyorlar bize bence KDVydi vergiyi falan derken yoksa ne yapıyor olabiliriz ya
Hadi bakalım ver de gel listeye
Bu nasi duzeltmis telefon bunu sacma sapan kendi yazdigimi kendim okuyamadimBizefe 290 gelmus dpgalgaz elektrik 160 ictik sanki elektrigi
Ohhh mısırlar falanEvet
Bugünkü menüm; yemeği 18.25 te kestim
Sabah 7.30 bir muz
8 de Leslie ile 3 mil.
9.15 iki yumurta üç ceviz bir dilim peynir bir bardak sut ve bol yesillik
11.00 de çarşıya çıktım 3 saat dolandik pazar market alışverişi yaptık 14000 adim attım.
14.30 iki bardak ayran oğluma sabahtan pisirdigim bulgurlu ıspanak çorbası 3 kepçe ve bir çay bardağı badem (aceleye geldi)
17.40 hamsi tava (200 gr yemisimdir) iki çorba kaşığı yağlar kizarttim. Bir büyük tabak salata. Bir bardak ayran
18.00 bir fincan mısır patlattim akşam üstü afiyetle yedim
iki litre su içtim. 3 u geçer
2 fincan yeşil çay
Güzel canım menünKac gundur menude paylasamadim bugun yaziyim bari
kahvalti 11
Sucuklu yumurta 1 yemek kasigi
3 kupa cay
1 dilim koy ekmegi
Yesillik
ara 13
1 kivi
ara 15
bitki cayi
aksam 18
1 tabak pirasa
yogurt
sabah canim bisey istemedi kahvaltiyi cok gec yaptim su 2,5. Spor henuz yapamadim yatmadan yaparim
Kız valla evküçük birde ilçedeyim yani ankarada Bile daha büyük evde kira var bu fiyata yerine göreSanki İstanbul kiraya bak epey yüksekmiş, sen evlenmemek için bul bakalım bahaneler devam devam
He heheh biz uzmanlaştık artık okuyoruz canım dert değil.Bu nasi duzeltmis telefon bunu sacma sapan kendi yazdigimi kendim okuyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?